Originally posted by NADINE
Επειδή όμως τελευταία,μετά την εγκατάλειψη σου,δεν τα πάμε και πολύ καλά και δεν είμαι απόλυτα σίγουρη πως συνεχίζεις να με πιάνεις,
ανατρέχω στο cosmopolitan σελίδα 56 και σου υπενθυμίζω(έστω αναφορικά με τις δύο τελευταίες υπογραμμίσεις) δια χειρός Βαράγκη:
Quote:
Originally posted by alalumaki on 10/7/09 at 16:21
"Δηλώνουμε δύο μέρες καλό κορίτσι...Χμ...Φοβάμαι πως αν το βιώνουμε πραγματικά έτσι,δε θα κρατήσει..."
Ε, ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΣΕ....ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΜΙΣΗ ΧΑΡΤΟΣΑΚΟΥΛΑ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΦΟΥΡΝΟ, ΠΑΛΕΥΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΙΣΗ... ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙ ΚΑΝΕΙΣ???
"Προτείνω να μη σχετίζουμε τη διατροφή μας με τη διαγωγή μας,λες και παίρνουμε διαρκώς έλεγχο.
Είμαστε αυτό που είμαστε αναφορικά με την προσωπικότητα μας και προσπαθούμε να διατραφούμε
κάνοντας καλύτερες επιλογές"
ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΞΕΡΩ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΤΩΡΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΛΙΚ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΩ!!!
"Δε μπορώ άλλο να ακούω : τώρα είμαι καλό κορίτσι - τώρα είμαι κακό κορίτσι -καλό - κακό- κοκ
Απενοχοποίηση τώρα!ʼντε,αρκετά με την καταπίεση!"Τάδε έφη ο συμβουλάτορας της ημέρας.Μάκια!"
ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΚΑΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΛΩΣ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΟΧΕΣ.....