Ευχαριστώ πολυ:starhit:Quote:
Originally posted by smart
ουαν, θα παθεις πλακα, μετα θα σου φαινεται πολυ ξενερωτο το εξω...
να πας οπως κ δηποτε :)
μαγια, κουραγιο :)
Printable View
Ευχαριστώ πολυ:starhit:Quote:
ουαν, θα παθεις πλακα, μετα θα σου φαινεται πολυ ξενερωτο το εξω...
να πας οπως κ δηποτε :)
μαγια, κουραγιο :)
xm skeftomai oti exw pathi mia sinxisei me ta kila......plisiazoun k oi meres gia na figw gia pasxa corfu......k ta kila m ta idia..........popo k dn tha adeksw ta ilithia vlemata ton k kala kaloproeretwn anthropwn..na lene exase ?more san na paxine?xaxaxa oso k na leww oti dn me noiazei...me psiloniazei.......
σκευτομαι οτι η περιοδος μου εχασε το γαμη..νο
το δρομο.
μπουμπουλιτσιιιιιιιιιι καλως να ερθεις αντε ρε φιλε χεστηκες, αυτοι αργοσχολοι ειναι δεν εχουνε και τιποτα πιο ενδιαφερων να κανουνε, κλαιν μαιν.
σκευτομαι οτι θελω να ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕΙ το φορουμ ΝΑΤΑΛΟΠΟΣΤΣ και ΝΑΤΑΛΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
και μακαρι να ειχαμε ηχο και εικονα να βλεπαμε αυτην την υπεροχη ΑΥΡΑ και να ακουγαμε αυτο το γλυκο αισιοδοξο γελιο!
NADINEEEEEEEEEEEEE εμφανισου, γιατι θα τα πω ολα για τον παρανομο ερωτα μας :lol: :lol: :lol:
σκεφτομαι οτι τα εχω καταφερει περιφημα κ μου αξιζουν πολλα μπραβο!
:thumbup::thumbup::thumbup:Quote:
Originally posted by badgirl11
σκεφτομαι οτι τα εχω καταφερει περιφημα κ μου αξιζουν πολλα μπραβο!
Ένα μπράβο κι από εμένα κοριτσάρα, έτσι απλά γιατί το νιώθω οτι το αξίζεις!! :starhit:
οτι το 68 ηταν γρουσουζικο, αποταν το ειδα ολο σε συντηρηση καταληγω. :P
κοριτσια σκευτομαι οτι η ομορφια δεν κοιτα ΚΙΛΑ!!!! ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΠΑΝΩ ΜΑΣΣΣ ΜΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ!!!
http://www.youtube.com/watch?v=tBcozLyO-VY&NR=1
αραγε αυτο το προγραμμα με τα προιοντα της herbalife που ξεκινησα αξιζει??? η τσαμπα η πεινα ? τα λεφτα ? κτλ κτλ???
...ρε...
πάλι βαριέμαι...
τί κακο και αυτό///////////////////////////////
Αν με πάρουν στη δουλειά τη Δευτέρα , θα έχω λύσει το 60% του ψυχολογικόυ μου προβλήματος....
αν με καλεσουν εστω για μια σκατοσυνεντευξη θα εχω λυσει το 40% του δικου μου
σκεφτομαι οτι ειμαι στην 3η μερα και φαινεται σα να περασε αιωνας...τελικα οι πρωτες μερες ειναι οι πιο δυσκολες.
και στο τριμηνο και το 6μηνο ειναι δυσκολα...κ μια ζωη, αλλα κακα τα ψεμματα οχι οπως στην αρχη...
σκεφτομαι να καλεσω την κλικλικω για συνεντευξη :D
σκεφτομαι οτι σημερα ακουσα ποσο κοστιζουν τα στεφανια για τις καταθεσεις κ κ κοντεψα να μεινω στον τοπο!!!
μ εναν γρηγορο υπολογισμο, μ αυτα τα λεφτα δουλευε ενας ανθρωπος κανονικα για ενα 6 μηνο, με κανονικη αμοιβη κ πληρη ασφαλιστικη καλυψη!!!
(σκεφτηκα βεβαια κ οτι με τα χρηματα για τα στεφανια συντηρειται καποια επιχειρηση που επισης εχει εργαζομενους, αλλα παλι , αυτη η επιχειρηση μονο απο τα στεφανια των καταθεσεων συντηρειται????)
εμετικο.
ποτε θα μου παρεις συνεντευξη? να ξερω να προετοιμαστω καταλληλως
να σκεφτω πρωτα για τι θεση θα σε συνεντευξιασω :P
μην ανησυχεις, δε θα εχει ερωτησεις γνωσεων, οποτε δε χρειαζεται προετοιμασια!!
μπορει κ να ναι πολλαπλων επιλογων :D
να προλαβω να παρω ταγερ
οκ, θα εχεις χρονο!!!
το ταγερ απαραιτητο φυσικα!!!
τι περιερη λεξη το "ταγερ" ε?
σας εχει συμβει ξαφνικα καποια λεξη να σας φαινεται πολυ περιεργη?
το εκλερ :D
οπως και τα τιραμισου, προφιτερολ :-p
ξερω τωρα τι θες εσυ, να με πιασει λιγουρα για να γινω πιο χοντρη κ να με φτασεις πιο ευκολα... αλλα ατυυυχησεςςςς!!!
δεν τα τρωω αυτααααα :)
παιδια, βοηθεια....
μπορει καποιος να σκεφτει μια αναγραμματισμενη λεξη με τα εξης γραμματα
C R O U N I N
που να δηλωνει μυθικο πλασμα!!!
θα σκασω αν μου τελειωσει ο χρονος πριν το βρω, βρηκα ολες τις αλλες κ δε μπορω να προσωρησω παρακατω :fake sniffle:
βοηθηστε με :fake sniffle:
unicorn, ευκολάκι
Γι αυτο πολλοι συγγενεις στις κηδειες ειδοποιουν οτι τα λεφτα που θα εστελνε ο κοσμος σε στεφανια να κατατεθουν σε χωρια SOS η αλλους οργανισμους πραγμα που εγω το βρισκω σουπερ!Εγω στην κηδεια μου θα εχω ειδοποιησει απο πριν να κατατεθουν τα λεφτα για τα αδεσποτα!Γουσταρω!!!!!!:thumbup:Quote:
σκεφτομαι οτι σημερα ακουσα ποσο κοστιζουν τα στεφανια για τις καταθεσεις κ κ κοντεψα να μεινω στον τοπο!!!
μ εναν γρηγορο υπολογισμο, μ αυτα τα λεφτα δουλευε ενας ανθρωπος κανονικα για ενα 6 μηνο, με κανονικη αμοιβη κ πληρη ασφαλιστικη καλυψη!!!
(σκεφτηκα βεβαια κ οτι με τα χρηματα για τα στεφανια συντηρειται καποια επιχειρηση που επισης εχει εργαζομενους, αλλα παλι , αυτη η επιχειρηση μονο απο τα στεφανια των καταθεσεων συντηρειται????)
aaaa, taνευρα μου!!!Quote:
Originally posted by filipparas
unicorn, ευκολάκι
οντως ευκολακι, αλλα μου τελειωσε ο χρονος :(
θα σαι εδω γυρω μεχρι να ξανακανω την "πιστα"? :D
(ευχαριστω παντως ε? :) )
ʼντε αφού ευχαρίστησες ας σου δώσω μόνιμη λύση!!! ;)Quote:
aaaa, taνευρα μου!!!Quote:
Originally posted by filipparas
unicorn, ευκολάκι
οντως ευκολακι, αλλα μου τελειωσε ο χρονος :(
θα σαι εδω γυρω μεχρι να ξανακανω την "πιστα"? :D
(ευχαριστω παντως ε? :) )
http://wordsmith.org/anagram/
εισαι Θ Ε Ο Σ ! ! !
(ΔΕ φανταζεσαι ποσος κοσμος θα σε ευγνωμονει :lol: )
ευχαριστωωωω :roll:
χρονια πολλα σε οσους και οσες γιορταζουν!
εχει πολυ ωραια μερα
να βγουμε να φωτοσυνθεσουμε!
Δικιο εχετε κλικακι και σμαρτακι :)Quote:
Originally posted by click
ορμα μη μασας
μετα θαρθεις στο φορουμ και θα πεις οτι ηταν πολυ ωραια και ευτυχως που τελικα πηγες!
Χθες πηγα κ εκανα κανονικα προγραμμα και αυριο ομαδικο! :smilegrin:
Τελεια μερα σημερα!
αχ! αλλοι βγαζουν ανθη και μπουμπουκιαQuote:
Originally posted by click
χρονια πολλα σε οσους και οσες γιορταζουν!
εχει πολυ ωραια μερα
να βγουμε να φωτοσυνθεσουμε!
εγω εβγαλα ριζες γμτ...
Με εχει συνεπαρει η Ανοιξη....το αρωμα της, τα χρωματα της, οι μνημες που ξυπνα.........
kalisperaaaaaaaa...na mai gw!!! kserw kanate maura matia na< me dite...alla ti na katsw na lew...ergasia k oxi xara....anyway... simera eixe uperoxo kairoooo toso poy parolo poy fisage mexri tis 5misi imoun ekso................!! k pragmatika i anoiksi stin agglia einai telika omorfi.lol
σκεφτομαι οτι τελικα ειμαι τυχερη στο νησι, στην αγγλια δεν θα αντεχα νομιζω...2 εβδομαδες διακοπες κ ειχα φρικαρει!
καλημερα τσουπρες!
σκευτομαι το μενου που ετοιμασα για το αμορε... γαριδομακαροναδα και τσιζκεικ σοκολατα-καρυδα
go me! :starhit:
σκεφτομαι οτι χτες εφαγα ενα σωρο βλακειες
και οτι εχω 1 σωρο δουλειες να κανω μεχρι αυριο
και δε θα προλαβω τιποτα
γιατι κανονισα να παω για φωτοσυνθεση παλι
:P
καλο σουκου να εχουμε......
με αισιοδοξια
(οποιος εχει λιγη να μου δανεισει παρακαλω)
transfering αισιοδοξια:
fae!_prits_:p -------> click
transfer was succesfull :D
:starhit:
ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωω
θα σε τακτοποιησω εγω το πασχα
το πασχα ποτε ειναι?
υπαρχει μια περιπτωση ναρθω 29 απριλη
η ημερα του Πάσχα είναι 24 Απρίλη (απ'οτι θυμάμαι...)
εγω σκέφτομαι πόοσο μα πόοσο διάβασμα έχω...
και όλο διαβάζω και δε τελειώνει το ρημάδι..
Σκεφτομαι οτι τί καλα που τη βγαλαμε το χειμωνα με τα κολαν και τα τζιν και τις μακριες μπλουζες..
Ερχεται το καλοκαιριιιι πωπωπωπω..φρικη.. Με εβλεπα στους καθρεφτες του ζαρα και νομιζω πρεπει να παω 58 κιλα:P