Ο λογος που δεν παίρνεις τηλεφωνο για να το ακυρώσεις; Τι σκέφτεσαι;
Printable View
το σιγουρο ειναι οτι μπορω και εγω να τους χαρακτηρισω γιατι αν εγω ειμαι παλιοχαρακτηρας αυτοι οι καλοσυνες τους ειναι γεματες πονηριες και σκοπημοτητες που εξυπηρετουν τα συμφαιροντα του πλανητη αυτου που πισω απο το δηθεν συναισθηματικο τους προσωπειο κρυβετα μια ψυχρη λογικη τυπου ολα υπο τον ελεγχο μας ολα κατω απο τη μποτα μας ολοι σκλαβοι μας που οποιος δει καλο που δεν ειδαμε εμεις ειναι δαχτυλοδεικτουμενος.
Το να μην είσαι δυναμικός, να παριστάνεις το συγκαταβατικό, να θες να είσαι πάντα αρεστός, να παγώνεις από φόβο ή αμηχανία της στιγμής, να τους βγάζεις ήπιο κι ήρεμο ...στον κατάλληλο χρόνο να μην υπάρχουν άτομα να σε ανεβάσουν ψυχολογικά.
Παρ όλα αυτά αναπνέω και βρίσκοντας μέσα μου κάποια πράγματα που μου κινούν το ενδιαφέρον και με ενθουσιάζουν εξακολουθώ να είμαι δημιουργικός ασχέτως ότι βασικά αυτά είναι νόμισμα χωρίς αντίκρισμα. Αυτά τα δημιουργικά είναι μέρος αυτών που θα θελα να κάνω, αλλα πραγματικά είμαι εγκλωβισμένος πρώτα στον εαυτό μου και έπειτα στις συνθήκες στις οποίες έχει καλουπωθεί η ζωή μου ώστε να βγω έξω να τα δουλέψω.
Η κατάπτωση, μου έκανε ζημιά επιλογών σε κρίσιμες φάσεις ζωής. Επακολούθησε ο εγκλωβισμός σε καταστάσεις στις οποίες με έσπρωξε η κατάπτωση.
Ο νους δεν ηρεμά όμως εξακολουθεί να μην υπάρχει το υπόβαθρο εσωτερικό και εξωτερικό να κάνω τη μεγάλη αλλαγή. Διερωτόμαι πως γίνεται να στελνω αιτήσεις πρόσληψης κυρίως στο εξωτερικό ενώ φοβάμαι την αλλαγή και τα ρίσκα που συνεπάγεται κι απ την άλλη δεν είμαι ευχαριστημένος σημαντικά μ αυτό που κάνω και ψάχνω κάτι που να μου δίνει αέρα περισσότερης καταξίωσης.
Τα χαρακτηριστικά αυτά δεν τους εμπνέουν εμπιστοσύνη για το άτομο μου κι έτσι με αμφισβητούν και βάζουν άλλους να ελέγχουν αυτα που κανω. Άλλοι με θεωρούν για τον ελάχιστο συνάνθρωπο που θα πρέπει να τον βοηθήσουν πχ βρίσκοντας του κοπέλα. Μα αν ήθελα του επιπέδου που αυτοί μου βρίσκουν θα βρισκα κι απο μόνος μου. Όμως οι επιλογες τις οποίες μου σύστηναν για καιρούς με αφήνουν να αντιληφθώ την αξία και το επίπεδο που προσδίδουν στο ατομο μου.
Με την άλλη μιλήσαμε τηλεφωνικώς μετά που ανταλλάξαμε μηνύματα γνωριμίας στο φέις. Όμως η ομιλία, ο τόνος φωνής, αισθηματικότητα και σκέψεις της μου λένε αστο μην προχωρήσεις να τη δεις κι από κοντά.
Όσο περνάνε τα χρόνια γινόμαστε όλο και πιο ευαίσθητοι εμείς που ήδη είμαστε ευαίσθητοι. Αρκεί έστω μια μικρή παρεξήγηση για να σε αναστατώσει.
Σκεφτομαι ποσες σελιδες κατεβασμενων απ' τη διαχειριση ποστ, και μαλιστα σε χρονικο πλαισιο μερικων ημερων, χρειαζονται τελικα για να αποκλειστουν μερικα τοξικα μελη εδω μεσα...
Πως ο Killah P είχε βγάλει κομμάτι που έλεγε Σ'αγαπώ κι ας είσαι καργιόλα. Το ******* και το καργιόλα στο low bap και στο hip hop είναι ματσίλα, αντρίλα, το να βρίζουμε τους άλλους ως ********* είναι μαγκιά. Σαπίλα, κι όμως, κανένας δε μιλάει παρά για τους νεοναζί που τον σκότωσαν (είναι εύκολο να την πατήσεις, και να ξεχάσεις πως η λιμενεργατίλα, η μουσική που δεν έχει "********* στο crew", μπορεί ταυτόχρονα να είναι σεξιστική ως εκεί που δεν πάει. Κι εγώ μέσα διάβασα κάποια στιγμή ένα μέλος να κάνει fat shaming, κι εκεί δε μίλησα αυτόματα. Τι φταίει; Πως μεγαλώσαμε μέσα στα σκατά, πως τα αναπνέουμε κάθε μέρα, κι ας είναι περήφανα σκατά, αντιφασιστικά.
Σκέφτομαι πόσο θα ήθελα να γυρνούσε ο χρόνος πίσω σε πιο ευτυχισμένες εποχές...
Νιώθω τόσο άδεια... Χρειάζομαι τόσο πολύ εκείνον που δεν μπορώ να έχω...
Είναι πολύ άσχημο πράγμα να γνωρίζεις ατομα τα οποία σου αρέσουν αλλα ο χαρακτήρας σου να μην σε βοηθά για να συναναστραφεις μαζι τους και να τα κερδίσεις, ιδιως όταν ειναι του άλλου φύλου.
Πόσο να αγωνιζομαι να βάλω τον καλύτερο μου εαυτό κι ακόμα κανοντας το αυτο να είναι σχεδόν βέβαιο οτι δεν θα γίνει τίποτα.
Άτομα με τέτοια θέματα σπανίζει να γνωρίσουν αλλο άτομο και όταν το γνωρίσουν ουσιαστικά το παρακαλούν. Τα δε ατομα με τα οποία είναι ίδιοι χαρακτήρες συνήθως δεν τους αρέσουν ειτε ως χαρακτήρες ειτε εμφανισιακά, συνήθως δε και τα δυο.
Το να προχωρήσεις γνωρίζεις οτι το πιο πιθανό θα σου μεινει στο τέλος η απογοήτευση λογω του οτι δεν καταφερες να κερδίσεις ένα ατομο που σου αρεσε λόγω του χαρακτήρα σου.
Γυρισε ενασ φιλοσ μου που ειχε πεθανει απο τον παραδεισο τουσ περιμενω ολουσ να ξερετε ηταν ενα απο τα σχεδια που ειχα κανει και μου κλεψανε τοτε και τωρα αφου με βασανισαν πρεπει να με πληρωσουν χρησταρα παντα γεροσ κ δυνατοσ περιμενω κ τουσ αλλουσ
Τσιπρα εισαι κωλοφαρδοσ σε αγαπαει ο θεοσ
Σε 20 χρονια θα εχουν γυρισει ολοι σιγα σιγα
Φιλακια
Επειδή από μικρο παιδι έμαθα στους καλούς ανθρώπους να παριστανω κι αρα να νομίζουν οτι ειμαι το καλό παιδί, το ήσυχο παιδι, το υποδειγμα και ο καλός χαρακτήρας, δηλασή παριστανω αυτο στο οποιο αποδίδουν αξία. Κι αρα θα μου αναγνωρίσουν αυτη τη χαμηλότερη αξία και κατα συνέπεια θα μου κάνουν τα ανάλογα κονέ.
Καποτε ένας σοφός φίλος μου είπε"άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο". Ειτε από έγνοια για απρόβλεπτες εξωτερικές συνθήκες ειτε απο αμφιβολίες δεν αφηνα τον εαυτό μου να εκφραστεί ελεύθερα κι ας έσπαγα τα μούτρα.
Κουραστηκα σημερα να ακουω και να διαβαζω ανοησιες χωρις να το επιζητω και να το θελω και αυτο ειναι το χειροτερο
ΑΝ
Αν δε σωθήκαμε από την καταιγίδα
είναι γιατί έχουμε βρόχινη καρδιά
αν δεν πετάξαμε κάποτε ψηλά
είναι γιατί τα σύννεφα κρύβαν τη θέα
Για τις παλιές αγάπες που χαθήκαν
κρατούμε ενός λεπτού θλίψη
για τις στιγμές που, απόντες, χάσαμε
κρατούμε ενός λεπτού υπόσχεση
Aν σήμερα πάψαμε ν’ αγαπούμε
είναι γιατί στέρεψε εντός μας το κουράγιο
Αν αύριο ο ήλιος ανατείλει
είναι για να προσπαθήσουμε ξανά...
Η μαφια εχει την θεραπεια παιδακια γτ αμα περιμεναμε απο τουσ γιατρουσ αφηστε απο οτι ακουσα κανει 80 ευρω και συνεχιζουμε τη ζωη μασ κανονικα ολοι
αν νομιζετε οτι θα με τρομοκρατησετε με μπαμ μπουμ και αλλες τετοιες μαγκες που τοσα χρονια γινατε κολητσηδα πανω μου οσο συνεχιζετε τοσα περισσοτερα κατεβατα θα γραφω μεχρι να δουμε ποιος θα σπασει τα νευρα σε ποιον Η ΘΑ ΜΕ ΑΦΗΣΕΤΕ ΗΣΥΧΟ Η ΞΕΚΙΝΑΩ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΕΣ ΜΑΓΚΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΘΑΥΜΑΣΤΗ ΜΟΥ ΣΑς ΤΟΝ ΧΑΡΙΖΩ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΜΑΓΚΕΣ ΝΑ ΣΥΝΟΜΩΤΗΤΕ ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ
εδω και πολυ καιρο κανουν συνεχομενες προσπαθειες να με τρομοκρατησουν με κροτους που τους κανουν επιτηδες γιατι βγαζουν αφρους επειδη οι ιδιοι δεν εχουν γωνεις και ζηλευουν επειδη μου παρεχουν ευκολιες προσπαθουν να χρησιμοποιησουν τη τεχνολογια ως αορατο οπλο προσπαθοντας να συνομωτησουν απο οσα λεω αυτοι βεβαια γωνεις δεν εχουν και γι αυτο δε θα επρεπε να εχει κανενας αλλα παρ ολα αυτα το παιζουν φιλανθρωποι που θελουν ταχα το καλο μου ολα επιτηδες τα κανουν συνομωτουν μπροστα στα ματια μου πονταροντας σε οτι δε θα με πιστεψει κανενας μκαι μετα κανουν σα να μην υπαρχουν οσα βλεπω γιατι νομιζουν οτι ετσι θα με εκβιασουν να γινω και εγω σαν αυτους μου επιτεθηκατε κανονικα χρησιμοποιοντας τη τεχνολογια ως οπλο εσεις με εξαναγκασατε να τα λεω ολα αυτα γιατι το θρασος σας ξεπερασε καθε οριο ολα ειναι δικα σας με τις δυνατοτητες τις σημερινης τεχνολογιας ακομα και εμεις οι ιδιοι θελετε πολεμο θα τον εχετε εγω ειμαι πολυ πιο πεισματαρης απο σας
Τον ήσυχο τον έχουν για πιο ταπεινά, πιο μικρά πράγματα, low profile, χαμηλού ρίσκου πράγματα. Άρα αν η σκέψη μου με θέλει για πιο ανεβασμένα πράγματα τότε αυτά τα ταπεινα και ήσυχα μου φαίνονται υποτίμηση. Σ αυτό μπαίνουν σφήνα τα ψυχολογικά που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο δεν σε αφήνουν να εκδηλωθείς ή κατόρθωσαν να σε παγιώσουν ως χαρακτήρα.
Πχ γνωρίζω μια κοπέλα δυναμική, ανοικτό χαρακτήρα. Θα παλεύω να βγάλω ένα ανάλογο μ αυτήν χαρακτήρα επειδή αυτό επιθυμεί η σκέψη μου η οποία ίσως λόγω ψυχολογικών μ έκανε να διαμορφωθώ ως χαρακτήρας και συνεπώς να βγάζω προς τα εξω το ήσυχο και ήρεμο, ίσως όμως και να ναι αυτός ο πυρήνας του χαρακτήρα μου εκ γενετής. Ανάλογο σκηνικό και σκεπτικό αφορά αν έψαχνα για άλλη δουλειά.
Οι κοπέλες τι είχαν ? Γιατί αν σου σύστησαν όμοιες με εσένα , αυτό δεν είναι υποτίμηση προς το πρόσωπό σου , αναμενόμενο είναι άσχετα αν δεν πέτυχε επειδή έλκεσαι από το αντίθετο . Εκτός αν μου πεις ήταν ''χαζές'' ή κάτι κακό τέλος πάντων που θεωρείς ότι εσύ είσαι καλύτερος σε σχέση με εκείνες και έτσι κατάλαβες ότι σε υποτιμάν . Αλλιώς πάμε σε περιφρόνηση του εαυτού μας και των ομοίων μας και εξύψωση όλων των διαφορετικών από εμάς.
εδω και πολυ καιρο καθε που βλεπω το ιδιο ακριβως συνθυμα μετα βλεπω μπαστακες γυρω που μου κανουν τους μαγκες και προσπαθουν να με ψαρωσουν γιατι δε ξερουν τι αλλο να κανουν για να μου διξουν οτι αυτο που τους ενδιαφερει ειναι η αληλεγυη προς τους αδελφους τους και οχι το ψευτικο ενδιαφερον τους για μενα ειναι βαλτοι γιατι νομιζουν οτι ετσι θα με ψαρωσουν
και επειδη παρατηρησα οτι το σωμα τους εβγαζε μια αλαγμενη μυρωδια τωρα κανουν μπανια συνεχεια για να την εξαφανισουν καθε φορα που περναγα απ το ιδιο σημειο μυριζα το ιδιο ακριβως
Έκλομαι από κοπέλες που έχουν αυτό τον χαρακτήρα τον οποίο κρατάω μέσα μου καταπιεσμένο, ο οποίος κατ' ακρίβειαν δλδ είναι κατακαλυμμένος από ένα πέπλο/μια στιβάδα ψυχολογικών. Έτσι όταν κάνω μια γνωριμία με μια γυναίκα που έχει αυτό το οποίο με ελκύει μετά από μερικά ραντεβού με παρατάει.
Η χαζή και η άσχημη ελκύεται από όλους και είναι πιο εύκολο να πει μιας τέτοιας κάποιος έλα να σου συστήσω ένα καλό παιδί κι ακόμα πιο εύκολο να την κερδίσεις.
Κάποτε μου πε κάποιος πως για να ξανοιχτώ πρέπει να βρεθεί κάποιος να με ξεκλειδώσει.
Υπάρχουν πάντα και οι εξωτερικές περιστάσεις και συνθήκες που ρίχνουν τη ψυχολογία μας, σαν συγκοινωνούντα δοχεία. Οπόταν σε βλέπει κάποια με πεσμένη ψυχολογία κι αυτό επιδρά στη γνωριμία, μάλλον ούτως ή άλλως αυτό που βγάζεις πάντα το βγάζεις κι εκεί ως ο πυρήνας του είναι σου, ασχέτως αν οι δουλειές σου κλπ δεν πάνε καλά, κι ίσως αυτό να ναι τελικά ο χαρακτήρας σου.
Είναι εξύψωση των διαφορετικών από εμάς ως κάτι που μας ελκύει και προσπάθεια να τους φτάσουμε με τους τροπους που είπα.
τοσο καιρο κατηγορουσα τον ευατο μου που τα πραγματα δεν πανε καλα.... αλλα κατεληξα οτι φταινε οι εξωτερικες συνθηκες και η κοινωνια...
θελω να ποιασω δουλεια αλλα δεν μπορω. γιατι δεν μπορω? γιατι απο την πρωτη ματια η ψυχολογια μου ειναι χαλια και αυτο φαινετε... οσο καλα και να μου φεροντε εξω δεν φτιαχνει.. και με αποτελεσμα να βγαινει στην δουλεια αυτο και δεν μπορω να δουλεψω....
Να εξηγησω πωσ γυρνανε οι πεθαμενοι μου ζητηθηκε να κανω σχεδιο για πλυντηριο αυτοκινητων το εκανα δουλεψε και μετα το πηραν και κανανε τα δικα τουσ
Επισησ τα καινουρια αυτοκινητα βασιζονται παλι σε σχεδια δικα μου για πορτεσ αυτη τη φορα
Εγω ευθυνη δε φερω για τιποτα και θελω και να πληρωθω αν δεν πεθανω
Ακριβώς! Ο εργοδότης θα προτιμήσει αυτόν με την αυτοπεποίθηση, που βγάζει αέρα σιγουριάς αντί αυτόν που παρότι έχει τις γνωσεις και τις ικανότητες βγάζει μια χάλια ψυχολογία. Κι αν τυχόν ο πρώτος έχει λιγότερες γνώσεις κι ικανότητες απ τον δεύτερο απλά θα ακυρώσουν το διαγωνισμό και θα τον ξαναπροκηρύξουν μέχρι να βρουν αυτόν που θα χει και τα δυο. Κάτι ανάλογο ισχύει και με τις γυναίκες.
Μπορεί τώρα έξω να σου φερονται καλά, όμως μέσα σου κουβαλάς ένα βουνό από ψυχολογικά γι αυτό δεν φτιάχνει η ψυχολογία σου, την οποία μεταφέρεις νοείται παντου όπως εκεί που πας και ζητάς δουλειά.
Ναι κάτι είχα... όσο πιο μικρός κάνεις σχέσεις τόσο το καλύτερο διότι αν αργήσεις να κάνεις σχέση, η σχέση θα βιώνεται στη σκέψη σου ως μια αναγκαιότητα (ήτοι πρέπει να φτιάξω μια σχέση για να μην είναι μόνος και περνάω καλά σ αυτή τη σχέση ως κάτι το οποίο πρέπει να βιώνει ο άνθρωπος ως η φυσιολογική πορεία της ζωής) και όχι ως μια αυθόρμητη συνύπαρξη στην οποία χάνεται η αίσθηση του χώρου και του χρόνου όπως συμβαίνει με κάποια νεαρά παιδιά.
Δοκίμασα, μάλλον πειραματιστηκα με το χαρακτήρα μου, σε κοπέλες που δεν μου άρεσαν κατά βάθος και γενικά βίωσα την αποδοχή τους. Όμως σε άλλες κοπέλες που μου άρεσαν περισσότερο από τις πρώτες βίωσα απόρριψη μετα από κάποια ραντεβού με τον ίδιο χαρακτήρα, ίσως λίγο πιο συνενσταλμένο διότι αυτό που μας αρέσει μας αγχώνει επειδή η σκεψη μας περιστρέφεται στο να το κερδίσουμε συν το για δικούς τους λόγους να μην σου δίνουν ένα καλό πράσινο φως για να κάνεις βήματα.
Γενικά αυτό που μας αρέσει μας αγχώνει και πρέπει μέσα από το συνήθειο της διαπροσωπικής σχέσης να ξεπεράσουμε αυτό το άγχος και να φερόμαστε πλέον στο φυσιολογικό. Όμως στη φάση να το ξεπεράσουμε ο άλλος φεύγει.
Αυτή την παράμετρο , δεν την είχα σκεφτεί. Υπάρχει και άλλη οπτική όμως, ότι όταν ενδιαφέρεσαι για το άλλο άτομο, είσαι πιο θερμός, πιο ενθουσιώδης, πιο τολμηρός, πιο περίεργος, πιο ελκυστικός με δυο λόγια. Αλλά και με αυτή την οπτική , αν το άτομο, η κοπέλα στην προκειμένη, έχει περισσότερες επαφές και επιλογές λόγω χαρακτήρα είναι και θέμα ανταγωνισμού μετά που κάποιος μπορεί να μην τα καταφέρνει.
Σωστα. Οι λεγόμενοι εξωγενείς παράγοντες. Ομως πρέπει κανεις να βάζει τον καλύτερο του εαυτό, δηλαδή τον χαρακτήρα με σκοπό το ψυχικό δέσιμο, το να δεθεί ο αλλος μαζι σου. Ομως ξέρω ανθρώπους που έχουν τέτοια ικανότητα αλλα λογω εμφάνισης και ηλικιας μπορεί να εισπράττουν απόρριψη στο τέλος. Η κοπελα θα δει το χαρακτήρα που βγαζεις μεσα απο τα λογια σου, τις χειρονομίες και το ύφος του προσώπου σου, και οχι τα λογια σου, τα οποία μπορεί να μην την αγγίξουν καθόλου αν δεν της βγαζεις αυτα που ειπες θερμο, ενθουσιώδη, τολμηρό χαρακτήρα.
Η σασ ψεκασανε η σασ γυρισαν στο 1920 η κατι αλλο εγινε εγω ειμαι αμερικανοσ ελληνασ του 2020 αν με βλεπετε για εξωγηινο κατι σασ κανανε εγω νομιζω εγινε πολεμοσ και η σασ ανθελληνισαν η σασ γυρισαν στο 1920 κατι σασ κανανε
Η καθε εκατο χρονια γυρναει το κοντερ κ μηδενιζουμε γτ εσεισ ξεχνατε ετσι ηταν ο κοσμοσ το 1920
Καθομαι στη βεραντα μου αντι να κοιμαμαι που εχω να ξυπνησω στις 5 και τη νιωθω σαν ενα κελι που αγναντευω απο το παραθυρο τα φωτα της Αθηνας σκεπτομενος το ουτοπικο ονειρο μου. Καληνυχτα ζωή για μια ακομα νυχτα με κανεις να νιωθω σαν εναν ισοβιτη που ευελπιστει να εχει ενα συντομο τελος. Τουλαχιστον κανε το καλο και δωστο μου εσυ δεν χανεις τιποτα εγω κερδιζω τη γαληνη
Ένας Θεός ξέρει πως μπορώ και κινούμε με τις παρενοχλήσεις που δέχομαι για τις οποίες σας έγραψα και πριν ημέρες, με την μοναξιά από πλευράς παρέας που με δέρνει κι από το πως μου φέρονται σε κάποιους χώρους που κινουμε, ιδίως το πρώτο.
Χαίρομαι όταν βλέπω χαρούμενες, ανέμελες, μεγάλες παρέες και λυπούμαι που στη ζωή μου ουδέποτε υπήρξε κάτι τέτοιο.
Στο σπίτι, οι συναναστροφές με άτομα εκτός σπιτιού αφορούσαν πάντα προβληματικά άτομα, κι αυτός είναι ίσως ο λόγος που υποφέρω σήμερα.
Έχω κλείσει ένα μικρό ταξιδάκι μερικών ημερών, μοναχικό νοείται, αλλά σκέφτομαι να το ακυρώσω διότι ψυχικά δεν σηκώνει να πάω για τους λόγους που προειπα.
Να πας το ταξίδι!