το μόνο καλό που συνέβη σήμερα είναι ότι κατάφερα να προγραμματίσω ένα τηλεκοντρόλ.
Printable View
το μόνο καλό που συνέβη σήμερα είναι ότι κατάφερα να προγραμματίσω ένα τηλεκοντρόλ.
Οχι μονο να εκτιθεσε φιλε μου αλλα και να μιλάς, να βαζεις εκεί εκείνη τη στιγμή τον καλύτερο σου εαυτό. Με αλλά λογια να σαι βεβαιος γι αυτό που εισαι κι αυτό να παρουσιαζεις. Δεν θέλει σόου και επίδειξη αυτοπεποίθησης, απλα να σαι ο ευατος σου, που με αυτό που εισαι δεν τα βάζεις κάτω. Χαμηλών τόνων εισαι, θρασύς εισαι, αυτο που εισαι! Καστρα πεφτουν αμα απλα εισαι αυτο.
Η εκθεση απο μονη και σπασμωδικες φρασεις και μετά φεύγω δεν ειναι έκθεση. Απλα θα επαναλαμβανεις το ίδιο λάθος μοτίβο, θα σου γίνει τροπος σκεψης και πράξης, και δεν θα βγαίνει ποτέ τίποτα. Ολα αυτά που σου ειπα φίλε μου, μην βρεθεις καποτε στη θεση πολλών αλλων εδω στο φόρουμ.
Ουτε να θεωρείς ποτε σου τον εαυτο σου κατώτερο γι οτιδήποτε εχεις απέναντι σου διότι το εχασες.
Δυστυχώς, έχω δημιουργήσει ένα μοτίβο τα τελευταία χρόνια, μόλις κάτι με αγχωνει φεύγω.
Η π.χ θα με καλέσουν κάπου και δεν θα πάω καν γιατί ξέρω ότι θα αγχωθω και έτσι μένω στο σειφ ζοουν μου.
Οπότε ναι έχεις δίκιο για το μοτίβο και φοβάμαι μην μου γίνει μόνιμο αλλά είναι δύσκολο να το αλλάξω.
Λάθος να μην πηγαίνεις όταν έχεις το προνόμιο να σε καλούν (σε αντίθεση με μενα και προφανώς πολλούς άλλους εδώ μέσα), διότι απομονώνεσαι στο τέλος κι αυτό είναι ότι χειρότερο. Κι αμα πηγαίνεις να βγάζεις τον καλύτερο σου ευατό, να ξανοίγεσαι και να σε ευχάριστος, προσιτός και δυναμικός, αλλιώς δεν θα σε καλνούνε διότι άφησες άσχημη εντύπωση. Δυστυχώς πολλοί τόχουμε πατήσει με την έκθεση σ αυτό που μας φοβίζει, δηλαδή εκτιθέμεθα σ αυτό για να πούμε ότι εκτεθήκαμε και μετά από λίγο φύγαμε επειδή ο φόβος δεν έφυγε από μέσα μας, έστω σημαντικά, ενώ ήμασταν εκεί.
εξαρτάται.
πρέπει να σκεφτείς τα δύο ενδεχόμενα.
στο ένα πας και φεύγεις από το σέηφ ζόουν, ρισκάρεις.
στο άλλο δεν πας και μένεις στο σέηφ ζόουν, χαλαρώνεις.
πιστεύεις πως αν πας, θα σε βλάψει περισσότερο ή λιγότερο από το να μην πας; σε τί διάθεση είσαι πριν πας; βασικά αυτό θα έπρεπε να κοιτάς την διαθεση της στιγμής. σπάνια γίνεται καλύτερη αν είσαι αγχώδης. αυτό ισχύει για τους άλλοι.
αν δεν πας, πιστεύεις πως θα σε βοηθήσει κάπου; να κάνεις κάτι άλλο ίσως;
Αν δεν πάω δεν θα με βοηθήσει πουθενά, γιατί θα γίνει μοτίβο και θα το ακολουθώ συνέχεια.
Δλδ θα αποφεύγω τα πάντα , είμαι 30+ δεν με παίρνει να μην πηγαίνω γιατί στο τέλος θα καταλήξω μόνος χωρίς φίλους , χωρίς κοπέλα και χωρίς κοινωνική ζωή.
Επίσης δεν μπορώ να δουλέψω κιόλας για να κοινωνικοποιηθεί από εκεί και έχει και επιπτώσεις αυτό στο ότι δεν μπορώ να πάω σε ψυχολόγο λόγω οικονομικών.
Οπότε μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα.:(
αν δεν έχεις διάθεση και πας κάπου, νομίζεις ότι θα γίνει καλύτερη εκεί; έχει γίνει ποτέ αυτό; οκ μπορεί να το λέω εκ πείρας. αν βαριέσαι απλα οκ, περναει. αν έχεις κακή διάθεση όμως και μαυρίλα; θα αλλάξει κάτι; απλά θα αλλάξεις περιβάλλον. μπορεί να γίνει καλή με κάτι καλό.
Φαίνεται πως η καθημερινή επαφή με άρρωστα παιδιά με έκανε να κολλήσω και εγώ κάποια ιωση. Έχω πονόλαιμο (ελαφρύ μεν αλλά ακόμα και το λίγο δεν παλεύεται), συνάχι και διάρροια.
Καλά πήγε και αυτό.
για τον πονολαιμο, ειδικα τον ελαφρυ, ειδικοτερα πριν ακομα εγκατασταθει, οταν απλα σου ξεραινει και σου ενοχλει τον λαιμο, ενα ειναι το φαρμακο και δρα αμεσως. γαργαρες ή ψεκασμα με hexalen 2 με 3 φορες την ημερα και φευγει αμεσως. αν εξελιχθει σε πυωδη αμυγδαλιτιδα, φτασει στους πνευμονες η κατι σχετικο, θελει αλλα φαρμακα και γιατρο.
Λιποθυμάω. Λιώνω. Σβήνω. Χάνομαι.
Είμαι δημιουργική. Κι αυτό πάντα με γεμίζει με χαρά και ικανοποίηση και πειραματισμό.
Νηπιαγωγός;
Το μήνυμα έχει τροποποιηθεί από τη διαχείριση
Ε οχι και πρωτο θεμα στα δελτια ειδησεων ρε φιλαρακι, το γονατισες εντελως…λολ
Δεν ειναι αποκαλυψη της ζωης να τρως παραισθησιογονα και να βλεπεις ¨ταινιες¨ μετα.
Φίλε,αν είχες καπνίσει θα ήξερες ότι και λίγα λέω.
Αυτή η ουσία σου δίνει πολλά μαθήματα.
1ον)Οτι η συνείδηση υπάρχει ανεξάρτητα από το φυσικό σώμα,και υπήρχε πριν γεννηθούμε
2ον)Οτι υπάρχουν και άλλες διαστάσεις στον κόσμο πέρα ή μέσα στο δικό μας σύμπαν.
3ον)Οτι υπάρχουν υπερφυσικές οντότητες οι οποίες ξέρουν τα πάντα για εμάς και την ζωή μας.
4ον)Οτι η ύπαρξη είναι ένα τεράστιο μυστήριο και είναι πιο πολύπλοκη από όσο μπορούμε να φανταστούμε.
Ο Timothy Leary, ενας εξαιρετικος και πολλα υποσχομενος ψυχολογος, κατεστρεψε την καριερα του, πειραματιζομενος στην αρχη και εθισμενος μετεπειτα, στο LSD. Σιγουρα η υπαρξη ειναι ενα μεγαλο αινιγμα, ωστοσο δε θα βασιζομουν σε ψυχοτροπες ουσιες για να το λυσω.
Φυσικα ο καθενας μας εχει την οπτικη του!
1) Δεν ισχυει..... Οι παραισθησεις απο την αυτοκτονικη καταστροφη των εγκεφαλικών κυτταρων δεν μπορει να διδαξει τιποτα εκτος απο το οτι απλως κανεις σταδιακη αυτοκαταστροφή. Ολα τα υπολοιπα ειναι από ψευδη μεχρι ανοησιες, στην καλυτερη περιπτωση.
2) Ομοιως με το 1.
3) Ομοιως με το 1. Ανοησιες στο τετράγωνο, φιλτατε. Εχουν αποδειχτει 100% ολα αυτα.
4) Η Φυσική αυτο που μας εχει αποδειξει ειναι οτι η υπαρξη η δικη μας, των ζωων αλλά και γενικά του σύμπαντος ολοκληρου, βασιζεται σε τυχαια γεγονότα. Ο ντετερμινισμος ειναι φιλοσοφια που απορρεει απο θρησκοληψια και μόνο. Δεν εχει αποδειχτει ποτέ οτι υπαρχει νόημα, σκοπός ή σχέδιο πισω απο την δημιουργια του συμπαντος, ποσο μαλλον του ανθρωπου που ειναι απειροελάχιστα μικρός.
Ο τυπος εκαιγε εγκεφαλικά κύτταρα αβέρτα και νομιζε οτι το να αυτοκαταστρέφεται θα μπορουσε να εχει και καποιο θετικό αντικτυπο στην καριέρα του.... Έκανε λαθος τελικά.
Η μοναδικη ορθολογική απαντηση στο Πως / Γιατι δημιουργήθηκε ο Κοσμος συνοψιζεται στην φραση.... Επειδη μπορουσε (because it could....) και αν θελεις να αναλυσω περισσοτερο τι σημαινει αυτη η φράση, ειναι απλο. Οι ιδιοτητες της υλης και της ενεργειας ηταν τετοιες που αναγκαστικά μπορουσαν να δημιουργησουν αυτον τον συγκεκριμενο κοσμο με αυτους τους Νομους της Φυσικής. Εαν κάπου, εντός του άπειρου συμπαντος, υπαρχει υλη και ενεργεια με διαφορετικές ιδιότητες, τοτε εκει θα δημιουργηθει ενας άλλος Κοσμος... Για παραδειγμα ενας Κοσμος Αντιύλης, σε αντιδιαστολή με το γνωστο σε εμας σύμπαν. Με το LSD δεν θα ανακαλυψεις καμια αληθεια. Θα ανακαλυψεις μονο τις παρενεργειες της καταστροφης των εγκεφαλικών κυττάρων που συμπεριλαμβανουν και τις ψευδαισθησεις, τα παρανοικά παραληρήματα και διαφορα αλλα παιχνιδια του μυαλου... Τιποτα χρησιμο...
Το μήνυμα έχει τροποποιηθεί από τη διαχείριση
Είμαι χάλια
Το "φλεμα" στο λαιμό μου κόλλησε τόσο πολύ
Αύριο έχουμε μ τη μικρή μια εξέταση στην καρδιά της ίσως έχει θέμα... Έχω πάρει μισό ζαναξ... Κ πως θα ξημερώσει
Ας μην έχει κάτι
οπως σου λενε ολοι, εσυ εισαι αυτος που τα εχει μπερδεψει..
με ολα τα παραισθησιογονα εχεις την αισθηση οτι εχεις "εξωπραγματικες" εμπειριες..
γι αυτο και λεγονται παραισθησιογονα, επειδη προκαλουν παραισθησεις/ ψευδαισθησεις.
οσο και να χοροπηδας και παρολο που το εχεις διαφημισει 125.000 φορες, ΣΥΓΚΑΤΑΛΕΓΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΙΘΗΣΙΟΓΟΝΑ! δεν ανακαλυψες το φως το αληθινο. εχουν μελετηθει απο επιστημονες αυτες οι ουσιες, οχι απο πρεζακια που μιλανε για τις φαντασιωσεις τους..
καποιοι λενε τις ιδιες ανοησιες που λες εσυ, για το LSD. παραλληλεπιπεδα, ματριξ και ροζ δρακοι
αλλα ειναι ολα αυτα, ψευδαισθησεις...
Τόσα ξέρεις τόσα λες Ρέμ...Αυτο που εκφέρεις άποψη για κάτι χωρίς να έχεις ίδια εμπειρία,απλά και μόνο με τα οσα διαβάζεις στο ιντερνετ, με ξεπερνα...Κιαι καταδεικνύει και την αξιοπιστία των όσων γράφεις.
Κάντε μου όσες αναφορές θέλετε...Δεν θα με φιμώσετε!
Ο μόνος επιστήμονας που μελέτησε κλινικά και συστηματικά την DMT είναι ο Rick Strassman ο οποίος δημοσίευσε τα αποτελέσματά του στο βιβλίο DMT The spirit molecule και επιβεβαιώνει τα όσα έχω γράψει.
https://www.youtube.com/watch?v=fwZqVqbkyLM
Φοβισμένη τι έγινε με το πρόβλημα στο λαιμό σου;
Παίρνοντας οπραζιουμ για την παλινδρόμηση εδώ κ πέντε μέρες είμαι καλύτερα ,επομένως τώρα τέλη του μήνα θα παραγγειλω τ αντίστοιχα φυτικά από έναν βοτανολόγο φίλο μου μπας κ ησυχάσω ! Ευχαριστώ για τι ενδιαφέρον
ναι ναι.. ο ψυχιατρος που δεν τον ξερουν οι ψυχιατροι, με τις "ερευνες" που εχει προαποφασισει την καταληξη τους και την εχει κανει και τιτλο..
αν ξερεις τπτ χαζοαγγλικα, ξεστραβωσου:
https://qph.cf2.quoracdn.net/main-th...vzevngfrd.jpeg
Alexander van Hattem
Psychiatric RegistrarAuthor has 429 answers and 3.1M answer views9y
Originally Answered: How is Dr. Rick Strassman regarded by the medical and scientific community?
Well, I hadn't knowingly heard his name until I read your question, so for a start there are probably plenty of people in the medical and scientific community who have also never heard of him.
Having looked him up, I can say I have previously heard of some of the work he's done and the title of his most famous book, and if I were to sum it up in one word it would be "controversial".
I certainly think that psychedelic substances are worth investigating, as they may tell us much about how the brain and mind work, and the relationship between them. So in that sense, I'm glad he's doing the research.
However, coining the terms "god molecule" and "spirit molecule" seems to be a move intended to spark controversy and comes across as decidedly unscientific. On top of that, there is the issue that his hypothesis about the human pineal gland naturally producing DMT has still not been proved despite being out there since the early 1990s. So I'm far from convinced that his methods are as scientific as they would need to be, and suspicious there may be some ulterior motive for him beyond a quest for knowledge. I wouldn't be surprised if he has gained quite a lot financially from the books he has published, most famously "DMT: The Spirit Molecule" as well as the 2010 documentary of the same name. Making financial gain off his hypotheses doesn't automatically make his work false, but it doesn't help his scientific credibility either.
What is DMT
DMT (Dimethyltryptamine) is a strong psychedelic drug, which means it can affect all the senses, altering a person’s thinking, sense of time and emotions. Psychedelics can cause a person to hallucinate, seeing or hearing things that do not exist or are distorted.1,2
DMT is structurally similar to psilocybin (magic mushrooms) and is known to produce short acting and intense visual hallucinations.2
DMT is most commonly smoked in Australia, with effects commencing almost straight away and finishing after around 30 minutes.5 Effects may include:
- a ‘rush’
- feeling happy and excited
- changes in mood
- increased sensitivity to bodily sensations (body aches, tingles, feelings of pain and pleasure, warmth and fatigue)
- increased heart rate and blood pressure
- small pupils
- anxiety and confusion
- intense visual hallucinations
- dissociation.5,6
Overdose
If someone takes a large amount, the negative effects of DMT are more likely. Call an ambulance straight away by dialling triple zero (000) if you or someone else has any of these symptoms (Emergency services are there to help and can provide instructions over the phone):
- vomiting
- inability to move
- intense anxiety and confusion
- overwhelming fear and paranoia
- psychosis
- increased risk-taking6,8,9
Bad trips
Some people may have negative experiences taking any psychedelics, or experiences they find challenging. This can happen even if a person takes a moderate dose. During a bad trip, you may experience frightening or confronting hallucinations, and feelings of anxiety, confusion, fear and paranoia.6,8,9
ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ ΟΙ ΛΕΥΤΕΡΕΣ!!!
ναι, ρε ασχετε, ενω εσυ τα ξερεις απο το πανεπιστημιο που δεν περασες ουτε απ εξω ή επειδη αυτος ο πονηρος ειναι πρωτοξαδερφος σου και οχι απο το ιντερνετ που εχει κατακλεισει με διαφημισεις του που παριστανουν τις δημοσιευσεις, ενω οι επιστημονες δεν ξερουν ουτε ποιος ειναι...
τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια, διαφημισεις για ψεκασμενους σαν εσενα. απο την μια μας διαφημιζεις τα παραισθησιογονα του ξαδερφου σου κι απο την αλλη γερους που γιατρευουν την στειροτητα και κανουν μαντεψιες..
οπου παραπληροφορηση, ψεκασιες και ψεματα, ο γιοκος τσοκος, δηλωνει πελατακι...
ναι, να σε φιμωσουν θελουν . κανεις τον ανενδοτο αγωνα υπερ της @@ριας και θελουν να σε σταματησουν να μην διαδοθει..
Αφού είσαι άσχετη από DMT μαρή καρακαημένη,γιατί μιλάς?
Οταν δεν γνωρίζουμε κάτι καλό είναι να σωπαίνουμε και όχι να εκφράζουμε άποψη με βάση κάτι που διαβάσαμε καπου στο ίντερνετ.
Ψάχνεις στο ιντερνετ να βρεις ότι μπορείς για την DMT για να σχηματίσεις επιχειρήματα και δεν βρίσκεις χαχα!
Τον Ρικ Στράσμαν τον ξέρουν και οι πέτρες,τον Βαν Χατεμ δεν τον ξέρει ούτε η μάνα του.
Ατομική μου ενέργεια και ανάσα μου στα χείλη
Την πρώτη Ουσία,την Αρχή σηκώστε με να δώ
Οχι από περιέργεια,μα δεν χωράω στην ύλη
Και τούτη η ψεύτρα η εποχή την έχει για Θεό.
Αντιγράφεις πληροφορίες που ψάχνεις στον ίντερνετ ως ειδήμων κουτσομπόλα και ναμίζεις ότι ενημερώθηκες.
Είναι σαν να αντιγράφεις τις οδηγίες χρήσεις ενός φαρμάκου χωρίς να το έχεις δοκιμάσει και νομίζεις ότι ξέρεις τα πάντα για αυτό.
Μην εκφράζεις άποψη για πράγματα τα οποία αγνοείς γιατί εκτίθεσαι.
Είναι σαν να μας λές να μην πάμε στην Ιαπωνία γιατί είνια χάλια,χωρίς να έχεις πάει η ίδια ή μας λες να μην φάμε σούσι γιατί είναι απαίσιο,χωρίς να έχεις δοκιμάσει η ίδια χαχα!
Ο λόγος που έχουν εντάξει μια φυσική ουσιά στα παραισθησιογόνα όπως η DMT,είναι για να την απαγορέψουν.
Αλλά πως μπορείς να απαγορέψεις μια ουσία που εκκρίνει ο ίδιος ο οργανισμός?
Είναι σαν να απαγορεύεις την σεροτονίνη ή την ντοπαμίνη.
Ο μόνος κίνδυνος που ενέχει η DMT είναι να μην μπορείς να διαχειριστείς υπαρξιακά αυτό που θα βιώσεις επειδή είναι τόσο απόκοσμο και εξωπραγματικό.