Καλή διασκέδαση και καλή ξεκούραση Κατερινάκι. Φιλάκια.
Printable View
Καλή διασκέδαση και καλή ξεκούραση Κατερινάκι. Φιλάκια.
Koritsaki με γειά το σορτσάκι σου, καλοφόρετο και καλές βόλτες. Χαίρομαι που ήθελες να το κάνεις καιρό και τώρα τα κατάφερες. Σου εύχομαι να καταφέρνεις πάντα όλους τους στόχους που βάζεις.
Γιωτούλα όνειρα γλυκά! Πολύ ωραίο το τραγούδι, αγαπώ Παπάζογλου!!!
Κατερινάκι κ όνειρα γλυκά κ σε εσένα με τα ωραία μεμε ολέ! Μην ανησυχείς για τη φαγούρα, είναι καλό σημάδι!
Τζινάκο επιδερμίδα έκανες τόση ώρα.....................?????????????
Κέρκυρα στα μέσα Μαΐου θα πάω
Βλέπω μια ταινία στο μέγκα με έναν τυπάκο που όλο τρέχει κ όλα στραβά του πάνε! Λίλα ξέρεις ποια είναι?
Το κυνηγι της ευτυχιας.
Την έχω δει αυτή την ταινία στο Mega, είναι ωραία. Επίσης έχει και στον Alpha μία ταινία που έχω δει με τον Ρίτσαρντ Γκηρ και είναι και αυτή πολύ ωραία.
Ευχαριστώ κορίτσια για την άμεση ανταπόκριση!
Τον λυπάμαι τον καημένο όλα στραβά του πάνε!
αχ τζινακι μου!!! μακαρι να πραγματοποιουνταν ολοι μου οι στοχοι τοσο ευκολα....
δυστυχως οι περισσοτεροι ειναι πολυ πιο δυσκολοι και πολυ πιο σημαντικοι απο ενα τζην σορτσακι
και δυστυχως δεν περνανε απο το χερι μου....
δεν μπορω να κανω και πολλα για την πραγματοποιηση τους...
απλα να περιμενω το θαυμα....
και συνεχιζω να ελπιζω....
Ελενα παρακατω παθαινει χειροτερα.
Αύριο πρέπει να ετοιμάσω τα πράγματά μου και τα πράγματα της τριάδας μου :lol: και βαριέμαι. Φτιάχνω τα πράγματα και τα κρύβω στη ντουλάπα για να μην το καταλάβουν τα σκυλιά γιατί κάνουν χαρά επειδή καταλαβαίνουν ότι πρόκειται να φύγουμε και τα ακούει ο γάτος και κρύβεται και μετά δεν μπορώ να τον πιάσω για να τον βάλω στο κουτί του. Στήνω ολόκληρη επιχείρηση κάθε φορά για να τον μεταφέρω. Κάνω την αδιάφορη μέχρι την τελευταία στιγμή και λίγο πριν έρθει η αδερφή μου τον φωνάζω για να έρθει να φάει και καλά κι έτσι τον αρπάζω και τον βάζω στο κουτί του. Ζαλίζεται στο αυτοκίνητο και κάποιες φορές κάνει εμετό ή κάνει κακά και μας αρωματίζει ενώ εμείς ανοίγουμε τα παράθυρα του αυτοκινήτου για να επιβιώσουμε! Ευτυχώς που συνήθως τα κάνει λίγο πριν φτάσουμε κι έτσι κρατάει για λίγο το μαρτύριό μας. Η μητέρα μου που πάει συνήθως πρώτη στο εξοχικό έχει ανοίξει το θερμοσίφωνο για ζεστό νερό και μόλις φτάνουμε πάω τον γατούλη συστημένο στο μπάνιο, τον βγάζω από το κουτί του και τον καθαρίζω. Τι να τον κάνω που δεν του αρέσουν οι μετακινήσεις; Όση χαρά κάνουν τα σκυλιά άλλη τόση πίκρα παίρνει αυτός όταν πρόκειται να τον μεταφέρω με το κουτί του.
Νυσταξα κοριτσακια μου.καληνυχτα και ονειρα γλυκα.
Koritsaki όσο ζω ελπίζω.... Κι η χαρά που σου δίνει το τζην σορτσάκι έχει κι αυτή την αξία της. Οτιδήποτε μας φτιάχνει τη διάθεση έχει αξία, όσο απλό κι αν είναι.
Καληνύχτα Λιλάκι και καλή ξεκούραση.
Quote:
Originally posted by eleni198621
Ελενα παρακατω παθαινει χειροτερα.
κ όμως δεν το βάζει κάτω!!!!
Τζινάκο ολόκληρη επιχείρηση μεταφοράς κάνεις :lol:
Ασε μου λείπει κ η δική μου πολύ, την είχα συνηθίσει κ τώρα είναι δύσκολα! Της άρεζε πολύ εδώ στην Αθήνα όλο βόλτες την πηγαίναμε αφού τώρα όταν την φωνάζει ο πατέρας μου πάει κ του δίνει τον λαιμό της για να της βάλει το λουράκι γιατί νομίζει πως θα πάει βόλτα!!!!!
Αλλά ρε παιδί μου πανέξυπνα είναι!
Την αφήσατε δηλαδή πάλι στο εξοχικό;
Εκεί είναι η μόνιμη κατοικία της, την είχαμε φέρει Αθήνα γιατί ο πατέρας μου θα έκανε πολύ καιρό να πάει γιατί είχε κάποιες δουλειές, τώρα που τελειώσαν οι δουλειές κ οι δύο πίσω!Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Την αφήσατε δηλαδή πάλι στο εξοχικό;
Αργοπορημένη καλησπέρα Μακόκοσμε!
Έλειπα όλη μέρα τελικά από το σπίτι όπως καταλάβατε και γυρίσαμε μετά τις 10 το βράδυ. Πήγαμε Σούνιο στη συνέχεια για καφέ στους κουμπάρους και καταλήξαμε στην μαμά του άντρα μου και μετά σπίτι μας. Όλη την Αττική γυρίσαμε και μάλιστα με οδηγό τον άντρα μου! Ήταν μεγάλη η σημερινή βόλτα και έτσι πέρασε αρκετά χιλιόμετρα στο κοντέρ της εμπειρίας του ως νέος οδηγός. Διάβασα και τα δικά σας τα νέα τσούπρες!
Κοριτσάκι με γεια το σορτσάκι! Καλοφόρετο και εις ανώτερα!
Είδα ένα καταμαράν να ξεκινάει το ταξίδι του και χάρηκα πολυ! Καλλιοπίτσα μου είδες που φοβόσουν; Όλα θα πάνε καλά, στο κάτω κάτω πλέον μόνο προς τα κάτω θα δείχνει η ζυγαριά! Wow περιμένουμε και τα δικά σου τα ευχάριστα!
Τζινάκι έχουμε ετοιμασίες διαβάζω! Βάλε μία πάνα βρακάκι στον Ψιτ να μην χ@σει τον κόσμο όλο! :lol:
Διάβασα όλα σας τα νέα αλλά είναι αργά και ξεχνάω τι άλλο ήθελα να σχολιάσω...
Το τραγούδι που σας βάζω μου το είχε αφιερώσει κάποτε μία καρδιά ερωτευμένη ;)
Σας στέλνω πολλά γλυκά φιλάκια στα μουτράκια! Καληνύχταααααα! :starhit::starhit:
U2 - With or without you
Ωραία η ιδέα σου Eli για τον ψιτ, θα την σκεφτώ σοβαρά. :lol: :lol: Χαίρομαι που περάσατε όμορφα σήμερα. Καλό σου βράδυ και καλή ξεκούραση. Φιλάκια.
Μπείτε στο πιο κάτω link έχει πολύ πλάκα!!
http://www.aniwthoi.net/2012/04/blog...edium=facebook
Κορίτσια καληνύχτα κι από μένα και καλό ξημέρωμα. Ναταλία καληνύχτα x 72. Φιλάκια σε όλες.
Με εσένα δίπλα του θα γίνει σούπερ οδηγός!
Δεν πιστεύω να τον επιπλήττεις ?
ʼντε πάω κ εγώ να πάρω αγκαλιά το μαξιλαράκι μου!
:lol: :lol: :lol::lol: :lol: :lol:Quote:
Σκεφτόμουνα ότι στην Ανάσταση εσύ και η Γιώτα θα μπορούσατε δεδομένων των συνθηκών να μην πείτε Χριστός Ανέστη αλλά Στηθός Ανέστη και να τσουγκρίσετε τα αυγά με το ακίνητο στήθος σας! :lol: :lol: :lol:
Tzinako mou, να περάσετε όμορφα στο εξοχικό σας , ακόμη και αν δεν έχει καλό καιρό, εσύ είσαι από μόνη σου λιακάδα!
Γιωτουλινοκοσμε πολύ καλημέρα !!!!!!!!!!!!!!!Χαίρομαι ιδιαίτερα που είστε όλες καλά κ που τα πράγματα για τις περισσότερες έχουν πάρει το δρόμο τους!!!!!!!!!! Να έχουμε λοιπόν μια γλυκιά κ υπέροχη μέρα!!!!!
καλημερα Μακοκοσμε!!
Χθες ειδα 4 ταινιες με τον αντρουλη μου και δεν το κουνησαμε ρουπι απο το σπιτι. Οπως καταλαβαινετε πιο πικαντικα πραγματα δεν μπορουμε να κανουμε διοτι αδυνατω...οποτε το ριξαμε στις ταινιες.
Η Μαριλενα εχει φυγει απο την Παρασκευη με τους γονεις μου για Ναυπακτο και ετσι εχω την πολυτελεια να αναρρωσω με την ησυχια μου.
Κοιμηθηκα ολο το βραδυ για πρωτη φορα μετα την επεμβαση χωρις διαλλειμα αλλα το παυσιπονο δεν το γλυτωσα πριν τον υπνο. Σημερα το πρωι νιωθω ακομη πιο πολυ φαγουρα . Που θα παει αυτη η κατασταση???
Εχει πολυ ωραια ημερα και σκοπευω να καφεδιαστω σημερα εδω κοντα και το μεσημερι μας περιμενει η αφη Ελι για φαγητο στο σπιτι της.
Να εχουμε ολοι μια ομορφη Κυριακη!!!
Τζινα εxω εχω πανες βρακακια απο την Μαριλενα. Σου δινω εγω αν χρειαζεσαι για το γατι σου!!!
Καλημέρα ερωτευμένε Μακοκοσμε!!!!
http://dl3.glitter-graphics.net/pub/...vsh1fdzrvd.gif
Είναι μία από τις Κυριακές που είμαι στο γραφείο και αγναντεύω την θάλασσα... Ευτυχώς έχω πολλά ραντεβού και θα περάσει η μέρα νεράκι. Προς το παρόν πίνω καφεδάκι γιατι στο σπίτι μόνο καφέ δεν τον λες τον πρωινό!!!
http://dl6.glitter-graphics.net/pub/...rcvtildeag.png
Κατερινάκι μου δεν ξέρεις πόσο χαίρομαι που είσαι καλύτερα και βέβαια που θα απολαύσεις την υπέροχη μέρα!!!
Τζινάκι έτοιμη??? φεύγουμε???? θα με πάριες μαζί να σου καθαρίζω 8 από τα 16 ποδαράκια????
Ελλάκι βλέπω οι σκέψεις σου για τα ούζα δεν κράτησαν για πολύ!!! βουρ και έξω!!!!! μπράβο μαναράκι καλά κάνατε!!
Κοριτσάκι με το νέο το σορτσάκι να το χαρείς με όλη σου την καρδιά!!!
Καλλιόπη πως πας?
Λιλάκο επέστρεψες δριμύτερη!!!!
Ava τα έφταιξες τα μακαρονάκια με τον κιμά? (πόσο ζηλεύω?..)
Mak ετοιμάζεσαι και εσύ για την μεγάλη σου μέρα??? ʼντε γλυκιά μου με το καλό και εσύ!!!
Οι υπόλοιπες?
Ναταλακι μου με τα ανηψούδια σου πως τα πας???? 72 http://dl.glitter-graphics.net/pub/4...asl0plrbzd.gif και 27 http://dl.glitter-graphics.net/pub/9...dz52i3dqyw.gif για σήμερα το πρωί!!!!
Σας εύχομαι μια υπέροχη μέρα!!!! να είσαστε όλες καλά!!!!!!
http://dl8.glitter-graphics.net/pub/...l0h4xhyt8z.gif
καλημέρα Γιωτάκι!
καλημέρα Αγγελικάκι!
καλημέρα φαγουρισμένο Κατερινάκι!
καλημέρα σε όποιο κοριτσάκι ξύπνησε!
Καλημέρα και καλή Κυριακή να έχουμε κορίτσια. Ενώ κοιμήθηκα στις 5 το πρωί ξύπνησα στις 10.30! :puzzled: Έχει πάρα πολύ αέρα σήμερα, πάλι δε θα μείνει γλάστρα για γλάστρα στο μπαλκόνι της Elis. Γιώτα ετοιμάζεσαι; Αντε, δύο μερούλες μείνανε ακόμα. Φαντάζομαι ότι σε έχει βοηθήσει στην ψυχολογία σου και το γεγονός ότι το Κατερινάκι συνήλθε γρήγορα και είναι καλά. Μακάρι να χτυπήσει ο Κατρίνα αύριο και να μη φύγουμε για να είμαι κι εγώ εκεί τη Μ.Τρίτη!!
Κατερίνα είχα κι εγώ έντονη φαγούρα στην τομή της κοιλιοπλαστικής, δεν κράτησε όμως πολύ, πιστεύω ότι σε λίγες μέρες θα σου περάσει.
Κάποιος γνωστός είπε στην αδερφή μου για μία δουλειά για μένα, γραμματειακή υποστήριξη σε μία ασφαλιστική εταιρεία, που είναι και πολύ κοντά στο σπίτι μου. Η αδερφή μου του έδωσε το τηλ. μου και υποτίθεται ότι θα με πάρει κάποια στιγμή τηλ. για να μου πει λεπτομέρειες. Όπως λέει και η Γιώτα keep your fingers crossed να πάνε όλα καλά, γιατί δε θέλω να φύγω το καλοκαίρι, θα μαραζώσω τόσους μήνες μακριά από τα ζωάκια μου.
οουυυυ, μακάρι Τζινάκο, να πάθουν αγκύλωση τα δακτυλάκια μου από το πολύ cross!Quote:
Κάποιος γνωστός είπε στην αδερφή μου για μία δουλειά για μένα, γραμματειακή υποστήριξη σε μία ασφαλιστική εταιρεία, που είναι και πολύ κοντά στο σπίτι μου. Η αδερφή μου του έδωσε το τηλ. μου και υποτίθεται ότι θα με πάρει κάποια στιγμή τηλ. για να μου πει λεπτομέρειες. Όπως λέει και η Γιώτα keep your fingers crossed να πάνε όλα καλά, γιατί δε θέλω να φύγω το καλοκαίρι, θα μαραζώσω τόσους μήνες μακριά από τα ζωάκια μου.
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Τζινα μου μακαρι!!!! στο ευχομαι απο τα βαθυ της καρδιας μου γιατι για να πω την αληθεια θα μου λειψεις τρελα αμα πας στο νησι . Ασε που πιστευω οτι μια δουλεια σε γραφειο θα σου ταίριαζε περισσοτερο .
Μακάρι Τζινάκι μου!!!!!Ευχομαι να γίνει το καλύτερο!!!!!!!!!
Κατερινάκι υπομονή κουκλα μου,τα πιο δύσκολα πέρασαν!!!!!
Γιωτουλα μου πολύ χαίρομαι που έχεις τέλεια ψυχολογία !!!!!!!!!!Ευχομαι την Τρίτη όλα να παν υπέροχα!!!!!
Αγγελική υπομονή κ σε εσένα!!!!!Θα τελειώσει η μέρα!!!!!
Σας φιλω γλυκά κ πάω να καθαρίσω το βρωμο-σπιτάκι μου!!!!!
http://dl8.glitter-graphics.net/pub/...m1fv5pt3bp.gifQuote:
Σας ευχαριστώ κορίτσια, το ξέρω ότι με αγαπάτε, γι'αυτό σας το είπα, για να με βοηθήσει η θετική σας σκέψη και να πάνε όλα καλά. Κατερίνα και μένα θα μου λείψεις, γι'αυτό δεν θέλω να το σκέφτομαι ότι θα φύγω. Θέλω να πιάσω δουλειά στην Αθήνα και να καφεδιαζόμαστε όλο το καλοκαίρι! :lol:
Καλημέρα,καλημέρα κοριτσάρες!!!!!!!!!!
Τζινάκο τι ευχάριστα νέα, μακάρι να πάνε όλα καλά κ να δεις που θα πάνε γιατί το θέμα όλο κ κινείται, εεεε δεν μπορεί όλο κ κάτι θα κάτσει!
angel πολύ μου άρεσε το ποστ με τις παιδικές εικονίτσες!!!!
Γι΄ αυτό η Έλλη δεν μπήκε να πει καλημέρα αφού έχει ετοιμασίες για το μεσημεριανό τραπέζι!
Καλά να περάσετε, αχ κ εγω περιμένω πως κ πως να έλθει η αδελφούλα μου για το Πάσχα!
Σοκολατίτσα με το καλό να έρθει η αδερφή σου και να περάσετε όμορφα μαζί το Πάσχα.
Μόλις μου μύρισαν τα νόστιμα φαγητά που μαγειρεύει η χρυσοχέρα Eli! :lol: Κατερίνα δε σου λέω να φας και για μένα γιατί με το ζόρι μπορείς να φας για σένα. :lol: Να της δώσεις όμως πολλά φιλάκια και να περάσετε υπέροχα.
Πάω στη τζιναδερφή γιατί της μπλοκάρει το κινητό της και θέλει να της περάσω τα αρχεία της στον υπολογιστή για να μην τα χάσει, πριν δώσει το κινητό της για format. Θα σας δω αργότερα. Φιλάκια.
Μία που έφυγα και μία που γύρισα άπραγη. Η μητέρα μου ότι είχε φύγει για να πάει την καθιερωμένη βόλτα της και την αδερφή μου δεν την βρήκα στο τηλ. αλλά μάλλον ξέχασε τι είχαμε κανονίσει και καφεδιάζεται. Ακούω ένα ωραίο cd με τραγούδια 80's που μου έκανε δώρο μία αγαπημένη μου φίλη και μαγειρεύω. Επειδή το τηγάνι μου μου έκανε παράπονα, ότι ενώ παλιά το χρησιμοποιούσα συνέχεια τώρα το έχω ξεχάσει, είπα να τηγανίσω κεφτεδάκια για να το ευχαριστήσω! :lol:
ουαου πάρτι θα κάνεις σήμερα :lol:
Εγώ έχω βγάλει κοτόπουλο κ το μαρινάρω σε μια σάλτσα που είδα απο τον Καλίτση, δεν ξέρω εαν το λέω σωστά, αυτός που μαγειρεύει στη Μενεγάκη. Το έχω ξανακάνει κ έχει γίνει πολύ νόστιμο κ πολύ μαλακό, είναι στήθος κοτόπουλου!
Αλλά θα φάω στις 4 αφου κάνω τρίωρα μη ξεχνιόμαστε κιόλας :lol::lol:
Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!!
καλά το καταλάβατε από το πρωί είμαι στην τσίτα! Συμμάζεψα το σπίτι και μαγείρεψα πεσκανδρίτσες σαγανάκι και σκορδαλιά και θα κάνω και τηγανιτά μύδια και λίγο βακαλάο έτσι για το καλό! Με συνεπαίρνει η μαγειρική και κάνω λίγο παραπάνω αλλά δεν πειράζει θα φύγει το τάπερ σύννεφο! :lol:
Τζινάκι μου τι ευχάριστα νέα διαβάζω;;; Ααααχ μακάρι χαρά μου να σε πάρουν τηλέφωνο και να μην χρειαστεί να φύγεις. Αλλά όπως είπαμε θα γίνει το καλύτερο για σένα και να έχεις πίστη στην καλή σου τύχη και στην θετική σου ενέργεια! Προτάσεις όπως λέω και εγώ να υπάρχουν στο τραπέζι και όλα θα πάνε καλά!
Πάω να φρεσκαριστώ λιγουλάκι γιατί όπου να ναι θα έρθουν και τα παιδιά και δεν θέλω να είμαι στην τσίτα, θέλω να χαλαρώσουμε όλοι παρέα!
Σας φιλώ γλυκά!
Τζινάκι τα τηγανιτά κεφτεδάκια είναι από τα αγαπημένα μου φαγητά! Ειδικά άμα συνοδεύονται και με τηγανητές πατατούλες! μιαμ μιαμ!
Καλή σλιβοόρεξη! :lol: