χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!
Printable View
Ποιο ειναι το αντιθετο του βαριομουνα?
Ελαφροπουτσες
:'(
χαχχαχχχαχαχχαχαχα ε??????????????????????
αστειακια!
....και έλεγα θα τη γλιτώσω..
Με πυρετό στο κρεββάτι και αναγκαστική ξεκούραση.. :(
θυμαμαι στη σχολη οταν πηγενα ελεγα στο καθηγιτη
η πολυ δουλεια τρωει τον αφεντη
κ μου ελεγε
ο αφεντης τρωει την πολυ δουλεια
κ του ελεγα
ειναι σα να λεμε αν η κοτα εκανε το αυγο η το αυγο τη κοτα
κ μου λεγε
η κοτες τρωνε τ αυγα.
δε μπορω να καταλαβω γιατι στων καλων τεχνων τους βαζουν να ζωγραφιζουν γυμνα μοντελα μαλον προσπαθουν να διαπιστωσουν ποσο καλοι ειναι στη ζωγραφικη ενω τους κολαζουν...
Να φάω λουκουμάδες με Xtra μέλι.........
ΜΜΜΜΜΜμ No bad at all.......!!!
γμτ...ποσο πολυ κρατιεμαι να μην κανω δυο λιστες:
1. τα κλασσικα λαθη των πολυπροφιλων
2. πως καταλαβαινετε οτι καποιος που ειναι "πολυ απασχολημενος" και δεν βλεπει ποτε φορουμ, ειναι στην πραγματικοτα κρεμασμενος ολη μερα στο φορουμ :)
αμ δεν θα τα κανω!!! τα αφηνω να εχουμε με κατι να γελαμε...
>Oταν τον τσαντηστει δειχνει τον παλιο καλο του εαυτο
>Καταλαβαινει οτι καρφωνεται και αρχιζει παλι να κανει την παπια
> Μετα απο καιρο ξεχνιεται και καρφνεται , λεει πχ ειμαι 5 χρονια στο φορουμ και τετοια τρολια δεν εχω ξαναδει , ενω ειναι μελος ενα μηνα.
> Απαντα αμεσα στα π.μ
>Πεταγεται αμεσως για να απαντησει σε θεματα που τον αφορουν ή αναφερουν το ονομα του.
α δηλαδη πρεπει να διξει κ καλα οτι ειναι υπερανω ολων.... σαν αυτο που λενε α μη παρεις τηλεφωνο τωρα κανε τον ψευτοεγωιστη κ αυτον που κανει τον σνομπ.
οταν εισαι ικανος κ αξιος θα γινεις ο πρωτος στοχος για σε κακοχαρακτηρισουν κ αυτο διχνει κ το ποσο αξιζεις...
οταν ξερεις πως να κανεις τους παντες να μιλουν για σενα κ να μη μπορουν να αντισταθουν να ριξουν κ μια ματια για το τι κανεις ετσι τη σπας με το χειροτερο τροπο σε οσους δε σε χονευουν
εγω λοιπον ναι καθε φορα που εκανα κατι δινομουν σε αυτο κ το παραδεχομαι σε οτι κ αν ασχολιθηκα δοθηκα σε αυτο κ οπιος δηλωνει οτι δε με χονευει τον προκαλω να μην ασχολειτε μαζι μου κ με οσα λεω αν φυσικα μπορει :-D
xaxaxaxaxaxaχαχα..
https://www.youtube.com/watch?v=hcr7...ture=endscreen
αντε αγαπηηηηη μου βγαλτα να γινει το μπαμ!!
Τι σατανικο γατι ειναι αυτο???
χαχαχαχαχαχαχαχα μαλον.... koita κ αυτο χιχιχι..
https://www.youtube.com/watch?v=pRpvdcjkT3k
Σκεφτομαι οτι ολα στην ζωη μας γινονται για καποιο πουστη λογο...ΟΛΑ ομως!!!
Βρε ρεμεντυ , γιατι ασχολεισαι με τα πολυπροφιλα και αυτους που μπαινουν στο φορουμ κατα συρροην ? ο καθεις ζει την ζωη του κατα το δοκουν . Εγω μπαινω ( τωρα πιο σπανια ) λογω αφθονου ελευθερου χρονου ( κτθλψη ) . Που ειναι το κακο ? ενταξει , τα πολυπροφιλα το καταλαβαινω , ειναι αρρωστημενο . Οταν μου περασει η κτθλψη , δεν θα με ξαναδειτε !!!
Ζητω και συγγνωμη απο την betel , την ειχα αποκαλεσει κακοπροαιρετη , δεν ειναι . Συγγνωμη betel .
Σκεφτομαι το Λαζαρο απο το εισαι το ταιρι μου, που ειχε πει κατι πολυ σοφο. Η ζωη ειναι μια μεγαλη πλακα!!! Αν μπεις στο ρυθμο της και την απολαμβανεις, τοτε η ζωη εχει πλακα!! Και εχω ανακαλυψει οτι ισχυει πολυ αυτο:
http://meetville.com/images/quotes/Q...otes-43351.jpg
αμαν βρε μαγκ,..
γιατι μονιμως εισαι με την εντυπωση οτι μιλαμε ολοι για σενα και μας απολογεισαι?
ποιος μιλησε για οποιον εχει χρονο η διαθεση για να συμμετεχει στο φορουμ οποτε θελει, ειτε μονιμα ειτε περιστασιακα?
η συζητηση ηταν γι αυτους που αισθανονται την υποχρεωση να δηλωνουν σε 8 απ τα 7 μηνυματα τους ποσο απασχολημενοι ειναι και δεν συμμετεχουν (χωρις κανεις να τους εχει ρωτησει και χωρις σε κανεναν να εχουν λειψει), η σε αυτους που αποχωρουν με τυμπανοκρουσιες γιατι δεν τους αρεσει να ασχολουνται. και οι δυο ειναι stand by πανω απο τα προσωπικα τους μηνυματα η τα θεματα που τους αφορουν 24/7 , ως δια μαγειας.. :) (οχι ολοι, γι αυτους που αποδεδειγμενα το κανουν, λεμε)
για τα πολυπροφιλα, στο εχω ξαναπει. προσωπικα, εχω μεγαλη ανοχη οταν προκειται για αδυναμια/ασθενεια, αλλα μηδενικη ανοχη οταν προκειται για κακοηθη που αλλαζει μουτσουνες για να ψαρεψει τα επομενα θυματα... ετσι κι αλλιως απαγορευεται απο τους ορους χρησης, ,οποτε κακως το συζηταμε καν, αν καλως η κακως ενοχλουνται καποιοι...
Τρίγωνα απο τερκενλη ρε!!! Τι κόλαση είναι αύτη!! Ρε σε λέω στα γλυκά δεν παιζεστε!!
Τερκενλη μονο ΤΣΟΥΡΕΚΙ ΜΕ ΚΑΣΤΑΝΟ ΚΑΙ ΛΕΥΚΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ!
Παντως ειναι χαζο να κρυβεται καποιος απο ενα φορουμ , ειδικα οταν με το παλιο προφιλ εχει μιλησει για τον εαυτο του καπου θα την "πατησει" με το δευτερο προφιλ..Προσωπικα δεν με ενοχλει απλα το θεωρω χαζο και ουσιαστικα κοροιδευει τον εαυτο του μπαινοντας εδω με 2-3 προφιλ.
Επισης δεν υπαρχει λογος να ντρεπεται καποιος ή για παλαιοτερες διενεξεις εδω μεσα ή γενικως αν ειχε ξεφυγει..Οι περισσοτεροι εχουμε βγαλει εδω λαθος συμπεριφορα..Λιγο τα προβληματα , λιγο η διαφορετικοτητα μας , λιγο που παμε να το παιξουμε ανωτεροι ..δεν θελει και πολυ για να ξεφυγεις :P
Ανθρωπινες ιντερνετικες καταστασεις.. Ετσι ειναι και στην ζωη εξω..Εδω δεν ξερω γιατι τα μεγαλοποιουμε τοοοσο πολυ!
Εγω και αν τσακωνωμουνα , πρασινιζαμε σελιδες ολοκληρες , ε μνιμονιο !! εκανα το σφαλμα να τα παιρνω ολα τοις μετρητοις , δεν ειχα ξαναμπει σε φορουμ , και δεν εφταιγε ο χωρος , εγω εφταιγα , ημουν πολυ εριστικος . Τωρα πανε αυτα , λεω , ελα μωρε και τι εγινε , ολοι εχουμε προβληματα . Στην πραματικη μου ζωη , δεν τσακωνωμαι καθολου , και μαλιστα απεχω απο οποιαδηποτε διενεξη , παση θυσια . Ειμαι η ηρεμια προσωποποιημενη , αληθεια .
Αυτο με τα προφιλ , το βρισκω πολυ αρρωστο , και χαζο .
χαχαχαχα εγω δεν ειμαι η ηρεμια προσωποποιημενη!Ειμαι ανθρωπος!