To ρίξαμε στις μαγειρικές βλέπω όλες :lol:
Καλές μαγειρικές και σε σένα σοκολατίτσα μου είμαι σίγουρη ότι το κοτόπουλο σου θα είναι πεντανόστιμο!
Printable View
To ρίξαμε στις μαγειρικές βλέπω όλες :lol:
Καλές μαγειρικές και σε σένα σοκολατίτσα μου είμαι σίγουρη ότι το κοτόπουλο σου θα είναι πεντανόστιμο!
Καλά να περάσετε στο τραπέζι που ετοίμασες, όλο ποικιλίες έχει!!!!!
Σήμερα τρώνε ψάρι????
Τζίνα εσύ κεφτεδάκια κ εγώ με το κοτόπουλο στη κόλαση θα πάμε!!!!
Πάνω που είπα για τα τρίωρα τσουπ να σου κ Έλλη :lol::lol::lol::lol:
Έλενα μου αρέσει πιο πολύ το μπούτι στο κοτόπουλο αλλά αν είναι μαριναρισμένο όπως θα το κάνεις εσύ δε θα με χαλούσε καθόλου! Καλή επιτυχία στο μαρινάρισμα και καλή όρεξη στις 16.00! :lol:
Eli είσαι μέσα στο μυαλό μου, ζαχάρωνα κι εγώ με την ιδέα να τηγανίσω και λίγες πατατούλες αλλά τελικά συγκρατήθηκα. Καλή όρεξη και καλά να αδερφοπεράσετε.
Έλενα γιατί ανησυχείς; Η κόλαση είναι πιο ενδιαφέρουσα από τον παράδεισο, εγώ έχω και εισiτήριο διαρκείας για την κόλαση! :lol:
μου ανοίξατε την όρεξη και πεινάω και δεν μπορώ να φάω γιατι περιμένω ραντεβου!!!!!
Έλα μου ντε στον παράδεισο βαρετά θα είναι,όλο τα ίδια κ τα ίδια ,στη κόλαση θα υπάρχει ποικιλία, θα έχει κ λαλάγγια :tumble:Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Έλενα γιατί ανησυχείς; Η κόλαση είναι πιο ενδιαφέρουσα από τον παράδεισο, εγώ έχω και εισiτήριο διαρκείας για την κόλαση! :lol:
angel υπομονή πάει πέρασε η μέρα!
Τζινάκο κ εμένα το φιλέτο μπούτι μου αρέσει είναι πιο μαλακό αλλά είχα βρεί στο σούπερ μάρκετ προσφορά 1+1 δώρο φιλέτο στήθος κ έτσι το πήρα με μισή καρδιά γιατί σκεφτόμουνα πως θα είναι σκληρό!
Αλλά έτσι που το φτιάχνω γίνεται πολύ μαλακούλι κ δεν βάζω λάδι στη μαρινάδα παρά μόνο ένα κουταλάκι του γλυκού.
Καλέ μη με βλέπετε χοντρούλα είμαι περίεργη στο φαγητό :rolleyes: το ένα μου ξινίζει το άλλο μου βρωμάει:bigsmile:
Συγνώμη Αγγελική, είδες τι κακούργες που είμαστε; Δε γίνεται να το ξεπετάξεις γρήγορα το ραντεβού; :lol: :lol:
Κορίτσια βαρέθηκα να είμαι χοντρή!
Θέλω να αδυνατίσω να αισθανθώ ξανά όπως τότε που είχα χάσει τα κιλά με τον δακτύλιο, απίστευτα συναισθήματα!!!!!!!!
Έλενα θα τα καταφέρεις κι εσύ και θα αδυνατίσεις. Κι εγώ είχα απογοητευθεί που είχα φτάσει σ'αυτήν την ηλικία και ήμουνα πάλι παχιά, είχα χάσει την όρεξή μου για τη ζωή και προσευχόμουνα να γίνει ένα θαύμα να καταφέρω να αδυνατίσω, κι έγινε!!! Πίστη και υπομονή χρειάζεται και θα γίνει το θαύμα και για σένα.
Κάτι μου λέει ότι η Λίλα φόρεσε σήμερα το καινούριο της μπολερό και βολτάρει.
Μόλις κούρεψα με το ψαλίδι τις τρίχες στα ποδαράκια των σκυλιών μου για να μπορώ να τους τα πλένω εύκολα στο εξοχικό και να μη χρειαστεί να φωνάξω την Αγγελική για βοήθεια! :lol: Βέβαια μπορείτε να φανταστείτε το κούρεμα που τους έκανα, καλά που δεν μιλάνε! :lol:
Ευχαριστώ Τζινάκο!
Πάω να ψήσω το κοτόπουλο!
Καλή όρεξη σοκολατίτσα. Μόλις τους έκοψα και τα νύχια, ένα βούρτσισμα μένει ακόμα και είναι έτοιμες για τας εξοχάς.
καλησπεριζω τον ομορφο κοσμο.Κατερινακι ειδα οτι αναρρωνεις μερα με την μερα κ δεν πονας οπως στις αρχες..μπραβο αυτο ειναι υπεροχο,αρα Μακγιωτ ερχονται κ για σενα τα καλυτερα..αχ αμαν τρεμε κοσμε στις παραλιες..:yes:
Τζινακο μου τι καλο ηταν αυτο που εγραψες για την ασφαλιστικη εταιρεια.Μακαρι να κατσει αυτο κ να μην μας ξενιτευτεις...μεσα απο την καρδια μου στο ευχομαι..σε ολες τις υπολοιπες ευχομαι να ειστε κ να περνατε ομορφα..Τζινα σου στελνω u2u.φιλακια κοριτσια..
το ξερα ότι με αποφευγεις......:shocked2:Quote:
Μόλις κούρεψα με το ψαλίδι τις τρίχες στα ποδαράκια των σκυλιών μου για να μπορώ να τους τα πλένω εύκολα στο εξοχικό και να μη χρειαστεί να φωνάξω την Αγγελική για βοήθεια! :lol:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
διακρίνο μια αποφυγή σοβαρότητας..... (γιατί άραγε????):spin::spin::spin::spin::spin:Quote:
Δεν έχει μπει και η Rozeta καθόλου τις τελευταίες ημέρες. Λέτε να ζυγίστηκε τελικά και να πανηγυρίζει ακόμα από τη χαρά της; :lol: Για τη Ναταλία μας είναι δύσκολες αυτές οι ημέρες οπότε δε θα της βάλουμε απουσία, ούτε θα την πιέσουμε. Το μόνο που θα της πω πολύ διακριτικά και χωρίς πίεση είναι να αφήσει για λίγο τα φεϊσμπούκια και να τσακιστεί να έρθει στον οίκο μας και να μας χαιρετήσει! :lol:
Αγγελική μου ποιός την έχασε τη σοβαρότητα για να την βρω εγώ; :lol: :lol:Quote:
Originally posted by angel79
διακρίνο μια αποφυγή σοβαρότητας..... (γιατί άραγε????):spin::spin::spin::spin::spin:Quote:
αυτό φαντάζομαι είναι φιλοσοφικό ερωτημα.....Quote:
Αγγελική μου ποιός την έχασε τη σοβαρότητα για να την βρω εγώ; :lol: :lol:Quote:
Originally posted by angel79
Επίσης εγω την έχω χασει.... μπας και την βρει κανενας αλλος..... ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ με ακους?????
τζινακιον ριχνει καρεκλες εδω οποτε μονο βολτα δεν μπορω να παω.καναμε δουλειες το πρωι και ειχα ξαπλωσει να ξεκουραστω λιγακι.διαβασα για τη δουλεια που μπορει να σου κατσει και χαρηκα πολυ!!!!!!!
Αν υποψιαστώ ότι θα πάθω σοβαρότητα θα πεθάνω! :lol: :lol:
Λιλάκιον ξεκίνησε δηλαδή η κακοκαιρία που λέγανε. Μακάρι να μου κάτσει η δουλειά γιατί θα μείνω και στην Αθήνα και θα πάμε και για καφεδάκι!!
βροχη, αερας χαμος γινεται.ισα που καθαριζα τζαμια και παραθυρα το πρωι.
Ωραία! Καλά που καθάρισες τα τζάμια για να τα βρει καθαρά η βροχή και να μη σε παρεξηγήσει! Τώρα που ξυπνάει ο φυσιολογικός ο κόσμος εγώ πάω να ξαπλώσω. Θα σας δω σε δυό ωρίτσες (αν ακούσω το ξυπνητήρι).
Καλησπέρα μαναράκια μου Μακένια!
Σήμερα ήταν μία υπέροχη μέρα! Φάγαμε, ήπιαμε, καφεδιαστήκαμε όλα τα κάναμε!
Η Κατερίνα μας είναι καλύτερα και σήμερα του έδωσε και κατάλαβε, μόνο προς το απογευματάκι κουράστηκε και ήθελε να γυρίσει σπιτάκι της! Ήταν χαρούμενη και ορεξάτη! Πολύ την χάρηκα!
Έφτιαξα πολύ ωραία φαγάκια και τα ευχαριστιθήκαμε και με το παραπάνω! Πρώτη φορά έφτιαξα τόσα ψαρικά μαζεμένα και μία σκορδαλιά μπόμπα! :lol: Έγιναν όλα ανάρπαστα αλλά ξέχασα να δώσω ταπεράκι στην αφή!
Τώρα αράζω και είπα να ιντεrνετιστώ λίγο :D
Λιλάκιο πως την πάτησες έτσι με τα τζάμια βρε παιδί μου; Τζάμπα ο κόπος! Εδώ από το πρωί φυσάει δυνατό Νοτιά και πριν από κάνα 2 ώρες άρχισε να συννεφιάζει. Τώρα έχει μαυρίσει για τα καλά ο ουρανός και ετοιμάζεται να ρίξει παχιά βροχή!
βρε κορες το πρωι ο καιρος ηταν καλοκαιρινος σχεσον.τι να εκανα?ποτε θα τελειωσουμε τις δουλειες ωρε?παλι το Μ.Σαββατο θα κανω ανασταση με το τσεμπερι?οοοοοοοοχι.να χ@στουν τα παραθυρα δεν με νοιαζει εγω δεν τα ξανακανω.αυριο θα τελειωσουμε με τις βαριες δουλειες και θα μας μεινουν σκουπα και λοιπα ψιλα για τελευταια στιγμη.την τριτη θα κατεβω για εξωτερικες δουλεις και θα κανω τα τσουρεκια μου την πεμπτη τα αυγουλακια(που δεν μπορω να φαω κιολας κλαψ) και το σαββατο γλυκο.τωρα μην με ρωτησετε τη γλυκο γιατι ακομα δεν εχουν αποφασισει τι θελουν οι μισοι ενα γλυκο οι αλλοι μισοι αλλο.
παω να δω jamie oliver.
Ότι και να κάνεις χρυσοχέρα μου Λίλα θα είναι υπέροχο και θα γίνει ανάρπαστο!
Για πήγαινε να πάρεις ιδέες για νέες μαγειρικές δημιουργίες ;)
ελλακι δεν ειναι υπεροχο να εχουμε γυρω μας την οικογενεια μας να τους μαγειρευουμε να τους φροντιζουμε.αχ με αυτη τη σκορδαλια με σκοτωσες.μακαρι να μπορουσα να φαω λιγη.
σημερα τελειωνει η Μακεβδομαδα.για να μαζευομαστε σιγα σιγα.
Αλόχα. Τελικά κοιμήθηκα στις 19.30 και ξύπνησα τώρα, πάλι καλά. Πω, πω πω η σκορδαλιά μπόμπα έσκασε στα μούτρα μου ακόμα δεν έχω ξυπνήσει καλά καλά και μ'αποτελείωσαν τα τσουρέκια! :lol: :lol:
γιούχου!
Τι μου κάνετε? Έλειπα σήμερα όλη μέρα, εκκλησία, μαμά, ανίψια, φίλες, γιάμι γιάμι φαγητά, εξοχή, όλα τα είχε ο μπαξές!
Να σας θυμίσω ότι σήμερα σας αποχαιρετώ, που είναι η Ναταλία να μας πει τι ακολουθεί!
Μεγαλοβδομάδα έρχεται, πρέπει να πέσουμε σε περισυλλογή, να αφήσουμε στην άκρη έρωτες και να συγκεντρωθούμε στις άγιες μέρες!
Είμαι πανέτοιμη για την Τρίτη, το Κατερινάκιον με έχει πληροφορήσει με πάσα λεπτομέρεια για ό,τι με περιμένει και απλά δεν πιστεύω ότι θα μου συμβεί αυτό το θαύμα! Της Αναστάσεως θα γίνει τη Μεγ. Τρίτη... Ίσως κάποιοι απορούν γιατί το θεωρώ τόσο μεγάλο πράγμα..ίσως το θεωρήσουν θέμα ήσσονος σημασίας .. για μένα που έχω περάσει όλη την ενήλικη ζωή μου με ένα στήθος που δεν με εξέφρασε και με πήγε πίσω ως γυναίκα, με ένα στήθος που πάντα έκρυβα και ντρεπόμουν γι'αυτό, με ένα στήθος που μου έφερε πόνους στην πλάτη και τον αυχένα όπως και μια τάση για κύρτωση, εεε , νομίζω πως καταλαβαίνετε γιατί είναι a big deal..
μακ μου δεν πιστευω να βρεθει καποια που δεν θα σε καταλαβει.και εγω εχω θεμα με το στηθος μου και τωρα πια θα το λυσω οταν χασω ολα μου τα κιλα.εγω εχω και ανισομαστια.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Quote:
Originally posted by monahoiot
Της Αναστάσεως θα γίνει τη Μεγ. Τρίτη...
τζινα εγινες βινταλ σασουν διαβαζω!!!!
Τι εννοεί ο Λιλακοποιητής;
Λίλα για τον καλλωπισμό των σκυλιών μου λες; Που και καλλωπισμό δεν τον λες δηλαδή!
ναι για τα πατουσοκουρεματα λεω.
γιωτα εισαι μια κουκλα στην cover photo σου στο facebook!!!!!!!!