εγω που ειμαι εδω μεσα χρονια και αρκετα συχνα φαινεται και απο τον αριθμο των μηνυματων, ουτε ξερω ποιοι τα λενε και τα κανουν αυτα που λες. Γιατι καταναλωνεις τοση φαια ουσια να ασχολεισαι με αυτους δεν ξερω :P
Printable View
Nαι , ρεμ , πολυ ηρεμος , ουτε αγχωνωμαι ευκολα , δεν υψωνω τονο φωνης ευκολα , πολυ φιλικος και επικοινωνιακος . Πρεπει να συντρεχει λογος σοβαρος για να ξεφυγω , αν ξεφυγω ομως , πραμα σπανιο , τρεχουν ολοι να κρυφτουν !!! το ιδιο απαιτω και απο τους κοντινους μου ανθρωπους . Δεν ειναι τυχαιο , οτι με τις 2 τελευταιες πρωην μου , εχω ακομα σχεσεις , πολυ καλες , φιλικες .
Δεν εισαι ηρεμη , μνιμονιο ? εχεις μια δουλεια που υποψιαζομαι οτι εχει καποιες απαιτησεις , αλλα δεν μου κανεις για αγχωτικη . Η πολυχρονη ενασχοληση μου με τα βαρη , μεχει κανει πιο ηρεμο ακομα . Οι καφεδες που πινεις δεν σε τσιτωνουν ? δεν πινω καφεδες γι αυτο τον λογο .
Τωρα κανω καριερα στον ΟΑΕΔ..ηδη συζητιεται να παρω και προαγωγη! (η δουλεια που ειχα δεν αφορα κανεναν και ας εχει αναφερθει)
Οχι δεν ειμαι παντα ηρεμη , παω αναλογα με τις συνθηκες οπως ολοι οι ανθρωποι νομιζω..Τι ψυχη εχει ενας καφες??Γιατι παραπανω απο εναν δεν πινω.
Φιλτατο μελος με ενημερωσε πως στο φορουμ υπαρχει και αλλο μελος με το ονομα betelgeuse , με ελαφρως αλλαγμενη ορθογραφια (Betelguese ) .
Δεν ειμαι εγω.
Δεν ανεφερα την δουλεια σου , μνιμονιο , τωρα γκουγκλαρα τον ΟΑΕΔ , δεν ηξερα τι ειναι , εχει πολλους κλαδους , παντως καταλαβαινω οτι η προαγωγη ειναι κατι καλο . Συγχαρητηρια . Φυσικα ενας ανθρωπος δεν ειναι συνεχεια σε κατασταση νιρβανα , αλλο ομως αγχωτικος . Νομιζα οτι πινεις πολλους καφεδες ,γιατι ολο καφεδες αναφερεις και γλυκα !
Το να λεμε τι δουλεια κανουμε ειναι απο αυτα που δεν πρεπει να λες στο φορουμ ? ερωτηση ασχετου .
θυμαμαι παλια στη σχολη ειχαμε μια καθηγητρια που ηταν απιστευτο ποσο κακια ηταν κ απο οοολη τη ταξη που ειμασταν τοσα ατομα μονο εμενα εβλεπε κ επαθε αμοκ φρικης κ καθε φορα που ετυχε να τη συναντησω στο δρομο μου γυριζε τη πλατη αυτοματα τωρα
πχ προχτες συναντησα μια αλλη αγνωστη που στα ματια της ηταν ζωγραφισμενη η κακια κ με το που με ειδε εφριξε κ μου γυρισε τη πλατη.
καθε φορα το ιδιο ακριβως συμβαινει καθε φορα που θα συναντησω εναν που ειναι πολυ κακος με βλεπει κ τον πιανει αμοκ.
Δεν εχει γραψει κανενα μηνυμα , αλλα φοβηθηκα μηπως ειχε επικοινωνια με π.μ και ειπα να το πω δημοσια.
καλα εκανες και το ειπες δημοσια μπορει καποιος να ειχε συνομιλιες μαζι του.
το νικ δημιουργηθηκε το 2013 απ οτι μολις ειδα, επομενως δεν ειναι ενα νικ ξεχασμενο απο τα αρχαια χρονια, δημιουργηθηκε πολυ μετα απο το δικο σου και πιθανοτατα με καποιον σκοπο..
εφοσον δεν ειχε δραστηριοτητα με μηνυματα, ποιος να ηταν ο σκοπος????
ουτε που μας νοιαζει, ακομα κι αν ειναι συμπτωση .. ο ευεργετικος ορος των 50 μηνυματων, μας καλυπτει σε τετοιες περιπτωσεις απο πονηρονικ μουγγα που πλεον δεν μπορουν να εχουν απολυτως καμια δραστηριοτητα.. ;)
Πως η μέρα δεν περνάει με τίποτα.....κ είναι ακόμα Τετάρτη. Πώς θα την παλέψω ως το τέλος της βδομάδας?
Καλά θα'τανε..... έτσι όπως τα έχω καταφέρει όμως, ίσα με να κοιμηθώ λίγο να ισιώσω (καθημερινές άντε να συμπληρώσω 4ωρο ύπνο) κ να τακτοποιήσω κ καμιά εκκρεμότητα, έχει ξημερώσει Δευτέρα. Ούτε που προλαβαίνω να καταλάβω για πότε περνάει το ρημάδι το ΣΚ, κ άμα πεις πως το ξενυχτάω κιόλας, εκεί ανοίγει καινούρια βδομάδα κ ήδη σέρνομαι. Χάλια κατάσταση άμα σε λλλλλλέω...... (από Σαλόνικα δες είπες πως είσαι?)
Χαχαχαχαχαχα!!!!
Αυτό το ωραίο επίσης σημαίνει ότι τις ευκαιρίες άμα τις προσπερνας φεύγουν, δε θα κάτσουν να σε παρακαλάνε. Κ ότι το ότι άμα περιμένεις αιωνίως τον από μηχανής θεό να σε σώσει το πνίξιμο είναι σίγουρο (η άλλη ζωή πάλι όχι....)
Πλάκα- πλάκα thread με ανέκδοτα υπάρχει?
Σκεφτομαι οτι ετσι οπως εγιναν τα πραγματα πια , με τις κουβεντες που ειπωθηκαν , με ολα αυτα που εχω τραβηξει απο αυτους τους ανθρωπους απο παιδι!!Θα προτιμησω την αξιοπρεπεια μου γυρευοντας καμια ξενη δουλιτσα και οτι μου προσφερει , παρα για 20 ευρω να νιωθετε οτι μου κανετε και χαρη και να αναγκαζομαι να βλεπω και τις κωλοφατσες σας επιπλεον..Με φτασατε στο σημειο να μην μπορω να βλεπω τις κωλοφατσες σας..
(ενα χωσιμο ηταν που δεν μπορω να το εκφρασω αλλου , μην δινετε σημασια)
Στην τελευταια σελιδα υπαρχει βρισιδι για την μανα μου , πολλα θα δεις εκει μεσα.. Αλλα ομως εχει και κατι πετυχημενα ανεκδοτα λολ!
πως ανεβάζουμε εικόνες?
k στην επομενη σελιδα συναντας εμενα που το μυαλο μου μπαταρε κ γλιστρισε κ επεσε στου χαντακ ενω διπλα ηταν ενα αμαξι που βαραγε ο συνε.γκερμος γιατι στουκαρε σε μια χαραδρα κ τελικα σου ερχομαι στο νοσοκομειο να με περιθαλψεις κ μετα λεμε ολοι μαζι το πατερ ειμων ελεησον ειμας χαχαχχαχα...
η επιστημη ειναι ενα υπεροχο πραγμα αν δε χρειαζετε να βγαλεις το ψωμι σου απο αυτην
Αλβερτος Αινσταιν :-D
Δεν ξέρω τί σκέφτομαι-διάφορα!
να πω μια καλημέρα? να μην πω? ας πω!!!!!!!!! καλημέρα!
καλημέρα!! εμένα μου έχει κολλήσει ένα χαζοτράγουδο, όμως είναι αλλού το thread με τα τραγούδια! :P
Καλησπέρα παιδιά! :)
Εγώ προσπαθώ να αντιμετωπίσω μια ακόμα κρίση άγχους...
Τι αρρωστιαρα ζεστη με υγρασια σημερα!!πφφφφφ
Για όσους μένουν στην Κέρκυρα
Επειδή η βελτίωση της υγείας και της ζωής εξαρτάται από την δική μας αντίληψη και συμπεριφορά απέναντι στα γεγονότα
Επειδή η επιστήμη έχει πια ανακαλύψει την βάση των ασθενειών
Επειδή η δύναμη για ίαση και βελτίωση της ζωής μας είναι μέσα στον καθένα μας
Επειδή χρειάζεται απλά να γνωρίζουμε τις αιτίες για να μπορέσουμε να δράσουμε σωστά προστατεύοντας τον οργανισμό μας
Επειδή αυτή η σωστή δράση στηρίζεται σε μερικούς απλούς κανόνες που ο καθένας μπορεί να εφαρμόσει στη ζωή του
Επειδή η βελτίωση της υγείας και της ζωής δεν χρειάζεται κόπο, αλλά... τρόπο
18 /10/2014
Τρίωρο βιωματικό σεμινάριο με θέμα " Βελτίωση της υγείας και της ζωής"
Σάββατο στις 7:00 μμ.- 10.00 μμ
Στο Ελληνικό Ινστιτούτο Αντιμετώπισης του Στρες (ΕΛ.ΙΝ.Α.Σ).
Ζαφειροπούλου 17-19, 49100 Κέρκυρα 3ος όροφος
Εισηγήτρια: η γιατρός Ελένη Τσουκαλή
https://www.youtube.com/watch?v=V6aaWA90G_8
Για οσους μενουν κερκυρα..
θα μιλησω για πρωτη φορα πιο σοβαρα σχετικα με τη ψυχολογια πρεπει να ξερεις λοιπον αγαπητη.. Diana1982 οτι αυτο που χρειαζετε περισσοτερο καπιος που ειναι πεσμενη η ψυχολογια του ειναι υποστηριξη κ κατανοηση κ μετα συμβουλες σε λιγοτερο επιπεδο.
αυτο για οταν θες καπιον να το βοηθησεις ΣΟΒΑΡΑ ομως...
....ετσι κ βρουν τον Μεγα Αλεξανδρο θα πιστεψουμε στα θαυματα