Είμαι ενώπιον της συμβουλευτικής ομάδας, αλλά δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό μέρος. Μάλλον θα έπρεπε να είμαι στην καρέκλα του ψυχαναλυτή. Πάλι, όμως, τη Ναταλία θα βρω μπροστά μου, σωστά?
Λες και δεν μου ήταν αρκετή η χθεσινή σκατένια μέρα, μάλωσα σήμερα με τον καλύτερο φίλο μου. Έναν άνθρωπο που με στηρίζει στα δύσκολα. Του φώναξα, τον έβρισα, τον απείλησα, έγινα ταύρος μαινόμενος κι αυτό μέσα σε δευτερόλεπτα. Όχι ότι δεν του άξιζε, του άξιζε και πολύ μάλιστα. Αντί να κάθομαι να με πατάνε, αποφάσισα, έστω και εν θερμώ, ότι ήρθε η ώρα να πατήσω εγώ όσους με θίγουν.
Όλα όσα δείξατε παραπάνω τα έφαγα κι αυτά και άλλα. Για την ακρίβεια τρώω με διαλείμματα από την ώρα που ξύπνησα. Και για να μπερδέψω και κάποιο άλλο τόπικ, σήμερα, εκτός από φαγητά διάφορα και πατατάκα και πάστες και αναψυκτικά, κατάπια απογοήτευση, οργή, θυμό, απόγνωση, μοναξιά, αίσθηση ανικανοποίητου, αίσθηση ανημπόριας και τι δεν κατάπια! Δίκιο έχετε κορίτσια, μετά αισθάνεσαι ακόμη χειρότερα, αλλά δε μπόρεσα να συγκρατηθώ. Με έπιασε κρίση και την πληρώνω τώρα με στομαχόπονο και τάση προς έμετο.
Αυτή η έρμη η μοναξιά.. Αυτή, που ταλανίζει τόσες από μας.. Τι να πω, πώς να βοηθήσω, τη στιγμή που αισθάνομαι τα ίδια, αν όχι χειρότερα? Μήπως η ομάδα μας να ονομαζόταν ΜΟΝΑΧΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ ή ΤΑΠΕΙΝΑ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙΑ ή κάτι εξίσου μίζερο με αυτά που θα πρότεινε η Ματίνα Μανταρινάκη?
Και τώρα η ώρα της μουσικής μου αφιέρωσης. Όχι, δεν είναι μία ακόμη απόπειρα σαμποτάζ, απλώς εκπληρώνω ένα χρέος, μια παραγγελιά τέλος πάντων, προς μία μοναχική ψυχούλα που είχε απορίες:
http://www.youtube.com/watch?v=tnZplCnulrA
Τη συμπονώ βαθύτατα για όσα αναγκάστηκε να υποστεί, αλλά και εύχομαι να χαμογελάσει το χειλάκι της, σκεπτόμενη από ποιόν έγινε δώρο το συγκεκριμένο cd προς ποιόν! Δικό σου, γλυκειά μου!