Αν βρεχει την παρασκευη που θα θελω να παω στον επιταφιο με τη νεα μου εμφανιση θα σκασω.
Printable View
Αν βρεχει την παρασκευη που θα θελω να παω στον επιταφιο με τη νεα μου εμφανιση θα σκασω.
TOTAL ECLIPSE OF THE HEART--BONNIE TYLER
και από μένα αυτό..
Αφιερωμένο στην πεταλουδίτσα μας! Εύχομαι σύντομα να αγαπήσεις και να αγαπηθείς βαθιά, πραγματικά, χωρίς όρια και περιορισμούς!
Bryan Adams - Have You Ever Really Loved A Woman?
δεν μπορεί να μην πιάσει ευχή καλού ανθρώπου.. Ευχαριστώ!Quote:
Originally posted by Eli
Αφιερωμένο στην πεταλουδίτσα μας! Εύχομαι σύντομα να αγαπήσεις και να αγαπηθείς βαθιά, πραγματικά, χωρίς όρια και περιορισμούς!
Bryan Adams - Have You Ever Really Loved A Woman?
με εσάς εδώ μέσα νιώθω σαν το γατάκι της φωτογραφίας!
Μία φωτογραφία χίλιες λέξεις!!
Λιλάκο, μην ανησυχείς, απλή συννεφιά στα μέρη σου την Παρασκευή..Θα πέσουν σαγόνια στον επιτάφιο, ελπίζω μόνο μην πέσουν και κεριά και πάρει φωτιά κανένα μαλλί!Quote:
Originally posted by eleni198621
Γλυκια μου Μακ αυτο ειναι για σενα!οταν το βλεπω δεν ξερω γιατι σκεφτομαι παντα εσενα.Σου ευχομαι οτι καλυτερο στη ζωη σου την πεταλουδενια!Να ειναι πολυχρωμη γλυκια κ μυρωμενη.Ευχαριστουμε κ για το ομορφο θεμα της εβδομαδας σου.Πολλα φιλακια κ ευχες για καλη επιτυχια την μεγαλη μερα σου.Φιλακια πολλα πολλα!!!
εκπνέει και η μακοβδομάδα, ελπίζω να νιώσατε αγαπησιάρικα, σας ευχαριστώ!
Γλαύκη μου, υπέροχη η εικόνα! Και μου ταιριάζει η γαλλίδα καθηγήτρια! ;)
Θα το εχω και φρεσκοβαμμενο θα λαμπαδιασει το ερμο το μαλλι.Μακ μου και περυσι επεσαν σαγονια ομως του τυπου πως εχει γινει η μοσχαρα?
ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΑΘΩΝ
--->ΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣ : ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ
ΜΟΥΣΙΚΗ: ΛΟΥΚΑΣ ΘΑΝΟΣ
ΠΟΙΗΣΗ: ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΡΝΑΛΗΣ
Πού να σε κρύψω γιόκα μου
να μη σε φτάνουν οι κακοί
σε ποιο νησί του ωκεανού
σε ποια κορφή ερημική.
Δε θα σε μάθω να μιλάς
και τ' άδικο φωνάξεις
ξέρω πως θα χεις την καρδιά
τόσο καλή τόσο γλυκή
που μες τα βρόχια της οργής
ταχειά, ταχειά θε να σπαράξεις.
Συ θα'χεις μάτια γαλανά
θα 'χεις κορμάκι τρυφερό
θα σε φυλάω από ματιά κακή
και από κακό καιρό
Από το πρώτο ξάφνιασμα
της ξυπνημένης νιότης
δεν είσαι συ για μάχητες
δεν είσαι συ για το σταυρό
εσύ νοικοκερόπουλο
όχι σκλάβος, όχι σκλάβος ή προδότης
Κι αν κάποτε τα φρένα σου
το δίκιο φως της αστραπής
κι αν η αλήθεια σου χτυπήσουνε
παιδάκι μου να μην τα πεις
Θεριά οι ανθρώποι δεν μπορούν
το φως να το σηκώσουν
δεν είναι η αλήθεια πιο χρυσή
απ'την αλήθεια της σιωπής
χίλιες φορές να γεννηθείς
τόσες, τόσες θα σε σταυρώσουν
Και μέχρι τα βαθιά γεράματα ;)
Σ'αγαπώ...
Κοριτσακια μου λειψατε αλλα σημερα πηγα με τη γυναικα στο χωριο για φασινα,γυρισα στις 7 κ κοιμηθηκα απο τις 8 μεχρι τις 10,30.Ειμαι πτωμα,δεν ξερω που ποναω!9 ωρες 2 γυναικες κ τις αυλες δεμ τις καναμε γιατι εβρεξε κ ο αντρας μου δεν εκοψε τα χορταρια κ πρεπει να ξαναπαω,
Μακένια μας πεταλουδένια μας σε ευχαριστούμε για την όμορφη βδομάδα που μας χάρισες!
Ένιωσα αγαπισιάρικα και ερωτιάρικα, θυμήθηκα πως είναι η αίσθηση του να πρωτοερωτεύεσαι και πως σκιρτούσε η καρδιά μου όταν ζύγωνα να δω τον αγαπημένο μου. Θυμήθηκα πόσο τυχερή είμαι που έχω φίλους να με αγαπάνε αληθινά και πόσο ευτυχισμένη και γεμάτη κάνουν την ζωή μου. Η αγάπη είναι βάσλαμο στην ψυχή μας και φέρνει ευτυχία και φως στην ζωή μας. Να έχουμε όλες μας ζωές γεμάτες αγάπη!
Καλή μας Μεγάλη Εβδομάδα!
Γιώτα σ'ευχαριστώ για τη γεμάτη ρομαντισμό κι αισιοδοξία εβδομάδα σου. Τώρα αρχίζουν τα....εύκολα!!!
πάρα πολλά για μια μόνο μέρα, Γλαύκη, μήπως υπερβαίνεις τις δυνάμεις σου? Σκέψου λίγο τη μεσούλα σου και ξεκουράσου..
Σας φιλώ όλες γλυκά, αύριο είναι μια άλλη μέρα, το ειπε και η Σκάρλετ Ο' Χάρα "After all, tomorrow is another day"..
Καληνύχτα πεταλουδίτσα μου! Όνειρα γλυκά και παραμυθένια να έχεις :love:
Κοίτα να δεις που το σύμπαν θα συνωμοτήσει για να είμαστε παρούσες όλες στην μεταμόρφωση σου ;)
Σας αφήνω και εγώ κοριτσάκια μου!
Βδομάδα των παθών ξεκινάει και άντε να δούμε τι έχουμε να τραβήξουμε ωχ ωχ ωχ! Η Γλαύκη ήδη τα τραβάει εδώ και μέρες τα ζόρια, έκανε προθέρμανση! Να προσέχεις καλή μου γιατί σε βλέπω να την βγάζεις ξάπλα την Ανάσταση!
Καληνύχτα και όνειρα γλυκά σε όλες μας!
Καληνυχτα ονειρα πεταλουδενια....ονειρα γλυκα...
Καληνύχτα Γιώτα και καλή ξεκούραση. Γλαύκη με το μαλακό, μην το παρακάνεις για να είσαι καλά την Ανάσταση!! Ναταλία χάμπαρ γιού; Κάνε μας ένα μπρίφινγκ!
Καληνύχτα Eli και καλό ξημέρωμα.
Ναι ναι!Καλο μας μαγισσακι φανερωσου για λιγο....Πες μας πως περνας.τα ανηψιονεα σου...
Κορίτσια πάω να ξαπλώσω να δω τηλεόραση. Καλό μας βράδυ και καλό μας ξημέρωμα. Φιλάκια.
Ας παω κ εγω αφου το Ναταλακι μαλλον φοραει το ακουστικο σκουλαρικι...
Τζινακι μου μακαρι να γινει αυτο με τη δουλεια!Θα μας λειψεις αυτες τις μερες!Καλα να περασεις!
Λιλα εγω δεν θα παω καπου ιδιαιτερα οποτε μαλλον θα τα λεμε!Να τους κανεις να τριβουν τ ματια τους την Μ. Παρασκευη!
Καλλιοπη με το καλο κ εσυ να κοψεις τα ραμματα!
Ελακι κ Κατερινακι καλα να περασετα στη Ναυπακτο!Δεν εχω παει ποτε κ ολο το λεω γιατι μου εχουν πει οτι ειναι πολυ ωραια.
Ατζελα,Γιωτακι,Σοκολατενια ,Αβουλινα μου κ οποια αλλη ξεχασα πολλα φιλια!
Καληνυχτα φιλεναδες.....Καλο ξημερωμα κ να περασετε ολες ομορφα με τους αγαπημενους σας αυτες τις μερες...
Γεία σας κουκλάκια μου!!!!!!!!!!Μόλις τελείωσα κ εγώ το καθάρισμα του βρωμοσπιτου!!!!!
Γιώτακι μου ευχομαι ολόψυχα να πάνε όλα καλά ,ειλικρινα η εξομολόγηση σου ήταν όλα τα λεφτά,πολύ συγκινητική κ αληθινή!!!!!!!!!!
Ελλάκι διεπρεψες κ εσύ σήμερα με τις μαγειρικες σου,μπράβο σου!!!!!!!!!!
Τζινάκι μου ελπίζω τα πράγματα να πάνε όπως θες κ να είσαι δίπλα στη Γιωτουλα μας στη σημαντική στιγμή της μεταμορφωσης της!!!!!
Λιλάκι μου μη μου στεναχωριέσαι για την Παρασκευή ,δε θα βρέχει κ θα είσαι μια κουκλα!!!!!
Γλαυκούλα μου προσπάθησε να μην κουράζεσαι τόσο πολύ ,αν κ ξέρω από προσωπικη πείρα ότι δε γίνεται,προσπάθησε όμως!!!!!
Ναταλακι μου που είσαι?Ούτε δύο λέξεις?
Γλυκά μου κοριτσάκια να έχετε μια υπέροχη νύχτα κ ένα πιο υπέροχο ξημέρωμα !!!!!Σας φιλω όλες γλυκά!!!!!
Καλημέρα σας! Πως περάσατε το Σαββατοκυρίακό σας? Εγώ όχι και τόσο καλά μιας και πάλι είχα αίμα, και αυτή την φορά πολύ περισσότερο από την προηγούμενη.... Ήμουνα όλο το σαββατοκυρίακο ξαπλωμένη, εκτός από μισή ώρα την Κυριακή το πρωί που ήθελα να πάω εκκλησία. Κοινώνισα κι όλας αν και δεν είχα νυστέψει τις προηγούμενες μέρες, επειδή η μαμά μου επέμενε πως είμαι έγκυος και πρέπει να το κάνω. Το παράξενο είναι ότι μετά που κοινώνησα το αίμαι μειώθηκε δραματικά, και αν και υπάρχει ακόμα λίγο, δεν είναι σαν του Σαββάτου.
Ελπίζω πως σήμερα θα είμαι καλύτερα.
Να ευχυθώ και στην Γιώτα μας καλή επιτυχία για αύριο και να της υπενθυμίσω ότι η σκέψη μου θα είναι μαζί της.
Φιλάκια πολλά και στις υπόλοιπες. Καλή συνέχεια
Πωλίνα καλημέρα και προσοχή, να κάτσεις στο κρεβάτι όσο πιο πολύ γίνεται, μακάρι να μην πας και στη δουλειά σήμερα να ξεκουραστεί το σώμα σου..
Σας ευχαριστώ Πωλινάκι και Γιωτάκι για τις ευχές σας!
Καλημέρα ΜΕΓΑΛΟΒΔΟΜΑΔΟΚΟΣΜΕ!
Γιωτα μου αγαπημενη μου, δεν εχω λογια, θολωσε η οθονη απο τα δακρυα που ηρθαν στα ματια μου, με δυσκολια σε διαβασα. Ποσα δακρυα χαρας εχουμε να ριξουμε...... σε λιγες ωρες!!
Χαιρομαι που θα ειμαι διπλα σου στην μεγαλη σου στιγμη. Οι σωματοφυλακες του κυλικειου!!!!! Μονο που αυτη την φορα θα μπορω να πιω καφε και να φαω. Θα ειμαι στην απεναντι οχθη να με βλεπεις και να σου θυμιζω τα ομορφα πεπονακια που σε περιμενουν. Ετσι θα παραμερισεις καθε φοβο αγωνια και θα μπεις ηρεμη και γαληνια να αφεθεις στα χερια τους. Και τι χερια.... μαγικα!!!
Σημερα στις 11 εχω ραντεβου στο κομμωτηριο για λουσιμο, κουρεμα και χτενισμα. Αρκετα με το χαλια και βρωμικο μαλλι μου, αχχχ επιτελους. Δεν μπορουσα να λουστω μεχρι τωρα....καταλαβαινεται.
Η χθεσινη μας μερα ηταν υπεροχη αν και στο τελος νομιζω το παρακανα λιγο. Τα φαγητα της αφης απο αλλο πλανητη!! Κατι τετοιες στιγμες θα ηθελα το παλιο μου στομαχι πισω για να τα τσακισω. Αλλα αυτα ηταν last year. Και ετσι ενταξει το ευχαριστηθηκα. Μετα καφεδιαστικαμε και μετα ολο το απογευμα και βραδυ ξαπλα με παυσιπονα για να συνελθω. Ουτε στην καρεκλα δεν μπορουσα να κατσω για να μπω να αποχαιρετησω την ομορφη αγαπησιαρικη Μακοεβδομαδα. Θα με συγχωρεσει φανταζομαι.
Καλη μας Μ.Εβδομαδα !!!
πωλινα μου ξεκουραση κοριτσι μου! οσο μπορεις. Δυστηχως καποιες γυναικες ρε γμτ εχουν αιματακι μεχρι και να γεννησουν εχω ακουσει, χωρις αυτο να σημαινει βεβαια οτι απειλείτε η εγκυμοσυνη. τι να πω περαστικα και να μην ξαναρθει. Πωλινακι μου φαινεται οτι η εγκυμοσυνη δεν σου παει και πολυ, αντε να περναει ο καιρος να τελειωνεις , να παρεις και την κορακλα αγκαλια και μετα ξερεις.... διαφραγμα ε?
Καλλιοπακι μου τα ραμματα ρομποκοπ ειχα και εγω. Δεν πονανε καθολου μα καθολου!!!! Εμενα μου εκανε πλακα ο γιατρος και ειχε φερει μια μεγαλη ταναλια ,ξερετα απο αυτες που εχουν οι αντρες στα εργαλεια τους. Και μου λεει "εισαι έτοιμη?" αρχισα να αλλαλαζω εγω και σκαει στα γελια αυτος . Χιουμορακι χαχα!! Μετα φερνει ενα λεπτεπιλεπτο εργαλειακη και τα εσπασε στη μεση και βγηκανε χωρις καν να το καταλαβω.
Καλημέρα και από εμένα και καλή Μεγαλοβδομάδα!
Εβδομάδα των Παθών λοιπόν και εγώ ξύπνησα στραβά :mad:. Μόνο με 6 ώρες ύπνο με αγχωτικά όνειρα και με φαγούρα στο χέρι μου όλο το βράδυ. Το μάδησα στο ξύσιμο! Έχω έκζεμα από την μέσα πλευρά του δεξιού μου χεριού το οποίο πάει ανάλογα με την ψυχολογία μου. Αν έχω άγχος φουντώνει και με τρώει. Τρώγομαι από μέσα μου τρώγεται και το έξω μου! Σηκώθηκα κακόκεφη αλλά θα προσπαθήσω να το γυρίσω μέσα στην ημέρα :smug:
Πωλινάκι μου καλημέρα, εύχομαι να μην χρειάζεται να είσαι στην κατάσταση σου και στην δουλειά αλλά και να είσαι με προσοχή, να κάνεις μόνο τα απαραίτητα. Εύχομαι να είναι περαστικό και να μην σε ταλαιπωρήσει το αίμα και μέσα στις γιορτές.
Σήμερα έχω ετοιμασίες. Βάζω πλυντήρια, θα σιδερώσω ρούχα και θα μαζέψω βαλίτσα για την αναχώρηση μου με την αφή. Αύριο έχουμε μεγάλο τουρ να κάνουμε από το πρωί αλλά θα είναι χαρούμενο και γεμάτο συγκινήσεις. Χαίρομαι τόσο που θα μπορέσουμε να ξεπροβοδίσουμε την Μακ μας στην μεγάλη της αλλαγή πριν φύγουμε για το ταξίδι μας. Είναι ωραίο που πλέον ξέρουμε τι την περιμένει και την έχει προετοιμάσει καταλλήλως και η Κατερίνα για τα καλύτερα που έρχονται.
Έχω θολώσει λίγο γιατί έχω πολλά να κάνω και πρέπει να τα βάλω σε μία τάξη. Δεν μου φτάνουν όλα τα άλλα έχω και τα νομικά θέματα που με απασχολούν αυτές τις μέρες με την δικαστική διαμάχη με τους πρώην εργοδότες μου. Είμαι στα τηλέφωνα με τους συναδέλφους και με τον δικηγόρο και ένα από τα όνειρα που έβλεπα ήταν σχετικό με αυτά. Πρέπει να οργανώσω και εκεί κάποια πράγματα πριν αποχωρήσω. Έχω παραμελήσει και την άλλη δουλειά που είχα συζητήσει πριν 2 εβδομάδες γιατί έμπλεξα με την αρρώστια μου και με την επέμβαση της αδερφής μου και τώρα ντρέπομαι να πάρω τηλέφωνο να δώσω ένα παρόν. Θα το κάνω βέβαια αλλά δεν μου αρέσει όταν δεν είμαι συνεπής και νιώθω πολύ άσχημα. Είναι και αυτό ένα ακόμη γεγονός που με έκανε να χάσω τον ύπνο μου. Θα βάλω τα δυνατά μου σήμερα να ολοκληρώσω όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα μπορώ για να φύγω ήρεμη.
Εύχομαι σε όλες να έχετε μία καλή Μεγάλη Εβδομάδα!
αχ, τελειομανές μου ελάκιον..
Πρωϊνά φιλάκια αφές!
Καλημέρα και καλή Μεγάλη Εβδομάδα να έχουμε. Ξύπνησε κι ο τρίτος σωματοφύλακας του κυλικείου! Απ'ότι μου είπε η αδερφή μου θα φύγουμε αύριο το βράδυ. Τη βροχή δε βλέπω ακόμα και ανησυχώ! Ελπίζω να ξεκινήσει η κακοκαιρία από το μεσημέρι και μετά για να μη μείνω με τη χαρά του κυλικείου! Χορεύω τώρα το χορό της βροχής για να το επισπεύσω! :lol:
Κατερίνα ακόμα γελάω με την τανάλια! Πάλι καλά που δεν έφυγες τρέχοντας μόλις την είδες και να σε κυνηγάει ο γιατρός φωνάζοντάς σου στάσου ράμματα! :lol: :lol:
Eli κρίμα που έχεις έκζεμα στο χέρι, θα προτιμούσα να σε φαγουρίζει επειδή θα πάρεις χρήματα!! Καλή δύναμη και καλή συνέχεια στις δουλειές σου.
ΜακΓιώτ ήθελα να σου κάνω έκπληξη για αύριο αλλά τελικά δεν κρατιέμαι, οπότε see you tomorrow alligator!
Κορίτσια αυτό είναι το Γιωτάκι που κάνει μία αγκαλίτσα τον αντρούλη της! :lol: :lol:
Καλημερα κ απο μενα κ καλη Μ.Εβδομαδα να εχουμε.Μακγιωτ μου η αυριανη μερα ειναι πολυ κοντα.Σου ευχομαι οτι καλυτερο αν κ αφου θα εχεις τους σωματοφυλακες του κυλικειου σιγουρα θα πανε ολα καλα.Εδω βρεχει τωρα...Τζινα εστειλες την βροχη προς την Κορινθο:spin: φιλακια ομορφες υπαρξεις θα επανερθω
ελα οι τρεις σωματοφυλακες να συγκεντρωνονται!!!! ποσο χαιρομαι που θα ειμαστε εκει ολες, μια παρεα πολυ θετικη ενεργεια, δυναμη και πολυ γελιο!!! Ετσι θα στειλουμε την Γιωτα μας στα λεπτεπιλεπτα χερια του χειρουργου, με το πρασινο σκουφακι της και το κοκκινο κραγιον της ολο χαμογελο!!!
Εδω αρχισε να βρεχει ηδη!!!
Με πηγε στο κομμωτηριο ο προσωπικος μου σοφερ Ελι ( μεγαλεια!!!) με λουσανε ΟΛΕΕΕΕ και φυγανε 5 κιλα απο πανω μου, αφου λεω να ζυγιστω μηπως δειξει 60 η ζυγαρια χιχι, με κουρεψανε και με χτενισαν. Στην τριχα ο σωματοφυλακας Στρουμφιτα στο κυλικειο ,οχι παιζουμε.
Τωρα παω να μαζεψω πραγματα με ρυθμους χελωνας , πιστευω μεχρι το βραδυ να τα καταφερω.
Αντιο προς το παρον ομορφες :love::love::love:
καλημερα καλη μεγαλοβδομαδα και απο μενα !
αντε γιωτα πλησιασε η ωρα να λυτρωθεις καλη επυτυχια και γρηγορη αναρωση1
πωλινακι και εγω ειχα αιμα στη κορη δυσκολες βλεπεις οι κορες αλλα γερες!
μου ειχε πει ο γιατρος οτι αφου ειναι κορη μην ανυσηχεις και αιμα που εχεις θα κρατηθει ειναι σκληρα τα θηλυκα!
εμενα μου τα εκοψε η κορη μου!Quote:
Originally posted by *Katie
Καλλιοπακι μου τα ραμματα ρομποκοπ ειχα και εγω. Δεν πονανε καθολου μα καθολου!!!! Εμενα μου εκανε πλακα ο γιατρος και ειχε φερει μια μεγαλη ταναλια ,ξερετα απο αυτες που εχουν οι αντρες στα εργαλεια τους. Και μου λεει "εισαι έτοιμη?" αρχισα να αλλαλαζω εγω και σκαει στα γελια αυτος . Χιουμορακι χαχα!! Μετα φερνει ενα λεπτεπιλεπτο εργαλειακη και τα εσπασε στη μεση και βγηκανε χωρις καν να το καταλαβω.
ειπα στο γιατρο οτι παει νοσηλευτικη και την εβαλε να μου τα κοψει μια χαρα πηγε!
δεν στοχευεις καλα τζινα στο μαρουσι ηρθε!Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Καλημέρα και καλή Μεγάλη Εβδομάδα να έχουμε. Ξύπνησε κι ο τρίτος σωματοφύλακας του κυλικείου! Απ'ότι μου είπε η αδερφή μου θα φύγουμε αύριο το βράδυ. Τη βροχή δε βλέπω ακόμα και ανησυχώ! Ελπίζω να ξεκινήσει η κακοκαιρία από το μεσημέρι και μετά για να μη μείνω με τη χαρά του κυλικείου! Χορεύω τώρα το χορό της βροχής για να το επισπεύσω! :lol:
και ειχα και ρουχα απλωμενα!
Quote:
Originally posted by καλλιοπη
δεν στοχευεις καλα τζινα στο μαρουσι ηρθε!Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
και ειχα και ρουχα απλωμενα!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Καλησπέρα και από εμένα!
Το στραβό ξύπνημα μάλλον μου δημιούργησε και έρπη στα χείλη, έχει αρχίσει να πονάει το άνω χείλος μου στο σημείο που ξεπετιούνται συνήθως τα σπυράκια του επιχείλιου έρπητα :mad:
Είμαι στα τηλέφωνα από το πρωί και είμαι και θυμωμένη γιατί κανείς δεν ασχολείται με σοβαρότητα με το νομικό μας θέμα και νιώθω λες και είμαι η μόνη μαζί με μία άλλη κοπέλα (τη μάρτυρα μας) που ασχολούμαστε σοβαρά και προβληματιζόμαστε. Έχω κουραστεί με τους ανθρώπους που τα θέλουν όλα στο χέρι :grind:. Αν δεν με αφορούσε άμεσα και δεν με ενδιέφερε να κάνω το καλύτερο για το σπίτι μου θα τα είχα γράψει και εγώ εκεί που δεν πιάνει μελάνι!
Τζίνα μου πόσο χαίρομαι που τελικά θα μας έρθεις! Στόχευσε μόνο καλύτερα με τον χορό της βροχής μην μας κάνεις όλους μούσκεμα εκτός από την περιοχή σου! :lol:
Οι τρεις σωματοφύλακες και πάλι εν δράση λοιπόν! Όρε γλέντια! Να σαι καλά μου έφτιαξες λίγο το κέφι ;).