εγω αυτο το ειχα παθει οταν ειχα αρρωστησει βαρια οταν ειμουν μωρο ενως ετους απο ιωση που με γυρισε σε μυνιγγιτιδα (σπανιο) κ τη γλιτωσα απο θαυμα κ στη συνεχεια η μανα μου επαθε φοβια οτι θα ξανααρωστησω κ μετα τη κολησε κ σε μενα.
Printable View
εγω αυτο το ειχα παθει οταν ειχα αρρωστησει βαρια οταν ειμουν μωρο ενως ετους απο ιωση που με γυρισε σε μυνιγγιτιδα (σπανιο) κ τη γλιτωσα απο θαυμα κ στη συνεχεια η μανα μου επαθε φοβια οτι θα ξανααρωστησω κ μετα τη κολησε κ σε μενα.
σκεφτομαι οτι η δημοσιογραφια ειναι δυσκολο επαγγελμα τελικα, να προσπαθεις να πεις εξωφρενικα πραγματα που συμβαινουν στο κοσμο, κοροϊδιες, αλλα αδιαφορα, οσο το δυνατον πιο σοβαρα. υπαρχει ομως αυτος εδω που το κανει λιγακι πιο αυθορμητα κι αμεσα, τοσο πολυ που το δελτιο ειδησεων καταντα και μουσικη εκπομπη!
http://www.youtube.com/watch?v=BHzZRCqiSWk
να ανοιγεις να δεις απογευματινες ειδησεις στο ΣΚΑΙ και να μαθαινεις για τους Led Zeppelin, φιλε ειναι τοσο προχω για τα ελληνικα δεδομενα, προσφερει κουλτουρα στο πολιτισμο, θα επρεπε να τον μιμηθουν κι αλλοι παρουσιαστες τυπου Ευαγγελατος, Χατζηνικολαου και να γινουν ολα τα δελτια ειδησεων παιδικη χαρα.
παιδιά βοηθήστε με σας παρακαλώ. πρεπει να παω σε ψυψολογο. θελω να μιλήσω σε κάποιον, βαρεθηκα να κλαιω καθε τρεις και λιγο, κουραστηκα. και τωρα που σας γραφω κλαίω. βαρεθηκα. πειτε μου σας παρακαλω εναν δυο καλους ψυχολογους να με ακουσουν, να τους μιλησω, να βγαλω πραγματ απο μεσα μου. σας παρακαλω.
αυτα τα κεντρα ψυχικης υγειας τι ειναι; θελω να μιλησω σε καποιον. δεν αντεχω.
πόσο θα κοστισει η καθε συνεδρια κοιταξα τωρα λιγο στο ιντερνετ και ειδα οτι κανει μεχρι και 70-80 ευρω η επισκεψη; πού να τα βρω τόσα λεγτά; θα μου φυγει δηλαδη κανενα 500αρι στους γιατρους;
υπαρχει καμια τηλεφωνικη γραμμη υποστηριηξς. να μιλησω σε καποιον. βοηθηστε με σας παρακαλω.
http://www.depressionanxiety.gr/149/.../141/index.htm
Αυτο σε μια γρηγορη αναζητηση kaneis αλλα εχουν ωραριο τρομαρα τους!!Κατσε να δουμε κι'αλλες..
ευχαριστω. ευχαριστω πολυ
σε ψυψολογο λεει χαχα δε μπορω να μη γελασωQuote:
σε ψυψολογο
sory που γελασα αλλα δεν αντεξα.. βασικα γιατι δεν ανεβαζεις κανενα θεματακι να μας πεις κ μας τιπτ..
εχω ανεβασει κατα καιρους διαφορα και μου εχουν δωσει συμβουλες από εδω μεσα, μου εχουν πει σωστα πραγματα που τα καταλαβαινω κι εγω αλλά το θεμα ειναι πως δεν μπορω να τα εφαρμοσω. δεν μπορω να κανω βημα μπροστα. αλλά βαρεθηκα τον εαυτο μου, με σιχαθηκα. κουρστηκα. και ξανα τα ιδια τα ίδια τα ιδια...
@κανεις ολοι την ιδια μοιρα εχουμε νομιζω
δε μπορεις να τα εφαρμοσεις μαλον επιδη δε σε ηξεραν κ τοσο καλα κ αστοχησαν σε οτι σου λεγαν.
kaneis δεν βρισκω κατι αλλο..αλλη μια που βρηκα εχει να κανει πιο πολυ με ηλικιωμενους!
Τηλεφωνησε αυριο εκει να ξαλαφρωσεις αφου δεν υπαρχουν χρηματα..Μια νυχτα ακομα υπομονη λοιπον ναι?
κ γω ειχα φορτωσει μεσα μου κ κοντευα να πνιγω... ευτυχως ειμαι πολυ καλυτερα...
τηλεφωνισε κ μαθε επισης να μιλας με ανθρωπους που σε καταλαβαινουν κ τους καταλαβαινεις.
Καλημέρεςς :)
καλημερα!! και ναι, το συμπαν, εξακολουθει να γελαει μαζι μου!! να με δοκιμαζει, να με εκπαιδευει, να.. να.. να..!! Μηπως παω γυρευοντας δεν ξερω, αλλα τι να κανω κι εγω, να κατσω στα αυγα μου?? η ζωη εχει πλακα, αλλα δεν πρεπει να ξεχναμε ποτε την αξια της..
οτι ζητω ακροαση θεου αλλα ο θεος οταν του μιλω εχει βαλει οτοασπιδες αχχαχαααχαχαααχχα
Σκεφτομαι πως , ειτε ειμαι περικυκλωμενη απο nerds τελικου σταδιου , που δεν καταλαβαινουν τους κωδικες της επικοινωνιας της λοιπης κοινης ανθρωποτητας , ειτε ειμαι περικυκλωμενη απο ηλιθιους.
Μαλλον το δευτερο παιζει.
Σκεφτομαι το οτι καποιοι ανθρωποι γεννηθηκαν για να βασανιζουν τους γυρω τους , αλλα τους βασανιζουν γιατι αυτοι οι γυρω δεν εχουν βρει την δυναμη να τους στειλουν στου διαολου την μανα και ετσι δινουν λογο υπαρξης σε αυτα τα απυθμενα σκατα!
σαν να ακουω το πατερα μου... αυτο ακριβως ελεγε
...σκέφτομαι τον αρακά που μαγειρεύω...
σκεφτομαι οτι πηγα σημερα για δοκιμαστικο σε μια εταιρεια τηλεφωνικων πωλησεων και αντεξα μονο μια ωρα!!
Ελα ρε flatl γραψε λεπτομερειες!!Σας δινουν κειμενακι ? Σε εβαλαν απευθειας στα τηλεφωνα για δοκιμαστικο? πληρωνεσαι αν πεισεις τον πελατη και αν ναι ποσο ή εχεις στανταρ μισθουλακι?
[QUOTE=ftatl;509455]για καρτα υγειας ειπα να δοκιμασω την τυχη μου αλλα δοκιμασε αυτη εμενα!! /QUOTE] ποσο εικονικο ειναι κ ποσο αληθινο ειναι
https://www.youtube.com/watch?v=M8CCKUt9vhY
Τελικά όσο ζεις μαθαίνεις........ κ εκπλήσσεσαι.......!!!!
Το κάπνισμα μαριχουάνας περιέχει αντιρετροϊκές ουσίες κ θωρακίζει το ανοσοποιητικό απέναντι σε ρετροϊούς (το γενετικό τους υλικό είναι RNA) όπως ο Έμπολα κ ο HIV βάσει πρόσφατων ερευνών http://www.mtlblog.com/2014/10/smoki...u-from-ebola/# Βέβαια όταν λέμε μαριχουάνα εννοούμε την καθαρή ινδική κάνναβη κ όχι τα σκανκ κ όλες τις ποτισμένες αηδίες που κυκλοφορούν στην Ελλάδα. Εντυπωσιακό πάντως.....
Κ να τονίσω φυσικά ότι σε καμία περίπτωση δεν προτρέπω τα μέλη του forum σε κατανάλωση ψυχοτρόπων ουσιών, ή κ οποιονδήποτε ουσιών (εδώ δεν έχω δοκιμάσει ποτέ εγώ η ίδια, θα παρότρυνα άλλους να δοκιμάσουν........?), απλά το διευκρινίζω σε περίπτωση που κάποια πάλι τρέξει να κλαφτεί στη διαχείριση ότι ξέρω'γω ας πούμε, προωθώ την χρήση ουσιών.
κοιτα πηγα χτες και ημουν με αλλες 2 κοπελες μας μιλησε εκει ο υπευθυνος να μας βαλει στο κλιμα και να μας πεισει για την καρτα υγειας στο τι προσφερει κλπ μας κρατησε εκει 2 ωρες με μπλα μπλα και κατσαμε αλλες 2 για να δουμε πως δουλευουν οι αλλες κοπελες εκει. Μετα μια αλλη υπευθυνη μας εδωσε κειμενακι με αρχη μεση και τελος. Δηλαδη: γεια σας ονομαζομαι ταδε τηλεφωνω απο την ταδε εταιρεια για να κανουμε μια ενημερωση σχετικα με τη καρτα υγειας που προσφερει αυτα κι αυτα 3 σελιδες κειμενο βασικα.
Νταξει το κλιμα εκει ειναι καλο δεν εχει πιεση καθολου! ειναι και το συστημα ετσι γτ δεν παιρνεις εσυ τηλεφωνο εχουν ενα προγραμμα στον υπολογιστη και καλει αυτοματα οποτε δεν σε παιρνει να μην κανεις και δουλεια.
Εν τω μεταξυ ολες οι κοπελες εκει ειναι πολυ πως να το πω πεπεισμενες οτι δινουν την προσφορα εγω αντιθετα ενιωθα αβολα δεν το πιστευω κι αυτο ηταν ενας απο τους λογους που τη παρατησα.
σταθερο μισθο συν ικα και ααααααααν εγραφες καποιον που σπανια παιρνεις και μπονους!!
Ας το παλευες λιγες μερες ρε συ flatl ..!Απο την αλλη σε καταλαβαινω γιατι και εγω το διαφημιστικο δεν το εχω!!αλλη μια ερωτηση..Με ποια κριτηρια σε επιλεγουν , τι ζητανε δλδ?
Και εγω θα ψαχτω αθηνα flatl θα πεσει γελιο και κλαμα μαζι λολ!
..μη ξεσηκωθείς χωρίς να είσαι σίγουρη.
Οπως και να έχει, οι δουλειές σιγά-σιγά ανοίγουν και τα ενοίκια είναι πολύ φθηνά πλέον.
(Επειδή όλοι έχουν μαζευτει στα πατρικά τους :Ρ)