:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:Quote:
Originally posted by καλλιοπη
δεν στοχευεις καλα τζινα στο μαρουσι ηρθε!
και ειχα και ρουχα απλωμενα!
Printable View
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:Quote:
Originally posted by καλλιοπη
δεν στοχευεις καλα τζινα στο μαρουσι ηρθε!
και ειχα και ρουχα απλωμενα!
κοριτσαρες ολα καλα?
ελπιζω ναι !
εγω σημερα εκοψα τα ραμματα και μπηκα στα αλεσμενα
μονο που δεν ειδα το γιατρο και εχω μερικες αποριες παρακαλω τα φωτα σας οι πιο παλιες
λοιπον λεει καφε τι καφε και ποσο?
ολοι οι καφεδες οι μονο μερικοι?
και τυρια τι τυρια ? και ποσο?
γραφει cottage ρικοτα φιλαδελφια κ.λ.π. ποια ειναι τα λοιπα?
ευχαριστω!!
καφε γαλλικο, ελληνικο, εσπρεσσο, ξεκινα με εναν την ημερα και δες πως τον ανεχεσε. παν μετρον αριστον, οχι πανω απο δυο την ημερα θεωρητικα. αλλοι πινανε και παραπανω εγω απλα λεω πιο ειναι το σωστο γιατι αν πινεις πολλους καφεδες θα κανεις εκπτωσεις στο νερο και δεν το θελεις , διοτι η χωρητικοτητα ειναι μικρη.
τυρια μαλακα πχ κατικι,μυζυθρα, ανθοτυρο, και τα παραπανω που σου λεει, εγω ειχα φαει και φετα μαλακια λιγο και ημουν οκ.
ο εσπρεσσο δεν ειναι δυνατος? εγω καπουτσινο θελωωωωωωωω!
και ναι απο τα τυρια μου λειπει η φετα αλλα μαλακια δεν την τρωω θα δοκιμασω ανθοτυρο
αυτο εννοω, μπορεις να πιεις τον καφε εσπρεσσο με γαλα δλδ καπουτσινο. οτιδηποτε σουρωνεται στην ουσια και δεν ειναι ατοφιος ολος πχ ο νες καφε ειναι βαρυς και δεν ενδεικνυτε
Καλησπέρα κούκλες μου!!!!!Καλή Μεγάλη Εβδομάδα να έχουμε,με υγεία πάνω από όλα!!!!!Μόλις τελείωσα κάτι εξωτερικές δουλειές κ μπήκα να δω τι κάνετε!!!!!Τζινάκι ελπίζω να άρχισε να βρέχει γιατί κ εδώ μας τα έκανες μούσκεμα !!!!!Ευχαριστώ για τη φωτο ,τέλεια είναι!!!!!
Ελλάκι γιατί στεναχωριέσαι κ έβγαλες ερπη?Είμαι κ εγώ φίλη του κ μόλις τον βλέπω του βάζω οινόπνευμα (με προσοχή όμως γιατί κάνει εγκαύματα ).Κατερινάκι κάθε μέρα κ καλύτερα μπράβο !!!!! Καλλιόπη μου καλή αναρωση κ σε εσένα!!!!!
Καλώς το εργαζόμενο Γιωτάκι μας! :D
Δεν έπαθα τίποτα Γιώτα μου φούριες έχω και πολλά στο μυαλό μου. Εγώ του βάζω αλοιφή για να μην μεγαλώσει όταν νιώθω ότι θα φυτρώσει ο έρπης και έτσι τις περισσότερες φορές την γλυτώνω με μικρή πληγή.
Δεν ξέρω για την περιοχή της Τζίνας αλλά εδώ μας έριξε μία περιποιημένη βροχή. Τώρα έχει σταματήσει προς το παρόν. Μπορεί να περνάει πάνω από τη Τζίνα τώρα :lol:
γεια σας τσουπρες μου.καλη μεγαλη εβδομαδα να εχουμε.τζινακιον εδω γινεται χαμος.κατακλισμος απο χτες το πρωι.τι μου κανετε?εγω φτιαχνω παξιμαδακια κυθηρων.
και εγω θελω να φτιαξω κουλουρακια και τσουρεκια αλλα η κορη μου εχει το αγορι της εδω και δεν στρωνετε οποτε περιμενω να φυγει και απο αυριο μαλον ξεκιναμε
το σπιτι ειναι λιγο χαλια αλλα ακομη δεν κανω τιποτα φαι πιατα πλυντηριο και σιδερο
αμα πιασω να το καθαρισω ολο αυτο για γιορτες με βλεπω στο ιππο παλι
και το εχει φτιαξει ολο πορτες και παρα8υρα μ@μ@το ευτυχως εβρεξε και καθαρισανε οι αυλες!
τσουρεκια αυριο καλλιοπη κουλουρια ομως δεν φτιαχνω γιατι δεν τα ετρωγα ουτε πριν οποτε θα τα φαει ολα η μανα μου παπαρα με γαλα.
μετα το πασχα αν εχω πεσει σε 2ψηφιο θα ανεβασω νεες φωτο στο face
γιωτακι κουρασμενο τι κανεις σε χασαμε αλλα φανταζομαι θα εχετε πεσει με τα μουτρα στη δουλεια.
Κοριτσάκια πολύ βροχή όμως!!!!!Σχετη κατάθλιψη !!!!!Χάλια!!!!!!!!!!
Καλλιόπη μου μην κουράζεσαι τόσο !!!!!
δεν θα κουραστω καθολου η κορη θα τα κανει ο γιος θα τα πλασει και εγω θα καμαρωνω!!!!
πηρα το περιοδικου του παρλιαρου και το χαζευω ειμαι πολυ μ@ζοχ@?
Λιλάκι μου είμαι καλά και είμαι στο σπιτάκι μου από το Σάββατο !!!!!Έχω μια βδομάδα άδεια από τη σημαία κ γεμίζω μπαταρίες γιατί μετά το Πάσχα ξαναρχίζω!!!!!Quote:
Originally posted by eleni198621
γιωτακι κουρασμενο τι κανεις σε χασαμε αλλα φανταζομαι θα εχετε πεσει με τα μουτρα στη δουλεια.
Βρε κορίτσια εδώ έβρεξε λίγο και τώρα έχει λίγο ήλιο!
Δυστυχώς απ'ότι καταλαβαίνω θα συνεχίσει για καιρό να με στοιχειώνει το κλείσιμο του μαγαζιού μας. Αυτές οι μέρες οι γιορτινές είναι δύσκολες γιατί δεν μπορώ να μη σκεφτώ τις προετοιμασίες που κάναμε στο μαγαζί. Ξεκινούσαμε από το Σεπτέμβριο να φτιάχνουμε τα Χριστουγεννιάτικα και από τον Ιανουάριο να φτιάχνουμε λαμπάδες και άλλα πασχαλινά δώρα. Χθες μου ζήτησε η μητέρα μου ένα κούμπωμα για το σκουλαρίκι της και όπως έψαχνα να βρω κούμπωμα στα κουτιά με τα υλικά των κοσμημάτων που μάζεψα άρον άρον όταν έκλεινα το μαγαζί, έφαγα φλασιά βλέποντας τα υλικά και άρχισα να φτιάχνω καλοκαιρινά βραχιολάκια, σαν αυτά που είναι τώρα στη μόδα και τα φοράνε όλα μαζί. Ξενύχτησα μέχρι τις 5 το πρωί και σήμερα πάλι αυτό κάνω! Κανονικά με πιάνει κατάθλιψη και δεν θέλω να βλέπω ούτε χάντρα, αλλά αυτή τη στιγμή αυτό που κάνω με βοηθάει να ξεσπάσω από την πίεση των ημερών. Οπότε κάνω και ψυχοθεραπεία και θα μου μείνουν και τα βραχιολάκια! :lol:
Eli ελπίζω να υποχωρήσει ο έρπης και να μη σε ταλαιπωρήσει άλλο. Λιλάκιον σίγουρα μετά το Πάσχα θα μπεις στο διψήφιο οπότε περιμένουμε φωτογραφίες σου!
τζινακι με εχει πιασει φαγουρα τωρα που δεν εχω ζυγαρια.το ξερατε οτι τωρα δεν φερνουν ζυγαριες παρα μονο με παραγγελια?αυριο ευχομαι να μου την εχουν φερει.
Αφού πέρασε από όλες σας η καταιγίδα ήρθε κι εδώ τελικά. Ρίχνει τόσο δυνατές αστραπές που τις άκουσε και η κουφοσκυλίτσα μου!! Θέλω να πάρω και τσιγάρα και δεν έβγαινα τόση ώρα που ήταν χαρά Θεού, περίμενα την καταιγίδα πρώτα για να γίνω παπί! Λιλάκι μακάρι να σου φέρουν αύριο τη ζυγαριά σου.
Αυτή τη στιγμή έξω γίνεται της τάνας! Θα φάει πακέτο η μάνα μου που είναι έξω τώρα και πηγαίνει στο γιατρό.
και εδω της τανας επισης!!! ειναι που ανυπομονουσες Τζινα μου
Έπιασε ο χορός της βροχής Τζίνα μου για τα καλά! Θα μαζευτεί η μαμά σου σπίτι και δεν θα το κουνήσει ρούπι! :lol:
ʼντε το σύμπαν πάλι συνωμότησε ώστε η πεταλουδίτσα μας να έχει απαρτία αύριο! :D
Το μόνο που μου την σπάει είναι τα απλωμένα μου ρούχα που δεν τα βλέπω να στεγνώνουν μέχρι αύριο γκρρρρ.
σας ομιλεί η τρελή με το λάστιχο!
Κάτι τέτοιες ωραίες καταιγίδες περιμένω και βγαίνω έξω με το λάστιχο και καθαρίζω τις τέντες, ρίχνω όσα νερά θέλω χωρίς να ενοχλώ τους άλλους από κάτω! Έτσι και σήμερα ενώ ήμουν ωραία ωραία στο ζεστό μου κρεβατάκι για τη μεσημεριανή σιέστα ακούω τον κακό χαμό απέξω και βουρ τρέχω να πιάσω το λάστιχο! :spin:
εγω προλαβα και τα μαζεψα !
ʼλλη φορά όταν χορεύω τον χορό της βροχής δεν θα τον κουνάω τόσο! :lol: Φαίνεται του έδωσα και κατάλαβε στο κούνημα και να τώρα τα αποτελέσματα! :lol: Γιώτα κι εγώ το κάνω αυτό με τα νερά όταν βρέχει γιατί όντως δεν ενοχλείς τους από κάτω!!
Μόλις τελείωσα με τα βραχιολάκια μου. Τι να τα κάνω όμως τώρα που χειμώνιασε; Είναι καλοκαιρινά, γεμάτα με χρώματα, οπότε θα περιμένω τον ήλιο για να τα φορέσω! Μη μου φωνάξετε αλλά τώρα θυμήθηκα ότι δεν έχω φάει απολύτως τίποτα σήμερα. Πάω, με το κανό μου, να πάρω τσιγάρα και γυρίζω να φάω κάτι πάραυτα.
Αχ Τζινάκι μου με τα βραχιολάκια σου! Έννοια σου και η κακοκαιρία δεν θα κρατήσει πολύ! Σύντομα θα ζεστάνει, μη σου πω και περισσότερο και έτσι θα τα φορέσεις τα νέα σου βραχιολάκια! Εδώ τις λαμπάδες τις φτιάχνατε από τα Χριστούγεννα, τα βραχιολάκια σου φάνηκαν of season;; :lol:
Καλησπέρα κοριτσάρες μου κ καλή Μεγάλη εβδομάδα να έχουμε!
Σήμερα ξύπνημα πρωί πρωί με όρεξη για καθαριότητα κ έκανα όλο το σπίτι, βεράντες, παράθυρα, γενική μπάνιου, ξεσκόνισμα,μιας που λείπει η μάνα μου κ που θα έρθει η αδελφή μου να βρούνε το σπίτι καθαρό. Μια φορά είπα κ εγώ να κάνω δουλειές μετά απο τόσο καιρό κ έπιασε μπόρα, μα καλά σήμερα βρήκε να βρέξει? :flaming: Αλλά οκ μόνο τις βεράντες μου λέρωσε κ το ένα παράθυρο!
Έπιασαν οι ευχές της Τζίνας για βροχή ώστε να μη φύγει σήμερα για το εξοχικό!
Κατερινάκι έχεις ακόμα φαγούρα?
Ελλάκι πολύ άγχος, πολύ άγχος κοριτσάκι μου!
Τζινάκι θέλω να αγοράσω βραχιολάκια, τα πουλάς?
γεια σου προκομένο μπρεϊκάκι! Καλώς να υποδεχτείς μαμά και αδερφή!
Καλά Λίλα πολύ προκομμένο κορίτσι είσαι έτοιμη για σπίτι! Μα να φτιάχνεις παξιμάδια? Εσύ δεν έπρεπε να πας σε σχολή νοσηλευτικής αλλά σε σχολή μαγειρικής!
Έχει γεμίσει το σπίτι μυγάκια, είχε ραντίσει τα λουλούδια η μάνα μου κ με το που άνοιξα τα παράθυρα μπήκαν στο σπίτι, μου έκαναν επίθεση μέχρι μέσα στα αυτιά μου μπήκανε :lol::lol::lol:
τι να κάνω? ελπίζω τώρα με τη ψύχρα να ψοφήσουν δεν είναι εδώ κ η Λιζούλα μου να με σώσει, εαν δει κάτι να πετάει ανοίγει το στόμα της να το φάει :lol::lol::lol:
καλά ο Λιλάκος δεν παίζεται, τόσο μικιό κορίτσι και ξέρει να φτιάχνει τόοοοοσα πράγματα, ποιο τυχερό παλικάρι θα γευτεί λιχουδιές από τα χεράκια της!
'Εχεις δίκιο Γιώτα όλοι οι άντρες θέλουνε να τρώνε καλά!!!!
Ένα παλικάρι που είχα γνωρίσει με είχε ρωτήσει εαν ξέρω να μαγειρεύω κ να φτιάχνω γλυκά :puzzled::puzzled::puzzled::puzzled:
γιατί άραγε?
Καλησπέρα.
Καλή μας Μεγάλη Εβδομάδα(όσο αυτό είναι για τον καθένα εφιτκό)και προπαντός καλή μας Ανάσταση!
Μαθαίνω τα νέα σας από κάποιες τολμηρές,που μου τηλεφωνούν...Απείλησαν μάλιστα πως θα με ξαναπάρουν και σήμερα!
Απ'ό,τι μαθαίνω μου είστε καλά,ο καθένας πάνω κάτω πάντα με τα θέματα του...Πωλίνα μου,ελπίζω να σταμάτησε το αιματάκι εντελώς!
Καλή συνέχεια στις αναρρώσεις μας τόσο από θέματα χειρουργείου όσο κι απ'ό,τιδήποτε τυχόν ο καθένας καλείται ν'αναρρώσει.
Όπως καταλάβατε και από την απουσία μου άλλωστε,δεν είμαι στα καλά μου.Αύριο φεύγουν ο αδερφός μου και θα μείνω λίγο μόνη
στο σπίτι μου στη Θεσσαλονίκη,οπότε κι ελπίζω να χαθώ ανενόχλητη στη γαλήνια μοναξιά μου....Πέρα από το θέμα της μαμάς,
νιώθω μια απέραντη αηδία για τη σιχαμάρα των σχέσεων των δύο φίλων.Για όλους αυτούς που έχουν τους γάμους
και τις σχέσεις τους και φλερτάρουν χυδαία στο internet(και όχι μόνο εκεί δυστυχώς)σα να μην τρέχει κάστανο!Έτερον εκάτερον!
Αρνούμαι να το δεχτώ αυτό ως δεδομένο κι έτσι κάθε φορά,που μου συμβαίνει βιώνω το σοκ και τη στεναχώρια του εκάστοτε συμβάντος.
Κάθε άνθρωπος που γνωρίζω είναι για μένα ένας ολοκαίνουργιος κόσμος!Ξεκινώ με καλή προαίρεση κι εμποστοσύνη,ανοίγομαι
κι επικοινωνώ όπως και με τους από χρόνια φίλους μου,με ειλικρίνεια,διαφάνεια κι αλήθεια.Εστιάζω στο καλό μέσα του,
είμαι ο ελεύθερος εαυτός μου κι αναμένω τα αντίστοιχα,όχι πως μου τα χρωστά βέβαια κανείς.Ειδικά τελευταία έχω μεγάλη ανάγκη
από φροντίδα,τρυφερότητα,να νιώσω πως είμαι για κάποιον ξεχωριστή,να βρω μια μεγάλη αγκαλιά να κουρνιάσω.
Δεδομένου και του ότι με το Τηράκι εδώ και μέρες διακόψαμε κάθε είδους επαφή σε μια ακόμη προσπάθεια χωρισμού,
η ανάγκη μου αυτή είναι ακόμα μεγαλύτερη,καθότι παντελώς ακάλλυπτη.Παρατηρώ λοιπόν για άλλη μια φορά πως οι περισσότεροι
ακολουθούν το δρόμο της συναίνεσης μαζί σου μέχρι να σε φέρουν στο σημείο,που θέλουν,εκείνο της αισχρής εκτόνωσης του ζώου
μέσα τους.Κι είναι εκεί που αναγκάζομαι μέσα μου να πω"Τηράκι και πάλι Τηράκι!"!Σιχαίνομαι τους δήθεν,τους αδίστακτους βολεμένους
που πίσω από προσωπεία και ψέμματα καταφέρνουν να τα έχουν όλα δικά τους...Με την καλή έξωθεν στην κοινωνία μαρτυρία και το σπίτι τους
και τη σαπίλα μέσα τους...κι όλα αυτά για ένα...σεξάκι παραπάνω.Να'χαμε να λέγαμε,ν'αντέξουμε τη ρουτίνα μας και τους συμβιβασμούς μας,
να ξυπνήσουν λίγο τα αίματα κι οι αισθήσεις,σε δουλειά να βρισκόμαστε...Κι όλη αυτή η άνεση της ανωνυμίας,όλη αυτή η αδιακρισία στις ερωτήσεις
καθώς εξελίσσεται η διαδικτυακή γνωριμία,το αισχρό λεξιλόγιο λες και ήμασταν συνάδελφοι λιμενεργάτες παλιά,σήμερα εγώ,χθες η άλλη,μεθαύριο η παράλλη...
Αηδία,αηδία,αηδία!Ειδικά για όσες λιγότερο τυχερές από εμάς δε βρήκαμε τον άνθρωπο μας νωρίς και "παίζουμε"τώρα στις ξεψαρωμένες θρασύτατες ηλικίες.
Μα είναι τόσο δύσκολο να είμαστε σε ισορροπία με τον εαυτό μας και τις ανάγεκς μας κι έντιμα και καθαρά να τις υπερασπιζόμαστε,όντας διατεθειμένοι να πληρώσουμε
το ενδεχόμενο τίμημα των επιλογών μας;Είναι τόσο σπάνιο να βρεθεί κάποιος που να τολμά να είναι ο αληθινός εαυτός του;Και το χειρότερο μ'εμένα είναι πως αρνούμαι
να το πάρω αυτό απόφαση,να πω το κλασσικό "οι άντρες είναι μαλάκες και λειτουργούν μόνο με το κάτω κεφάλι",οπότε είμαι υποψήφια για νέες απογοητεύσεις
όσο ελπίζω να βρω επιτέλους κι εγώ τον άνθρωπο μου...Τέλος πάντων...λες και δεν έχουμε σοβαρά προβλήματα και στεναχώριες,έχουμε και τις αναστατώσεις μας!
Θα συνέλθω και από αυτό,οκ...απλά ήμουν που ήμουν χάλια,ήρθε για άλλη μια φορά κι αυτό να μου ποδοπατήσει την πίστη μου στον άνθρωπο και την ελπίδα.
Νιώθω και γραφική με το θέμα του παιδιού...πρέπει να σταματήσω να το λέω...ακούγομαι σε κάποιους απελπισμένη για πατέρα...
Και κάτι ακόμα που επίσης με θλίβει!Έπαψαν οι άνθρωποι να κάνουν έρωτα;Γιατί χρειάζονται συγκεκριμένες λέξεις να φτιαχτούν;
Πού πήγε ο ρομαντισμός,ο χορός των αισθήσεων,το μοναιδκό συναίσθημα που μοιράζονται δύο άνθρωποι,η ομορφιά της ένωσης;
Όλα έγιναν πέντε λέξεις και τσόντα!Οκ,δε λέω,χρειάζονται και αυτά,αλλά μόνο αυτά;Τόσο απρόσπωπα όλα;Τόσο φθηνά;Έλεος!
--->ΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣ : ΠΩΣ ΝΑ ΣΩΠΑΣΩ
Μουσική: Σ.Ξαρχάκος
Στίχοι: Κ. Κινδύνης
Πώς να σωπάσω μέσα μου
την ομορφιά του κόσμου;
Ο ουρανός δικός μου
η θάλασσα στα μέτρα μου
Πώς να με κάνουν να τον δω
τον ήλιο μ'άλλα μάτια;
Στα ηλιοσκαλοπάτια
Μ' έμαθε η μάνα μου να ζω...
Στου βούρκου μέσα τα νερά
ποια γλώσσα μου μιλάνε
αυτοί που μου ζητάνε
να χαμηλώσω τα φτερά;
Θα σου φτιάξω βραχιολάκια σοκολατίτσα μου και όχι, στις φίλες μου δεν τα πουλάω.
ναι, Ναταλάκι, δυστυχώς για πολλούς είμαστε τα τασάκια για τα αποτσίγαρα των ορμών τους.. Είμαστε το ξεχαρμάνιασμα.. Πόσο το μισώ αυτό το φτηνό νταραβέρι , δεν λέγεται..
καθαριζα αγκιναρες τσουπρες μου.ελενα ναι σε εναν ιδανικο κοσμο θα ηθελα να εχω γινει ζαχαροπλαστης αλλα στην ελλαδα ζουμε οποτε δεν υπαρχει ουτε ιδανικο ουτε χωρος για ονειρα.ετοιμη για σπιτι δεν νομιζω μια χαρα ειμαι στο σπιτακι μου να μου λειπει.
Μεγάλη κουβέντα άνοιξες Ναταλία μου...
δεν είναι μόνο οι άντρες που είναι τόσο ρηχοί και κοιτάνε να ικανοποιήσουν μόνο τις πιο ζωώδεις και επιφανειακές τους ανάγκες είναι οι περισσότεροι άνθρωποι γενικά. Είναι σημείο των καιρών μας αυτό και δυστυχώς για εμάς αναγκαζόμαστε να το βιώνουμε στα φλερτ μας, στις γνωριμίες μας ακόμη και στους φίλους μας. Είναι οι εποχή που ζούμε υλιστική και επιφανειακή και με αυτές τις πεποιθήσεις μεγαλώνουν οι άνθρωποι και αποκτούν ανάλογο τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς. Αν μιλήσεις με έναν άντρα θα ακούσεις τα ανάλογα για τις γυναίκες που το μόνο που ψάχνουν είναι ένα π@@@@ ή ένα γεμάτο πορτοφόλι, και αυτό χυδαίο και επιφανειακό είναι.
Η δική μου συμβουλή είναι να μην αλλάξεις ποτέ. Κράτα ζωντανό το παιδί σου μέσα σου έστω και αν πληγώνεται που και που. Η ενήλικη υπόσταση σου θα το προστατέψει από κακοτοπιές. Δεν θα αλλάξουμε εμείς για εκείνους που θέλουν να ρουφάνε τις ψυχές μας και να ξεσκίζουν τις σάρκες μας. Έχω κάνει αυτή την κουβέντα με τον εαυτό μου και έχω καταλήξει ότι όταν θα φύγω από τούτο τον κόσμο θέλω να φύγω με το κεφάλι ψηλά, με χαμόγελο στα χείλη και με την ψυχή μου γαλήνια.
Μην μου ταράζεσαι λοιπόν και μην απορείς με τα χάλια του κόσμου. Ας υπάρχουμε και εμείς εδώ οι ρομαντικές ψυχές να τον ομορφαίνουμε. Ο κόσμος δυστυχώς έχει ξεχάσει τι είναι η αγάπη, τι είναι έρωτας και ότι η ευτυχία κρύβεται στα μικρά πραγματάκια και όχι στα μεγάλα και στα ακριβά. Υπάρχουν και άλλοι εκεί έξω όπως εμείς... είναι λίγοι αλλά υπάρχουν. Μην χάνεις την πίστη σου, μα κυρίως μην χάσεις τον όμορφο εαυτό σου!
Ναταλία πόσο δίκιο έχεις, είμαι κι εγώ αυτής της σχολής γι'αυτό αναγκάστηκα ν'αγαπήσω τη μοναξιά μου και να την απολαμβάνω πλέον. Ξεκινώ πάντα με τις καλύτερες και τις αγνότερες προθέσεις για να καταλήξω να με εκμεταλλεύονται και στο τέλος οι άνθρωποι να αυτοκτονούν μέσα μου. Είναι άσχημο να θέλεις και να έχεις να δώσεις πολλά και να σου το απαγορεύουν. Προκειμένου να προστατέψω τον εαυτό μου δε με νοιάζει πλέον να δώσω σε κανέναν τίποτα και θεωρώ ότι είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί κάποιος που θα με κάνει να πιστέψω ότι αξίζει να του δώσω έστω σημασία. Λυπάμαι για ότι έγινε με τον Τήρη και πραγματικά δεν ξέρω αν είναι για καλό ή για κακό τελικά. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να καταφέρεις να βρεις αυτό που λένε το άλλο σου μισό, που θα εκπληρώνει τις ανάγκες σου και θα σε κάνει ευτυχισμένη γιατί πραγματικά το αξίζεις.
Τόσες μέρες η μητέρα μου μας έλεγε ότι άμα βρέχει δε θα πάει σήμερα στο εξοχικό και μόλις γύρισε από το γιατρό φόρτωσε το αυτοκίνητο και πήγε στο εξοχικό με τη βροχή!! Είναι το αυτοκίνητό της παλιό, καλή οδηγό δεν την λες οπότε.....Η αδερφή μου νευρίασε και της είπε αν πνιγείς στη Μαλακάσα μη με πάρεις τηλ. να έρθω να σου πετάξω σωσίβιο! Ευτυχώς μας λυπήθηκε ο Θεούλης και δεν έμεινε με το αυτοκίνητο στο δρόμο να τρέχουμε βραδιάτικα. Εμείς βέβαια σταθερές, αύριο το βράδυ θα φύγουμε χιχιχιχι.
Προς στιγμήν Τζίνα μου διαβάζοντας τρόμαξα... Νόμιζα θα αναγκαζόσουν και εσύ να φύγεις νωρίς. Ουφ ευτυχώς δεν αλλάξανε τα δικά σας τα σχέδια :D