Ούτε ένα quote της προκοπής δεν είμαι σε θέση να κάνω!
Ώστε έτσι, φιλενάδα? Έχεις καταχθόνια σχέδια βλέπω... Θα με κάνεις Μεγαρόφιλη, αυτό είναι και η μεγαλύτερή σου πρόκληση! Και μετά θα μου κάνεις και μία λοβοτομή, ώστε να ξεχάσω όσα άσματα ξέρω ήδη.
Τα περισσότερα από αυτά τα βάζω για το γελοίον του πράγματος και μερικές φορές ανατριχιάζω από αηδία με όσα ακούω και όσα διαβάζω (το πρώτο σχόλιο στο Μέγαρο της Σακελλαρίου παρακαλώ).
Δεν κρύβω, όμως, ότι με το συγκεκριμένο τραγούδι την καταβρήκα! Κουνιόμουν, λυγιόμουν και μάζευα από το πάτωμα του μπάνιου τις τρίχες (από τα μαλλιά, μην παρεξηγηθώ κιόλας) του έξω από δω (δεν πρόλαβα να καθαρίσω ακόμα).
Σκέψου, όμως και την άλλη εκδοχή: Φαντάζεσαι να πορωθείς εσύ τόσο και να με σέρνεις στα σκυλάδικα? Απ, απ! Μη βιάζεσαι να αναφωνήσεις με φρίκη και αποτροπιασμό "αποκλείεται". Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται!
http://www.youtube.com/watch?v=qKyRp41gxtw
Το τελευταίο δεν είναι για σένα. Είναι για κάποιον κουλτοροσυγγενή, που απεχθάνεται το Βοσκόπουλο!
Αυτό να δω και τι στον κόσμο!! Να σε εκλιπαρώ κι εσύ να με σέρνεις αλύπητα σε περιθωριακά μαγαζιά, για ξέφρενες νύχτες, με ή και χωρίς τους παίδαρους!