Όταν βρεθούμε απο κοντά έχω πολλές ιστορίες να σου διηγηθώ!
Πάντως έχω βγάλει ένα συμπέρασμα πως ο άνθρωπος είναι το χειρότερο ζώο!!!!!!!!!!!
Printable View
Όταν βρεθούμε απο κοντά έχω πολλές ιστορίες να σου διηγηθώ!
Πάντως έχω βγάλει ένα συμπέρασμα πως ο άνθρωπος είναι το χειρότερο ζώο!!!!!!!!!!!
Αχ σοκολατίτσα μου άμα δεν το έχεις το χάρισμα των πωλήσεων δύσκολα το αποκτάς στην πορεία! :lol:
Eli μήπως κ η κοπέλα ψάχνει μόνο το σεξ οπότε δεν τη νοιάζει τι κάνει ο άλλος στις ελεύθερες ώρες του?
Quote:
Originally posted by Eli
Αχ σοκολατίτσα μου άμα δεν το έχεις το χάρισμα των πωλήσεων δύσκολα το αποκτάς στην πορεία! :lol:
Μα να κοπλιμεντάρεις την διακοσίων ετών, ξερακιανή, ζαρωμένη κ ξεδοντιάρο, ένα δόντι είχε κ αυτή να καμαρώνει?
Σοκολατίτσα σαν και σένα ακριβώς είναι η αδερφή μου, ότι νοιώθει το βλέπεις αμέσως στο πρόσωπό της.
Eli κρίμα που δεν καταλαβαίνει η φίλη σου και ελπίζω εάν καταλάβει ποτέ να μην είναι αργά.
Καληνύχτα Γιωτάκι και καλή δύναμη.
Βρε κορίτσια σήμερα που πιάστηκα με τα βραχιόλια ήπια 1,5 λίτρο νερό ενώ συνήθως πίνω 2 με 2,5 λίτρα την ημέρα. Και τώρα ρε π@@στη μου πάω να κάνω την ένεση και δεν μπορώ, έχει αφυδατωθεί το δέρμα μου, με μία μέρα μόνο που ήπια λιγότερο νερό!! Σκέψου να καλοκαιριάσει κιόλας, πάλι τα ίδια θα έχω με πέρυσι.
Έτσι λέει Έλενα αλλά δεν την πιστεύω... εγώ πιστεύω ότι κολλάει γιατί ασχολείται μαζί του αρκετά. Έχουν γίνει και άλλα με αυτή τη φίλη μου που δεν έχω χρόνο να γράψω τώρα που δείχνουν ότι αφήνει τον εαυτό της να γίνεται θύμα των καταστάσεων. Απλά την αγαπάω και στεναχωριέμαι να την βλέπω να κολλάει και να παιδεύεται με άτομα που δεν αξίζουν.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Quote:
Originally posted by break
Μα να κοπλιμεντάρεις την διακοσίων ετών, ξερακιανή, ζαρωμένη κ ξεδοντιάρο, ένα δόντι είχε κ αυτή να καμαρώνει?Quote:
Originally posted by Eli
Το καλοκαίρι πόσο πίνεις?
Έλενα όταν έκανα κοπλιμέντα στους πελάτες ζητούσα πάντα από μέσα μου στο Θεό να με συγχωρήσει που έλεγα ψέματα! :lol: :lol:Quote:
Quote:
Originally posted by Eli
Μα να κοπλιμεντάρεις την διακοσίων ετών, ξερακιανή, ζαρωμένη κ ξεδοντιάρο, ένα δόντι είχε κ αυτή να καμαρώνει?
Κοριτσάκια μου θα σας αφήσω γιατί έχω πρωινό ξύπνημα αύριο.
Τα πράγματα μου τα έχω ετοιμάσει αλλά μου προέκυψε μανούρα με το ενυδρείο μου. Μου αρρώστησε το ψάρι μου και του έχω βάλει αντιβίωση και αύριο το πρωί πρέπει να αλλάξω το νερό από το ενυδρείο :grind:. Είναι 200λτ ενυδρείο οπότε καταλαβαίνετε ότι θέλει το χρόνο του. Θα παίζω με τους κουβάδες και τα νερά πρωί πρωί. Μακάρι να γίνει καλά το ψαράκι μου γιατί το έχω 7 χρόνια και δεν θέλω να μου πάθει κάτι...
Τζινάκι μου την έκανες την ένεση σου;
Καλά ε δεν παίζεσαι :lol: :lol::lol: :lol::lol: :lol:Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Έλενα όταν έκανα κοπλιμέντα στους πελάτες ζητούσα πάντα από μέσα μου στο Θεό να με συγχωρήσει που έλεγα ψέματα! :lol: :lol:Quote:
Quote:
Originally posted by Eli
Εύχομαι να γίνει καλά το ψαράκι σου Eli. Έβαλα λίγη ενυδατική κρέμα και θα την κάνω σε λίγο. Καληνύχτα και καλή ξεκούραση. Φιλάκια.
Ελάκι να κοιμηθείς κορίτσι μου!
Ενα ψάρι είχα κ δεν επέζησε πολύ,του έβαζα πολύ φαγητό κ έσκασε :no: μου φαινότανε λίγο αυτο που έπρεπε να φάει κ εσύ το έχεις 7 χρόνια?
Καληνύχτα κοριτσάρες μου!!!!
Εύχομαι να βρω internet εκεί που θα είμαι ώστε να μπω στα κλεφτά να σας στέλνω φιλάκια :D και να σας λέω τα νέα μου.
Τζινάκι ελπίζω να καταφέρεις σύντομα να κάνεις την ένεση σου χωρίς προβλήματα.
Όνειρα γλυκά αγαπημένες μου!!!
Σοκολατίτσα στον πλανήτη Γη υπάρχουν και κάποια όντα που τρώνε λιγότερο απ'ότι τρώμε ή θα θέλαμε να τρώμε εμείς! :lol: :lol: :lol:Quote:
Ενα ψάρι είχα κ δεν επέζησε πολύ,του έβαζα πολύ φαγητό κ έσκασε :no: μου φαινότανε λίγο αυτο που έπρεπε να φάει κ εσύ το έχεις 7 χρόνια?
:lol::lol:Quote:
Πάλι καλά η Λίζα σας γύρισε στο εξοχικό! :lol:
Είναι σπάνια περίπτωση ο Σωκράτης Έλενα! Και εμείς απορούμε πως έχει επιβιώσει τόσα χρόνια! Έχει γερή κράση!
Σας φιλώ και πάλι! Μάκια! :kiss::kiss::love::love::love:
:lol: :lol: :lol: :lol:Quote:
Originally posted by Eli
:lol::lol:Quote:
Πάλι καλά η Λίζα σας γύρισε στο εξοχικό! :lol:
Έλενα πάω κι εγώ να ξαπλώσω γιατί έχω κυλικείο αύριο. :lol: Καληνύχτα σε όλα τα κορίτσια και καλό μας ξημέρωμα. Φιλάκια.
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Πως το καταλάβατε :puzzled::puzzled::puzzled: θρεφταράκι την έχω κάνει!
Μια μέρα φάγαμε ένα σακουλάκι πατάκια μαζί, στην αρχή δεν τα ήθελε εφόσον δεν τα είχε φάει κ ποτέ αλλά μόλις τα δοκίμασε ξερογλυφόταν κ με κοίταζε μέσα στα μάτια η χαζούλα για να της δώσω κ άλλα!!!!
Η καλύτερη της ήτανε όταν μου είχε γλιστρήσει ο δακτύλιος που δεν μπορούσα να φάω τίποτα κ της τα έδινα όλα σαν μοσχαράκι είχε γίνει :lol::lol::lol:
Καληνύχτα κορίτσάκια να δώσετε πολλά φιλιά στη Γιώτα!
Στο τσακ τη γλύτωσε να κάνει δακτύλιο και η σκυλίτσα σου δηλαδή! :lol: :lol:
κοριτσια μου ομορφα μαι ζεστη καληνυχτα και απο εμενα, τους εβαλα ολους για υπνο και τωρα μπηκα να σας πω καληνυχτα και εσας αφου σας διαβασα. ξεχασα να σας απο εχθες εχω την κουνιαδα μου και τον αντρα της στο σπιτι μου.
σας φιλω γλυκα αυριο τα πιο σπουδαια!!!
Μια γρήγορη καλημέρα πέρα ως πέρα!
Είμαι πατέτοιμη, έκανα έναν ήρεμο ύπνο, πάω τώρα να χαιρετήσω τη μανούλα μου και να πάρω την ευχή της!
Επίσης ζυγίστηκα και είμαι 67.5 , έχω περιέργεια να δω όταν θα ξαναζυγιστώ πόσο θα έχω χάσει, ένα κιλό και από τα δυο μεμέ θα έχει φύγει αέρα!
Φιλιάααααααααα
Καλημέρα κορίτσια. Ωραία μέρα ξημερώνει σήμερα. Μια ωραία πεταλούδα....... Ξύπνησα πριν το ξυπνητήρι :puzzled: και τώρα πίνω τον καφέ μου. Κατερίνα έψαχνα να βρω ποιοί είναι οι όλοι που έβαλες για ύπνο! Ξέροντας ότι δεν έχεις κόσμο στο σπίτι προς στιγμή σκέφτηκα ότι κάτι η επέμβαση κάτι τα παυσίπονα όνειρο ζει μην τη ξυπνάτε!! :lol: :lol:
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!
Buongiorno Γιώτα, απ'ότι βλέπω το 65 το έχουμε στανταράκι. Καλή δύναμη και καλή συνέχεια.
Καλημέρα Γιωτουλα και Τζινάκι μου!!!!!!!!!!
Καλημέρα σε όλο το φόρουμ !!!!!
Γιωτάκι μου καλή επιτυχία να έχεις κ η Παναγια να είναι δίπλα σου!!!!!
Εσύ σωματοφύλακα του κυλικείου μην ξεχάσεις να μας ενημερώνεις τακτικά!!!!!
Καλή σας μέρα!!!!!
Καλημέρα Κατερίνα. Σκέφτομαι να ιδρύσουμε ένα κλαμπ με εξηνταπεντακιλάρες! :lol: Εμπρός στο δρόμο που χάραξες! :lol: :lol:
Καλημέρα Κατερινάκι μου όμορφο!!!!!!!!!!Καλώς τους δέχτηκες!!!!!
οι σωματοφυλακες ξυπνησαν και ειναι σε επιφυλακη!!! Οι πεταλουδες στο στομαχι μου με επισκεφτηκαν παλι για τα καλα!!!Εχω τετοιο ενθουσιασμο που δεν λεγετε!! Πινω το καφεδακι μου τωρα και σε κανενα μισαωρο παω να ετοιμασω την βαλιτσα μου που ακομη δεν την ετοιμασα και να κλεισω τελευταιες εκκρεμοτητες. ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ ΞΗΜΕΡΩΣΕ και ανυπομονω μην σας πω και περισσοτερο απο το δικο μου χειρουργειο.
Χαιρομαι που θα σας δω ξανα Τζινα και Γιωτα και θα γνωρισω επιτελους και την Μακοαδερφη. Χαιρομαι που θα δω το μωρο μου σημερα μετα απο 5 μερες και θα μπορεσω να την παρω μια αγκαλια της προκοπης μετα απο μια ολοκληρη εβδομαδα. Χαιρομαι που είναι Τριτη και παντα καλα πραγματα μου συμβαινουν τις Τριτες , είναι η αγαπημενη μου και πιο τυχερη μερα!!!
Χαιρομαι που θα δω το στηθος μου σημερα καθωτι εχω αλλαγη στις γαζες ! Παρεακι του κυλικειου αν αντεχετε το θεαμα με τα ραμματα ελατε να παρετε ματι!!
Καλημέρα Γιωτάκι.
Γιωτακι γλυκο και καραμελενιο!!! Καλημερα σου .
Ευχαριστω, ηρθαν ξαφνικα για κατι δουλιτσες και πολυ το χαρηκα να σου πω, διοτι σημερα που θα παω Ναυπακτο θα αφηνα τον αντρουλη μου μονο του και τωρα θα εχει παρεα καθως τα παιδια θα καθησουν μεχρι την Μ.Παρασκευη!!! Πως τα φερνει ετσι ο Θεος ε? κανεναν να μην αφησει παραπονεμενο!:bigsmile::bigsmile::bigs mile::bigsmile:
ΕΜΠΡΟΣ ολοι μαζι για το κλαμπ των 65!! σας περιμενω ΟΥΟΥΟΥΟΥ!!!!
Μια χαρά τα έφερε ο Θεός Κατερινάκι μου!!!!!Αυτος ξέρει !!!!!Ευχομαι τα ραματα να μην πονέσουν καθόλου και να περάσετε καλά στο κυλικείο,έχετε τον τρόπο εσείς!!!!
Στο τέλος της μέρας να πάρεις αγκαλιά το κοριτσάκι σου που το έχεις επιθυμήσει τόσο πολύ!!!!!
Ομορφες χειμωνιατικες καλημερες απο την Κορινθο κοριτσακια.Καλη επιτυχια Μακγιωτ η σκεψη μου θα ειναι μαζι σου.Κατερινα μου ολα καλα κ σε σενα ευχομαι κοπελα μου.Μια ομορφη καλημερα κ στο team του κυλικειου.Να εμψυχωσετε την Γιωτα μας
Καλημέρα Μαρακι!!!!!!!!!!Όντως χειμωνιάτικη αυτή η μέρα!!!!!Εδώ βρέχει με τα καρδαρια που λένε,σε λίγο θα μετακινούμαστε με βάρκες!!!!!
Καλημέρα Μοναδικη ΜΑρια!!! Ευχαριστω κοριτσακι μου! Ναι θα το παρω αγκαλια το κοριτσακι μου αποψε και θα ειναι το κερασακι στην τουρτα. Μολις περναω με το αυτοκινητο απο την Κορινθο θα σου φωναζω και θα σε χαιρεταω με την ελπιδα μια μερα να μπορεσουμε να συναντηθουμε και απο κοντα!
Γιωτακι εσυ δεν ξερω σε πιο μερος της Ελλαδας εισαι, περναω στον δρομο μου για Ναυπακτο?
Όχι Κατερινάκι μου εγώ είμαι κοντά στην πατρίδα σου!!!!!Είμαι στη Λάρισα εξου και τα καρδαρια!!!!!Η καταγωγή μου είναι από τη Μακεδονία !!!!!
Καλημέρα και από τον τρίτο σωματοφύλακα!
Σηκώθηκα νωρίς νωρίς και προσπαθώ να συμμαζευτώ. Κάνω ένα τσιγαράκι με τον καφέ μου και συνεχίζω! Τζινάκι η χαρά δεν σε αφήνει να κοιμηθείς μου φαίνεται χιχιχιχι.
Γιωτάκι, Μαρία, Μακ, αφή, Τζίνα και σε όλα τα υπόλοιπα κορίτσια εύχομαι να έχουμε μία υπέροχη μέρα έστω και συννεφιασμένη! Φιλιά πολλαααα
Υ.Γ. Μακ φιγουρίνι θα μας γίνεις ;), είδες που θα το δούμε τελικά το 65;