ευχαριστω πολυ
και σε εσας οτι καλυτερο...
τη δυναμη μπορει να τη βρειτε ολοι!με εχει βοηθησει τοσο ο γιατρος μου..κι ας νομιζει η μανα μου οτι γινομαι χειροτερα!ευχομαι σε ολους να βρουν τον καταλληλο ψυχιατρο η ψυχολογο που θα βρει το κλειδι να ανοιξει τη δυναμη που εχουμε μεσα μας να γινουμε μικροι θεοι του εαυτου μας !ναι κι εγω κ θα πεσω κ θα τη χασω καποιες στιγμες κ θα την ξαναβρω κ κριση θα παθω αλλα εχω σκοπο!
αλλαξα δεκαετια κ καλοσοριζω το 3 ως το πρωτο αριθμο της ηλικιας μου!!!
ειμαι ετοιμη να παρω αλλη μια αποφαση δυσκολη κ θελω τη γνωμη σας μεχρι το βραδυ θα το εκτιμησω πολυ!
λοιπον εχω το εξης:
ο γιατρος του ικα (που μου γραφει τα φαρμακα κ μονο)κ η μανα μου μου λενε να μπω!
ο θεραπων γιατρος μου εχω ηδη πει οτι το βρισκει ακρως ριψοκινδυνο
ειμαι 30 κανενας δεν μπορει να με παει αγγαλια να με παει με το ζορι παρα μονο με εισαγγελικη εντολη..εχω να παθω κριση ακραια μια βδομαδα...
σε αυτο το δειλημμα:1)ο γιατρος ΜΟΥ
2)η μανα μου που τελικα καλοπροαιρετα θελει να παω για να μην παθω κριση κ με χωσουν στα βαθεια..κ με εκανε να πεισω τον εαυτο μου οτι θα μου βγει σε καλο Κ ο γιατρος του ΙΚΑ...
λεω να παρω το γιο μου απο το χερι κ να εξαφανιστουμεεεεεε!!να κουλαρει κ η μανα μου..να αναγκαστει να μιλησει με τον θεραποντα γιατρο μου κ να καταλαβει οτι αν βρεθω με ατομα με τασεις αυτοκτονιας γεια σας...κ να ηρεμισω κι εγω!υπαρχει ενα ερωτιματικο..που θα παμε?οπου κ να παμε θα ειναι καλυτερα απο οτι να χασω για καποιους που νομιζουν οτι ξερουν το καλο μου να μου κανουν τελικα ζημεια!ωφειλω στο γιατρο ΜΟΥ την οποια βελτιωση μου(ειμαι σιγουρη οτι η μανα μου λεει οτι χειροτερευω γιατι δεν αντεχει τις ευθυνες που τις επιρριπτει) κ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΥΣΩ ΠΟΤΕ!
ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙ ΠΑΡΑΚΙΝΔΥΝΕΥΜΕΝΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΜΟΥ ΥΓΕΙΑ ΑΛΛΑ Κ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΗ ΖΩΗ ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΩ ΗΔΗ ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΝΕΠΙΤΥΧΩΣ ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ!