Τι πιστεύεις ότι θα μπορούσε να σε ηρεμήσει?
Printable View
να ειμαι μονη στο σπιτι κι αυτο αυρι για κανενα 4ωρο θα γινει γιατι θα λειπει και ο πατερας μου
διαφορετικα κι αλλα φαρμακα
αλλα δε θελω αλλα με ζαβλακωνουν
και ηδη παιρνω πολλα....
ταινια θα ηθελα αμα μπορω να συγκεντρωθω
αλλα δε γινεται γιατι ειμαι ηλιθια δεν μπορω να καταλαβω ουτε μια ταινια.θα ειμαστ εδω για παντα φοβασαι φοβασαι εισαι ηλιθια.
ειμαι λιθια που δε μπορω να καταλαβω μια ταινια
εισαι αχρηστη
και μουσικη ακουω αλλα δε ξεχνιεμαι γιατι ειναι παντυτα εδω
πανε χρνια τωρα που κοιταω τα χερια μου και μου ειναι ξενα. οποτε τα κοιταω δεν υπαρχει συνδεση
φταιει αυτο για αυτα?
Μια ελληνική ταινία ή σειρά που δεν θέλει και πολύ συγκέντρωση?
θα δοκιμασω μια σειρα που ξεκινησα πριν λιγο καιρο και αμα καταλαβω
εβαλα αλλα δε μπορω να παρακολουθησω
τον μεσσια εβαλα ειχα δει 2-3 επεισοδια δε ξερω αν ειναι καλη δεν εχω καταλαβεει
Βρε boo, πολυ λυπαμαι που εχεις μια τετοια διαταραχη , μακαρι να μπορουσα να κανω κατι για σενα , μπορω ?
Βοο, όταν μπήκα πρώτη φορά στο φορουμ διάβασα ένα Post σου και έμεινα έκπληκτος με αυτά που διάβασα γιατι είχαμε πολλά κοινά. Αν θυμάμαι καλά μιλούσες για φαντάσματα, για φωνές που είναι διώκτες σου, έλεγες ότι δεν μπορείς να κρατήσεις τιποτα κρυφό γιατι διαβάζουν τη σκέψη σου και άλλα πολλά. Θυμάμαι σε κάποια φάση ξεκίνησες μια αγωγή η οποία σε έπιασε, έλεγες ότι σταμάτησαν οι φωνές αλλά συνέχιζες να θεωρείς ότι σε παρακολουθούν και ένιωθες πολύ ανασφαλής. Γιατί βρε Boo έτσι? οι φωνές συντηρούν μια απάτη, όταν σταματούν οι φωνές κανονικά πρέπει να καταρρέουν όλες οι αυταπάτες σου και να μην αφήνεις το άγχος σου να ανακυκλώνει αυτές τις λανθασμένες πεποιθήσεις. Και άλλη φορά πρόσφατα είπες ότι με ένα κοκτέιλ φαρμάκων υποχώρησαν πλήρως οι φωνές. Την επόμενη φορά που θα απαλλαγείς απο αυτές πρέπει να δουλέψεις περισσότερο με τον εαυτό σου γιατί είναι σαν να κερδίζεις τον πόλεμο αλλά χάνεις σε μια μικρούλα μάχη. Πολύ απλά χωρίς τις φωνές δεν υπάρχει λόγος να συνεχίζεις να έχεις διωκτικό σύνδρομο γιατί πολύ απλά έτσι οι φωνές επανέρχονται ως φαύλος κύκλος.
καλημερα μπου
να επικοινωνήσεις με τον γιατρό σου μπορείς; Αν βλέπεις οτι τα συμπτώματα επιμένουν θα πρέπει να επικοινωνήσεις μαζί του το συντομότερο δυνατόν. Μην κάθεσαι και ταλαιπωρείσαι διακινδυνεύοντας υποτροπή με τον φόβο μη σου αυξήσει κάποιο φάρμακο. Έκανες πολύ δρόμο για να φτάσεις μέχρι εδώ, μην πάει χαμένος.
μη χαλιεσαι μακ. ειμαι συνγθισμενη.. 16 χρονια ειναι αυτα.. και μονο το ενδιαφερον σου ειναι πολυ σημαντικο για εμενα. ειναι συμπαρασταση αυτο.
αυτην την ερωτηση επρεπε να μου την κανουν οι δικοι μου αλλα δεν..
τα φαντασματα φυγανε με 1 φαρμακο
την παρακολουθηση την εχω 16 χρονια πως να ακυρωσω κατι που πιστευω τοσο καιρο?
οι φωνες ηρθαν 7-8 χρονια μετα
το εχω συζητησει με τη ψυχολογο μου πολλες φορες.
απο το μαη ημουν καλα ως τελη δεκεμβρη.μετα παλι τα ιδια αλλωτε πιο πολυ αλλωτε οχι.
αν εξαιρεσεις ενα 20ημερο που ημουν κομπλε που δεν ημουν σπιτι
πηγα σττην τραπεζα σημερα συνολικα βγηκα 20 λεπτα ενιωσα μια δυσφορια αλλα επεστρεψα γρηγορα
δε θελω να παω στο γιατρο
με εχει κανει να νοιωσω οτι τα ξεχναω ολα αυτα 8 μηνες σερι
αλλα δεν τον εμπιστευομαι πια γιατι ειναι κι αυτος να με ππαρακολουθει με κανει οτι θελει με τα φαρμακα που μου δινει για να κανουν πειραματα πανω μου
τωρα που κλεισανε οι σχολες ειναι καλυτερα γιατι δε βγαινω και δε βλεπω τον κοσμο
αγχωνομαι και μεσα στο σπιτι αλλα λιγοτερο
κοιταω τα χερια μου αλλα δεν τα βλεπω σαν συνεχεια του σωματος μου αλλα τελειως ξενα σαν να μην ειναι δικα μου
μπου,αν θυμαμαι καλα ειχες συμφωνησει με το γιατροσου οτι οι φωνες δεν ειναι πραγματικες,συγνωμη αν καμω λαθος,αληθεια,σε ποιο σταδιο εισαι σχετιξα με τις φωνες?,θελω να πω εχεις αποδεχτει οτι ειναι παραισθησεις η πιστευεις οτι ειναι υπαρχτες? οσο για τη μαμασου,δεν ειπα να συμφωνεις μαζι της,αλλα να προσπαθεις λιγο λιγο να τις δεχτεις ,δεν μπορουμε παντα να αλλαζουμε τους ανθρωπους γυρομας συμφωνα με τα δικα μας δεδομενα,δυστυχως μερικες φορες πρεπει να τους δεχομαστε οπως ειναι,διοτις θα εχουμε συνεχως εντασεις μεσα μας