Ότι πεις........
Μια χαρά όμορφη είναι η κοπέλα.
Και για εσένα,κατάλληλοι οι όμορφοι και οι γυμνασμένοι?
Printable View
Έτσι να ήμουν.....
http://www.prosfores.gr.vc/wp-conten...aca8_thumb.jpg
Και εκεί που κοιταγα ενα βιντεακι στο youtube, αρχισαν να με τρωνε τα @@. Και εκει που με ετρωγαν τα @@ και χρατσου χρουτσα χρατσα χρουτσα, ανακαλυψα οτι ο γουαϊ με βριζει.
και συνεχισα να ξυνω τα @@
Σταααααα 'χιδια μας ρε φιλε!!!!!
Αν θες να πας να κανεις σεξ με μια ομορφη σταματα να τρολλαρεις, ΒΓΕΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ, βρες μια γκομενα και καντε σεξ!!!
Εμας γιατι μας τα ζαλιζεις τοσο?? Τι σου κάναμε και πρεπει να διαβαζουμε συνεχως τα ιδια και τα ιδια??
αισθανεσαι θυμωμενος? στεναχωρημενος? οταν καποιοι διαφωνουν μαζι σου?
Tι λες ρε αυτό το σώμα για να το φτιάξεις θέλεις υπό την προυπόθεση να γνωρίζεις τα μυστικά του γυμναστηρίου και της διατροφής, τέσσερα χρόνια καθημερινού γυμναστηρίου και αυστηρότατης διατροφής που θα γράφεις τα πάντα από το πρωί που θα ξυπνάς μέχρι το βράδυ που θα κοιμάσαι. Θα πρέπει να μετράς το λίπος σου κάθε εβδομάδα και να φροντίζεις να καις κάθε εβδομάδα 1 κιλό καθαρού λίπους μέχρι να φτάσεις στο 7% λίπος. Καταλαβαίνεις τι ζητάς; Εγώ για να το κάνω το σώμα μου έτσι, μου πήρε 7 χρόνια γιατί κάνεις λάθη τα οποία σε πηγαίνουν πίσω και μέσα από τα λάθη σου μαθαίνεις τον οργανισμό σου και το πως ανταποκρίνεται...