Μπράβο-μπράβο-μπράβο! Ένα βήμα πριν κόψεις το νήμα είσαι! :D
Printable View
Μπράβο-μπράβο-μπράβο! Ένα βήμα πριν κόψεις το νήμα είσαι! :D
Μπράβο σου,p_k !
ʼντε,η τελευταία τρίχα έμεινε της ουράς του γαϊδάρου!
Χαίρομαι που χαίρεσαι!Το έχεις κατακτήσει άλλωστε με την αξία και τον κόπο σου!
Ελπίζω και τα υπόλοιπα στη ζωή σου να βαίνουν αισίως και να τ'αντιμετωπίζεις με χαμόγελο!
συγχαρητήρια pk!!!!!!!!!!!!!! τέλεια απώλεια !
άντε να μπεις στην συντήρηση για να μας λες τα νέα από την άλλη όχθη!
εγώ σήμερα έφαγα
παξιμαδάκια και τοστ 7π
1 μερίδα φακες 6π
30γρ φέτα light 1π
25 γρ. ψωμί 1π
σύνολο 15π
επειδή όμως θα μαγειρέψω μακαρόνια με κιμά ( τα δικά μου θα είναι νερόβραστα ) ο μόνος τρόπος να φάω το βράδυ είναι να εξοικονομήσω περισσότερους από 18π. Εχω 3 και μου λείπει 1π...από πού θα τον πάρω ;
από την γυμναστική...πρέπει οπωσδήποτε να κάνω 30λεπτά ποδήλατο ( καλά, και τα μακαρόνια να μην ήταν πάλι θα ήταν καλό να κάνω ποδήλατο).
keep dieting!
Μαρία, NADINE και Βιβή,
σας ευχαριστώ πολύ και εύχομαι για εσάς τα καλύτερα!
Σύντομα να χάσετε τα κιλά και να τα λέμε όλοι από την ...όχθη της συντήρησης!
Προχωράτε πολύ καλά, μπράβο!
Επιμονή και υπομονή, τήρηση ημερολογίου διατροφής και όλα θα πάνε κατ' ευχήν!
Νομίζω ότι μπορούμε να διευκολυνθούμε περισσότερο με το πόσους πόντους έχουν τα τρόφιμα που λαμβάνουμε καθημερινά: http://nutrition.med.uoc.gr/GreekTables/Main/main.htm μιας κι αναγράφονται όλα τα θρεπτικά συστατικά ανά 100γρ. τροφίμου!
pk είσαι το ίνδαλμα μου ?? σε ζηλεύω τρελά και σε θαυμάζω απεριόριστα με τον τρόπο που τα κατάφερες ?. Μακάρι να είχα τη μισή σου θέληση και επιμονή?.. Συγχαρητήρια !!!!!!! εύχομαι να χάσεις και το ένα ακόμα κιλό που θέλεις και να μείνεις καταδικασμένος σε όλη σου τη ζωή σε αυτά τα κιλά??
Quote:
Originally posted by alalumaki
pk είσαι το ίνδαλμα μου ?? σε ζηλεύω τρελά και σε θαυμάζω απεριόριστα με τον τρόπο που τα κατάφερες ?. Μακάρι να είχα τη μισή σου θέληση και επιμονή?.. Συγχαρητήρια !!!!!!! εύχομαι να χάσεις και το ένα ακόμα κιλό που θέλεις και να μείνεις καταδικασμένος σε όλη σου τη ζωή σε αυτά τα κιλά??
ΩΩΩΩ ΝΑΙ ΝΑΙ, ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑ!!!! ΓΙΟΥΠΙ, ΓΙΟΥΠΙ!!!!
κι εγώ ζηλεύω, θέλω κι εγώ να φτάσω τον στόχο μου!!!
το χελωνάκι μου κόλλησε στις λάσπες των γλυκών :( :(
alalumaki και ΑΜΑΛΙΑ, σας ευχαριστώ πολύ!
Η βοήθεια και η συμπαράστασή σας όλο αυτό το διάστημα μου ήταν πολύτιμες!
Θα έρθει η ώρα και για εσάς να χάσετε τα κιλά, αρκεί να το πιστέψετε και να δουλέψετε συστηματικά.
Πού θα πάει; Θα ξεκολλήσει το χελωνάκι!!!
αγαπητέ p_k με έκανες να νιώσω περήφανη που κάποιος από εμάς τα κατάφερε! σ'ευχαριστώ που μου έδωσες ελπίδα ότι γίνεται! τώρα το ξέρω γιατί είχα την τύχη να ζήσω το ταξίδι σου ... αυτόν τον αγώνα μέχρι να φτάσεις στον στόχο σου. κι αφού μαζέψω τα κομμάτια μου... ξανά στον αγώνα! πείσμα και πάλι!
Γεια σου Νεφέλη! :)
Πολύ χαίρομαι που σε ξανακούω (μάλλον ξαναδαβάζω!) :)
Πού χάθηκες;
Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο πολύ βοηθήθηκα και βοηθιέμαι από τη συζήτηση που κάνουμε!
Πρέπει να χάσεις 14 κιλά, αν κρίνω από το τικεράκι σου.
Να ξέρεις (και βέβαια το ξέρεις) ότι όλα είναι θέμα απόφασης και σωστής, συνεπούς τήρησης του προγράμματος.
Από τη στιγμή που θα το μπάρεις απόφαση όλα θα γίνουν.
Σημαντικό επίσης είναι στις διάφορες φάσεις της πορείας να μη χάνεις το κουράγιο και την προσήλωσή σου στο στόχο.
Να γράφεις συχνότερα!
:) σ'ευχαριστώ!
NEFELAKI,
πόσο δίκιο έχεις!!!! Όντως την ελπίδα αλλά και την βεβαιότητα μας έδωσε ο φίλος μας ο p-k, πως γίνεται , είναι πραγματοποιήσημο δεν είναι απλά όνειρο θερινής νυκτός, μπορούμε να τα χάσουμε τα κιλά που μας βαραίνουν.
Και το κυριότερο δεν χρειάστηκε καμιά μαγική συνταγή, ούτε κανά επτασφράγιστο μυστικό. Την συνταγή επιτυχίας την έχουμε ήδη στα χέρια μας, την διατροφή ww. Το μόνο που χρειάζεται από εμάς είναι αποφασιστικότητα, συνέπεια και υπομονή. Βιαζόμαστε να χάσουμε τα κιλά μας σ'ενα μήνα, μην πω σε μια εβδομάδα. Όμως δεν γίνεται έτσι. Ο φίλος μας έμεινε πιστός στο στόχο του και στην προσπάθειά του 9 μήνες!!!! Και να που ήρθε η ώρα να απολαύσει τους καρπούς αυτής της προσπάθειας.
Αλλά ήρθε η ώρα και για μας να παραδειγματιστούμε και να το πιστέψουμε ότι όντως γίνεται.
p-k, σ'ευχαριστούμε που μοιράστηκες μαζί μας τις αγωνίες σου, τις απογοητεύσεις, τις χαρές, τα μυστικά επιτυχίας αυτών των 9 μηνών.:) :)
πορώθηκα τώρα, εμπρός να βγάλω το χελωνάκι μου από το βάλτο.:D
Καλή συνέχεια σε όλους.
γεια σας παιδιά !
δύο μέρες τώρα ξεπέρασα τους πόντους μου..μην φανταστείτε πολύ , κατά 2-3 μόνο αλλά πείναγα.
βέβαια τώρα αισθάνομαι απαίσια με τον εαυτό μου και αύριο είναι και ημέρα ζυγίσματος.
δεν ξέρω αν το ΣΚ καταφέρω να γυμναστώ ώστε να διορθωθούν κάπως τα πράγματα. ο λόγος που παραστράτησα είναι ότι έφτιαξα χθες Λαζάνια φούρνου με λαχανικά. ενώ τα λαχανικά ήταν αλάδωτα, τα λαζάνια είχαν και λίγη μπεσαμέλ ( λίγη όμως ) και τυρί ρεγκάτο.
δυστυχώς ξέχασα να μετρήσω πριν τα μαγειρέψω έτσι προσπάθησα μετά να θυμηθώ τις ποσότητες και έβγαλα ότι σε ένα ταψί με 9 κομμάτια, το καθένα έχει 12π ( μπορεί και λιγώτερους ) .
στην γεύση ήταν άπαιχτο και τόσο ανάλαφρο που δεν καταλάβαινες ότι είχε τόσους πόντους. η μόνη μου ελπίδα είναι να έχω κάνει λάθος υπολογισμούς. Να σας πω τι είχε :
200 gr λαζάνια
100 γρ. βούτυρο, λίγο αλεύρι και 250 γρ γάλα, για την μπεσαμέλ
250 γρ ρεγκάτο ( μπορεί να ήταν και λιγώτερο )
και φυσικά λαχανικά ( κρεμμύδι, ντομάτα , μανιτάρια κλπ ).
τέλος πάντων...άλλη φορά θα προσέχω περισσότερο.
keep dieting.
Ωραία ιδέα αυτή με τα λαζάνια! Θα την δοκιμάσω κι εγώ! :D
Αμαλία, σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και εύχομαι το χελωνάκι σου συντομα να ξεκολλήσει από το βάλτο!
Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι θα τα καταφέρει και θα τα καταφέρεις!
Βιβή, μη στενοχωριέσαι για τόσο λίγους επιπλέον πόντους! Βέβαια καλό είναι να μην περνάμε το όριο, αν όμως συμβεί επανορθώνουμε με κατάλληλες κινήσεις τις επόμενες μέρες! Ξέρεις εσύ!
Πολύ καλά κυλάει κι αυτή η εβδομάδα για μένα.
Να έχετε ένα καλό σαββατοκύριακο και πάντα με χαμόγελο κι αισιοδοξία!