marikaki καλή επιτυχία στη νέα σου προσπάθεια, όλες πήραμε τα κιλάκια μας το Πάσχα....
Και εμένα μου λείπει η μαγική σκόνη.... μάγισσα που τα μαγεύει όλα που είσαι ?
Printable View
marikaki καλή επιτυχία στη νέα σου προσπάθεια, όλες πήραμε τα κιλάκια μας το Πάσχα....
Και εμένα μου λείπει η μαγική σκόνη.... μάγισσα που τα μαγεύει όλα που είσαι ?
Σε ευχαριστω πολλυ Αλαλουμακι μου!!!
Παντως κοριτσια ειναι τρομερο να μην πεινας, απιστευτο!!! βεβαια εγω την συνηθεια μου να τρωω απο βαρεμαρα δεν την εχω ξεπερασει ακομα αλλα ειμαι πολλυ ευχαριστημενη απο τα χαπια!
Μαγισσακι μου που εισαι?
Φιλια σε ολες!!!
Kαλησπερα κοριτσακια!Τι κανετε?Ετοιμαζεστε για βραδινες εξορμησεις?Εγω θ'αραξω με τον γατουλη και θα δουμε ταινια.Α,τωρα που ειπα για ταινια.Δειτε το Σοφι Σολ-οι τελευταιες ημερες.Φοβερες ερμηνειες με φοντο τη Ναζιστικη Γερμανια του Β παγκοσμιου.Αααχ,μου φαινεται οτι τα χαπια παντως τα συνηθισα,η ορεξη μου κανει τερτιπια αυτες τις μερες!!Μενω στο υψος μου ομως,δεν κανω ατασθαλιες,υποφερω λιγακι..ηταν ωραιο να μην πεινας!!Τεσπα,θα δουμε..Καλο βραδυ,φιλακια!!
ʼμα τη βρείτε αυτή τη μάγισσα με τη θαυματουργή της χρυσόσκονη,φωνάξτε με κι εμένα,που τη χρειάζομαι σε δόσεις χοντρικής! :)
Καλημέεεεεεεεεεεεεραααααα ααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://mouse.webby.com/images3/smkiss.gif
Αντε ρε Ναταλακι,μας ελειψες πολυ!!Χαθηκε το μαγισσακι,αλλα ευτυχως εχουμε παντα το χαμογελο σου!!
Να πω και γω την εμπειρία απο το χάπι? ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ! Η μόνιμη ιδέα που είχα τον τελευταίο καιρό ήταν το φαγητό. Ξεκινούσα μία δίαιτα και το απόγευμα της ίδιας μέρας την χαλούσα, ήταν απίστευτο, ήμουν ασυγκράτητη! Σας πληροφορώ ότι από την Παρασκευή το πρωί που πήρα το πρώτο χάπι.... σταμάτησα να σκέφτομαι το φαγητό. Τρώω κανονικά βάσει προγράμματος διαιτολόγου και that's it. Αφού δεν το πιστεύω, λέω όνειρο θα είναι και θα ξυπνήσω! Και καμία παρενέργεια! Μόνο λίγο ξηροστομία και δίψα αλλά όχι κάτι το τρομερό, καλό είναι να πίνουμε και λίγο νεράκι παραπάνω!
Καλημερούδια..... δεν πάει καλά η ομάδα, εξαφανίστηκαν όλες. Που είσαι Ναντινάκι, χάθηκες εντελώς, μας στέλνεις ένα χαμόγελο και νομίζεις ότι καθάρισες?δεν νομίζω θέλουμε εσένα επειγόντως !!!
Χανελάκι αυτό το κακό έχουν αυτά τα χάπια, αν δεις ότι δεν σε πιάνουν πια, θα πρότεινα να τα σταματήσεις σταδιακά και να τα ξεκινήσεις σε κανένα μήνα. Ρώτα βέβαια και τον γιατρό σου. Εγώ που τα ξεκίνησα πάλι μετά από 15 περίπου μέρες με έπιασαν, έχασα 2 κιλά σε 4 μέρες, με μεγάλη προσπάθεια και διατροφή βέβαια. Αυτά τα 2 κιλά, τα χάνω τα παίρνω, ασανσέρ έχουν γίνει?. Πάντως στο ξεκίνημα τα χάπια αυτά είναι θαυματουργά, δυστυχώς όλα τα ωραία πράγματα κάποτε τελειώνουν?.
Που είναι οι υπόλοιπες, τελείωσε το Πάσχα ????
NADINAKI ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΝΗ, ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΓΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΕΝΑ ΓΛΥΚΟ ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ:
Έψαξα παντού να βρω
κάτι για να ξεχαστώ
απ? την πλήξη μου την τόση
κάτι για να με γλυτώσει.
Ταξίδεψα ως την άκρη τ? ουρανού
σε μέρη μόνο για το νου
και βρήκα μέσα σε κουτί
αστερόσκονη χρυσή.
Με αστερόσκονη χρυσή
τα όνειρα μου θα γεμίσω
και θα φτιάξω από την αρχή
τον κόσμο που εγώ θα ζήσω.
Με αστερόσκονη χρυσή
και μ? ένα μαγικό ραβδί
τον πρίγκιπα μου θα πλανέψω
και κάστρα μαγικά θα πλέξω.
Και αν όλα τα? χω κάτι μου λείπει
ο κόσμος γύρω μου ζει μες στη λύπη
γι? αυτό και εγώ στον ουρανό
σ? ένα σύννεφο μικρό
την αστερόσκονη θ? αφήσω
βροχή χρυσή για ν? αρχινήσω.
ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ DOWN ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ:
Ηρθε ένα Φως χθες τα μεσάνυχτα - σαν άγνωστο λουλούδι - χωρίς σώμα βέβαια, βαριά υπάρχοντα και πομπώδεις ιδιοκτησίες.
Ενα σκέτο Φως.
Και μου έδειξε αυτήν εδώ την πόρτα, που βλέπεις αριστερά.
Θα την ανοίγεις, μου λέει, και θα βγαίνεις στον κόσμο - ποτέ δεν θα μπαίνεις! Μόνο θα βγαίνεις. Κάθε μέρα στην ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΕΡΑ.
http://farm1.static.flickr.com/62/21...c6df3b34c7.jpg
:) Σ'ευχαριστώ,Αλαλουμενιαγάπ η για τις αφιερώσεις! Αναρρωτιέμαι αν είναι δικά σου...
Έχεις δίκιο...Αυτήν την πόρτα νιώθω πως πλησίασε η ώρα της να την πολυχρησιμοποιήσω,αφήνοντ� �ς πίσω
στο σκοτεινό δωμάτιο όσα βαρίδια ανακόπτουν τα βήματα μου.Σα να το διακρίνω...Το Φως στ'αριστερά,
στο μέρος της καρδιάς!Εκείνο που ξέρει να καθοδηγήσει στο καλύτερο μας.'Η έστω μακριά από το χειρότερο...
Δεν είμαι στα χειρότερα μου,αλλά είμαι έντονα προβληματισμένη για την παρουσία μου εδώ στο φόρουμ...
Ελπίζω να είστε όλες καλά!Κι εμένα μου λείπετε!Σας φιλώ από καρδιάς και σας ευχαριστώ για την έγνοια σας!
http://farm2.static.flickr.com/1017/...c8e74d1bd7.jpg
ʼλλο ένα λαμπρό παράδειγμα καλής ανταπόκρισης!Μπράβο, lidal!Quote:
Originally posted by lidal
Να πω και γω την εμπειρία απο το χάπι? ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ! Η μόνιμη ιδέα που είχα τον τελευταίο καιρό ήταν το φαγητό. Ξεκινούσα μία δίαιτα και το απόγευμα της ίδιας μέρας την χαλούσα, ήταν απίστευτο, ήμουν ασυγκράτητη! Σας πληροφορώ ότι από την Παρασκευή το πρωί που πήρα το πρώτο χάπι.... σταμάτησα να σκέφτομαι το φαγητό. Τρώω κανονικά βάσει προγράμματος διαιτολόγου και that's it. Αφού δεν το πιστεύω, λέω όνειρο θα είναι και θα ξυπνήσω! Και καμία παρενέργεια! Μόνο λίγο ξηροστομία και δίψα αλλά όχι κάτι το τρομερό, καλό είναι να πίνουμε και λίγο νεράκι παραπάνω!
Ελπίζω να πάρεις όλη τη βοήθεια που χρειάζεσαι για να πετάξεις!
Δεν έχουμε γνωριστεί ακόμα κι ούτε-φοβάμαι-σε καλωσόρισα στο σπίτι μας...
Nadine, είσαι πολύ γλυκούλα! Και ποιήτρια και πολύ τρυφερή γυναίκα όπου και να σε διαβάζω! Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα...Μακρύς όμως είναι ο δρόμος.. Σήμερα με έχει πάρει λίγο από κάτω όσο σκέφτομαι πόση υπομονή πρέπει να κάνω για να ξαναδώ όπως θέλω τον εαυτό μου..
Nαντινάκι κάνε ότι ευχαριστεί την καρδούλα σου, ότι κάνει καλό σε σένα και αν θέλεις να φύγεις από κάπου κάντο, όσοι δεν καταλάβουν, δεν σκέφτονται εσένα αλλά τον εαυτό τους?. Μπορεί να σε ξέρω όσο το κεφαλάκι της καρφίτσας αλλά νοιώθω ότι είσαι ένας πολύ όμορφος άνθρωπος και αξίζεις το καλύτερο???..το οποίο μόνο εσύ μπορείς να δώσεις στον εαυτό σου? σε φιλώ ματς, μουτς?..
na rwtisw kati egw pou PREPEI to to tonizw PREPEI na xasw 8kila an [parw to xapi peirazei???
kai sun tis allis poso stoixizei kai mono me suntagi giatrou to pernoume??