Καλα πας semie μου.Αυτη η ζυγαρια με τη λιπομετρηση λοιπον με ψηνει να την αγορασω.:)
Printable View
Καλα πας semie μου.Αυτη η ζυγαρια με τη λιπομετρηση λοιπον με ψηνει να την αγορασω.:)
αχ την πηρα κ τελικα με δειχνει λαθος κιλα κ λιπομετρηση ποτε δεν εκανα...
σκεφτομαι να παρω μια φιλιπς χωρις λιπομετρηση που δειχνει σωστα κιλα
(την εχει η αδελφη μου κ δειχνει ενδιεξη ιδια με του διαιτολογου)
κονστανς ευχομαι να ξεκολλησεις...
και ευχομαι οταν καταφερω να ζυγιστω στην παλια μου ζυγαρια να μην εχω παχυνει τραγικα...
Ειχα παλια μια απο τις συμβατικες (οχι ψηφιακη και την εχω ακομα κιολας) και μια τεφαλ που την εχω αγορασει αρκετα χρονια πριν, ψηφιακη αλλα απλη δεν κανει τιποτα αλλο.Και στις δυο με δειχνει ιδια κιλα οποτε πιστευω ειναι οκ οι ζυγαριες μου.Aλλα θα μου αρεσε να εχω και λιπομετρηση.Οσο για το κολλημα ασε μια βδομαδα παω να κλεισω και εκει το ,4 δε φευγει.:P Αλλα εκανα κατι αλλαγες απο χθες στα γευματα μου, και πιστευω αυριο να ανταμειφθω με απωλεια εστω και λιγη.Και να εχεις παρει κανα κιλο παντως bad θα ειναι απο το ταξιδι που πηγες, και αυτες οι παρασπονδιες δεν εχουν και τοσο μεγαλη ζημια τελικα.Αν ξαναμπεις στο προγραμμα θα ειναι σα να μην εγιναν ποτε.:)Quote:
Originally posted by badgirl11
αχ την πηρα κ τελικα με δειχνει λαθος κιλα κ λιπομετρηση ποτε δεν εκανα...
σκεφτομαι να παρω μια φιλιπς χωρις λιπομετρηση που δειχνει σωστα κιλα
(την εχει η αδελφη μου κ δειχνει ενδιεξη ιδια με του διαιτολογου)
κονστανς ευχομαι να ξεκολλησεις...
και ευχομαι οταν καταφερω να ζυγιστω στην παλια μου ζυγαρια να μην εχω παχυνει τραγικα...
μωρε δεν ημουν σε προγραμμα εδω κ μηνες, οποτε το ενα κιλο μετραει...γιατι αμα εισαι σε διαιτα οκ κ να ξεφυγεις δεν τρεχει τιποτε.
αμα δεν εισαι ομως το προβλημα ειναι το ποτε θα ξαναμπεις σε προγραμμα....κ αν τσιμπας ενα κιλο απο εδω κ ενα απο εκει...παει το καραβι...
μια χαρα πας, ολα θα γινουν, τι αλλαγη εκανες? μια χαρα τρως, δεν ξερω πσοοτητα βεβαια...
γιαυτο μιλαω που διαβασα στο αλλο τοπικQuote:
Originally posted by Constance
+1 πορτοκαλι το απογευμαQuote:
Originally posted by Constance
Πρωινο Χυμος, 3 μικρα δαμασκηνα
Δεκατιανο μπανανα
Μεσημεριανο Κοτοπουλο κοκκινιστο με αγριο ρυζι
Απογευμα Γιαουρτι με μυρτιλο
Βραδυνο Μιση μεριδα κοτοπουλο
Αυτα για σημερα.Ας εχει κατεβει 100 γραμμαριακια αυριο η ριμαδα η ζυγαριαααα.:P Δε θα την παλεψω 6η μερα κολλημα.:P
Εφαγα πολυ σωστα και πραγματικα απορω γιατι δεν εχω χασει πιο πολυ, αλλα ειναι τα κλασικα του μεταβολισμου αυτα.Προσεχω και ποσοτητες και να εχει ποικιλια, τρωω πολυ λαχανικο φρουτο και γενικα υγιηνα.Απο 4 απριλιου εχω να κανω παρασπονδια να σκεφτεις.Μαλιστα χθες δεν προλαβα να φαω κι ενα γευμα.Αλλα ο δεικτης εκει!Αυτο που με κραταει ειναι οτι οταν ξεκολλησει ειμαι σιγουρη οτι θα παρει γρηγορη κατρακυλα.Δεν τα παραταω με τιποτα, εχει γινει τρελο κλικ στο μυαλο μου.Ουτε γερμανος στρατιωτης τετοια πειθαρχια.:P :)Quote:
Originally posted by badgirl11
μωρε δεν ημουν σε προγραμμα εδω κ μηνες, οποτε το ενα κιλο μετραει...γιατι αμα εισαι σε διαιτα οκ κ να ξεφυγεις δεν τρεχει τιποτε.
αμα δεν εισαι ομως το προβλημα ειναι το ποτε θα ξαναμπεις σε προγραμμα....κ αν τσιμπας ενα κιλο απο εδω κ ενα απο εκει...παει το καραβι...
μια χαρα πας, ολα θα γινουν, τι αλλαγη εκανες? μια χαρα τρως, δεν ξερω πσοοτητα βεβαια...
Ειμαι σιγουρη οτι θα μπεις στο προγραμμα.Ηδη σημερα ειδα τι εφαγες και εισαι σε καλο δρομο.Σιγα σιγα.Παντως και η νηστεια που κανετε το if βοηθαει τελικα.Τον τελευταιο καιρο εχω καθιερωσει περιπου 15 ωρες νηστεια (μαζι με το βραδυνο υπνο εννοειται) και ετσι εχω βαλει στο μυαλο μου για τα καλα οτι τερμα τα βραδυνα τσιμπολογηματα.
A και οταν λεω αλλαγη, απλα ειδα πχ οτι στο πρωινο μου για αρκετες μερες ετρωγα ολο γαλα δημητριακα.Απο χθες το σταματησα, κι εβαλα χυμο με δαμασκηνα.Επισης οταν πηγα σουπερμαρκετ τη δευτερα, πηρα πραγματα που ειχα καιρο να ψωνισω και αλλα που τα επερνα τις τελευταιες φορες απεφυγα να τα ξαναπαρω.Πχ πηρα ριζομακαρονα, και δεν πηρα κανονικα μακαρονια.
Πάντως παιδιά το θέμα μεταβολισμός δεν το έχω σκεφτεί ποτέ. Όταν έτρωγα πάχαινα, όταν το έκοβα αδυνατιζα. Αναλογα με τις θερμιδες ηταν και τα κιλά μου. Μπορει βεβαια σε κάποιους ανθρώπους όντως να κολλάει. Αλλά σε μένα όποτε κόλλησε ήταν γιατι εκανα κατι λάθος που ανεβαζε τις θερμίδες.Τη μια έπινα πολλούς χυμούς φρούτων, την άλλη εβαζα πολύ λάδι στη σαλάτα.
Σιγουρα αυτα τα λαθη με χυμους λαδια κλπ που λες τα εχουμε κανει ολες.Αλλα πραγματικα θεμα μεταβολισμου ισχυει.Οσο μεγαλωνουμε κιολας ο μεταβολισμος επιβραδυνει anyway.Quote:
Originally posted by Danai20
Πάντως παιδιά το θέμα μεταβολισμός δεν το έχω σκεφτεί ποτέ. Όταν έτρωγα πάχαινα, όταν το έκοβα αδυνατιζα. Αναλογα με τις θερμιδες ηταν και τα κιλά μου. Μπορει βεβαια σε κάποιους ανθρώπους όντως να κολλάει. Αλλά σε μένα όποτε κόλλησε ήταν γιατι εκανα κατι λάθος που ανεβαζε τις θερμίδες.Τη μια έπινα πολλούς χυμούς φρούτων, την άλλη εβαζα πολύ λάδι στη σαλάτα.
Παντως η ειναι ο μεταβολισμος μου ή εχει απλα χαλασει η ζυγαρια.Γιατι στα ρουχα μου εχω δει αισθητη διαφορα.:)
+100 γρ
62.9
Καλημέρα :)
-200γρ σήμερα. Από 113,5 σε 113,3.
Constance συνέχισε γερά και σίγουρα θα κατέβει σύντομα! Στο χέρι της είναι; :P
σημερα πρωι στα 83 νταν~~~
-100γρ 80.5
πάλι καλά να λέω.... γιατι στις 12 τα μεσανυχτα με επιασε πάλι ο δαίμον ...και έκανα εεεεενα βουλιμικοοοοο.... :(
83.9 σημερα το πρωι...
Απολογισμος: κατι δεν παει καλα, αλλα θα προσπαθησω κι αλλο. Καθε βοηθεια... δεκτη!!!
Ευχαριστω dew!Ετσι κι εγινε.-200γρ σημερα κι εγω.Επιτελους!Quote:
Originally posted by dew
Καλημέρα :)
-200γρ σήμερα. Από 113,5 σε 113,3.
Constance συνέχισε γερά και σίγουρα θα κατέβει σύντομα! Στο χέρι της είναι; :P
brazil μου εκανες τιποτα παρασπονδιες, ή ενω κανεις διατροφη η ζυγαρια κανει τα δικα της;