Πωλινακι...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ με baby oil.Καθε μερα σε νωπο δερμα.Κανονας.
Printable View
Πωλινακι...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ με baby oil.Καθε μερα σε νωπο δερμα.Κανονας.
marou_laki πρώτη φορά το ακούω αυτό. Σε τί βοηθάει?
Ενυδατωνει βαθια το δερμα , βοηθαει να μην κανεις ραγαδες και ζαρεςQuote:
Originally posted by polinaki1983
marou_laki πρώτη φορά το ακούω αυτό. Σε τί βοηθάει?
και γενικα στην ολη "συσφιξη".Απλα να βαζεις παντου και στο στηθος.
Σε νωπο δερμα μικρη ποσοτητα και μετα με την πετσετα θα ταμποναρεις
δεν θα τριβεις να μην φευγει..Ασε που θα ειναι και το δερμα σου βελουδο :thumbup:
Α ωραία!!!! Θα το κάνω!!!!! Ελπίζω να βοηθήσει!!!!!!!
Σε ευχαριστώ για την συμβουλή!
Ηξερα μόνο για το κρύο νερό ότι σφήγγει το δέρμα, και πάντα πρωτού βγω από το μπάνιο ρίχνω πάνω μου παγομένο. Τώρα θα πασαλίβομαι και με το λάδι του μωρού!!!!!
baby oil σε τζελ ακομα καλυτερα
θα αποφυγεις και τις ραγαδες
δες κανεις μπανιο, ριχνεις το τζελ στο σωμα σου και μετα νερακι ωστε να διαλυθει και ν απαει οσο χρειαζετια παντου,,,,,
ουφ κουραστηκα και που το σκεφτηκα,,,, κυττα να χασεις πολλα πολλα κιλα και γρηγορα γιατι μαλλον μεχρι τον ιουλιο θα εγχειρισθω και εγω και θελω μπροστα μου role model
Mε αυτο τον τροπο το λαδι ξεπλενεται και στην ουσια ειναι μια τρυπα στο νερο.Quote:
Originally posted by Anagenisiaki_Thea
δες κανεις μπανιο, ριχνεις το τζελ στο σωμα σου και μετα νερακι ωστε να διαλυθει και ν απαει οσο χρειαζετια παντου,,,,,
ουφ κουραστηκα και που το σκεφτηκα,,,, κυττα να χασεις πολλα πολλα κιλα και γρηγορα γιατι μαλλον μεχρι τον ιουλιο θα εγχειρισθω και εγω και θελω μπροστα μου role model
Η σωστη μεθοδος ειναι απλωμα σε νωπο δερμα.Με μετρο ομως ..
Δεν ειναι καθολου κουραστικο.Μετα το μπανιο ετσι κι αλλιως το δερμα
χρειαζεται ενυδατωση ..
Βρε βρε βρε πια εμφανίστηκε!!!!!!!! τί μου κάνεις κουκλίτσα μου? Μέχρι ιούλιο (ελπίζω πως) θα έχω πέσει κάτω από 100!!!! Αρα θα έχεις το role model που ζητάς!!!!!Quote:
Ηδη βρήκα το παιδικό λαδάκι που έχω σπίτι για τα stainless steel (ψηγείο, πληντύριο πιάτων, γκάζι, φούρνο, microwave) :shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2: και το μετέφερα στην ντουζιέρα μου. Απόψε ξεκινάει το λάδομα!!!Quote:
Originally posted by marou_laki
Mε αυτο τον τροπο το λαδι ξεπλενεται και στην ουσια ειναι μια τρυπα στο νερο.Quote:
Η σωστη μεθοδος ειναι απλωμα σε νωπο δερμα.Με μετρο ομως ..
Δεν ειναι καθολου κουραστικο.Μετα το μπανιο ετσι κι αλλιως το δερμα
χρειαζεται ενυδατωση ..
πωλινάκι μου επιτέλους εμφανίστηκα......χιχιχιιχ....τ ώρα είμαι καλά αν και ακόμα δυσκολευομαι να πιω οτιδηποτε....αλλα την παλευω και σιγα σιγα φτανω το 1,5λίτρο που απαιτείται!!!!!!!!!!!:yes::thumbup:Quote:
Mαρία!!!!! Επιτέλους εμφανίστηκες!!!!!!! Πώς είσαι καλή μου? Πώς νιώθεις?
εσύ τι κάνεις κουκλάκι μου????τι βλέπω????μαυρίλες?????επειδή λίγες μερούλες η ζυγαριά κόλλησε????μην ξεχνάς πόσα κιλά έχεις ήδη χάσει.....:smilegrin::smilegrin:;););):yes:;) :yes::smilegrin:
ελα να ανεβαίνουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!
Καλημέρα μαράκι μου!!!! Αμμα φτάνεις το 1μιση λίτρο είσαι μια χαρά!!! Εγώ δεν το φτάνω ακόμα.... είμαι περίπου στο 1 λίτρο υγρά την μέρα. Το παλεύω όμως!
12 κιλάκια έχω χάσει. αλλά τα εχω χάσει τις πρώτες 2 βδομάδες και μετά τίποτα!!!!
υπομονηηηηηηηηηηηηηηηηηηη ηηηηηηηηηηηηη
Σαν του γάιδαρου? χαχαχα
Λοιπόν σήμερα έχουμε:
1μισι μπισκοτάκι ολικής αλέσεως το οποίο έχει μόνο 20 θερμίδες το ένα!!!! (ήμουνα στο νοσοκομείο με το μωρό της αδελφής μου για εμβόλιο και δεν υπολόγιζα ότι θα αργουσαμε πολύ και δεν είχα κάτι άλλο να φάω)
1 φρυγανιά με 1/4 φέτας τυράκι και 1/4 φέτας χαλούμι διαίτης
απογευμα μάλλον μήλο ή κομπόστο ροδάκινο
βραδυ φιλέτο κοτόπουλο ψημένο στην πλάκα με λεμονακι!!!!!!!!!!!!!!!
1 φλυτζάνι γάλα
καλημερες!!!
αυριο μεγάλη μερα να δουμε τα αποτελέσματα σου!!
με πγρες χθες αλλα το είχα ξεχάσει το ριμάδι ανοιχτό και στις 23.00 που το είδα είπα να μην το προσπαθησω.
σε φιλώ γλυκα!
πιο μεγαλη!!!Quote:
Σαν του γάιδαρου? χαχαχα
:smilegrin: