aggelaki, μην αγχεσαι, ειναι εμφανες οτι σου αρεσουν αυτα που τρως :)
ζουζουκα, καλη τυχη-αν κ δεν καταλαβα γιατι τη χρειαζεσαι?
Printable View
ρεβυθια+λιγο τυρι φετα+ λιγες ΄ελιες+ 1 φετα ψωμι.Quote:
Originally posted by smart
αρχιζω να γρφω τα σημερινα, γιατι δεν παιζει να τα θυμαμαι ως το βραδυ..
το στομαχι χαλια, μετα το πρωινο χειροτερεψε κ μεχρι αργα το απογευμα δεν κρατουσε τπτ...
ε μετα ειπα να καλυψω το κενο με ό,τι ενιωθα οτι δε θα απορριψει!!
(ειναι αλλα αντι αλλων, τα γραφω απλα για να θυμιζω στον εαυτο μου οτι δεν ημουν συνεπης, οταν θα με πιανει η μιζερίαση).
-γαλα+δημητριακα+1κ.σ. σταφιδες
-2 η 3 φρυγανιες με τσαι βουνου.
-1 φετα ψωμι με λιγο τυρι φετα
-4 φρυγανιες με μαργαρινη + μελι ( ημουν σε φαση ανανηψης μετο αισθημα πεινας πλεον αισθητο κ οι 2 αρχικες δε μου φτασαν)
-2 μπισκοατα βρωμης
για φρουτο προς το παρον ουτε λογος, κ μονο που το σκεφτομαι μου ρχεται να επανελθω σε προ ανανηψης κατασταση :P
:barfy:
3 ζελε μες στη μερα!
δεν το ξέρεις αυτό που λένε "αν έχεις τύχη διάβαινε..."???Quote:
Χτες εκανα κανονικα τριαδες αλλα το βραδυ ήμουν καλεσμενη για φαγητο και ήπια . Με το φαγητο κρατηθηκα στα αυστηρα πλαισια της τριαδας : μπροκολο για σαλατα , πανσετα ψητη για πρωτεινη και παξιμαδι . Ηπια ομως αρκετο κρασακι (αληθεια το κρασι το μετραμε ως τι ;;;; υδατανθρακα).
Παρολο που εφυγα και ενοιθω φουσκωμενη μεχρι αργα , εφαγα κανονικα την δυαδα μου και ενω και σημερα το πρωι ακομα δεν ηθελα να φαω την προαθορισμενη ωρα φροντισα να φαω την τριαδα .
Ψυχολογικα νοιωθω τελεια , δνε με νοιαζει η ζυγαρια και παρολο την παρασπονδια με το κρασακι, ξερω οτι αν σημερα συνεχισω το προγραμμα μου κανονικα και πιω και πολυ νεραακι δεν θα εχω κανενα προβλημα .............
Στα τσακιδια, να πανε και να μην γυρισουν για παντα ολες αυτες οι διαιτες που ολα αυτα τα χρονια με έκαναν και λιμοκτονουσα!!!!!
τα χθεσινα μου :
Πρωι 9.30 : 11 αμυγδαλα, 2 ρυζογκεφρετες με μαρμελαδα χωρις ζαχαρη , 1 πορτοκάλι , 1 γαλλικο καφε με stevia
ενδιαμ.12.30 : 1 μπανανα και μια μπαρα (μαλιστα ελειπα εξω για δουλειες και φροντισα και τα πηρα μαζι μου!!!!)
Μεσημ 3.30μμ: Σαλατα , ανθοτυρο και 4 παξιμαδακια μικρα, αναλατα.
Βραδυ 21.00: μπροκολο σαλατα , 2 μικρες πανσετες απαχες ψητες και μπολικα κριθινα παξιμαδακια με αφθονο κρασι (5-6 ποτηρια )
Αργα το βραδυ 13.00πμ: 2 ρυζογκοφρετες με ελαχιστη μαρμελαδα και 1 πορτοκαλι
Να σημειωσω οτι αποψε δεν ξυπνησα πολυ πρωι με τον πονοκεφαλο των προηγουμενων ημερων !!!!!
αααα, είδες τι έκανε το κρασάκι? σε κοιμησε σαν πουλάκι!Quote:
Originally posted by Alma libre
Χτες εκανα κανονικα τριαδες αλλα το βραδυ ήμουν καλεσμενη για φαγητο και ήπια . Με το φαγητο κρατηθηκα στα αυστηρα πλαισια της τριαδας : μπροκολο για σαλατα , πανσετα ψητη για πρωτεινη και παξιμαδι . Ηπια ομως αρκετο κρασακι (αληθεια το κρασι το μετραμε ως τι ;;;; υδατανθρακα).
Παρολο που εφυγα και ενοιθω φουσκωμενη μεχρι αργα , εφαγα κανονικα την δυαδα μου και ενω και σημερα το πρωι ακομα δεν ηθελα να φαω την προαθορισμενη ωρα φροντισα να φαω την τριαδα .
Ψυχολογικα νοιωθω τελεια , δνε με νοιαζει η ζυγαρια και παρολο την παρασπονδια με το κρασακι, ξερω οτι αν σημερα συνεχισω το προγραμμα μου κανονικα και πιω και πολυ νεραακι δεν θα εχω κανενα προβλημα .............
Στα τσακιδια, να πανε και να μην γυρισουν για παντα ολες αυτες οι διαιτες που ολα αυτα τα χρονια με έκαναν και λιμοκτονουσα!!!!!
τα χθεσινα μου :
Πρωι 9.30 : 11 αμυγδαλα, 2 ρυζογκεφρετες με μαρμελαδα χωρις ζαχαρη , 1 πορτοκάλι , 1 γαλλικο καφε με stevia
ενδιαμ.12.30 : 1 μπανανα και μια μπαρα (μαλιστα ελειπα εξω για δουλειες και φροντισα και τα πηρα μαζι μου!!!!)
Μεσημ 3.30μμ: Σαλατα , ανθοτυρο και 4 παξιμαδακια μικρα, αναλατα.
Βραδυ 21.00: μπροκολο σαλατα , 2 μικρες πανσετες απαχες ψητες και μπολικα κριθινα παξιμαδακια με αφθονο κρασι (5-6 ποτηρια )
Αργα το βραδυ 13.00πμ: 2 ρυζογκοφρετες με ελαχιστη μαρμελαδα και 1 πορτοκαλι
Να σημειωσω οτι αποψε δεν ξυπνησα πολυ πρωι με τον πονοκεφαλο των προηγουμενων ημερων !!!!!
βρε μια χαρά σε βρίσκω, γιατί ανησυχείς τόσο πολύ για το κρασί....η αλήθεια είναι πως το αλκόολ μας δίνει αυτό που λέμε "κενές θερμίδες", αλλά κι εγώ όταν είναι να πιώ επιλέγω το κρασί ως την πιο υγιεινή επιλογή, και δεν έχει και πολλές θερμίδες σε σχέση με άλλα ποτά!
zouzouka ναι κοιμηθηκα σαν πουλακι οντως και σημερα ξυπνησα και σηκωθηκα 10 .00π.μ μονο και μονο για να φαω την τριαδα , σημειωτεον δε οτι ΑΚΟΜΑ δεν πεινουσα!!! Ενοιωθα χορτατη .........τωρα δε σκασμενη χαχαχα οτι θα κανω διατροφη -διαιτα και θα τρωω ουτε στα πιο τρέλλα μου ονειρα δεν το ειχα σκεφτει.....
μια χαρα αλμα :)
εν τω μεταξυ σκεφτομουν.... εσυ δνε εισαιπου γραφεις οτι πινεις καπου 3,5 λιτρα νερο τη μερα?
μηπως ειναι πολυ?
υπαρχει πιθανοτητα να σε πιανει κ απο αυτο πονοκεφαλος?
λογω διαταραξης καταλυτων λεω....
καρυδια+σταφιδες (απομιαχουφτα περιπου) + 20 γρ. σοκολατα μαυρη.Quote:
ρεβυθια+λιγο τυρι φετα+ λιγες ΄ελιες+ 1 φετα ψωμι.Quote:
αρχιζω να γρφω τα σημερινα, γιατι δεν παιζει να τα θυμαμαι ως το βραδυ..
το στομαχι χαλια, μετα το πρωινο χειροτερεψε κ μεχρι αργα το απογευμα δεν κρατουσε τπτ...
ε μετα ειπα να καλυψω το κενο με ό,τι ενιωθα οτι δε θα απορριψει!!
(ειναι αλλα αντι αλλων, τα γραφω απλα για να θυμιζω στον εαυτο μου οτι δεν ημουν συνεπης, οταν θα με πιανει η μιζερίαση).
-γαλα+δημητριακα+1κ.σ. σταφιδες
-2 η 3 φρυγανιες με τσαι βουνου.
-1 φετα ψωμι με λιγο τυρι φετα
-4 φρυγανιες με μαργαρινη + μελι ( ημουν σε φαση ανανηψης μετο αισθημα πεινας πλεον αισθητο κ οι 2 αρχικες δε μου φτασαν)
-2 μπισκοατα βρωμης
για φρουτο προς το παρον ουτε λογος, κ μονο που το σκεφτομαι μου ρχεται να επανελθω σε προ ανανηψης κατασταση :P
:barfy:
3 ζελε μες στη μερα!
Σmartaki μου προχτες ηπια 3.5 λιτρα νερο ναι ..............αλλα και παλιοτερα επινα νερο ..............λες να φταιει αυτο ? κοιτα σημερα εχω σκοπο να ξαναπιω νερο για να καθαρισει ο οργανισμος μου απο το αλκοολ . Αν με πιασει παλι το κεφαλι μου τοτε θα φταιει αυτο , αν οχι ηταν κατι παροδικο και περασε . χτες δεν εχω μετρο συγκρισης γιατι ήπια μον 1,5 λιτρο νερο .....
Καλημέρα τσούπρες!!!
Χθες σας έβλεπα που γράφατε αλλά δεν είχα κουράγιο να πατήσω πλήκτρα είχα χωθεί στον καναπέ μου και έκανα μπανιστίρι :lol:
ʼλμα μου τα πας εξαιρετικά καλά και βλέπω ότι προσέχεις πολύ και τις επιλογές σου να είναι light οπότε δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι για τίποτα! Όσο για το κρασάκι καλά έκανες και το ήπιες και μάλιστα με φαγητό. Το μόνο κακό με το αλκοόλ είναι ότι μπορεί να συντελέσει στο να χάσουμε τον έλεγχο στο φαγητό μας εκτός αυτού αν το κάνουμε μια φορά στο τόσο είναι θεμιτό! Και εγώ αγαπάω πολύ το αλκοόλ και ειδικά τα κόκκινο κρασί τώρα το χειμώνα και όποτε μου κάτσει ποτέ δεν λέω όχι απλά φροντίζω να έχω φάει για να μην με πιάσει μετά ζαλάδα ή λιγούρα. Επίσης μου αρέσει πολύ το ρακόμελο στο οποίο δεν μπορώ να βάλω μέτρο με τίποτα απλά το λατρεύω!!!
Eli μου ελα να σου δωσω ρακομελο ...............και κοκκινο κρασακι ............ ειναι ο αντρας μου κρητικος και εχω αφθονο!!!!
Αααααααχ ʼλμα μου βαλτή είσαι που να σε πάρει χιχιχιχιχι :wow:
Μετά χαράς τέτοια κεράσματα δεν το αρνούμαι ποτέ! :lol:
οποτε θες κοπιασε Eli moy !
Η χθεσινή μου μέρα:
Πρωινό 11.00: 2 μπριος ολικής άλεσης με βούτυρο και μέλι, 1/3 μπανάνα, 1 φλιτζάνι κεφίρ
Πρόγευμα 14.00: 1 μανταρίνι (ήμουν λαϊκή και δεν είχα πάρει μαζί μου κάτι)
Μεσημεριανό 14.30: 1 μικρό κομμάτι σπιτική κρεατόπιτα, 3 ντοματίνια, 4 ντολμαδάκια
Απογευματινό 18.00: 1 μπριος ολικής άλεσης με τυρί spead, κάπαρη, ελιά και ντοματίνι
Βραδινό 21.30: 1 φέτα ψητός σολομός, 1 πατάτα ψητή και σαλάτα (σπανάκι, ρόκα, ντοματίνια, σουσάμι, μέλι, βαλσάμικο, ελαιόλαδο, μέλι και λίγο τριμμένη γραβιέρα μιαμ μιαμ)
Περπάτημα 30' στο κρύο μπρρρρρ αλλά ήταν ωραία! :starhit:
Δώσε κι εμένα μπάρμπα!!!Quote:
Originally posted by Alma libre
Eli μου ελα να σου δωσω ρακομελο ...............και κοκκινο κρασακι ............ ειναι ο αντρας μου κρητικος και εχω αφθονο!!!!