Originally Posted by
Marilou
Καλημερα!
Ακουσε Μαρια, τα δικα μου κριτήρια αγαπης δεν εχουν καμια σχεση με τα δικα σου ...Να στο πω χυμα ?Ναι ακομα και σημερα γουσταρω να με ποθει ο ανθρωπος μου ,δεν επαναπαυτικα ποτε πλην καποιας δυσκολης χρονιας που και αυτη με δουλεια και των δυων ξεπεράστηκε ..Μετα απο τοσα χρονια δεν εχω σταματησει να ζητω και να διεκδικω αυτα που τα ζηταει και μια πιτσιρικα απο τον γκομενο ...
Τωρα αν μου τα δινει ή οχι ειναι θεμα δικο μας και για να ειμαστε μαζι παει να πει οτι δουλευει και αυτο το κομματι ,γι αυτο δεν εχω την αναγκη να βρω γκομενο και οχι γιατι δεν εχω ευκαιριες αλλα δεν θελω δεν μου βγαινει ,δεν λειτουργει βρε αδελφε ..
Δεν ειναι τοσο ευκολο που το παρουσιαζουν καποιοι ..Α δεν τα παω καλα θα βγω να βρω καποιον να πηδιεμαι ...Πρεπει να κουβαλας και αλλα μεσα σου που ευτυχως εγω δεν τα εχω ,εσυ δεν ξερω...
Γι αυτο σου λεω εσενα σου τελειωσε κατι που δεν υπηρχε ...δεν ειναι αγαπη ,ερωτας , για εμενα τουλαχιστον αυτα που ενοιωθες ...Πως ειναι δυνατον να υπαρχει αγαπη αφου δεν υπαρχει θαυμασμος ..
Ξερεις αυτο που λες καθρεπτιζει απολυτα ποσο υπερόπτης και σκληρος ανθρωπος μπορεις να γίνεις ...
Να σου πω και κατι ακομα?Νομιζω ειστε ιδιοι με τον αντρα σου οτι και να λετε ..Θεος σας το χρημα και μπροστα σε αυτο θυσια πολλα πραγματα ..Δεν ειναι τυχαιο οτι ταιριαξατε ,αντε εκεινος να εχει και συναισθημα και γι αυτο να αντεχει ακομα να εχει πραγματα στην καρδια του ...
Εχω γνωρισει ανθρωπο που για ολους ειχε κατι να πει ,για τα παντα ομως ,παντου εβλεπε κουσουρια και μονο ο ευτος του ηταν τελειως ....Δεν θαυμαζε και αυτος ποτε κανεναν και τιποτα και τελικα εχετε ενα κοινο στοιχειο..Δεν ξερετε τι παει να πει αγαπαω ...
Ειναι πολυ εγωιστικο ολο αυτο να το ξερεις ...Μια ζωη, οσοι ανθρωποι περασουν απο κοντα σας θα μεινετε μονο με αυτον που αγαπατε ,τον ευατο σας ...Και οχι δεν πηγες ψυχολογο για να δεις τι πρεπει να αλλαξεις ή να σε κανει να καταλαβεις τι παει λαθος με εσενα ..Πηγες για να βρεις ενα ανθρωπο που θα σου δικαιολογει ολο αυτο ..Να γιατι δεν βρηκες κανεναν Ελληνα και βρηκες μια στην Αμερικη ..
Σου ειπα καποιοι βρισκουν ψυχολογους και νομιζουν οτι κανουν δουλιτσα ..
Εγω τους λεω τζαμπα πετατε τα λεφτα σας ...αν θελάτε να βρειτε ενα ανθρωπο να σας χαιδευει τα αυτια και να δικαιολογει τα αρρωστημενα που τους παρουσιαζεται ας μου το λεγατε και εμενα να παίρνω εγω τα ωραια σας λεφτουδακια ..Σιγα μην χρειαζομαι πτυχια ..
Ο ψυχολογος για εμενα πρεπει να γινεται σκληρος ,δεν ειναι τυχαιο οτι πολλοι φευγουν με κλαματα απο εκει και οχι να φευγουν και να κλαινε οι γιατροι ,αν ειναι δυνατον ρε Μαρια ....
Αντιθετα παλι με εσενα εγω θαυμαζω πλεον πολλους ανθρωπους ,ειτε αντρες ,ειτε γυναικες για λογους που εσενα μπορει να μην σου λενε τιποτα ,εγω ομως εχω αναγκη στην ζωη μου απο ανθρωπος που η δυναμη τους να ειναι αξια θαυμασμού ...Αντλω απο αυτους και εγω δυναμη για να μπορω να την μεταδωσω οπου και οταν μπορω ...
Αν εσενα το να μαγειρεψες ενα ωραιο φαγητο ειτε μονη σου ,ειτε με τον ανθρωπο σου μαζι και να καθησετε να το απολαυσετε παρεουλα δεν ειναι ουτε φροντιδα ουτε αγαπη λυπαμαι για εμενα ειναι ...και πολυ την γουσταρω καποιες φορες !
Απο ποτε η αγκαλια εχει κόφτη?Αντιβιωση ειναι ?3 φορες την εβδομαδα ή τρεις φορες την ημερα?Πρωι,μεσημέρι βράδυ?
Για εμενα η αγκαλια ειναι φαρμακο οντως ,αλλα το δινω και το περνω οποτε το εχω αναγκη και ειναι το μονο που χρειαζομαι οταν δεν ειμαι καλα ...ουτε ταξιδια ουτε χλιδες τιποτα απ ολα αυτα δεν με συγκινουν ...
Δεν θα πω αλλα απλα βλεπεις εγω ειμαι αλλη παστα που δεν εχει καμια σχεση με εσενα οποτε μην ψαχνεις να βρεις τι ειναι τρελλο και τι λογικο..
Η δικη σου λογικη αγγίζει τα δικα μου ορια της τρελλας ,της υπεροψιας ,του εγωισμου και πολλα πολλα αλλα που εγω προσωπικα δεν θα τα διαλεγα για να ζησω το υπολοιπο της ζωης μου ...
Μαρια μην ψαχνεις διακιολογειες ,παρ το απόφαση σου τελειωσε γιατι δεν αγαπησες ποτε σου και κανεναν ,μονο τον ευατο σου ...
Εδω τον γκομενο που ειπες οτι τον ερωτευτικες ...τι ερωτειτικες πεσμου σε παρακαλω ..εναν ανθρωπο που ηταν " Βαιλακης Καΐλας " ?Που τον υποτιμουσες στο κρεβατι ,στην καθημερινοτητα ακομα και στην οδηγηση ?
Αν αρεσκεσαι να πατας πανω στις αδυναμιες των αλλων για να προβαλεις το εγω σου τοτε για δες ποιον αγαπας πάλι?Μονο τον ευατο σου ...Το ξερω το εργακι ....
Με κανεις και σου λεω σκληρα λογια και δεν μου αρεσει για ανθρωπους που δεν τους ξερω και δεν με εχουν βλαψει προσωπικά αλλα βλεπω οτι μιλαω πλεον σε εναν ανθρωπο που ανετα κρινει το σωστο ,το ομορφο το υγιες και δικαιολογει το πρόστυχο ,το παραλογο ,το εγωιστικο συμφωνα με τα δικα μου πιστευω παντα ..
Ασε την κλαψα Μαρακι και αφου αποφασισες να μεινεις με τον αντρα σου ,πεταξε απο μεσα σου ολη αυτη την υπεροψια και τον εγωισμο και κρατα τα καλα του ..Ειμαι σιγουρη πως ανετα μπορεις οχι να τον ερωτευτεις αν δεν το θες αλλα να τον αγαπησεις ,εστω και με την αδελφικη αγαπη ..
Ειναι παρεμφερή ,μονο το ερωτικο διαφερει σε αυτο ....αλλωστε σε αυτο μπορω να σε καταλαβω πως ειναι να αγαπας και να θελεις το καλο ενος ανθρωπου που τον αισθανεσαι σαν αδελφο σου ,εκει φυσικα και να προσπαθησεις δεν σου βγαινει το ερωτικο συμφωνω ...
Οποτε ασε εμανα να αγαπω ,σαν δουλα ,υπηρετρια ,ανεπαγκελτη και οτι αλλο εχεις δει στην δικη μου αγαπη και κοιτα να μαθεις εσυ να αγαπας και καποιον περαν απο το εγω σου και το χρημα ...
Εγω μια χαρα ειμαι στο σπιτι μου οταν κλεινει η πορτα του και αυτο δεν θα το αλλαζα ουτε στα 50 φευγα μου ...