Όλα καλά τα λες Τόνια εκτός από το σεξ...για μένα δεν είναι καθόλου εύκολο πεδίο, στην πραγματικότητα δεν θέλω να κάνω...όπως καταλαβαίνεις αυτό είναι πρόβλημα...γι' αυτό και το είπα αυτό ότι θα μείνω μόνη μου...
Printable View
Κορίτσι μου με όλο το θάρρος μην περιμένεις ποτεεεε να υπάρξουν ευνοϊκές συνθήκες για να δουλέψεις με τον εαυτό σου και να προχωρήσεις πάντα έστω κ ένα μικρό αγκαθακι θα είναι παράγοντας αποφυγής οπότε άρχισε να το επεξεργαζεσαι ως πρώτο σου μέλημά δεν είναι δύσκολο στο λέω εγώ που το πέρασα όπως το λες.. κι όμως από το πουθενά κ μέσω δειλών πειραμάτων ήρθε ο άνθρωπος που μου αλλξε τη ζωή.. απίστευτο για εμένα όμως αληθινοτατο ξέρω πως σου ακούγεται δύσκολο να σε φαντάζεσαι πόσο εύκολο είναι
Μπορείς μέχρι τότε να ψάξεις και για κάτι ανέξοδο ώστε να πάρεις μια γεύση κι εγώ ψάχνω για να κάνω κάτι για εμενα ίσως κάποια δωρεαν σεμινάρια στην πόλη η τον Δήμο σου εργαστήρια δημιουργίας πάλι του Δήμου έναν περίπατο η βόλτα με καποια φίλη εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα κατευψην κ να μη το βάλεις κάτω πάντα με χαμόγελο :)
α) χιλιάδες άντρες ανά τον κόσμο καθημερινά, που έχουν δυσκολία ανεύρεσης συντρόφου, καταφεύγουν στο διαδίκτυο και λειτουργούν με τη φαντασία τους. οι συζητήσεις και οι έρωτες παίρνουν και δίνουν και το σεξ επίσης. εκεί μπορεί να "εκπαιδευτεί" ένας άμαθος ή να ξεδώσει ένας μόνος άνθρωπος.
β) πολλοί άντρες, χοντρικά 50-65 χρονών, έχουν υποστεί χειρουργική αφαίρεση προστάτη που τους άφησε μόνιμη στυτική δυσλειτουργία. είναι και άλλοι, νεότεροι, που αντιμετωπίζουν τέτοιο ζήτημα. πολύ θα ήθελαν μία σύντροφο που δεν τους ζητάει περισσότερα.
είμαι σίγουρη κύκνε ότι εδώ μέσα που είμαστε, υπάρχουν πολλοί νέοι που αντιμετωπίζουν στυτική δυσλειτουργία είτε από ψυχολογικά αίτια είτε από φαρμακευτικά. οι άντρες δεν μιλούν καθόλου γι αυτό το θέμα ή μιλούν πολύ δύσκολα και κάτω από προϋποθέσεις, γιατί νιώθουν μειονεκτικά. λαχταρούν και ελπίζουν ότι μόλις τελειώσει η θεραπεία τους θα επανέλθουν και πιθανότατα αυτό θα συμβεί. τότε θα χρειαστούν κοντά τους μια γυναίκα τρυφερή με κατανόηση, που αν μάλιστα έχουν στο μεταξύ μεγαλώσει μαζί της θα είναι ιδανική περίπτωση γι αυτούς. το φαντάζομαι πολύ τρυφερό όλο αυτό, ένας πλατωνικός έρωτας με κατανόηση, και στη διαδρομή βλέπουμε... νομίζω πως θα σε πλησιάσουν άντρες από εδώ αν νιώσουν ότι δεν θα τους περιφρονήσεις.
αφού τώρα τελειώσαμε για την ώρα το όμορφο και ευαίσθητο αυτό θέμα, θέλω να σε ρωτήσω, από την αρχή ήθελα, ποιος είναι ο λόγος που διάλεξες το ψευδώνυμο κύκνος;
και κάτι ακόμα, του καφέ που λέω και γω: τί έκανες σήμερα για σένα από το πρωί που ξύπνησες;
Καλησπερα!!!αργησα λιγο!!εγω διαφωνω!!γιατι να βρει καποιον που δεν μπορει??η ιδια δεν θελει να κανει γτ εχει μια ασχημη εμπειρια!συγνωμη αλλα κατι πρεπει να κανει να το αντιμετωπισει αυτο!!ολο κ κατι θα της θυμιζει ολο το σκηνικο!!κυκνακι μου ηθελα να σε ρωτησω τα παιδικα σου χρονια πως ηταν?!αλλαξες συμπεριφορα μετά το γεγονος?αν δεν θες να μου πεις δεν με πειραζει!
ανατρέχοντας προς τα πίσω τα θέματα της φίλης μας μήπως και κατανοήσω, δεν είδα πουθενά να αναφέρει τί της συνέβη ακριβώς που τη σημάδεψε, λέει κάτι γενικό που δεν είναι αρκετό νομίζω να σημαδέψει μια ζωή έτσι όπως ακροθιγώς αναφέρεται. ωστόσο αυτό το γεγονός της επηρέασε δραματικά το γενετήσιο κομμάτι (και όχι μόνον). επομένως, πάντα κατά τη γνώμη μου βέβαια (πολύ θα ήθελα να ακούσω έναν ειδικό πώς το βλέπει), αυτό το τμήμα του εαυτού πρέπει να κινηθεί ήπια μπροστά. σέβομαι τους φόβους της, πρέπει η ίδια να τους ξεπεράσει, αλλά νομίζω ότι αν της πω "Γίνε πρώτα καλά και αυτό το μέρος του εαυτού σου θα το δεις μετά", της στερώ ένα μέρος του ονείρου της και έχει ανάγκη το όνειρο. από την άλλη, μια κοινή διαδρομή με έναν άνθρωπο δεν μοιάζει αυτή τη στιγμή αντικειμενικά εφικτή χωρίς το γενετήσιο κομμάτι.
Ελπίζω να μην σου φανεί χαζός ο λόγος...το διάλεξα κυρίως γιατί κάποτε ήμουν κύκνος (όχι στην πραγματικότητα προφανώς :p), είχα ντυθεί γιατί είχαμε χορέψει στο μπαλέτο την "Λίμνη των κύκνων" που είναι αγαπημένο μου κομμάτι...και για να γελάσετε και λίγο να σας πω τι έγινε όταν γύρισα σπίτι κι έβγαλα το φτερό που φορούσα στα μαλλιά μου...το πήρε ο Τόμυ, ο γάτος μου (τώρα δεν ζει πια δυστυχώς) και άρχισε να το μαδάει...
Σήμερα συγκεκριμένα ήταν μια συνηθισμένη μέρα αν εξαιρέσεις ότι βγήκα για λίγο έξω, πήγα μέχρι το πάρκο να ταίσω τα σκυλάκια και είδα μια σειρά που μου αρέσει...αυτά τα λίγα... :)
Κι εγώ άργησα λίγο...
Κοίτα, δεν είχα πολύ ευτυχισμένα παιδικά χρόνια γιατί δεχόμουν bullying από κάποιους συμμαθητές μου...μέχρι και ξύλο έπεφτε...
Όσο για το γεγονός που λες ναι, η συμπεριφορά μου άλλαξε ριζικά, εγώ άλλαξα κι έγινα κάποια άλλη...από εκεί που ήμουν αθώα και πίστευα ότι ο κόσμος είναι καλός έγινα δύσπιστη, κλείστηκα στον εαυτό μου κι αποφάσισα ότι δεν θέλω σχέσεις...
Δεν τολμώ να το αναφέρω πια με λεπτομέρειες Τόνια γιατί φοβάμαι, για μήνες ολόκληρους παλιότερα το έβλεπα κάθε βράδυ στο όνειρο μου κι αυτός ήταν ο λόγος που ξεκίνησα αυτοτραυματισμούς κι απόπειρες για να γλιτώσω από το μαρτύριο κι αν το διηγηθώ ξανά τρέμω ότι θα ξανασυμβεί το ίδιο, δεν αντέχω πια να το θυμάμαι...
Θα το πω όσο πιο διακριτικά μπορώ, μιλάμε για σεξουαλική επίθεση...αυτό αντέχω να πω μόνο...
σε καταλαβαίνω καλή μου. δεν είναι ανάγκη να πεις τίποτε παραπάνω, νομίζω πως καταλαβαίνω τί έγινε. ο θεραπευτής σου θα σου πει αν πρέπει να το πεις με το όνομά του για να το αντιμετωπίσεις και αν αυτή η ομολογία θα είναι λυτρωτική.
και μου αρέσει που σε λένε κύκνο.
να ησυχάσεις τώρα και να κοιμηθείς. αύριο είναι μέρα γιορτής. πολλά φιλιά για καληνύχτα :-)
https://youtu.be/2yHgImYkFoU
Καλημέρα σε όλες! :)
Τόνια, πολύ ωραίο το τραγούδι...αγαπημένο! ♥
Καλημέρα και Χρονιά πολλά :) ελπίζω να περάσετε ένα όμορφο Σαβ/κο
Μερα!!!!
https://youtu.be/s8XIgR5OGJc
Καλησπέρα pink floyd, τι κάνεις;
Εγώ σκατά, αδιαθέτησα πριν λίγο και δεν νιώθω καλά...αλλά πριν πήγα πάλι στο πάρκο να χαζέψω τα σκυλάκια...και το ένα που πέτυχα είχε πάει σε μια οικοδομή παραδίπλα και κοιμόταν σε λίγο περίεργη θέση και τρόμαξα λίγο στην αρχή μήπως έπαθε κάτι αλλά ευτυχώς όχι...
Μου αρέσουν κι οι γάτες, ειδικά όταν είναι χαδιάρες! ♥ Πριν λίγο γύρισα από το dvd club και στο δρόμο είδα τον φίλο μου όπως τον αποκαλώ, έναν αδέσποτο πολύ χαδιάρη γάτο που ταΐζει μια κυρία (είναι κι άλλες που τα αγαπάνε και τα φροντίζουν ευτυχώς εκτός από τη μαμά μου κι εμένα στη γειτονιά).
Αλλά με πόνεσε πάλι η μέση μου, αγκαλιά με τα παυσίπονα θα είμαι σήμερα μου φαίνεται... :confused:
Καλημέρα σε όλους :)
Υπομονή κυκνε μου σκέψου πόσο γρήγορα θα περάσουν οι μερες
Sent from my HTC Desire 626G dual sim using E-Psychology Forum mobile app
Πήγαινε στις ρυθμίσεις κ απενεργοποίησε την υπογραφή δε χρειάζεται να βλέπουμε ότι έχεις ακριβό κινητό κ να μας ανεβαίνει η πίεση
Όλους τους πειραζω μη δίνεις σημασία είναι κόλπο περνάνε όλοι από τεστ είναι κόλπα που γίνονται στη Θεσσαλονίκη κ τα ξέρουμε όλοι που δουλεύουν εδώ πάνω πάντως βλέπω εκανεσ δουλειά