ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ουπς κεφαλαια...ετσι! 5-5 κατεβαινω τα σκαλια να τραγουδας! καλη κατηφορα :)
Printable View
ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ουπς κεφαλαια...ετσι! 5-5 κατεβαινω τα σκαλια να τραγουδας! καλη κατηφορα :)
Αβα πως πας? ειχα χασει ενα κιλο απτις 12/12 που ειχα ζυγιστει, μετα πηρα 1,5 κιλο λογω συνεχομενων κρεπαλων, κ τωρα που εχω αρχισει παλι σωστη διατροφη ελπιζω να εχω χασει κατιτις μεχρι την παρασκευη που εχουμε το ζυγισμα μας...
Εκανα μιαα αναδρομη στο...ενοχο παρελθον μου.
Ουσιαστικα σημερα ειμαι στα ιδια κιλα (90.7) με τις 12/12! ενδιαμεσα ειχα χασει αλλα δε το κρατησα γαμωτο! Λοιπον την παρασκευη ζυγισμα κ ευχομαι να πηγες στο γιατρο. φιλια πολλα
ΥΕΕΕΕΕΕΕSSS ειμαι 89.6, οσο ακριβως ημουν στις 22/12!!!! ειχα παει 91.3 ενδιαμεσα κ ειχα σκασει :D πλεον θα φροντισω να μη τρωω γυρνοντας απο μεθυσι γιατι βαζω κιλα παιδια...να μου πεις αμα τρως 6 το πρωι λογικο δεν ειναι?
Και εγώ τα καβάτζωσα τα 58 τα Χριστούγεννα και θα τα ξανακαβατζώσω την Πρωτοχρονιά αλλά δε πειράζει ? έτσι είναι αυτά και τι νόημα έχει να μη περάσουμε ωραία και να ξεσαλώσουμε στις γιορτές?
Μετά έχουμε όλο τον χρόνο να επανέλθουμε ? σωστά?
ετσι ειναι, ετσι! τωρα που βρηκα τον τροπο να επανερχομαι δε φοβαμαι τιποτα! ομως βρηκα κ τον τροπο να μη κανω βουλιμικα...γιατι κ το να ειμαι μπαλακι πανω κατω δεν εχει νοημα! ναναι καλα η φορτυ, τελικα το πιο προφανες ειναι κ το πιο δυσκολο να φανταστεις καποιες φορες... οταν δε βγαινω εξω τρωω τελευταιο γευμα στις 8 κ το ραβω για 15 ωρες. μισο κιλο τη μερα κατω φιλεναδα...κ σκαω...κ κανω κ το διαιτολογιο μου παραλληλα! ομως το κακο ηταν οτι επειδη ειναι ευελικτο διαιτολογιο το "εσπαγα" με βουλιμικα...πχ ελεγα φαε λιγο απο αυτο δε πειραζει κ αδειαζα το κκουτι...
Eιπα να ζυγιστω και εγω.
90.7! Αν δεν μου τα χαλασει το βραδυ της παραμονης με τα φαγητα και τα τραπεζοματα, με βλεπω Νεο Ετος η ζυγαρια να δειχνει μπροστα 8. Αμην Παναγιτσα μου!
κ το ψυγειο...
ολα καλα θα μας πανεεεεεεεεεεεεεε ολα καλααααα ολα καλα παμε μπλου!
Είδατε τελικά!
Κρύβουμε μεγάλη δύναμη μέσα μας!
Μπράβο κορίτσια!!!
ατιμη περιοδο!!61.2 σταθερα..αντε να φαμε λιγο(λιγο ξαναλεω...) αυριο μεθαυριο ,να ξεκουραστει ο οργανισμος και μετα δυναμικαααα!τα λεμε του χρονου παλι!!
Παροτι Πεμπτη, ενω ζυγιζομαι καθε παρασκευη, ας πω το σημερινο μου βαρος γιατι αυριο σιγουρα θα εχω παλι τρελη κατακρατηση με οσα ΘΑ φαω κ πιω, αν δε βαλω κιλα καλα θαναι :D
Λοιπον σημερα πρωι: 89.4
Θα ξαναζυγιστω αυριο κ θα επανελθω...
Ava πως πας? με το καλο ο νεος χρονος κ ευχομαι σαυτο το τοπικ ολο καθοδικη πορεια να εχουν τα κιλα μας!!!
Ο καινούριος χρόνος με βρήκε με -3.Έλα να φεύγουν λέμε και μέχρι το καλοκαίρι να σαρώσουμε τις παραλίες :D
Λοιπον, ζυγιστηκα και ευτυχως δεν πηρα ουτε γραμμαριο.
90.2.
Καλές κατηφοριές σε όλες κορίτσια!
Με τον καινούργιο χρόνο, να φύγουν και τα περιττά μας!
Να είστε όλες καλά κι ευτυχισμένες
όπως ποθεί η καθεμία, και οι ελεύθερες σύντομα να δεσμευτούν!
Μπράβο Ειρήνη , ελα και να πέφτουμε!
μετα τα χθεσινοβραδυνα δε τολμαω να ανεβω στη ζυγαρια!!!! αλλα φετος θα τα καταφερουμε σιγουρα
εγω ανεβηκα παροτι γνωριζα εκ των προτερρων :D 1.5 κιλο πανω κατακρατηση κ λογω βραδυνου γευματος...απο σημερα αρχιζω παλι την βραδυνη νηστεια, στις 8 ραψιμο!
το βραδυ εχουμε κλεισει τραπεζι οποτε θα τη βγαλω με σοδα με λεμονι! δεν εχω κ διαθεση να πιω τιποτα μετα τα χθεσινα χαχαχα
ο καλος ο χρονος μου εκανε δωρα - 1 κιλο!!!
59,00 ακριβως!!!!!!! μακαρι να συνεχιστει ετσι και ο υπολοιπος !!!!
μπραβο βρε! ειδες? ξεκολλησε η ζυγαρια! οποτε μη κανεις υπερβολες με τη νηστεια...
Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά!!!
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ!!!
ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!
Δυστυχώς οι τροφές που καταναλώνουμε καθημερινά δεν μας βοηθαν να διατηρήσουμε τη σιλουέτα μας και τα κιλά μας, εξαιτίας τη επεξεργασίας που δέχονται, του τρόπου που παράγονται κτλ.
(.......sorry alla den eixa dei tous orous to forum kai afairesa ti sinexeia)
Σας εύχομαι καλή χρονιά και πάλι.....:):)
εγω παλι νομιζω οτι δε μας αφηνουν να διατηρησουμε τη σιλουετα μας ανθρωποι σαν εσενα που πλασαρουν προιοντα τα οποια δεν ανταποκρινεται στις αληθινες συνθηκες ζωης.Quote:
Originally posted by pkiromitis
Δυστυχώς οι τροφές που καταναλώνουμε καθημερινά δεν μας βοηθαν να διατηρήσουμε τη σιλουέτα μας και τα κιλά μας, εξαιτίας τη επεξεργασίας που δέχονται, του τρόπου που παράγονται κτλ.
Οι τροφες που καταναλωνουμε καθημερινα ειναι αυτες που πρεπει να μας κανουν να αδυνατισουμε αν τις καταναλωσουμε σωστα κ με μετρο, το να προτεινεις τροπο διατροφης με τροφες που πρεπει ο αλλος να χρυσοπληρωσει μονο σαν απατη ακουγεται. Γιατι μολις κοπει το χρημα παλι πισω τα κιλα. Καλη χρονια κ σε σενα, κ οχι δεν ειμαστε τοσο απελπισμενες για να δουμε καν το σαιτ σου. Δεν εχεις κατι καλυτερο να κανεις αρχες νεας χρονιας? οικονομικη κριση ε...ας βρουμε τιποτα πελατες μετα το ρεβεγιον! τστσ
No problem badgirl η άποψη σου είναι σεβαστή...
Καλή χρονιά να έχεις και καλό θα ήταν να είσαι λιγότερο επιθετική, ο καθένας μπορεί να έχει την αποψη του και να κρίνει μόνος του....
Δεν έχω ανάγκη να "πλασάρω" κάτι γιατί η κύρια απασχόληση μου ως πολιτικός μηχανικός, και δεν υπάρχει λόγος να συζητάμε και να λογομαχούμε τι είναι απάτη και τι όχι, τα αποτελέσματα είναι αυτά που μετράνε.
Το οτι ασχολόυμαι επαγγελματικά με την "απάτη" όπως την λές, είναι γιατί χρησιμοποιώ τα προιόντα εγώ και συγγενικά μου πρόσωπα και είναι αποτελεσματικά κι αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς.
Απλώς προσπέρασε αυτό που έγραψα και σε ενόχλησε τόσο και μην ασχολείσαι περαιτέρω....
Αν δεν είσαι σπάμερ, κάνε delete τα πόστ σου μόνος σου, για να μας αποδείξεις
οτι δεν σε ενδιαφέρει να πουλήσεις τίποτα και είσαι ένα απλό μέλος. οκ?
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ!!!!
Ναι, τα κατάφερα και είμαι στα 89,4!!!!! Πάει η πρώτη δεκάδα!!
Είμαι πολύ χαρούμενη, γιατί πάει ήδη το 1/4 της προσπάθειάς μου σε λιγότερο από δύο μήνες!!
Badgirl μου βλέπω ακολουθούμε κοινή πορεία... Παρασπονδίες στις γιορτές δεν είχα ιδιαίτερες, εκτός από τα γνωστά ξύδια την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Παρόλα αυτά η ψυχολογία μου ανέβηκε, γιατί πριν από λίγο καιρό ήμουν απελπισμένη, με τη ζυγαριά μόνο να ανεβαίνει και εμένα να πιστεύω ότι μόνο κάποιος άλλος θα μπορούσε να γράψει ότι γράφω τώρα και όχι εγώ...
Καλημερα και καλη εβδομαδα! :)
Καλη χρονια σε ολους με υγεια και ευτυχια! :)
Τις 2 τελευταιες εβδομαδες εχασα 3 κιλα.Τελευταια χανω 2 κιλα τη βδομαδα αλλα ισως δεν εφυγε το ενα κιλο γιατι ειμαι αδιαθετη....αλλα οκ....104 σημερα και συνεχιζω!!!!
Που θα μου παει...θα το δω το διψηφιο!!!
Καλα μιλαμε περασαν χιλια μυρια "ξυδια" αυτες τις μερες απο μπροστα μου αλλα εγω....βραχος!!! νερακι και μονο νερακι....(σε λιγο κλεινω 3 μηνες χωρις αλκοολ...ολε!!!)
Φιλακια σε ολους και καλη μας δυναμη! :)
Quote:
Originally posted by sofia68
Τις 2 τελευταιες εβδομαδες εχασα 3 κιλα.Τελευταια χανω 2 κιλα τη βδομαδα αλλα ισως δεν εφυγε το ενα κιλο γιατι ειμαι αδιαθετη....αλλα οκ....104 σημερα και συνεχιζω!!!!
Καλα μιλαμε περασαν χιλια μυρια "ξυδια" αυτες τις μερες απο μπροστα μου αλλα εγω....βραχος!!! νερακι και μονο νερακι....(σε λιγο κλεινω 3 μηνες χωρις αλκοολ...ολε!!!)
μπράβο κοπελιά,
αποτελείς πηγή έμπνευσης, πες μας καμιά συμβουλή, πως εγινε το μαγικό κλικ μέσα σου και κατάφερες τόσα πολλά σε τόσο μικρό διάστημα?
etsi ava παμε γερα, δεν αγχωνομαστε κ οταν την σπαμε συνεχιζουμε ακααθεκτες κ ολα θα γινουν! εμενα εκανε τραμπολινο κ τελικα επιτελους ξαναειδα 8 μπροστα, βεβαια πλεον σοβαρευομαι γιατι οκ τα 4 κιλα σε ενα μηνα αλλα εχω τοσα να χασω...Quote:
Originally posted by Ava
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ!!!!
Ναι, τα κατάφερα και είμαι στα 89,4!!!!! Πάει η πρώτη δεκάδα!!
Είμαι πολύ χαρούμενη, γιατί πάει ήδη το 1/4 της προσπάθειάς μου σε λιγότερο από δύο μήνες!!
Badgirl μου βλέπω ακολουθούμε κοινή πορεία... Παρασπονδίες στις γιορτές δεν είχα ιδιαίτερες, εκτός από τα γνωστά ξύδια την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Παρόλα αυτά η ψυχολογία μου ανέβηκε, γιατί πριν από λίγο καιρό ήμουν απελπισμένη, με τη ζυγαριά μόνο να ανεβαίνει και εμένα να πιστεύω ότι μόνο κάποιος άλλος θα μπορούσε να γράψει ότι γράφω τώρα και όχι εγώ...
εσφιξες το "ζωναρι"? :D ελπιζω να μη ποναει αυτο (δεν εχω ιδεα απο αυτα)
μακαρι ναταν κοινη η πορεια, ανεβοκατεβηκα καποιες φορες τον γοολγοθα μου διοτι δεν εξωκυλα μονο τις γιορτες! παντως τα κιλα καλα πανε οποτε δεν ανησυχω...θα μπορουσα και...χειροτεραα χαχαχα αρχισα κ απο 92.5 πριν ενα μηνα νομιζω, δεν ειναι κ λιγο!
natallia μου απλα μια μερα στα 40 μου πλεον, συνειδητοποιησα οτι επιασα πατο...
παρακατω δε πηγαινε με τοσο αλκοολ και εκεινη τη μερα βρηκα εσας εδω μεσα.Δε θα ξεχασω οτι εμεινα εδω να σας διαβαζω ολη τη μερα...οσο διαβαζα καταλαβαινα οτι οχι μονο θελω πλεον, αλλα και ειναι σιγουρο οτι ΜΠΟΡΩ να ξαναβρω τη σοφια που για 20 χρονια την μισουσα οσο δε παει....Αρκετα χρονια εχασα απο τη ζωη μουΤελος στην αυτοκαταστροφη....απο δω και περα θα ζησω....Εβαλα στοχο και τιποτα δε με γυριζει πια πισω.
Σοφια πολυ καλα εκανες! απλα το θεμα με το αλκοολ δεν ξερω αν εχει σχεση με εδω...ισως να θελεις αλλη αντιμετωπιση (πιο εξειδικευμενη) εχεις ρωτησει να μαθεις? ωστε να μην εχεις στερητικα το λεω...κ ξαναξεσπασεις εκει...
Badgirl μου, το έσφιξα λίγο και δεν πονάει καθόλου, μα καθόλου. Ο γιατρός μου με ενθάρρυνε πάρα πολύ, γιατί κοιτώντας την καρτέλα μου συνοφρυώθηκε , με κοίταξε και είπε ότι στην περίπτωσή μου έκανε ένα λάθος. Πανικοβλήθηκα. Σκάει χαμόγελο και λέει πως κακώς μου έδωσε χρονοδιάγραμμα δύο χρόνων. Αν συνεχίσω να είμαι τόσο καλό παιδί, θα έχω ξεμπερδέψει με τα κιλά σε έναν χρόνο. Ξεχύθηκα στην αγορά και έκανα δώρο στον εαυτό μου ένα άρωμα από άνθη πορτοκαλιάς, υπέροχο, ρομαντικό και ανεβαστικό, σαν τη διάθεσή μου!! Συνεχίζουμε γερά, για να είμαστε κουκλίτσες νυφούλες!
Σοφία μου, σε θαυμάζω, σε θαυμάζω, σε θαυμάζω! 3 μήνες χωρίς αλκοόλ? Μπράβο θηρίο μου εσύ! Το αλκοόλ είναι κατευναστικό, όπως ακριβώς και το φαγητό. Κάποιοι το μάθαμε και αυτό. Προσπαθούμε όμως να διώξουμε μακρυά τους δαίμονες που μας έκαναν να μας σιχαθούμε και να συνεχίσουμε υγιείς και ευτυχισμένες. Αυτή είναι η ευχή μου για το νέο έτος!
Σοφία μου είσαι παράδειγμα προς μίμηση! Μπράβο κοπελάρα μου, μπορεί να είσαι και η μόνη με απώλειες αυτές τις μέρες :PQuote:
Δε πειράζει όμως όπου νάναι ξεκινάμε κι εμείς.!
πολλά φιλιά
Δεν τιθεται πλεον θεμα με στερητικα...ευτυχως κουκλιτσα μου :)
Τωρα εχω τον ελεγχο ΕΓΩ :)
Να σαι παντα καλα και σε ευχαριστω για το ενδιαφερον σου :)
Μπράβο Ava, ένα καινούργιο άρωμα, ένα ρούχο, ένα καλό λογάκι μπορούν να κάνουν θαύματα,
περισσότερα κι απ την επιτομή της διαιτολογίας!
Να μου είσαι καλά και καλή χρονιά!
Να ειστε καλα ολες κοπελες μου....
ενα τεραστιο ευχαριστω σε ολες για τη δυναμη που μου δινεται!!
Ειστε απιστευτα παιδια ολες! :-* :-* :-*
Καλή χρονιά Λίλυ μου! Όλα όσα επιθυμείς, φέτος να γίνουν δικά σου!
Φέτος θα τα κατεδαφίσουμε τα κιλά! Όπως λέει και η Σοφία, ΕΓΩ ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ!!!! Όχι το παστίτσιο (είναι το αγαπημένο μου φαγητό).
παμε γερα κοριτσια, να γλεντησουμε την απωλεια μας οπως η αβα! χωρις να ξεφυγουμε...ας μη παρουμε πολυ αερα με το φαγητο ομως γιατι μετα μπορει να πεσουμε με τα μουτρα {------- σεμενα αναφερομαι που ειμαι κακο κοριτσι κ το κοβω να κανω βλακειες χαχαχαχα
οκ για να μη ξανακανω βουλιμικο απλα θα ειμαι ζαμανφου για λιγο καιρο μηπως κ παραμεινει το εορταστικο δικιλο που εχασα κ συνεχισω να γιορταζω :D θα χαθω λοιπον για λιγο καιρο γιατι ειμαι σε κρισιμη φαση...κ λεω να μη ξανασχοληθω με τα κιλα μου
Τι βλακεια κανω εγω συνηθως: οταν πετυχαινω το στοχο μου τοτε τα χαλαω ολα, οποτε σας χαιρετω προσωρινα! φιλια πολλα, θα σας τα γραψω ολα μαζι οταν ξαναμπω
Καλό μου κοριτσάκι, υποψήφια νυφούλα μου, μην ξαναγίνεις κακό, pleeeaaaase...... Τα ίδια έκανα κι εγώ για είκοσι περίπου χρόνια. Μόλις έκανα κάτι καλό για μένα, λες και έπρεπε να το χαλάσω οπωσδήποτε.
Όσο θα κοιτάζεις άλλες υποθέσεις σου, σε παρακαλώ θερμά, μην ξανακυλήσεις. Μην τα χαλάσεις όλα, τώρα που παίρνεις τα πάνω σου.
Καλή επιτυχία σε ότι και αν κάνεις, αλλά πρόσεχε τον εαυτό σου, οκ γλυκειά μου? Φιλάκια πολλά!
σευχαριστω αβα μου, οχι δε θα ξανακυλησω, απλα παρασχολουμαι με τα κιλα, κ εφοσον παω εξξαιρετικα δε βλεπω το λογο...καιρος για διακοπες, οχι διατροφικες! νομιζω αλλωστε κ τα βουλιμικα που ειχα ηταν επειδη παρασχολουμαι...
εχω τοσα αλλα νασχοληθω πλεον λογω τρεξιματος γαμου που μονο με αγχωνει το να περναω τον ανυπαρκτο ελευθερο μου χρονο ασχολουμενη με κιλα... κ στα δικα σας κοριτσια!!! θα σας διαβαζω οποτε βρεθω σε πισι! φιλακια πολλα
καλα δε θα λειψω κ πολυ! θα μου λειψετε ομως!
Mπραβο!!!το οτι εχεις 3 μηνες χωρις αλκοολ ειναι πολυ πιο σπουδαιο,καλη δυναμη να συνεχισεις ετσι!!Quote:
Ναι forty μου αυτο ειναι πιο σπουδαιο...
Σε ευχαριστω πολυ, να σαι παντα καλα :)
ΠΗΡΑ ΔΥΟ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΑ ΚΙΛΑ!!!
Αλλά απόλαυσα κάθε γραμμάριο. Θα ξεκινήσω πάλι σήμερα. Δεν αλλάζω το τικεράκι γιατί βαριέμαι τη διαδικασία
Επάνω του mag, όλοι κάπως έτσι είμαστε μετά τις γιορτές, μην ανησυχείς δεν είσαι μόνο εσύ.
Θα το παλέψουμε εδώ όλοι μαζί.