Quote:
Originally posted by BARB3
απανωτα χτυπηματα στην πλατη μου... βοηθεια.... η κυρια προεδρος με περιελαβε και δεν αφησε λεξη μου για λεξη μου ασχολιαστη....
http://steynian.files.wordpress.com/...3/spanking.jpg
Printable View
Quote:
απανωτα χτυπηματα στην πλατη μου... βοηθεια.... η κυρια προεδρος με περιελαβε και δεν αφησε λεξη μου για λεξη μου ασχολιαστη....
Καλημέρα κορίτσια, κάτσε να απαντήσω γιατί πάει να με σκάσει τελικά!
Βρε Ναντινάκι, βρε καλό μου γιατί πρέπει να μου δυσκολεύεις την ζωή? Απλά ΑΦΕΣΟΥ... κι ΕΛΑ!
Τι μπορώ να σου κάνω δηλαδή και φοβάσαι?
Με πλήγωσες πολύ.. Ούτε στο κρεβάτι μου, ούτε στον ξενώνα, ούτε κατ' ιδίαν, δηλαδή αν έρθεις Αθήνα που θέλεις να βρεθούμε? Στην Δημοτική Βιβλιοθήκη?
Μου φαίνεται ότι σ' αυτή την σχέση μόνο ο ένας θέλει... δηλαδή ΕΓΩ. Ο άλλος απλά το διασκεδάζει και κάνει τα νάζια του για να εξαγριώσει τον ταύρο .....
Τι θέλεις να κάνω?
στο αφιερώνω. πολύ με πίκρανες πρωινιάτικα
http://www.youtube.com/watch?v=5UE6lppbQJg&hl=el
http://www.youtube.com/watch?v=nGX-2vPncq8&hl=el
Πάρε κι αυτό κι ας μην είσαι του λαϊκού
πάω να πιω ένα ουίσκυ να πάνε κάτω τα φαρμάκια
Μπήκες άπονη?
--->ΛΙΖΕΤΑ ΚΑΛΗΜΕΡΗ : ΕΙΠΑ ΝΑ ΣΒΗΣΩ ΤΑ ΠΑΛΙΑ (Απόστολος Καλδάρας)
Όπου φυσάει ο βοριάς
σε παίρνει και σε πάει
είσαι γυναίκα μιας βραδιάς
ψεύτικα που αγαπάει
Υποβαλλω τα σεβη μου μανταμ.
Και με τις ταυρινες απο μακρια αν εισαστε υδροχόα μεγαλειοτατη μου. Αυτες ειναι πεζες και κτητικες, οχι σαν εσας!
Κι εμενα απο μακρια σημερα, καλου-κακου. Βηχω (όποτε θελω να σπασω τα νευρα ηλιθιων συναδελφων - που επιμενουν να αναβουν τσιγαρο - και υποχονδριων Παρθενων, χι χι χι)
γιατί ???????
αυτό βρήκες να μου αφιερώσεις?
τώρα θα πιω το μπουκάλι
εγώ μιας βραδιάς?
Το ταυράκι το πιστό?
που με έχεις τρελάνει ?
που με έχεις στο φτύσιμο?
Για μιλάτε όλες εδώ μέσα μην τα κάνω λίμπα!!!!!!!!!!!
Μας απειλεις;;;;
Ή μας... το υποσχεσαι; :-P
dreamOn ? Για καλό σε φώναξα?
Τι της λες παιδάκι μου?
Πες της κάτι καλό για μένα!
ʼκου μακριά οι Ταυρίνες?
Κοίτα την δεν μιλάει.
Μούγγα
Θα την σκίσω........
Bρες τα με την προσωπική μου αστρολόγο...
Αφού μου λέει μακριά από ταυρίνα,πού να κοτήσω;
Εδώ τη συμβουλεύομαι για ψύλλου πήδημα!
Στα προσωπικά μου θα την παρακάμψω;
Ωστε έτσι ε?
Σήμερα έκανες μεγάλο ρήγμα στην σχέση μας και με πλήγωσες πολύ....
Θα μείνω μακριά σου λοιπόν αφού ακούς τις προσωπικές σου αστρολόγους....
Φεύγω σου λέω.
Φεύγω.
Δεν μου μιλάς?
Δεν έχεις να πεις τίποτα απολύτως?
Μάλιστα!Τόσο σοβαρά και σταθερά με ήθελες λοιπόν,που με την πρώτη στραβή την κάνεις μ'ελαφρά!
Ευτυχώς που δεν έμπλεξα στα δίχτυα σου και το ένστικτό μου με έσωσε από τα χειρότερα!Καλή σου τύχη!
Βρε κοριτσια μην κανετε ετσι! Περιμενετε να ορθοδρομησει ο Διας, λιγες μερουλες μεινανε, να φυγει και ο Αρης απο το ζωδιο του Καρκινου που διολου δεν του παει του μαγκα, και μετα θα συζητησετε για την σχεση και την αγαπη σας. Κι εσυ μανταμ, ναι εσυ, με τα κέρατα, οχι στο κρεβατι αψε-σβησε! Πού πας κυρια μου; Λίγο οραμα βρε, ενα σινεμαδακι πρωτα, μια εκθεση, μια συναυλία! Ενα mall εστω! Ακου κει....
Και για να μη νομίζεις πως σου κρατώ κακία,σου αφιερώνω το παρακάτω...Καλή καρδιά,πρώην Ρωμαίο μου!
--->ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΛΑΡΑΣ : ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ! (Απόστολος Καλδάρας)
Δε σε κρίνω που δε μ' αγαπάς
η καρδιά είναι δικιά σου
εγώ φεύγω απ' τα όνειρά σου
και καλή τύχη όπου κι αν πας
Μίσος δε σου κρατώ
τη ζωή σου εσύ κυβερνάς
λάθος έκανα εγώ
στους παλμούς της δικής σου καρδιάς
Γι' αυτό φεύγω απ' τα όνειρά σου
και καλή τύχη όπου κι αν πας
dreamOn μια που βρέθηκες εδώ θα με ακούσεις, άκου τι γράφει: καλή μου τύχη! Με την πρώτη στραβή!
Που την έχω εδώ και μήνες και την γυροφέρνω και της γλυκομιλάω και την αγαπάω, κάθε πρωί είναι η πρώτη μου έννοια, να μπω να διαβάσω τι γράφει (κι αν μου γράψει και μένα..), να την καλώ στο τσατ, να μου κάνει συνέχεια την δύσκολη....
Ε αυτή είμαι τι να κάνω πια? Λυσσάξατε με το σεξ, τι να με ενδιαφέρει? Εντάξει με ενδιαφέρουν κι άλλα, άλλα πράγματα με τράβηξαν σ' αυτήν, το πόσο μαγική είναι, πόσο χιούμορ έχει, πόσο ατακαδόρα είναι...
Τι να την κάνω? Μπαίνει και μου γράφει να συναντηθούμε στην Αθήνα σε δημόσιο χώρο και όχι οι δυο μας.
Δεν θα τα έπαιρνες και συ?
ʼρα δεν με γουστάρει. Με παίζει. Και αντί να μου απαντήσει σ' αυτά όλα, μου γράφει απλά καλή τύχη.
Ποια είναι η γνώμη σου, πες.
Τωρα πας να με παγιδευσεις ατιμο θηλυκο - κατεργαρα γυναικα αλλά τελος παντων.
Εσυ δεν εισαι που εχεις αντρα; Πώς να σου παραδωθει κυρα μου ανευ ορων αν κι εσυ δεν τα εχεις ξεκαθαρισμενα; Το τσατ ειναι τζαμπα και τα κομπλιμενα επισης. Και ΤΙ θυσιες, ΤΙ θυσίες, εχεις κανει εσυ για μεεεεεεεεενα, θα σου τραγουδησει και ΔΙΚΑΙΩΣ! Απαιτεις να σου ερθει στο κρεβατι, λες και δεν ειναι κορη με τα πιανα της και τα γαλλικα της αλλά καμιά παρδαλή, και το κοριτσι καταπινει την πίκρα του (και το σοκ νομιζω) και σου αφιερωνει τραγουδι! Δηλαδη, τι αλλο θελεις να κανει για να σου δειξει οτι δεν μπορει να παιξει με αυτους τους όρους; Πού πηγε η υπομονη σου; Η κατανοηση; Η αγαπη σας;;;
Θέλεις να πεις κάτι για το θεϊκό μου κορμί;Δεν είμαι ελκυστικό σεξουαλικά άτομο εγώ;Quote:
Originally posted by LIDA
Λυσσάξατε με το σεξ, τι να με ενδιαφέρει? Εντάξει με ενδιαφέρουν κι άλλα, άλλα πράγματα με τράβηξαν σ' αυτήν...
Δε φτάνει που με παρατάς έτσι εύκολα με ακυρώνεις κι ως γυναίκα τώρα;
Πόση ακόμη απόρριψη ν'αντέξω;Εγώ σου λέω "καλή καρδιά"και δε σου κρατάω κακία
κι εσύ με μαχαιρώνεις πισώπλατα πως δεν είμαι ερωτική και με απαξιώνεις απλά και μόνο επειδή δε σου κάθομαι έτσι εύκολα;
Και μάλιστα θίγεις το ευαίσθητο σημείο μου,σ'ένα φόρουμ παχυσαρκίας,όπου υποτίθεται είναι ο μόνος χώρος,
όπου δεν αισθάνομαι άσχημα για την εικόνα μου;Τι να πω...Μένω άφωνη!Δεν το περίμενα ΚΑΙ αυτό ομολογώ!
Εντάξει.
Πάσο.
Την πίεσα, δεν λέω.
τι να κάνω τώρα ρε γμτ?
Nadine?
Nadine?
δεν σ' αφήνω με τίποτα.
Μην με ξαναπείς πρώην.
Σ' αγαπώ.
Ν'αγιάσει το στόμα σου,Ονειρένια μου!Quote:
Originally posted by dreamOn
Τωρα πας να με παγιδευσεις ατιμο θηλυκο - κατεργαρα γυναικα αλλά τελος παντων.
Εσυ δεν εισαι που εχεις αντρα; Πώς να σου παραδωθει κυρα μου ανευ ορων αν κι εσυ δεν τα εχεις ξεκαθαρισμενα; Το τσατ ειναι τζαμπα και τα κομπλιμενα επισης. Και ΤΙ θυσιες, ΤΙ θυσίες, εχεις κανει εσυ για μεεεεεεεεενα, θα σου τραγουδησει και ΔΙΚΑΙΩΣ! Απαιτεις να σου ερθει στο κρεβατι, λες και δεν ειναι κορη με τα πιανα της και τα γαλλικα της αλλά καμιά παρδαλή, και το κοριτσι καταπινει την πίκρα του (και το σοκ νομιζω) και σου αφιερωνει τραγουδι! Δηλαδη, τι αλλο θελεις να κανει για να σου δειξει οτι δεν μπορει να παιξει με αυτους τους όρους; Πού πηγε η υπομονη σου; Η κατανοηση; Η αγαπη σας;;;
Αν της τα έλεγα εγώ θα με κατηγορούσε για εμπάθεια...
Πάει,χάλασε κι η πρόεδρος,τό'λεγα εγώ πως ήτανε κρυφοβιτσιόζα,lool.Καλημερού δια σε όλες σας!Quote:
Originally posted by NADINE
Quote:
Μια χαρά κέφια έχω σήμερα και κοιτάχτε τι υπέροχο καιρό έχει έξω,τι ήλιος είν'αυτός.Θέλω παραλία λέμε!
Πώς τα πάτε κορίτσια;Aν εξαιρέσω τις ερωτευμένες,χαχαχα,γνωρίζο υμε πως ο έρωτας μας κάνει να πετάμε.
Από κιλά πάω καλύτερα,ξεφούσκωσα λιγάκι,νιώθω και τα ρούχα*ελαφρώς εννοείται*ανετότερα,σήμερα έχω και σ'ένα τραπέζι γενεθλίων να πάω το βραδάκι,θα φάω πάντως,δε θα στερηθώ,απλά θα προσέξω τις ποσότητες(τουτέστιν,σκασμέ νη θα φύγω και με ξεκούμπωτο φερμουάρ μουαχαχα).
Έχω μπόλικη δουλειά στο γραφείο,ένα χαρτοβασίλειο νααα που να το φάει ο σκώρος!
Αρκετά με τα λόγια!Στο εξής θέλω μόνο έργα...Quote:
Originally posted by LIDA
Nadine?
Nadine?
δεν σ' αφήνω με τίποτα.
Μην με ξαναπείς πρώην.
Σ' αγαπώ.
Αν και δεν ξέρω...με πλήγωσες και με απογοήτευσες πολύ έτσι που λάκισες...
Χρειάζομαι χρόνο να το σκεφτώ...Σκέψου εντωμεταξύ κι εσύ τι πραγματικά είσαι διατεθειμένη
να κάνεις για αυτή τη σχέση και την δήθεν αγάπη σου για μένα...Και τώρα πάω να γλύψω τις πληγές μου...
Μα ... είναι λάθος αυτά που γράφεις. Γιατί έχω λυσσάξει να σε κοιμήσω στο κρεβάτι μου? ʼρα καταλαβαίνεις ότι δεν ισχύει αυτό που λες? Δεν έχω εικόνα σου, δεν σ'αγάπησα για την εικόνα σου, εγώ αυτό εννοούσα...
(ψιτ! NANDINE..... να σου πω. Ψιθυριστα. Μην μας ακουσουν. Φτιαξτα με την ταυρίνα. Ψησε την καλα-καλα, μην σε περασει για καμια ευκολη, αλλά στο τελος να της κατσεις. Αν δεν σου αρεσει το γυμναστηριο θα εχεις εξασφαλισμενη την καθημερινη καυση θερμιδων.... αυτοι οι Ταυροι παιδι μου, και στο φαϊ και στο σεξ πεφτουν με τα μούτρα! Οπότε κοιτα το συμφερον σου και το τερπνον μετά του ωφελιμου και.... και στα δικά μας μπρε!)
Κι όμως... κάτι μέσα μου μου λέει ότι με παίζει. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι το κάνει γιατί έχει αναστολές...
Κάτι δεν μου πάει καλά.
Αλλά δεν πειράζει. Την θέλω.
Nadineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Δεν ξέρω,Ονειρένια μου...Πρέπει να με ξανακερδίσει...
Μου έκλεψε όλη τη χαρά και τη λαχτάρα,που της είχα,μετά από όλα αυτά...
(Όσο για το μυστικό...από τα λίγα που ξέρω,οι σκορπιοί δεν είναι το πιο σεξουαλικό ζώδιο;
Μήπως επειδή είναι και πολλά τα λεφτά,ʼρη,να μη χάνω χρόνο με ημίμετρα;Ταιριάζω με σκορπιό;
Τι λες;Κουβέντα όμως σ'εκείνη,μ'ακούς;Τότε είναι που θα με σκίσει!)
Σε παίζει Lida,κατά καιρούς το έχει κάνει με όλες μας η ξετσίπωτη!
χαχαχαχα(πω πω κορίτσια,το σκίσαμε σήμερα)lool
Λινταλένια,σε παρακαλώ,μη με φέρνεις σε δύσκολη θέση!Σου είπα πως χρειάζομαι χρόνο!
ʼσε που δε λες τη λέξη reductil μετά το όνομα μου και θα μας παρεξηγήσουν πάλι!Ας μιλήσουμε για το χάπι,καλύτερα...
Ναι άπιστη, ναι άτιμη, σε άκουσα.
Καλοί είναι κι οι σκορπιοί, αλλά είναι βίαιοι και εκδικητικοί. Ενώ εμείς είμαστε μετρ... με το μαλακό... την βία την χρησιμοποιούμε μόνο όπου χρειάζεται. Και αγαπάμε δυνατά. Και ζηλεύουμε. Και κάνουμε και σκηνές. Και σε θέλουμε εδώ και τώρα. Αυτό είναι έρωτας. Όχι φρουφρου κι αρώματα ..........
Εσύ,με ποιούς είσαι τώρα;Μ'εμάς ή με τους άλλους;Καλά!Πολύ καλά!Πάρα πολύ καλά,μάλιστα!Quote:
Originally posted by sabe
Σε παίζει Lida,κατά καιρούς το έχει κάνει με όλες μας η ξετσίπωτη!
Κι εγώ που τόσες κωλοτούμπες έκανα που γύρισες και σε θεωρούσα φίλη μου...Σνιφ..σνιφ...κλαψ...
Βγαίνω πάραυτα από δω μέσα!Πόσες ακόμα προδοσίες ν'αντέξω σε μία μέρα;Χριστέ μου!
sabe το ξέρω ήμουν σίγουρη.
Λινταλένια μου,σ'αφήνω για σήμερα με το τραγούδι,που αυτή τη στιγμή παίζει το ραδιόφωνο μου...
Ένα αγαπημένο,που είχα καιρό ν'ακούσω και νομίζω πως το έβαλαν για μας...Φιλάκια...
--->ΜΕΛΙΝΑ ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ : ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ
Οντως, οι Σκορπιοί έχουν το όνομα. Κάποιοι απο αυτους εχουν και τη χάρη. Εξαρτάται όμως από το τι τραβάει η ορεξη σου, τι ποθεί η καρδιά σου.
Επειδη η Σκορπιοί εχουν και μια μαυρίλα, σερνουν και μια.... πώς να το πω; μια δυσκολία. Ενα βασανο. Μια μούτζα. Μια καταστροφή και αυτοκαταστροφή. Μήπως βρε παιδι μου να κοιταγες κι αλλου; Για ενα σεξακι αξιζει τον κόπο τετοιο πατατράκ;
Δε θα διαφωνήσω...φοβάμαι όμως πως είναι πλέον αργά...http://freecutemsn.com/wp-content/up...head-shy-3.gif
Τι όμορφο τραγουδάκι...
Έλα να αγκαλιαστούμε...κι ας τα ξεχάσουμε όλα..
καλα ε μπηκα σημερα να διαβασω κατι για το reductil και βλεπω πως η συζητηση εχει ξεφυγει τελειως...........
(μηπως σας θυμιζει κατι αυτο?)
για παρακαλω να επανελθουμε στην ταξη..........
προσεχε γιατι αν και εχετε χωρισει βλεπω πως εσυ δεν την εχεις ξεπερασει ακομα, ασε που την βλεπω να σου παιρνει και τα παιδια..........Quote:
Ειλικρινά δε ξερω να σου πω πως χαρακτηριζονται τα σημερινα νεα μου. Απο το πρωι το ψαχνω και εγω. Χαμενη ...... πελαγωμενηQuote:
Originally posted by NADINE
Καλημέρα,ζιζάνια!
Δε βλέπω σήμερα πριγκιπικό χαιρετισμό,αλλά ελπίζω να μας αποδοθεί λίαν συντόμως και να μη συνεπάγεται η απουσία άσχημα νέα...