40 λεπτα αεροβια, 15 λεπτα ασκησεις για ολο το σωμα, 10 λεπτα διατασεις για σημερα!!
Printable View
40 λεπτα αεροβια, 15 λεπτα ασκησεις για ολο το σωμα, 10 λεπτα διατασεις για σημερα!!
45' airwalker
30 Λεπτά διαδρομο
10 ποδηλατο
ʼρχισα tae-bo..aerobic με κινήσεις kick boxing και taequodo.. δεν υπάρχει μέρος που να μην γυμνάζεται...αλλά φοβάμαι μην φουσκώσω με τις ασκήσεις ενδυνάμωσης που κάνουμε με αντίσταση το σώμα..όχι βάρη και τέτοια..η γυμνάστρια με διαβεβαίωσε πως όχι...αλλά ένα άνχος το έχω...όχι ότι έχω αρχίσει κανονικά δηλαδή...σήμερα με το κρύο λάκισα...και είπα να πάρω αγγαλιά πατατάκια και μιά ωραιότατη κρίση υπερφαγίας...:(:(:(:(
20' διαδρομο
35' βαρη
20' ποδηλατο
10' ποδηλατο
20' διαδρομο
βαρη
κοιλιακους
leg raises
σημερα
50 λεπτα διαδρομο
βαρακια χερια
κοιλιακους πολλους
ραχιαιους
40' διαδρομο
20' βαρη
Διπλα μου ηταν μια ανορεξικη κοπελα οχι πανω απο 40 κιλα με 1.70 υψος και πρεπει να εκανε πανω απο μια ωρα ποδηλατο..στεναχωρεθηκα παρα πολυ δεν καταλαβαινει τι κανει:sniff:
Allo!!!Σήμερα....30' διάδρομο - 50' ποδήλατο - 5' ελλειπτικό...
Quote:
Originally posted by click
επιτελους ξαναπηγα......
20 ποδηλατο
15 διαδρομο
περιπου 1 ωρα βαρη
Yieeeeehaaaa! :thumbup::thumbup::thumbup:
ένα ελλειπτικό για το σπίτι ξέρει κανείς που κυμαίνεται το κόστος..και κυρίως αν κάνει την δουλεία που κάνουν του γυμναστηρίου χωρίς απαραίτητα να είναι στα ίδια κυβικά...δλδ αν οι μηχανικές και άλλες διαφορές έχουν να κάνουν και με την άσκηση που κάνουν στο σώμα και όχι μόνο με τις αντοχές και τα άλλα χαρακτηριστικά του μηχανήματος...
ευχαριστω ελενακι αν και το χω δει καπως στραβα οτι πρεπει να χασω κι αλλο αλλα τελοσπαντων :P
φλερταρω με την ιδεα να παω να παρακολουθησω πιλατες σημερα.........
ποιος θα νικησει αραγε? καφες, τσιγαρο, ιντερνετ vs pilates
(η ρημαδοπεριοδος που καταφθανει φταιει. λεμε τωρα)
Υoga με τα χιλια ζορια...
Aχ κι εγω με βλεπω στον καθρεφτη με τα εσωρουχα και λεω,πρεπει να χασω κι αλλο..
Τί τραβαμεεε...
σημερα
30 λεπτα ποδηλατο
20 λεπτα διαδρομο
10 λεπτα στεππερ
κοιλιακους
ραχιαιους
βαρη σωμα
βαρακια χερια
Δε το έκανα για γυμναστική αλλά επειδή έπρεπε για ένα στοίχημα... οπότε ξεκίνησα το πρωί από Χαλάνδρι και πριν κανά δίωρο έφτασα Παλαιό Φάληρο με τα πόδια, γύρω στις 4 με 5 ώρες πήρε... γύρω στα 16 χιλιόμετρα σύμφωνα με Google Maps, δε κουράστηκα αλλά πρώτη φορά στη ζωή μου πονάει ο ω-λος μου από περπάτημα :lol:
Φοβερο!! Μονο αν μου εδιναν το βαρος μου σε χιλιαδες ευρω μπορει να το εκανα!! :D Τσεκαρε αυριο την ζυγαρια σου, εχω την αισθηση οτι θα στο ανταποδωσει :)Quote:
Originally posted by filipparas
Δε το έκανα για γυμναστική αλλά επειδή έπρεπε για ένα στοίχημα... οπότε ξεκίνησα το πρωί από Χαλάνδρι και πριν κανά δίωρο έφτασα Παλαιό Φάληρο με τα πόδια, γύρω στις 4 με 5 ώρες πήρε... γύρω στα 16 χιλιόμετρα σύμφωνα με Google Maps, δε κουράστηκα αλλά πρώτη φορά στη ζωή μου πονάει ο ω-λος μου από περπάτημα :lol:
10' διαδρομο
10' ποδηλατο
10' ελειπτικο
βαρη
leg raises
:shocked2::shocked2::shocked2:Quote:
4-5 ωρες ειναι αυτη η αποσταση??????
και επιβιωσες κιολας?!
τι να πω...
ελπιζω να ηταν γερο το επαθλο
σημερα μισή ωρίτσα γυμναστική..κατι ειναι κ αυτο απ το τπτ.
Εγω το εκανα για λιγωτερα!Τι κερδισες;Πρεπει να μας πεις!!!!!!!:smug:Quote:
Originally posted by fae!_prits_:p
Φοβερο!! Μονο αν μου εδιναν το βαρος μου σε χιλιαδες ευρω μπορει να το εκανα!! :D Τσεκαρε αυριο την ζυγαρια σου, εχω την αισθηση οτι θα στο ανταποδωσει :)Quote:
1 ωρα body pump
Και ναι μετα απο μια εβδομαδα με κολημενη τη ζυγαρια και συν 300 το πηρα αποφαση και ξεκινησα γυμναστηριο............
Για πρωτη μερα ξεκινησα με 35 λεπτα διαδρομο (μην φανταστειται οτι έτρεχα) και στην συνεχεια ειχε σετ για κοιλιακους , προσαγωγους , στηθος κτλ....... Βασικα 6-7 οργανα οπου επρεπε να κανω 4 σετ των 12 ...............
Ζοριστηκα λιγο προς το τέλος αλλα θελω να ελπιζω οτι θα κρατησω χαρακτηρα και θα συνεχισω ...........
Πιστευω οτι αυτο και θα με βοηθησει να ξεκολησω ............. και σε 2-3 μηνες θα μου φαινεται φαινεται πιο ευκολο..............Ελπιζωωωω.
θεέ μου πόοοσο πολύ θα με σκοτώσει η προπονήτρια την τρίτη που έχω να πάω ταε μπο 1,5 εβδομάδα...:puzzled::crazy::puzzled::crazy ::puzzled:
Kαλα παιδια..., Μονο εγω θα μπορουσα να παω Κυριακατικα στο γυμναστηριο μια ωρα πριν ανοιξει... Υπαρχω? Δεν νομιζω....
χαχαχα...τέλεια!!!προφανώς και δεν υπάρχεις και πολύ καλά κάνεις!!!!Quote:
Originally posted by penelope1985
Kαλα παιδια..., Μονο εγω θα μπορουσα να παω Κυριακατικα στο γυμναστηριο μια ωρα πριν ανοιξει... Υπαρχω? Δεν νομιζω....
Αυτή την εβδομάδα, 4 φορές: τρέξιμο 45' και 15' ζέσταμα-αποθεραπεία με power walk στο γήπεδο και leg raises στο σπίτι. Gym έχω να πάω αρκετές μέρες αλλά με τέτοιο τέλειο καιρό απλά δε με χωρούσε καμία αίθουσα και δε με βαστούσε κανένα trampolino :punk:
Παιδια το Σαββατο ξεκινησα πρωτη φορα γυμναστηριο ....... Για πρωτη μερα εμεινα περιπου 1, 1/2 ωρα και μετα απο 35 λεπτα διαδρομο εγινε γνωριμια με ολα τα οργανα (7-8). Οσο ημουν εκει , ενοιωθα καλα . Απο το βραδυ ομως μεχρι και σημερα πονανε χερια και ποδια στο πισω μερος πανω απο τα γονατα ..... Σήμερα θα ξαναπαω και δεν ξερω τι να κανω . Να κανω μονο διαδρομο ή να προσπαθησω παλι καποια οργανα ?
Επισης να ρωτησω καποια παλια , στην αρχη ειχε τετοια προβληματα? Και αν ναι σε ποσο καιρο εγκλιματιστηκε στο προγραμμα?
Ευχαριστώ...
"τετοια προβληματα" ? τι εννοεις?
μια χαρα βρε
διαδρομο και οργανα εκανες. τελειοτατα!
συνεχισε ετσι!!
τι σε προβληματιζει?
An dε πιαστείς πρώτη μέρα γυμναστήριο μετά από αγυμνασιά δε θα πιαστείς ποτέ. Από κάτι σπατάνια που ξέρω καλό είναι να γυμνάσεις διαφορετικές μυϊκές ομάδες κάθε μέρα για να τους δώσεις χρόνο αποθεραπείας και να μη τραυματιστείς π.χ. μια μέρα πόδια, μια χέρια-πλάτη και μια στήθος
10' διαδρομο
10' ποδηλατο
10' ελειπτικο
βαρη
κοιλιακους
ραχιαιους
leg raises
Μπραβο Alma που ξεκινησες! Τις πρωτες μερες ειναι φυσιολογικο να εχεις αυτους τους πονους. Σε λιγες μερες θα που θα αρχιζει να συνηθιζει το σωμα σου θα εισαι μια χαρα. Για πες πως αισθανεσαι; Δεν εχει ανεβει η ψυχολογια σου;Quote:
Originally posted by Alma libre
Παιδια το Σαββατο ξεκινησα πρωτη φορα γυμναστηριο ....... Για πρωτη μερα εμεινα περιπου 1, 1/2 ωρα και μετα απο 35 λεπτα διαδρομο εγινε γνωριμια με ολα τα οργανα (7-8). Οσο ημουν εκει , ενοιωθα καλα . Απο το βραδυ ομως μεχρι και σημερα πονανε χερια και ποδια στο πισω μερος πανω απο τα γονατα ..... Σήμερα θα ξαναπαω και δεν ξερω τι να κανω . Να κανω μονο διαδρομο ή να προσπαθησω παλι καποια οργανα ?
Επισης να ρωτησω καποια παλια , στην αρχη ειχε τετοια προβληματα? Και αν ναι σε ποσο καιρο εγκλιματιστηκε στο προγραμμα?
Ευχαριστώ...
ωχ δεν το ειχα διαβασει καλα.
(ρομπα)
οι πονοι ηταν το προβλημα. σε 2-3 μερες περναει το πιασιμο.
κανε πιο χαλαρα ομως μεχρι να συνηθισεις.
παω να κανω 10'στεπ και 2-3 ασκησεις για τα ποδια-γλουτους και σας καληνυχτω...
fae!_prits_:p νοιωθω πολυ καλα που ξεκινησα .........Εχω δρομο ακομα βεβαια . Σήμερα παρολο οτι ειχα δυσκολη μερα δεν σκεφτηκα ουτε στιγμη να μην παω. Ξεκινησα με το σκεπτικο να κανω μονο λιγο διαδρομο. Τελικα έκανα 40 λεπτα διαδρομο και ασκησεις για τα ποδια . Ακούγεται αστειο αλλα ενοιωσα υπέροχα που ιδρώσα! Ελπίζω να 'ιδρωσει" και ο μεταβολισμος μου .
Αν τα καταφερω τον επομενο μήνα και επιτρέψουν και τα οικονομικα θελω παρα πολυ να ξεκινησω πεζοπορια (αγχολυτικο)...........
Αγαπημένη μου click σήμερα έκανα πιο χαλαρα οργανα ......Σε ευχαριστω...
Γεια σας παίδες!!!!! :roll::roll:
Έχω ξεκινήσω και γω δειλά δειλά να κάνω γυμναστική και να πω την αλήθεια δεν είναι και το καλύτερό μου αλλά πρέπει... εξάλλου τρώγοντας ανοίγει η όρεξη.........
Ήθελα να ρωτήσω τους βετεράνους του αθλήματος (:smilegrin::smilegrin:) πόση ώρα είναι αρκετή την ημέρα και πάνω κάτω πόσες φορές τη βδομάδα πρέπει να πηγαίνω? Κάθε φορά που πάω κάνω 30 λεπτά διάδρομο (και μετά βλέπω αστράκια...... :shocked2::shocked2:) και 10 λεπτά το πολύ στεπ. Το λίπος μου είναι συσσωρευμένο στην περιοχή της κοιλιάς και όταν ρώτησα τί πρέπει να κάνω για να με βοηθήσει στις καύσεις, μού είπαν ΒΑΡΗ! Ο Χριστός και η Παναγία λέω..... Εδω σέρνομαι μετά απο 30 λεπτά στον διάδρομο, θα κάνω και βάρη???? Για πείτε βρε παιδιά, ξέρει κανείς τί ισχύει......?
ισχύει αυτό που σου είπαν, για να αυξήσεις καύσεις πρέπει να αυξήσεις μυΐκή μάζα άρα βάρη.
Πάντως μην αγχώνεσαι, σε λίγο καιρό τα 30' διάδρομος θα είναι παιχνιδάκι και σου το υπογράφω. 3-4 φορές την εβδομάδα είναι υπεραρκετές.
10' διαδρομο
10' ποδηλατο
10' ελειπτικο
βαρη
κοιλιακους
leg raises
Penelope και γενικά όποιος ξέρει... Θέλω να πάρω ένα μηχάνημα για το σπίτι αλλά είμαι ανάμεσα σε διάδρομο και ελλειπτικό? Αλλά ελλειπτικό δεν έχω κάνει ποτέ, είναι πιο κουραστικό απτον διάδρομο ε? Και πιο αποτελεσματικο ίσως?
Χμμμ ναι σε ψηλο επιπεδο ειναι πιο κουραστικο... στη θεση σ θα επαιρνα διαδρομο... Το ελεπτικο κανει φοβερη δουλεια στους γλουτους παντως...
ασημενια, εγω που ειχα κανει πιο παλια ελειπτικο, δε μου άρεσε :/
Απλά το λέω γιατί είπες οτι δεν εχεις κανει. και καλύτερα μη πάρεις κάτι που δε ξέρεις πως είναι.
ο διάδρομος είναι πιο ασφαλές επιλογή θα έλεγα.