ναι βρε one δίκιο έχεις.. πρέπει να πας 58:P,
τωρα που το σκέφτομαι και γω πρέπει να παω 38.. ναι ναι δεν είναι κατάσταση αυτη:P
Printable View
ναι βρε one δίκιο έχεις.. πρέπει να πας 58:P,
τωρα που το σκέφτομαι και γω πρέπει να παω 38.. ναι ναι δεν είναι κατάσταση αυτη:P
Aντε,ενωμενες θα νικησουμε:P
Ειδα μια ψηλη, αδυνατη σημερα στο γυμναστηριο και σκεφτηκα οτι αυτη πρεπει να ειναι η one. Ειδα και μια γλυκια, μαυροντυμενη με piercing, tattoo και ακουστικα στα αυτια και λεω να και η mitsokolo! Ηταν και μια λεπτοκαμωμενη που ψιλοβαριοτανε στον διαδρομο, μασαγε τσιχλα και κοιταζε ανα δυο λεπτα το κινητο της... Ναι click εσενα λεω :D Στην διπλανη αιθουσα δυο κυριες, μακρια απο τα αδιακριτα βλεμματα των αντρων ειχαν κατσει οκλαδον και συζητουσαν... smart και lessing. Η smart ειχε προβληματιστει διοτι δεν ηξερε γιατι συρρικνωθηκε το τικερακι της και η lessing της ελεγε κατι για bbcode σβησε τις αγκυλες και τετοια. Αβυσσος η φαντασια ωρες ωρες...
Nαι αυτη η ψηλη εγω ημουν,ελπιζω να μην με ειδες την ωρα που εκανα γενικη γυμναστικη ομαδικο και χοροπηδουσα σαν καγκουρο:dork:
Οχι καλη μου στην εξοδο σε πετυχα :D Αναρωτιεμαι γιατι δεν μας αφηνουν κι εμας τους αντρες να συμμετεχουμε σε αυτα τα πολυ ωραια προγραμματα... Η τουλαχιστον να κοιταμε :D :D :D :D
xaxaxaxaxaxaxaxax καλα μπερδευτικες φαε πριτς μου... η ψηλη ΠΟΛΥ δυνατη εγω ημουν! :lol: :lol: :lol: :lol:
και συ που κρυβοσουνα και δε σε ειδα?! χμ? :sniff: :blush::blush:
το Πασχα ειναι τουεντι φορ οφ ΕΙΠΡΙΛ !
σημερα μετα απο ενα χρονο δοκιμασα και εφαγα μακαρονια(μια πιρουνια) τι το ηθελα φακ μαι στανιο. :thumbdown:
mitsokolo μου σου καθισαν βαρια?τι σε ενοχλησε?θυμαμαι καλα πως ουτε ψωμι δεν τρως?Quote:
Originally posted by mitsokolo
σημερα μετα απο ενα χρονο δοκιμασα και εφαγα μακαρονια(μια πιρουνια) τι το ηθελα φακ μαι στανιο. :thumbdown:
ασε αγγελουδακι μου λες και εφαγα αγκυρα ηταν! τι το θελα, απο τη μερα που χειρουργηθηκα δεν εχω φαει , ψωμι, ρυζι, μακαρονια, γλυκα.
σημερα εκανα γαριδομακαροναδα και τσιμπησα μια πιρουνια και ΓΚΝΤΟΥΠ! μου κατσανε αστα να πανεεεε!!!
δε θα ξαναφαω. χεχεχεχ
γιατι ετσι? αν εκοβες ολα αυτα πριν ισως κ να μη χρειαζοσουν καν επεμβαση βρε κοριτσι...
κριμα ειναι να μη μπορεις να τα απολαυσεις :(
το θεμα ειναι πως λειτουργει καπως ''περιεργα'' η επεμβαση και δεν ζηλευω τροφες.
ουτε μου λειπουν, ουτε θα πω ''α πειναω''
απλα τρωω για να συντηρουμαι πλεον, και αυτο ειναι το ''μικρο μου θαυμα''
δε θα προλαβαινα να κανω διαιτα κοριτσακι μου, θα εβλεπα τα ραδικια αναποδα με τοσα κιλα....
απ τα 14 σε διαιτες ημουν, μετα ηρθε και η καταθληψη και οι κρισεις πανικου και δε συμμαζευοταν τιποτα.
αν δεν ειχα και το μαναρι μου στο πλευρο μου ολα αυτα τα χρονια να με στιριζει και να ειναι κοντα μου, στα χειροτερα μου δεν ξερω πως θα ημουν τωρα, και αν θα ημουν..
ναι ετσι ειναι, αχ δεν ειναι υπεροχος ο ερωτας?!?!??!?!? μες το μυαλο μου εισαι...του εστειλα μολις μηνυμα...αραγε τι θα εκανα αν παθαινε κατι...νομιζω θα εμενα μιση για παντα :(
ακομα και απο τον ιδιο μου τον εαυτο μονο αυτος με σωζει...
ε μετα απο τοσα χρονια εχει γινει πλεον κομματι μου, δεν μπορω να το εξηγησω...
μαζι στα παντα στα ασχημα και στα καλα
παντα ετσι χαρουμενη να εισαι κακο κοριτσακιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιι :love: :love: :D
ρε...Quote:
Originally posted by onelifeonechance
Σκεφτομαι οτι τί καλα που τη βγαλαμε το χειμωνα με τα κολαν και τα τζιν και τις μακριες μπλουζες..
Ερχεται το καλοκαιριιιι πωπωπωπω..φρικη.. Με εβλεπα στους καθρεφτες του ζαρα και νομιζω πρεπει να παω 58 κιλα:P
κοιτα να δεις πώς λειτουργει το φορουμ ωρες ωρες.
τις τελευταιες μερες σκεφτομαι κι εγω εντονα τις ιδιες μαλακιες.
βλεπω σημερα το μηνυμα σου λιγο πριν φυγω...
και παω καρφι και βαζω μπλουζακι με τα μπρατσα εξω.
αμα τα διαβαζω ειναι αλλιως. μου χτυπαει ασχημα το ποσο κομπλεξαρες γινομαστε ωρες ωρες.
θενξ ρε. ειλικρινα!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
πριτς, δε μασαω ποτε τσιχλα, επισης δεν εχω καλη σχεση με το κινητο μου. ολα τα πετυχες βρε!!! :smilegrin:
δεν ειμαι χαρουμενη...απλα νιωθω γεματη, και απτα κακα και απτα καλα, και ας πλακωθηκαμε τις προαλλες, φυγανε τηλεκοντρολ...τηλεφωνα...και δε θυμαμαι καν το λογο γιατι μετα εκοψε το δαχτυλο του (και τοτε ως δια μαγειας τα ξεχασα ολα...)
χμχμ λες να το εκανε επιτηδες?! ακου τι σκεφτηκα, ααααααααα καηκε!!!! θα τον βαλω να τα ξερασει ολα αποψε μετα το μισο μπουκαλι ουισκι!!!!!:lol:
μια ζωη μαζι ε...εγω που τον ηξερα απο μικρο κ πηγαιναμε μαζι μεχρι και αρμονιο αλλα δεν παιζαμε μαζι τι να πω...
αν τον ειχα γνωρισει 20 χρονια νωριτερα θα ημουν πολυ καλυτερος ανθρωπος τωρα...
ελα ρε τοσα χρονια ? κοιταξε να δεις πως τα φερνει η ζωη καμια φορα χεχεχε
καλα μωρε ολοι πλακονοντε νταξει πιστευω ειναι απαραιτητο καμια φορα να αναβουν λιγο τα αιματα. ετσι για το καλο ρε παιδι μου χαχαχαχαχ
ναι μετα εχει κ καλο σεξ ;) το προβλημα ειναι οτι δεν βρισκουμε συνηθως καποια κομματια του τηλεφωνου ή του κοντρολ κ μας σπανε τα νευρα μετα χαχαχαχχα
τη μερα του γαμου σκεφτομουν...αχ ρε γιαννη που ησουν τοσα χρονια...διπλα μου κ δε σε εβλεπα!!!
κι υστερα λενε δεν ειναι γραμμενη η μοιρα μας...το βραδυ που τον γνωρισα αλλον πηγαινα να συναντησω, αλλα ειχε κλεισει το μαγαζι που συχναζαμε κ πηγα σε αλλο...ειχε μονο 1 τραπεζι αδειο κ μπηκαμε την ιδια ωρα εγω κι αυτος με την παρεα μας. Ετυχε να γνωριζονται δυο απτην παρεα κ κατσαμε ολοι μαζι...
κ εγω κλαιγομουν ολο το βραδυ οτι εχασα τον αλλο...
που ναξερα! να ζωον (αυτομουτζωθηκα χαχαχαχα):bouncy:
πως γνωριστηκατε εσεις mitsokolo?
Α χα χα εγω να λεω στη Σμαρτ για αγκυλες κ Β.Β.CODE!!!!Mπραβο ΦΑΕΠΡΙΤΣ θα το βαλω στα ανεκδοτα!!!!:lol::bouncy:Αφου μετα απο 5 μηνες στο φορουμ καταφερα να βαλω τικερακι :smilegrin::lol::smilegrin::lol::smilegrin::lol::s milegrin::lol::crazy::crazy::crazy:
τα πετυχε ολα δηλαδη! χαχαχαχα
με τρομαζεις!!Quote:
Originally posted by fae!_prits_:p
Ειδα μια ψηλη, αδυνατη σημερα στο γυμναστηριο και σκεφτηκα οτι αυτη πρεπει να ειναι η one. Ειδα και μια γλυκια, μαυροντυμενη με piercing, tattoo και ακουστικα στα αυτια και λεω να και η mitsokolo! Ηταν και μια λεπτοκαμωμενη που ψιλοβαριοτανε στον διαδρομο, μασαγε τσιχλα και κοιταζε ανα δυο λεπτα το κινητο της... Ναι click εσενα λεω :D Στην διπλανη αιθουσα δυο κυριες, μακρια απο τα αδιακριτα βλεμματα των αντρων ειχαν κατσει οκλαδον και συζητουσαν... smart και lessing. Η smart ειχε προβληματιστει διοτι δεν ηξερε γιατι συρρικνωθηκε το τικερακι της και η lessing της ελεγε κατι για bbcode σβησε τις αγκυλες και τετοια. Αβυσσος η φαντασια ωρες ωρες...
εσυ με ξερεις κ δεν το λες :shocked2:
εσενα παιδι μου σε οδηγουσε κανονικα προς τα πανω του η μοιρα! χαχαχαχα
η κολλητη μου τον ειχε μπανησει για λογαριασμο μου και ειχε κανονισει να βγουμε (εγω δεν ειχα ιδεα για τα προξενια της)
μπορει να ακουστει βλακεια αλλα με το που μπηκα στο μαγαζι καρφωθηκε ο ενας στον αλλο, οπως στις ταινιες που σταματαει ο χρονος? καπως ετσι. και ειχα κολλησει και στην πορτα και δεν αφηνα να μμπουν οι απο πισω χαχαχαχα
ε μετα με το ππου μου λεει η φιλεναδα, ''αυτος ειναι'' εμεινα μαλακας :P :P
απο εκεινη τη μερα ειμαστε σιαμαιοι. Δεκεμβρης 1999
μπουμπουκι σε πηρε!!:bigsmile:
χαχαχαχαχαχ κλικακι...
πλακα πλακα δεν καταλαβα πως εφυγαν τα χρονια μαζι του
τιποτα δεν εχει σβησει - ξεθωριασει κουλουπου κουλουπου :blush:
αχ, μπραβο , πολυ ρομαντικες οι ιστοριες σας , μπραβο, μπραβο :)
εμενα τα μοιραια δε μου βγηκαν τοσο ωραια :D αλλα τουλαχιστον εχω να το λεω οτι μου τυχαν μοιραια :lol:
τωρα σορι που χαλαω το ομορφο ρομαντικο κλιμα αλλα εχω ερωτηση , πραγματικη κ καθε απαντηση ευπροσδεκτη:
πως καταλαβαινουμε αν καποιος ειναι τελειως μαλ@κας ή τελειως χαζος???
ποια ειναι η ειδοποιος διαφορα?
:S
iq test?
χαχαχαχ σμαρτακι, κοιτα μια δοση μαλακιας ολοι την εχουν τωρα μενει να κανεις λιγο πρακτις στο ''ΠΟΣΟ''
:P :P :P
ναι μωρε, δε λεω για το μεσο ορο... απλα αναρρωτειμαι για συμπεριφορες που μονο μια εκ των δυο παραπανω "παθησεων " μπορει να εξηγησει :S
το IQ τεστ ειναι προκληση.... αλλα δεν ξερω μεχρι ποσο ..κατω φτανει :p
η ωρα αλλάζει στις 3 τα ξημερωματα και παει 1 ωρα πίσω?
Έτσι είναι??? ξερει κανεις?
απο 3 θα παει 4
σκευτομαι το φιλαρακι μου που το εχασα το καλοκαιρι και μου λειπει απιστευτα, συντομα θα αφιερωσω ενα τατου για αυτον :love:
Ελα να γραφτεις στο γυμναστηριο που παω,ηταν σημερα κ ενας αντρας μαζι μας!;)Quote:
Originally posted by fae!_prits_:p
Οχι καλη μου στην εξοδο σε πετυχα :D Αναρωτιεμαι γιατι δεν μας αφηνουν κι εμας τους αντρες να συμμετεχουμε σε αυτα τα πολυ ωραια προγραμματα... Η τουλαχιστον να κοιταμε :D :D :D :D
Καλα το μπλουζακι με μπρατσα εξω,παει κ ερχεται..Το μπικινι με την κοιλια εξω πως θα βαλω.Κι εγω εχω αρχισει και κουραζομαι με τα κομπλεξ μου αλλα ελπιζω πως καποια στιγμη θ'αλλαξει κι αυτο. (?)Quote:
Originally posted by click
ρε...Quote:
Σκεφτομαι οτι τί καλα που τη βγαλαμε το χειμωνα με τα κολαν και τα τζιν και τις μακριες μπλουζες..
Ερχεται το καλοκαιριιιι πωπωπωπω..φρικη.. Με εβλεπα στους καθρεφτες του ζαρα και νομιζω πρεπει να παω 58 κιλα:P
κοιτα να δεις πώς λειτουργει το φορουμ ωρες ωρες.
τις τελευταιες μερες σκεφτομαι κι εγω εντονα τις ιδιες μαλακιες.
βλεπω σημερα το μηνυμα σου λιγο πριν φυγω...
και παω καρφι και βαζω μπλουζακι με τα μπρατσα εξω.
αμα τα διαβαζω ειναι αλλιως. μου χτυπαει ασχημα το ποσο κομπλεξαρες γινομαστε ωρες ωρες.
θενξ ρε. ειλικρινα!!
Μιτσοκολο,λυπαμαι για το φιλο σου..Σε καταλαβαινω,σε 15 μερες ειναι 2 χρονια που εχασα κι εγω εναν δικο μου..
badgirl m kalispera... poluuuuuuu sosto ayto pou les peri agglias...Quote:
Originally posted by badgirl11
σκεφτομαι οτι τελικα ειμαι τυχερη στο νησι, στην αγγλια δεν θα αντεχα νομιζω...2 εβδομαδες διακοπες κ ειχα φρικαρει!
alla epidi megalosa k emena panda se nisi na soy pw..oti pragmatika oso sixenomai tin agglia k latreyw tin ellada..tora poy anoigei o keroseinai uperoxaa naiiiiii k omos......eimai ,,k egw arnoume na pistepsww poso omorfa einai..xaxaxa ton upolipo kero xaliaaaaaaaaaaa ...alla den masame:yes::yes:
συμφωνώ και εγω σε αυτά που λέτε, εκεί που έχω τις ενστάσεις μου είναι στο αν θα σταματήσουν τα κομπλεξ μας.Quote:
Καλα το μπλουζακι με μπρατσα εξω,παει κ ερχεται..Το μπικινι με την κοιλια εξω πως θα βαλω.Κι εγω εχω αρχισει και κουραζομαι με τα κομπλεξ μου αλλα ελπιζω πως καποια στιγμη θ'αλλαξει κι αυτο. (?)
Προσωπικά δε πιστευω οτι αλλάζει, αλλά αντιθέτως οτι εντείνεται..
και όχι μονο με τα κόμπλεξ-κιλά-διαιτα..κλπ...
αλλά και με οτιδήποτε αυτοκαταστροφικό , εξάλλου σχεδόν το ίδιο είναι.. (χοντρικά δλδ... ανάλογα με τον βαθμό που μας απασχολεί και μας καταστρέφει)
τοσο καλα ε...το μουσειο φυσικης ιστοριας υπαρχει ακομη? μονο αυτο μαρεσε. ηταν κ παλια κ θυμαμαι λιγα...τα ταξι, τους πορτιερηδες με τακαπελα, το ελληνικο εστιατοριο με τις απιστευτα τεραστιες μεριδαρες...Quote:
Originally posted by bubulitsa86
badgirl m kalispera... poluuuuuuu sosto ayto pou les peri agglias...Quote:
Originally posted by badgirl11
σκεφτομαι οτι τελικα ειμαι τυχερη στο νησι, στην αγγλια δεν θα αντεχα νομιζω...2 εβδομαδες διακοπες κ ειχα φρικαρει!
alla epidi megalosa k emena panda se nisi na soy pw..oti pragmatika oso sixenomai tin agglia k latreyw tin ellada..tora poy anoigei o keroseinai uperoxaa naiiiiii k omos......eimai ,,k egw arnoume na pistepsww poso omorfa einai..xaxaxa ton upolipo kero xaliaaaaaaaaaaa ...alla den masame:yes::yes:
Παντως στρωσε στρωματακι στην πλατεια του bigben και αραξε! Πιες ενα χυμουδακι κανε κ τιποτε ανωδυνες ασκησουλες να μεινουν κουφετο οι Αγγλοι χαχαχαχ:thumbup:
Ασε που μπορεις να φανταζεσαι οτι εισαι σε καποια πλαζ στο ελλαντα...
μετωπικη! :wink1:Quote:
Originally posted by mitsokolo
εσενα παιδι μου σε οδηγουσε κανονικα προς τα πανω του η μοιρα! χαχαχαχα
η κολλητη μου τον ειχε μπανησει για λογαριασμο μου και ειχε κανονισει να βγουμε (εγω δεν ειχα ιδεα για τα προξενια της)
μπορει να ακουστει βλακεια αλλα με το που μπηκα στο μαγαζι καρφωθηκε ο ενας στον αλλο, οπως στις ταινιες που σταματαει ο χρονος? καπως ετσι. και ειχα κολλησει και στην πορτα και δεν αφηνα να μμπουν οι απο πισω χαχαχαχα
ε μετα με το ππου μου λεει η φιλεναδα, ''αυτος ειναι'' εμεινα μαλακας :P :P
απο εκεινη τη μερα ειμαστε σιαμαιοι. Δεκεμβρης 1999
παλι καλα που δεν ηταν το 1666, ή το 1888 χαχαχαχ τυχαιο? δε νομιζω!
ωραια ημερομηνια, το 11 και το 7 με το 9 τα θεωρω πολυ τυχερα...
11/11 τον γνωρισα...
τετοια γραφε κοπελια θα κανω εμφανιση στον παραλιακο με μαγιο σημερα μου φαινεται!! :smilegrin:Quote:
Καλα το μπλουζακι με μπρατσα εξω,παει κ ερχεται..Το μπικινι με την κοιλια εξω πως θα βαλω.Κι εγω εχω αρχισει και κουραζομαι με τα κομπλεξ μου αλλα ελπιζω πως καποια στιγμη θ'αλλαξει κι αυτο. (?)
μπαντ!!!!
πηγες 88,8???
ουαου!!! :thumbup:
μπραβο!!!!
καλημερα κοριτσουδια μου και αγορουδια :lol:
ελπιζω ολοι να φυσατε! αφηστε τα κομπεξ μη βγαλω τα δικα μου εδω μεσα και γινει χαμος :P :P
σκευτομαι πως εφαγα μισο κουλουρακι θεσσαλονικης με μηλο και κανελα -χωρις ζαχαρη- γαμηστερενιοοοοοοοοοοοοο
Σωστα τα λες Σισι,αν και μολις ανοιξει ο καιρος για τα καλα και σκαω απο τη ζεστη,τα κομπλεξ πανε περιπατο και τα φοραω ολα κανονικοτατα.Εδω φορουσα σουπερ μινι και τιραντακια στα 100,φετος στα 66-67 δεν θα βαλω;Μονο στην παραλια με πιανει λιγο η ντροπη,αλλα οταν ερχεται εκεινη η στιγμη,δεν σκαω κιολας!!Quote:
Originally posted by Ciciliana
συμφωνώ και εγω σε αυτά που λέτε, εκεί που έχω τις ενστάσεις μου είναι στο αν θα σταματήσουν τα κομπλεξ μας.Quote:
Προσωπικά δε πιστευω οτι αλλάζει, αλλά αντιθέτως οτι εντείνεται..
και όχι μονο με τα κόμπλεξ-κιλά-διαιτα..κλπ...
αλλά και με οτιδήποτε αυτοκαταστροφικό , εξάλλου σχεδόν το ίδιο είναι.. (χοντρικά δλδ... ανάλογα με τον βαθμό που μας απασχολεί και μας καταστρέφει)
ΧΑΧΑΧΑΧΑ τρελοοο!!Quote:
Originally posted by click
τετοια γραφε κοπελια θα κανω εμφανιση στον παραλιακο με μαγιο σημερα μου φαινεται!! :smilegrin:Quote:
αν δεν ειχα κοψει το τσιγαρο, θα κανα καμια κουτα αποψε!