Του Κορκονέα η σφαίρα εκτροχιάστηκε στην καρδιά του Γρηγορόπουλου ενώ του 18χρονου η φωτοβολίδα ήταν ακριβώς στον στόχο.
Printable View
Του Κορκονέα η σφαίρα εκτροχιάστηκε στην καρδιά του Γρηγορόπουλου ενώ του 18χρονου η φωτοβολίδα ήταν ακριβώς στον στόχο.
ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΓΝΩΣΕΙΣ ΠΑΡΤΕ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΕΓΩ ΕΓΙΝΑ Κ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙ ΑΥΤΌ ΕΦΥΓΑ ΚΑΘΗΣΤΕ ΜΕΧΡΙ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΜΕΤΑ ΑΛΕΜΑΟ
Ειμαι συντετριμμενος για το αδικο κακο, που βρηκε το καημενο το γουρουνοπουλο.
Ακου να δεις σε τι κοινωνια ζουμε,να πας να κανεις τη δουλεια σου,να δειρεις,να τραμπουκισεις να σκοτωσεις υπο τις εντολες και με την ευνοια της εξουσιας και της δικαιοσυνης και με περισιο ζηλο και να κινδυνευεις να υποστεις και συνεπειες.
Αυτες τις ευαισθησιες να μην ειχα,μια χαρα θα μουνα.
Σε ευχαριστώ για την εμψύχωση σπουργιτι:)
Δεν το βάζω κάτω η αλήθεια είναι ότι έχω προοδεύσει αυτά τα τρία χρόνια αλλά όχι όσο θα ήθελα, δλδ να μην έχω άγχος π.χ για ένα ποτό η να γνωρίσω μια κοπέλα η να πάω σινεμά, αυτά είναι πράγματα που δεν μπορώ να κάνω ακόμη λόγω άγχους.
Τώρα εντάξει ο επόμενος στόχος μου είναι να φτάσω 80 κιλά, νομίζω και αυτό θα με βοηθήσει και με την αυτοπεποίθηση.
μια φορά το χρόνο για την αγωγή όλου του χρόνου;
η κρίση άγχους είναι διαφορετική ανα περίπτωση εκτιμώ, εμένα συνήθως με πιάνει ένα πάγωμα, πότε δεν μπορώ να ανασάνω, πότε ταχυπαλμία, και αποπροσωποποίηση ίσως.
Ε ουσιαστικά για να δει που βρίσκομαι πάω, αλλά νομίζω πως δεν με θυμάται, γιατί δεν πάω τακτικά.
Οπότε ίσως και να παίρνω αγωγή λάθος, δεν ξέρω.
Την αγωγή έχω βρει φαρμακείο που μου την δίνει χωρίς χαρτί, απλά τους είχα πάει στην αρχή.
Και εγώ έχω κρίση άγχους τότε και ταχυκαρδίες με πιάνουν και παγωμαρα και άλλα.
Είναι δύσκολο να το διαχειριστείς αυτό. Το ξερω.
Εύχομαι περαστικό να είναι.
ΕΓΩ ΠΙΝΩ ΚΑΦΕ Κ ΤΣΙΓΑΡΟ ΑΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΑΦΕ Κ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΣΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΕΓΩ ΔΕ ΦΤΑΙΩ ΤΟ ΚΑΤΑΛΆΒΑΤΕ ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΕΓΩ ΖΗΤΑΩ ΚΑΦΕ Κ ΤΣΙΓΑΡΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Κ ΦΤΑΙΝ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΔΕ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ
Πω πω φίλε, έμπλεξαν και τον 16χρονο αδερφό του 18χρονου ώστε να εμπλέξουν ΚΑΙ τους γονείς για εποπτεία ανηλίκου κι έτσι να του καταστρέψουν την οικογένεια. Μιλάμε για φοβερό δόλο!
Γουρουνάκια δεν θα σας λυπηθώ ποτέ.
https://www.youtube.com/watch?v=F6Y2pL8Rbrw παραπολυ δυνατο η βαση των παντων οσον ζουμε κι το πως γινομαστε μεγαλώνοντας .
Άσπεργερ πες το με δικά σου λόγια δεν μπορώ να βλέπω βίντεο λόγω κούρασης.
Και να σου πω κάτι, κι εγώ κι εσύ περάσαμε δύσκολα παιδικά χρόνια αλλά ούτε κακοποιητές γίναμε ούτε βιάστριες ούτε δολοφόνοι ούτε ούτε ούτε ούτε. Δεν λέω πως δεν παίζει ρόλο η οικογένεια μα ένα μεγάλο μερίδιο το έχει η ίδια η κοινωνία και ο ίδιος μας ο εαυτός. Πώς σκεφτόμαστε αν σκεφτόμαστε. Πως επεξεργαζόμαστε τις πληροφορίες. κ.ά.
Ενώ εμείς χαρλευ περάσαμε ζάχαρη εμάς τότε θα μπαίναν οι Τούρκοι κ κάποιους είχαν πει να μασ δώσουν ναρκωτικά οι γονείς μασ για να δουλεύουμε τότε δε μασ υπολόγιζαν καθόλου σαν ανθρώπους γινόταν το μαλιοβρασι πάλι κινδύνευε το κράτος κ μασ δώσανε ναρκωτικά για να δουλεύουμε μετά Στράτο τα ίδια τι περιμένεις να γίνουμε άνθρωποι
Εγώ δουλεύω από τα 13 κι είμαι 42 ο πατέρας μου με έλεγε σε πέρασα πρόγραμμα μαλακιεσ ένα κάρο τι περίμενες να γίνουμε
ολα παιζουν ρολο κι φυσικα σε τι κοσμο ζουμε κι ο κοσμος μας ειναι πια ΑΝΑΠΟΔΟς οπως λεει κι ενας πολυ σοφος αντρας που λεγετε βαθιωτης !!
Αφού δεν το λέει ο δε******ωτης πάλι καλά
Ξαναλέω το 90 είχε σωθεί μια εν άγνοια μου κ με βάλανε εν άγνοια μου να βγάλω θεραπείες πολεμοσ κλπ τώρα ξανάγινε το ίδιο για μένα δεν είναι κάτι τότε είχε -85 το κοντέρ τώρα πήγε-150 ο στρατηγοσ ο παλιός το αρνείται οι θεραπείες που είχαν ήταν από το 90 αυτή τη θεραπεία έχει η μαφία από το 90 τώρα βγήκε καινούρια
Μαλακές παρατραβηξε το αστείο και το 90 τα ίδια έγιναν πάνω κάτω
Ολεσ οι γυναίκες σκασανε στα γέλια μασ κοροϊδεύουν σταματηστε
Για να καταλάβετε το πρόβλημα δεν είναι να μην καπνίσεις το πρόβλημα είναι πως θα καπνιζεισ μέχρι τα 120
ΟΤΑΝ ΝΙΩΘΕΙς ΜΕΣΑ ΑΠ ΤΟ ΠΕΡΑς ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΕς ΚΙ ΚΑΤΟΥΡΙΣΕς ΣΤΟ ΠΥΓΑΔΙ ΤΗς ΖΩΗς ΓΙΑΥΤΟ ΣΕΧΟΥΝ ΟΛΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙς ΣΑ ΑΝΘΡΩΠΟς ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΛΙΡΟ ?? ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΗΛΘΕ ΚΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΚΑΠΟΥ ΚΙ ΕΓΩ :eek:
Ζεις κανονικά εσύ κι οι άλλοι κανονικά κ να πάει να γαμηθει όλο το θεατράκι
δε εχεις αδικο φιλαρακι κι εσυ εχεις τον πονο σου κι το παραπονο απ την ριμαδοζωη .
Εγώ μια χαρά είμαι εσεισ έχετε πρόβλημα κ με στεναχωρειτε
Ξαναλέω είμαι ουκασ δεν υπάρχει κάτι από δουλειά που δεν κάνω παίρνω ειδικά χάπια για να κυκλοφορώ ανάμεσα σε πολίτες ξεκοληστε από μένα ήσυχα ήσυχα κι όλα καλά αυτοί που παίρνουν τη δύναμη μου σε σιρόπι πρέπει να σκάβουν 10 στρέμματα με την τσαπα αν είναι όλο με κάναν ουκα γτ δεν έχω πρόβλημα με κανέναν κι έχω τρομακτικά φυσικά προσόντα 50 Έλληνας 25 Αφρικανός κι 25 Αμερικανός ξαναλέω παίρνω ειδικά χάπια κάτι αναβολικά για άλογα που πήρα στον πόλεμο ίσα που με πιάσανε κι έχω πάρει κ φάρμακα για κότες ως εκ τούτου δεν κάνω για γυναίκες δεν με πειράζει αυτό αλλά μην προκαλείτε γτ εγώ δεν ενοχλώ προσέχω
Άμα σας πω τις θεραπείες θα πεθάνετε όλοι άμα βγάλω λεφτά πεθενετε μήπως είστε λίγο μαλακές είστε έχω 3 κόρες κ μια γυναίκα άμα ΤΙΣ πειράξετε θα σασ πω ΤΙΣ θεραπείες και να πάτε να γαμηθειτε δεν αξίζετε φράγκο πάντως γτ τα λέω όλα αυτά γτ όταν πας για ουκασ σου κόβουν τα χέρια τα πόδια κ σε σουβλιζουν όπερ σημαίνει ότι τα παιρνασ όλα θα ξεχάσετε τα πάντα ότι σασ λέει το κράτος θα λέτε ναι κι οποιοσ δε γουστάρει εμπορασ κ τα ξεχνάμε όλα κι εσεισ κι εγώ κ ζούμε αρμονικά
Λύσαμε όλα τα προβλήματα της χώρας και ασχολούμαστε με την ροζ σημαία...Το επίπεδο του κοινωνικού διαλόγου εκφυλίζεται.
οταν αυτοι που κυβερνανε επιτρέπουν το σύμβολο της ελλαδας να το κανουν ετσι θα φτιάξουν ολα τα αλλα ?? μπαχαλεξ εγινε η πατρίδα παιδια.
Αστα ασπεργκερ γεμισαμε απλυτους και λαθρο που μας κλεβουν,μας βιαζουν και μας σκοτωνουν.Λες και μεις δε ξερουμε απο μονοι μας.Εμεις τα διδαξαμε και θα τα κανουμε καλυτερα απο ολους.
Αντε γιατι..Λιγα για την Ελλαδαρα μας τουρκοσποροι..
Μαλακισμενησ μαλακιασ το ανάγνωσμα ο Μητσοτάκης θα πεθάνει κ δε θα φταίω είστε όλοι αδερφές μαλακισμενεσ λουγκρεσ
Προσπαθείτε να με σκοτώσετε από το 1996 αν τα καταφέρετε θα πεθάνουν όλοι σε 3 χρόνια να ξέρετε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΚΑ
Από το 12 μέχρι το 15 πέθαιναν γτ η Ελλάδα δεν αξίζει όσο συνεχίζετε τόσο πεθαίνουν να ξέρετε η μόνη λύση είναι να τα βρούμε είμαι το μισό αεπ της χώρας αν πεθάνω θα πέσει πείνα
Εντάξει είμαι από τους πιο φτωχούς καλό είναι να μην πεθάνω σε καμία 10ετια το συζητάμε
Οι μεγάλες θεραπείες είναι 2
Κορτιζονη και τα αντίδοτα από τη χούντα
Κορτιζόνη κ πρωτεΐνες μονόκλονικο αντισωμα
Και μια παράκληση μην το παίζετε άγγελοι όλοι σκατα είμαστε κάποιοι επιπλέουν
άστα, άστα. Ήρθαν και μας πήραν και τις δουλειές μας, κινδυνεύουμε καθημερινά από όλους όσους άφησαν ανεξέλεγκτους να μπαίνουν από τα τιμημένα μας σύνορα για να απολαύσουν τον ήλιο και τη θάλασσα, το σουβλάκι μας, τις διάσημες παραλίες μας, τους αρχαίους ναούς, τα χτικιά στα μυαλά του νεοέλληνα. Ανησυχώ βαθύτατα για το σύμβολο. Βέβαια, γιατί τα σύμβολα βλέπεις, αυτά είναι τα σημαντικά. Όχι οι πνιγμένοι άνθρωποι στις θάλασσες, αυτοί που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα, κλαίμε βδομάδες τώρα για τους μπάτσους που σκοτώνονται στο...καθήκον. Παλαβοί ομοφοβικοί, σαλιάρηδες σιχαμένοι πατριώτες, νοικοκυραίοι άθλιοι, καθωσπρέπει κατίνες, αχ ελλάδα, αυτά είναι, ζούμε στην ωραιότερη χώρα του ντουνιά, και είναι τυχερός όποιος ζει εδώ στον μπουζουκοσουβλακότοπό μας.
Είπαμε ο λουτσοσ είναι το θέμα ποια τον έφαγε από ποιον γτ εγώ δούλευα καλά ******α σασ εύχομαι