Μολις με πηρανε τηλεφωνο απο τη δουλεια που νομιζα οτι μου χαν ριξει ακυρο... ψιλοαγχωθηκα αλλα κατι γινεται τουλαχιστον
Μολις με πηρανε τηλεφωνο απο τη δουλεια που νομιζα οτι μου χαν ριξει ακυρο... ψιλοαγχωθηκα αλλα κατι γινεται τουλαχιστον
Ολοι το μυαλο σας στην ειρωνεια το εχετε! Εχω κοψει να ειρωνευομαι απο το Δημοτικο, γιατι ειδα ποσο ποναγε οταν με ειρωνευονταν, και οτι φανερωνε καθαρα αδυναμια του ατομου. Ετσι συνηθως απλα λεω την αληθεια με σκληρο τροπο
κοίτα, δεν υπάρχουν μόνο αυτές οι επιλογές. το ότι θεωρείς τον εαυτό σου "καλό παιδί" δε σημαίνει απαραίτητα ότι οι απόψεις σου είναι και σωστές. κατά τη γνώμη μου με βάση όσα έχω διαβάσει στο θέμα πολλές απόψεις σου (πχ. το πως πρέπει να είναι ο σωστός άντρας, το πως βλέπεις το θέμα της ηλικίας κτλ κτλ) σε κάνουν πολύ δυσλειτουργικό.
Γιατι ομως εχω πεσει σημερα ψυχολογικα τοσο πολυ? Ακομα και η λιμπιντο ειναι ανυπαρκτη. Εχει και αυτη την αθλια βροχη... Ξυπνησα και στις 2 το μεσημερι... Ειναι καταθλιψη λετε? Ξανακυλαω? Η δυσθυμια?
βασικα τους βαζω ολους σε ενα τσουβαλι, αφου δε μπορω να δω γενικοτερα το ανθρωπινο ειδος θετικα. αν ομως λεγωντας ολες εννοεις συγκεκριμενα τις γυναικες, τοτε να πω οτι περισσοτερο περιοριζομαι στις ελληνιδες, γιατι εφαγα αρκετα σκατα απο αυτες και ειδικα τις αθηναιες, οποτε πλεον δεν τις βλεπω καν σαν γυναικες αλλα απλα ανεγκεφαλες σκυλες! κι επειδη εχω εμπειρια με βελγιδα και γαλλιδα, ειδικα η γαλλιδα φιλε δε συγκρινοταν με καμια επιφανειακη μπαζογκομενα απο εδω! φυσικα υπαρχουν κι εξαιρεσεις, ακομα και στο φορουμ ξεχωριζω τουλαχιστον 3 αξιολογες. αυτα κι ελπιζω οταν φτασει το θεμα σου στις 200 σελιδες να ανοιξεις επιτελους σαμπανια. καλη συνεχεια!
Ξυπνησες στις 2 το μεσημέρι γιατι μιλάς μέχρι αργά τη νυχτα!! Αναμενομενο! Εχεις πέσει ψυχολογικά γιατί δεν έχει γίνει κάτι τελευταία στη ζωή σου που θα έπρεπε να σε ανεβάσει. Εχεις κολλήσει σε ένα σκεπτικό γυρω απο το ερωτικό κομμάτι και την ψυχολογία σου, έχεις ξεχάσει ότι υπάρχει ζωή εκεί εξώ και αναλωνεσαι σε αυτό.
Βρίσκε αφορμές να βγαίνεις αποτο σπίτι..Σε αυτή την ηλικία οι ελευθεροι προτιμουν τα καφεδάκια, τις βολτες, τα γυμναστήρια, τα κλαμπς..και φυσικά οι σπουδές αν σπουδάζουν ακόμη ή η εργασία. Δες πρώτα το εργασιακό κομμάτι..έχεις δουλειά; Οχι; Να βρεις!! Τι να σε κάνει κοπέλα αν είσαι χαμενο κορμι. Ξεκινα απο κάπου. Μην μπεις στη διαδικασία να κρίνεις κι εκεί τον εαυτό σου. Βρες μια δουλειά λοιπον.
Εκεί θα είναι μια ευκαιρία να γνωρίσεις ανθρώπους. Διεκδίκησε να βρίσκεσαι πάντα στην παρέα τους .πχ βγαίνουν όλοι οι συνάδελφοι για καφέ;; κι εσύ μαζί! Βγαίνουν 2-3 άντρες για ποτό;; Κι εσύ μαζί! Και προσπάθησε να μην αφήνεις την άσχημη ψυχολογία σου να βγάζει προς τα έξω τον κακό σου εαυτό..Διασκέδασε. Σιγά σιγά θα γνωρίζεις όλο κ περισσότερους ανθρώπους. Θα φτιάχνει η διάθεσή σου και η όρεξη σου για ερωτισμο.
Κι αν είναι κάποια που σου αρέσει στον εργασιακό χώρο τολμησε να πεις κάτι ώστε να σε προσέξει όπως πχ προείπα <<καλημέρα!ωω..στις ομορφιές σου είσαι σήμερα!>> και απο κει και πέρα ένα χαμογελο όποτε τη βλέπεις δε βλάπτει. Κ΄απο κει κ πέρα ότι είναι να γίνει θα φανεί. Μπορεί και τίποτα..μπορεί όμως κ ραντεβου!
Ταυτοχρονα ένα καθημερινο γυμναστήριο θα σε κρατάει όχι μονο απασχολημένο αλλά θα σε βοηθάει να ανέβει η ψυχολογία σου! Δεν υπάρχει καλυτερο αντικαταθλιπτικό από αυτό!!Το σώμα σου θα φτιάχνει μέρα με τη μέρα κι εσύ δε θα κάθεσαι σε ένα σπίτι να μιζεριάζεις και να κλαίγεσαι.
Ευχομαι να ακουσεις τη συμβουλή μου..όχι για κανένα άλλο λόγο γιατί θέλω πολύ να βελτιώσεις τη δική σου ζωή..είναι κρίμα να μιζεριάζεις και να μυξοκλαις στο άνθος της ηλικίας σου!!
Πιο ανθος?.....τεσπα....
Κανω πραγματα μη νομιζεις... δεν ειμαι τοσο απραγος οσο φαινεται... και γυμνστηριο παω και φιλιες κανω συχνα και βγαινω και μαλιστα απ το τζυμ υπαρχει μια κοπελα που μαρεσει και της μιλαω... σημερα θα παω για τη δουλεια... θα επαιζα με την μπαντα μου σε ενα μαγαζι το βραδυ αλλα τελικα ακυρωθηκε για λογους υγειας του αλλου κιθαριστα... γενικα οταν καθομαι χωρις να χω κατι να κανω τρελαινομαι... ακομα κι ολα πριμα να μου πανε, τις αχρηστες ωρες με πιανει τρελη μελαγχολια...αλλα ειναι πολλα που εμπλεκονται και κυριως μια μιζερια που με κυνηγαει εν μερει βασισμενη στα οικονομικα προβληματα που εχω...
κι εγω αμα παντρευτω ξενη θα ειναι μαλλον γιατι εδω με τις ελλεηνιδες δε προκειται να βγει ακρη. οι ξενες ειναι απλα πιο ανθρωποι! με οτι κι αν σημαινει αυτο...
1 κιλο και 200 γραμμαρια. Να το αφησω?
συγνωμη, εισαι γυναικα, δε θα μπορεσεις να το δεις ποτε οπως εγω. αμα ησουν αντρας και η πρωτη σου ηταν ξενη, ενω ολες οι υπολοιπες αθηναιες, και εντελως τυχαια με ολες αυτες χωριζατε σχεδον μετα απο ενα μηνα, ειτε λογο βαρεμαρας ειτε οτι αλλο, αποδεικνυωντας σου οτι δεν αξιζουν, θα ελεγες οτι δεν υπαρχει καμια διαφορα ? σ'αυτο μεσα βαλε κι ολη τη μαλακια που εχουν στον εγκεφαλο τους οι κοπελες εδω, με τα υψηλα στανταρντ κι οτι αλλο λες και ειναι κουκλαρες κι αξιζουν δισεκατομμυρια, κανωντας σε να νιωθεις οτι δεν εισαι ανθρωπος. νομιζω πως ολοι μας μπορουμε να δουμε οτι η Ελλαδα ειναι λιγακι πισω σε ορισμενα θεματα, κι αυτο μας κανει πιο κλειστομυαλους απ'τους υπολοιπους ευρωπαιους. τεσπα, δεν εχω σκοπο να ρθω σε αντιπαραθεση και να χαλασω το θεμα του jimmaster, παραδεχομαι οτι ειμαι πολυ ρατσιστης, προβληματικος και ανθελληνας, συγνωμη ειλικρινα απο ολες οσες προσβαλλα.
....γενικα προσπαθω να μην βγαζω συμπερασματα,αλλο αν απο βλακεια τελικα το κανω καποιες φορες..
Δεν με προσβαλλεις με αυτο που λες..απλως το θεωρω πολυ "επιφανειακο" σαν σκεψη..
..ενας ανθρωπος που προβληματιζεται με τα κοινωνικα, που αντιλαμβανεται τις δυσκολιες της καθημερινοτητας,που εχει δει ποσο σκληρη μπορει να ειναι η πραγματικοτητα...δεν βρισκει τροπους ΔΙΑΦΥΓΗΣ..
πας να ξεφυγεις?χαχα ξανασκεψου το ;)
Κοιτα αντικειμενικα ΚΕΝΟ εχεις δικιο. Οι ξενες δεν εχουν τοσα στα στανταρντς στην εμφανιση και σε αλλα επιπεδα οπως δουλεια λεφτα αμαξι! Ειναι αληθεια! Αλλα δεν ξερω γιατι οι ελληνιδες ειμαστε ετσι, οι ξενες ειναι αλλιως, και ποιες ειναι καλυτερα και γιατι... Πρεπει να κατσει να βρεις τις αιτιες του ζητηματος... Επισης οταν λεω για ξενες εννοω τις βορειοευρωπαιες. Γιατι αλλη ψυχολογια εχουν τα βαλκανια, αλλη οι Ρωσια και η Ουκρανια, αλλη η Ασια, αλλη η Αμερικη.
α καλα Χριστουγεννα!!
Φωτεινη εχοντας ζησει λιγο χρονο στο εξωτερικο, σε πολη πολυπολιτισμικη, κι εχοντας ξαδερφια στην Αμερικη, εχω παρει πρεφα τι γινεται. οταν η μεση αγγλιδουλα 20 χρονων, δεν ξερει με ποσους εχει παει αν την ρωτησεις και δε θυμαται και τα ονοματα των περισσοτερων, μπορεις να καταλαβεις οτι πραγματικα η νοοτροπια Ελλαδας Αγγλιας στις σχεσεις και στο σεξ διαφερει!
Φωτεινη! επιφανειακο ή οπως ειπωθηκε και πισω, τις βαζω ολες σε ενα τσουβαλι. το κανω συχνα γιατι δυσκολευομαι να ξεχωρισω τους ανθρωπους, ειδικα στην Αθηνα ζητημα αν θα βρω περισσοτερο βαθος σε μια κοπελα, συνηθως ειναι ΜΟΝΟ εμφανιση και τιποτα αλλο. τροποι διαφυγης ειναι το αλκοολ και η πρεζα, το σεξ και η ταχυτητα, κι αλλα πραγματα. ο μοναδικος μονιμος τροπος διαφυγης ομως ειναι η αυτοκτονια, και δυστυχως δεν ειναι τοσο ευκολος.
carrie εγω πιστευω ειναι λογο της φτωχειας και της στερησης. για παραδειγμα, επειδη εδω δεν εχουμε τα λεφτα να πεις αγοραζουμε και δευτερο αυτοκινητο οπως στο εξωτερικο, γιαυτο μια κοπελα περιμενει να εχει αυτοκινητο ο γκομενος της, αλλιως απλα δε της κανει. αυτο ειναι λογο της φτωχειας, ουσιαστικα εχουμε να κανουμε με ζητιανες που ψαχνουν σπονσορα. κι ενω το να ζητιανευει κανεις αισθηματα βρισκω πως ειναι φυσιολογικο γιατι ολοι μας αγαπη ψαχνουμε, το να ζητιανευει καποια για λεφτα μαζι με ΟΛΑ τα υπολοιπα, βρισκω πως ειναι υπερβολικο και ακρως υλιστικο...
Carrie μου,γλυκεια μου carrie,
τι σχεση εχει η σεξ.απελευθερωση με την ανθρωπια?ειναι σαν μου λες οτι στην ταδε φυλη της αφρικης ειναι ολοι τερατα!!
Ο Κενο εχει ΚΑΚΕΣ εμπειριες που του γ@@# την εμπιστοσυνη στο γυναικειο φυλο..και δεν φτανει που εδωσε τοσεεες ευκαιριες σε δυο τρια ατομα που δεν του εκαναν,αλλα αποφασισε να ΜΗΝ ξαναδωσει σε καμια αλλη γιατι ουπς ειναι ελληνιδα..αν παει στην Γαλλια λοιπον και εκει δωσει ευκαιρια σε αλλες δυο τρεις γαλλιδουλες(λογω εθνικοτητας) και φυσικα δεν ειναι αυτο που θα περιμενε..τοτε θα φταινε οι Γαλλοι σαν φαρα...
Διαφυγη ειναι να βαλεις Χ στις αθηναιες ελληνιδες Αυστριακες,γιατι εχεις πληγωθει τοσο πολυ που τα βλεπεις ολα ισιωμα!!
εχμ Φωτεινη! δεν ειμαι τοσο κλειστομυαλος, αμα διαβασες τι απαντησα στον jimmaster εγραψα πως φυσικα και υπαρχουν παντα εξαιρεσεις! ακομα και μεστο φορουμ εδω μπορω να βρω τουλαχιστον 3 αξιολογες κοπελες. αλλα γενικοτερα αν πουμε το συνολο σε συγκριση με του εξωτερικου, ναι εισαστε πολυ σκατα, και νομιζω το εχετε παρει πρεφα κι ολας, αφου οι τροποι σας "ευνουχιζουν" τους αντρες εδω, μεστη ψυχρα και τον κομπλεξισμο.
τελος αυτο με τη Γαλλια δε ξερω αν ισχυει, γιατι η Γαλλια ειναι απ'τις αγαπημενες μου χωρες στην Ευρωπη λογο τεχνης! φυσικα και δεν ειναι ολες οι γαλλιδες ιδιες, αλλα οτι εχουν διαφορα απο τις ελληνιδες, ναι πιστευω εχουν...
Φωτεινη η νοοτροπια στο σεξ εχει να κανει με την νοοτροπια στις σχεσεις, τωρα ανθρωπια και τα τοιαυτα δεν τα αγγιξα ειναι μεγαλο θεμα! Το σιγουρο ειναι οτι υπαρχουν διαφορετικες νοοτροπιες, και σε χωρες οπως Μ.Βρετανια κτλ, αντρες χωρις επαρκη αυτοπεποιθηση και εμφανιση, χωρις ιδιαιτερες προοπτικες αλλα και χωρις στατους και χρημα, (μη γελιομαστε, ποσοι ασχημομουρηδες εχουν κοπελα λογω φραγκων, οπως ποσες ωραιες με IQ ραδικιου εχουν ουρες αφελων να τις ακολουθουν), βρισκουν ΠΟΛΥ ευκολα και σεξ και σχεσεις.
Ολο αυτο το σεξ...κτλ κτλ... που ηταν οταν αμολουσα χαρταετο 20 χρονων παλικαρι?? Πραγματικα ολοι λενε με ευκολια καποια πραγματα που εγω δεν τα βλεπω... Υπαρχουν κοπελες που καθονται για σεξ χωρις να θελουν σχεση?? Εγω μια γνωρισα σε κλαμπ, στα 26 μου ηταν η πρωτη φορα που φιλησα κοπελα κι οταν ενστικτωδως σαν αρσενικο που ειμαι πηγα να της βγαλω το σουτιεν με σταματησε και μετα μου ελεγε για σχεση κτλ...18 χρονων κοπελα που ανετα στο κλαμπ μεσα την ελεγες *******ρα... μη τα λετε αυτα ετσι αβιαστα λοιπον...επισης αν οντος υπαρχουν μαγαζια που συχναζουν τετοιες εδω στον βολο αμεσα πειτε μου που ειναι!!! Αλλιως να κατεβω ενα σκ αθηνα αμεσα!!! δεν αστειευομαι!
Πεταξου μια βολτα Λονδινο αμεσα. Προετοιμασου για ορθιο σεξ σε τουαλετες :P
O τζιμ δυσκολευεται να τα βρει εδω, και ειπα να τον στειλω στα πιο σιγουρα ;Ρ
Συμφωνω... κι εγω το εκανα αυτο και τελικα απεχει απ την πραγματικοτητα...
ΚΕΝΟ ξερεις κατι αλλο? Εσυ μπορει να σαι ευαισθητος οπως κι εγω και επεσες σε κοπελες που εχουν μαθει να ναι σε επιφυλακη γιατι πριν απο σενα τα χανε με τον κλασικο τον μαλακα τον Ελληνα που ειναι φωνακλας και πηδικουλας και και ολα τα σκατα τα χει πανω του... τα ατομα που απεχθανομαι εγω δλδ... αυτοι ομως προσελκυουν τις ωραιες κοπελες σε μικρη ηλικια και μετα βγαινουν να βρουν αντρα νομιζοντας οτι ολοι ειναι ετσι! Εδω να φανταστεις σε κλαμπ μεσα, πριν απο 2 εβδομαδες, ζητησα ευγενικα απο μια κοπελα να κανει στην ακρη για να παραγγειλω απ το κλαμπ... και αυτη με ευχαριστησε και μου πε οτι ειμαι πολυ ευγενικος...και για ποιο λογο? επειδη εκανα το αυτονοητο και δεν την εσπρωξα σαν γρουν' που κανουν οι περισσοτεροι! Επισης το θεμα με την μπαργουμαν το εληξα γιατι τελικα οσο κι αν θελει να το παιζει *******κι δεν ειναι τελικα... γιατι οντος εγω της φερθηκα σα *******κι και το καταλαβε και νευριασε... ο λογος βεβαια που την αφηνω δεν ειναι αυτος αλλα οτι τελικα θελω να μαρεσει πολυ η αλλη για να κανω κατι κι αυτη ηταν λιγο η ευκολη λυση αφου ειχα δεδομενο οτι γουσταρε.... υπαρχουν ομως αλλες που μαρεσουν πολυ πιο πολυ και σαν προσωπικοτητες... οποτε δεν ειχα διαθεση να κυνηγησω κατι ντεμι... Θελω να πω πως θελει λιγο να το ψαχνεις το πραγμα βαζοντας τον εαυτο σου στη θεση που του αξιζει και οχι πιο χαμηλα οπως εχω την αισθηση οτι κανεις εσυ...
Να πάει στην Κούβα τότε. Στο Λονδίνο πάει ο κόσμος για δουλειές και όχι για να πηδήξει...
Θα με τρελανεις!!! Που στο διαολο γινονται ρε μαν?? Οταν εγω τα λεγα αυτα στην αρχη που εγραφα εδω γιατι δεν πεσατε ολοι να με φατε οταν μιλησα για One night stands...και δεν ειναι ετσι...και πρεπει να χεις σχεση...και μην το παιρνεις ετσι..κτλ κτλ...καλα καταλαβα οτι μου κρυβατε την αληθεια λοιπον... απλα δεν μου το λετε στα ισα οτι ειμαι περιπτωσαρα... αλλα τεσπαααα
Εσυ...ΕΣΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ.... ποσες πηδηξες μεσα σε κλαμπακι ρε φιλε που τα λες αβιαστα αυτα??? Εγω τοσα χρονια στην Αθηνα ποτε ποτε ποτε ποτε δεν μου ετυχε, ουτε ειδα να τυχαινει σε αλλον....ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ...οχι ιστοριες για αγριους μετα...μπροστα μου!
Ή εγω ειμαι μαλακας ή εσεις λετε οτι θελετε
Εσυ ησουν λονδινο? Ποσους πηρες μεσα σε τουαλετες?? Γιατι τα λετε ετσι αβιαστα....!
Εδω κανουμε αμαν να σας πιασουμε κουβεντα και συ μου λες οτι να ναι!!! Οχι τπτ αλλο, αλλα ειχα ηρεμησει, σκεφτομουν τη δουλεια... και τωρα καθομαι σε αναμμενα καρβουνα!! Που γινονται ολα αυτα ρε κοπελα μου??? Εγω ξερω απο αθηνα, στειλε με σε συγκεκριμενο μαγαζι γιατι θα σαλταρω στο τελος!!!