Printable View
Quote: Originally Posted by nick190813 κιουμπ πες μας τι θες εσυ?ποιον θες εμενα η τον γουαι?και μην πεις κανεναν .Τωρα πρεπει να παρεις μια αποφαση....μετα θα τα βρω εγω με τον γουαι :p Σκάσε χαχαχα
Quote: Originally Posted by WhyAlwaysMe? Στον nick πες τα,που θέλει να μας τα φτιάξει με το ζόρι. Για να έχει μόνο αυτός τις ωραίες...... εγω στο ξαναλεω πιστευω οτι η κιουμπ ειναι ομορφη
Quote: Originally Posted by cube Σκάσε χαχαχα γτ βρε γλυκια κιουμπ?
Quote: Originally Posted by nick190813 γτ βρε γλυκια κιουμπ? Αυτή γλυκιά και εγώ ξινός.
Quote: Originally Posted by nick190813 γτ βρε γλυκια κιουμπ? χαχαχα......
Quote: Originally Posted by cube χαχαχα...... koita τη μωρε μ κανει τσαχπινιες χαχααχ κιουμπ σταματα σ παρακαλω με φερνεις σ δυσκολη θεση
Quote: Originally Posted by nick190813 koita τη μωρε μ κανει τσαχπινιες χαχααχ κιουμπ σταματα σ παρακαλω με φερνεις σ δυσκολη θεση Α θέλω και εσένα τώρα, πέρα από τον γουάι? χαχχα
Quote: Originally Posted by cube Α θέλω και εσένα τώρα, πέρα από τον γουάι? χαχχα Εσυ θες εμενα και ο γουαι εσενα :p
Ποιό λέτε να πόνεσε πιο πολύ? https://www.youtube.com/watch?v=b9U_OvXsz2I
Quote: Originally Posted by nick190813 Εσυ θες εμενα και ο γουαι εσενα :p Έλεος...........................
Quote: Originally Posted by WhyAlwaysMe? Έλεος........................... γτ ελεος ρε γουαι?:p
Quote: Originally Posted by nick190813 γτ ελεος ρε γουαι?:p Γιατί εσένα σε θέλουν όλες και εγώ ντε και καλά την cube. Μήπως την έχεις ψωνίσει επειδή είσαι ωραίος?
Quote: Originally Posted by WhyAlwaysMe? Γιατί εσένα σε θέλουν όλες και εγώ ντε και καλά την cube. Μήπως την έχεις ψωνίσει επειδή είσαι ωραίος? xaaxa ela re goyai plaka κανουμε . καλα ασε την κιουμπ για μενα :p
Quote: Originally Posted by WhyAlwaysMe? Γιατί εσένα σε θέλουν όλες και εγώ ντε και καλά την cube. Μήπως την έχεις ψωνίσει επειδή είσαι ωραίος? Δεν κατάλαβα λίγη σου πέφτω ? χαχαχα
Quote: Originally Posted by cube Δεν κατάλαβα λίγη σου πέφτω ? χαχαχα Δεν ξέρω πως είσαι.......