Quote:
Originally posted by alalumaki
Να χαρώ εγώ κοριτσάκια που είναι στα up τους.... επιτέλους λίγη αισιοδοξία να πάρουμε και εμείς γιατί πολύ μας έχει πάρει από κάτω.... Οσο για τη φωτογραφία τι να πω την λατρεύω, είχα ασχοληθεί για 1,5 χρόνο περίπου πολύ παλιά όταν είχα χωρίσει με τον νυν άντρα μου και ήταν πολύ δημιουργική χρονιά.... ΕΥΓΕ !!!!!!!!! Ετρεχα σε κάτι παλιούς σταθμούς τραίνων και έβγαζα φωτογραφίες, και μια φορά σε ένα εγκαταλελειμμένο βαγόνι ήρθα μούρη με μούρη με έναν άστεγο, ο οποίος μόλις με είδε πήγε να με βουτήξει... αυτό ήταν μετά φωτογράφιζα ακρογιαλιές....
Πωλινάκι, τι καλά νέα, Ναταλάκι έλα κατέβα και εσύ εκείνες τις μέρες να κάνουμε ΕΝΑ ΠΑΡΤΙ !!!!!!
Σας αφήνω γιατί κάτι το αεράκι, κάτι να νεύρα μου, δεν πάω καλά.... πάω να παίξω με τα παιδάκια μου μπας και συνέλθω, να φτιάξω και κανένα παστίτσιο, να βάλω και κανένα πλυντήριο? έχω να διαβάσω και μαθηματικά-γλώσσα-αγγλικά-ιστορία, να βράσω και αυτό το κοτόπουλο μπας και κάνω καμιά διατροφή?. Ουφ? πηξ, πηξ, πολύ πήξιμο, και σε λίγο που θα πιάσω τα 100 θα φουντάρω από τον 4ο !!!!! ή θα πάρω τα βουνά ?. Καλύτερα τα βουνά μη μείνουν και χωρίς μάνα τα παιδιά μου !
Καλά που είστε και εσείς και λέω ότι θέλω !!!!!
Εννοείτε πως θα κατεύει και το Ναταλάκι, δεν θα κάνω τόοοοοοσο ταξίδι για το τίποτα!! Εκτώς που αν θέλει να της κόψω και την καλημέρα!