έχεις να απολαύσεις μια σοκολάτα
απόλαυσε την λοιπόν
Printable View
Κυκνακι δηλ για σενα ειναι δυσκολο να πας μεχρι το ψιλθκατζη?
Αισθανομαι αηδια , εκπληξη , σοκ και δεος.. Μετα απο 8 χρονια το μιξερ σε εκαψε ρε? Θα σου παρω ενα μουλτι να βαλεις τα μυαλα σου μεσα..
Θα εμπνευστω ενα ποιημα με τιτλο "το μιξερ" αν το διαβασουν τα μελη δωστε απο εναν στιχο ο καθενας ! Για γελια ειναι η δουλεια ετσι και αλλιως!
Πιο χάλια από ποτέ!
Ναι, δυστυχώς μου είναι δύσκολο να βγαίνω έξω όταν δεν είναι προγραμματισμένο (μερικές φορές ακόμα κι όταν είναι), διαταράσσεται η ρουτίνα μου και το μέσα μου ως ένα βαθμό...και νιώθω ότι είμαι εκτεθειμένη σε κινδύνους έξω από την ασφάλεια της φωλιάς μου (του σπιτιού δηλαδή) με αποτέλεσμα να αναστατώνομαι...δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό αλλά είναι πρόβλημα...ο ψυχίατρος μου είπε ότι το έξω είναι πλέον άγνωστο για μένα επειδή τα τελευταία χρόνια που δεν έχω δουλειά έχω κλειστεί στο σπίτι ως επί το πλείστον κι ότι αυτό φταίει...
Πρεπει να βγαινεις σιγα σιγα εξω εστω να περπατας μεχρι τη γω ια και να γυριζεις μετα πιο μακρια
Όντως πρέπει αλλά μου είναι πολύ δύσκολο, είναι στιγμές που φαντάζει σαν άθλος το να ντυθώ και να βγω...πιστεύω πως φταίει κι η κατάθλιψη εκτός από το φόβο μου για να μην θέλω ούτε καν να βάλω μια μπλούζα που σιγά το δύσκολο...γενικά δεν έχω καθόλου όρεξη ν' ασχολούμαι με τον εαυτό μου...
το διαβασες στο wikipedia αν οχι
εδω
θα το μετεφραζα κατι σαν matrix
ας πει καποιος πιο ειδικος
θεέ μου δώσε μου υπομονή γιατί αν μου δώσεις δύναμη θα τα κάνω *******...
Χάλια...πάλι δεν κοιμήθηκα καλά χθες, ξύπνησα κατά τις 3 και μετά δεν μπορούσα να κοιμηθώ και τώρα έχω ταχυπαλμία και τρέμουν τα χέρια μου...και δεν μπορώ να κάτσω σπίτι να ηρεμήσω, πρέπει να βγω αργότερα για λίγο...ουφ, κουράστηκα πια να νιώθω άσχημα! :(
Η δική μου γνώμη είναι ότι μπορεί να ισχύει αλλά αυτό δεν είναι η ενδεδειγμένη στάση.λέγοντας δώσε μου υπομονή για εμένα είναι σαν να λες οτι θες να είσαι όπως είσαι και έχοντας υπομονή να αντέχεις αυτό που είσαι.εγώ θα ζητούσα απο τον θεό-->που δε θεωρώ ότι υπάρχει θεός να μου έδινε δύναμη να αλλάξω τα πράγματα που με απασχολούν.Και πρέπει κάποια στιγμή να τα κάνεις ******* φίλε μου.Αλλιώς θα είσαι μια ζωή γονατιστός.Μόνο αν αποφασίσεις να ρισκάρεις θα πας μπροστά και όχι υπομένοντας..