Πολύ συχνή σε αυτό το φόρουμ!
Printable View
Φίλε μου, εντοπίστηκαν τα παρακάτω προφίλ, όλα δικά σου.Διαγράφηκαν όλα, εκτός από το paoki, με το οποίο έχεις και τα περισσότερα μηνύματα στο φόρουμ.
nikolaef
paoki
paoki_leme
Stafidas
Αφησε λοιπόν κατά μέρος τις συζητήσεις με τον εαυτό σου και τις επιθέσεις προς εμένα και κοίταξε να συμμετέχεις όμορφα στο φόρουμ.
Σε ενημερώνω ακόμη πως στο επόμενο προφίλ που θα δημιουργήσεις, θα προχωρήσουμε σε πλήρη αποκλεισμό από το φόρουμ. (δεν σε νοιάζει φαντάζομαι, οπότε εφόσον δεν σε νοιάζει, καλύτερα πήγαινε στο επόμενο φόρουμ να παίξεις και μη με σκοτίζεις).
Χαχαχα τα φρουτα στο μαναβικο μας τρελαθηκαν???
Και δεν με λες??Στα ποσα προφιλ καιγεσαι?? http://www.pic4ever.com/images/connie_1.gif
Paoki αγαπητο οτι θες πες το εδω μην με βριζεις πμ γιατι με ΠΛΕΓΩΝΕΙΣ σε λεω..Τα ιδια εκανες και σε ενα τεχνολογικο φορουμ που γραφεις με το ιδιο νικ ρε καρντασι..Αντε εδω να το καταλαβω να τρολλαρεις και να ξεσπας , βγαζει μια τετοια ροπη το φορουμ..αλλα και σε φορουμ τεχνολογιας να γινεσαι χαζο κοτι??Ελεος ρε μεγαλε..
Get a life ναι καλε μου??Γεια σου τωρα.. :)
χαχα εγω προσωπικα δεν εχω καποιο τροπο..Απλα το συγκεκριμενο εκανε μπαμ για το ποιος ειναι..Κατα τα αλλα αλλοι καταλαβαινουν απο τον τροπο γραφης καποιου , απο αυτα που μπορει να λεει δλδ να αυτοκαρφωνεται κτλ..Θα σου προτεινα να μην μπεις σε αυτο το τριπακι γιατι ειλικρινα θα τα παιξεις..Εδω καλο ειναι να διατηρεις την ανωνυμια σου , να γραφεις ανωνυμα τον προβληματισμο σου και αν αισθανθεις οτι καποιος ανθρωπος θελει πραγματι να σε βοηθησει καπου γινε δεκτικη ναι , μετα απο πολυ προσοχη παντα!Νομιζω η πονηρια φαινεται κιολας καθευτη..
να σου πω εγώ τις πρώτες μέρες που ήμουνα στο φόρουμ δεν μπορούσα να φανταστώ την κατάσταση που επικρατούσε... μιας και δεν διάβαζα, τώρα διαβάζω αλλά όχι και τόσο, τους καυγάδες.. και μου φαίνεται και κούφο ας το χαρακτηρίσω σε ένα χώρο που έρχεσαι για να ζητήσεις και να πάρεις βοήθεια να υπάρχει τέτοιο κλίμα... σίγουρα υπάρχουν βέβαια και άτομα αξιόλογα εδώ μέσα, αληθινά και με καλή διάθεση... ελπίζω να μην είναι η φωτεινή εξαίρεση αλλά το αντίθετο.. όσο για το τρυπάκι που λες ελπίζω να μην μπω... δεν έχω καμία διάθεση να ψάχνομαι και εδώ... παρανοώ που παρανοώ με την μάνα μου αν αρχίσω να παρανοώ και το φόρουμ... δεν θέλω να το κάνω γιατί θα χάσω την βοήθεια που μου προσφέρει απλά..
Το καθεύτης,τί είδους ψευδώνυμο είναι;
πολες φορες μου την ελεγαν επιδη ελεγα συνεχεια για κρανη κ περικεφαλαιες αλλα τωρα με αυτα που ακουνε κ οι διαχειριστες θα πρεπει να καλυφθουν.
Κοιταξε σε ενα τοσο ιδιαιτερο φορουμ εννοειται θα υπαρξουν και τσακωμοι..Ειμαστε ανθρωποι και καποιες στιγμες μπορει να γραφουμε και λιγο ψυχικα φορτισμενοι , βαλε και τον γραπτο τον λογο ο οποιος μπορει ευκολα να παρερμηνευτει , ε εκει μπορει να γινει και το μπαμ..
εγω προσωπικα εχω υποπεσει σε πολλα λαθη εδω , γιατι πολλες φορες σε καποια θεματα εκανα πλακα και καπου καταλαβα οτι σε λαθος φορουμ κανω πλακα και σε λαθος ανθρωπους φυσικα..Εννοειται ειναι γελοιο να τσακωνεσαι σε ενα φορουμ με αγνωστους ανθρωπους , αλλα αυτο συμβαινει και παντου αν το παρατηρησεις..Ακομα και στο you tube!! :) Νομιζω εκει φταιει η πολυωρη ενασχοληση με το φορουμ και την εικονικη πραγματικοτητα του ιντερνετ γενικοτερα.
επ τι γινεται εδω?
καλημερα σας!εγω σκεφτομαι πως μπορω και ανεχομαι ακομα (στα 28 μου) καποιους ανθρωπους να μου χαλανε την ψυχικη μου ηρεμια,μιλαω ακομα και για τους ιδιους μου τους γονεις,επειδη καθοντε και γκρινιαζουν και μαλωνουν ολη την ωρα για χαζομαρες,εκει που λεω ωραια ψιλοηραμησαν τα πραγματα ειμαι καλυτερα,ξανα απ την αρχη,και προσπαθω να λειπω συνεχεια απο το σπιτι,αλλα οταν ερχομαι ξανα τα ιδια!εχετε κι αλλοι τετοια προβληματα?
Παρούσα! Εγώ το ανέχομαι στα 36 μου αν και θέλω να φύγω αλλά δεν μου το επιτρέπουν οι οικονομικές συνθήκες...
Ευτυχώς οι δικοί μου δεν μαλώνουν και συνέχεια αλλά όταν μαλώνουν συνήθως για βλακείες όπως και οι δικοί σου και ταράζομαι από την φασαρία κι άντε μετά να συνέλθω και να ηρεμήσω...είμαι που είμαι αγχώδης και φοβική από τη φύση μου, έχω κι αυτά και χειροτερεύει η κατάσταση...
ψυχολογικά φορτισμένο... καθρέφτης ήθελα να μουνα αλλα στην κατάσταση που ήμουνα όταν γράφτηκα στο φόρουμ πάλι καλά που δεν με λένε και κατσαρίδα...
αυτό που σκεφτόμουνα όμως ήταν πως σήμερα ήρθε ο τύπος από την εταιρεία στην δουλειά μου και λέει μέχρι αύριο δουλεύουμε.. και ξέραμε πως η δουλειά είναι μέχρι τέλος δεκεμβρίου... τώρα θα μου πεις σιγά ρε κοπελιά για ένα μήνα πως κάνεις έτσι... αλλά ήταν το απότομο της ιστορίας που με ξενέρωσε... και αν ξαναπάρει αυτός τον διαγωνισμό θα είναι δύο φορές την εβδομάδα όχι καθημερινά... μία με πιάνουν τα νεύρα μου μία απελπισία... αυτά σκέφτομαι...
Όσο πιο τρομακτικός γίνεται ο κόσμος, τόσο η τέχνη γίνεται πιο αφηρημένη. Ενώ ένας ειρηνικός κόσμος παράγει ρεαλιστική τέχνη.
Paul Klee
Μ’ αρέσει πολύ που η καρδιά υπαγορεύει, που η φαντασία γράφει και που το πνεύμα διορθώνει.
Maurice Chapelan
+1 και εδώ.Οι γονείς μου πολλές φορές φωνάζουν μεταξύ τους για μικροπράγματα.Το καλό είναι ότι εγώ μένω μόνος μου και έχω γλιτώσει απο τις καθημερινές αυτές χαζοβλακείες.Και ενώ μένουν μόλις 45χλμ μακριά μου και θα μπορούσα να πηγαίνω πιο συχνά,πάω μια φορά την εβδομάδα και μένω το πολύ 4-5 ώρες.Παραπάνω αρχίζει η γκρίνια για διάφορα πράγματα και έτσι αποφεύγω να τους επισκέπτομαι πιο συχνά.
Καλημέρα! Αυτή η κατάσταση ονομάζεται "παρενέργειες των εξαρτήσεων", εξαρτήσεων πάσης φύσεως, ηθελημένες ή μη. Όταν κάτι το έχεις ανάγκη κ εξαρτάσαι από αυτό χάνεις κ (έστω κ εν μέρει) την ελευθερία σου, κ είσαι υποχρεωμένος να υποστείς 1 σωρό πράγματα που με τον 1 ή τον άλλο τρόπο σε χαλάνε. Κ η οικονομική ανεξαρτησία είναι πολύ μεγάλο κεφάλαιο σε αυτή τη ζωή........ το "there is no free meal" (J. M. Keynes) είναι μια κουβέντα με καθολική και διαχρονική ισχύ, που πολύς κόσμος (κ δε βγάζω την ουρά μου απ'έξω) την έχει νοιώσει στο πετσί του, ακόμα κ για μια περιορισμένη φάση της ζωής του.
Τους γονεις πρεπει να τους κρατας σε αποσταση , με ' ψαρωμα ' , με τρομοκρατια , με βρισιδι , με οποιονδηποτε τροπο , διοτι εχουν την ταση να γινονται ενοχλητικοι , και παρεμβατικοι .
Απεξαρτησου ταχιστα . Κανενας γονεας δεν εξαιρειται . Περιεργο πραμα .
αναρωτιεμαι αν εχει ξαναδει καπιος αεροθερμο που να λειτουργει χωρις να το αναψεις αρκει να ειναι στη πριζα εχω τον απιστευτομαγνητη....
Τίποτα από αυτά δεν χρειάζεται αν κάποιος είναι σίγουρος για τις επιλογές του και μπορεί να τις υπερασπιστεί και αν έχει ανεξαρτητοποιηθεί οικονομικά και ψυχολογικά. Εκτός να οι γονείς του (ή ο ίδιος) χρειάζονται ψυχιατρική αγωγή. Οι ισορροπημένοι ενήλικοι άνθρωποι μπορούν να έχουν ισορροπημένες σχέσεις, όταν μάλιστα πρόκειται για γονείς με παιδιά. Και τις διαφορές τους τις λύνουν με διάλογο και επιχειρήματα (εφόσον έχουν) και όχι με βρισίδια, τρομοκρατία και βία.
Σκέφτομαι ότι ο ύπνος είναι μια προσωρινή διαφυγή από τα άσχημα συναισθήματα και τα προβλήματα μας...βέβαια μετά δυστυχώς ερχόμαστε πάλι αντιμέτωποι μ' αυτά...
εγω οταν ακουω καπιον να λεει οτι ειναι πολυ ισορροπημενος αναρωτιεμαι τι μου κρυβει
σκεφτομαι να περιποιουμε περισσοτερο τον ευατο μου.............
μμμμ κοιτα...ναι ξερεις,στην πεφτω με γειωνεις,εισαι κοριτσαρα και μου απαντας οτι εχεις σχεση 3 χρονια,σου λεω δωστου ποδι για να μην του δοσω εγω μεσα στα μουτρα,και γελαμε γιατι νομιζεις οτι εχω χιουμορ (οχι οχι πρωτη αποτυχια αλλα δεν πεφτω ευκολα)...οκ παιρνω το μυνημα και κανω πισω και δινω σημασια στην φυλη σου και εσυ φρικαρεις,και με μειωνεις με ηλυθιο τροπο για να τραβιξεις την προσοχη της παρεας,ολοι σε κοιτανε καπως και φρικαρεις περισοτερο...οοοοοκ δινω και εκει λιγο χωρο,κατι σου ετυχε και οταν βρισκομαστε προσπαθεις να με κανεις να σε παρηγορισω και να σε κανω να νιωσεις καλα,και μετα απο λιγο με γραφεις κανονικα...οοοοοοκκ αρχιζω να μπερδευμαι και ακολουθω ταχτικη οτι κινιτε εκτελειτε,και αρχιζεις να μου λες οχι ειναι τσουλακι,καργιολακι,ασχυμη ,φρικιο WTF ρε δεν γινομαι το παιχνιδι καμιας...τι παιζει με το μυαλο των γυναικων??
Γιατι μερικοι εξυπνοι αισθανονται χαζοι και μερικοι χαζοι αισθανονται εξυπνοι?
Ότι δεν αντέχω άλλο την μάνα μου να με πληγώνει...εγώ προσπαθώ με νύχια και με δόντια να είμαι όσο το δυνατόν καλά κι εκείνη το μόνο που κάνει είναι να με σπρώχνει ακόμα πιο κάτω με τη συμπεριφορά της...
Πριν λιγο πετυχα στον δρομο εναν που ειχε τυχει να με μειωσει καποιες φορες δεν τον χερετησα δεν με χερετησε μολις τον ειδα τα νευρα μου χτυπησαν κοκκινο,νευριαζω απιστευτα με την παρτη μου που δεν μιλησα και που γενικα ειμαι ντροπαλος και πατησε πανω σ αυτο την επομενη φορα μολις τον δω λεω να τον σπασω στο ξυλο να βγαλω το αχτι μου
Επιτελους ειχα βρει μια δουλεια και ολα πηγαιναν καλυτερα στη ζωη μου, μεχρι που μου μειωσαν τον μισθο σε 365 ευρω τον μηνα! ειναι γελοιοι! παραιτηθηκα. Σκεφτομαι οτι αυτα τα λεφτα μπορω να τα βγαλω και μονη μου αλλα απο την αλλη ισως ειναι καλυτερα να βρω δουλεια παλι για εργασιοθεραπεια. Η δουλεια με βοηθησε πολυ μετα το ψυχωσικο επεισοδιο Ηταν δυσκολα στην αρχη, πολυ στρες κτλ.. αλλα σιγα σιγα ενιωσα οτι γινομαι 'ανθρωπος' παλι. Επισης σκεφτομαι να δουλευω απο το σπιτι μιας και μπορω αλλα δεν ξερω αν θα μου κανει καλο η απομονωση παλι.
Δουλευει κανεις μετα το επεισοδιο? αν ναι, μετα απο ποσο καιρο? και νιωθετε καλυτερα?
Ενοοντας οτι ο εξυπνος εχει αμφιβολιες