Ναι, καλά...
Ας σου τύχει κι εσένα κανένας Χατζηθωμάς και τότε τα λέμε!!
Printable View
Ναι, καλά...
Ας σου τύχει κι εσένα κανένας Χατζηθωμάς και τότε τα λέμε!!
Μα αυτό ακριβώς σου διευκρινίζω!
Πως σε κάποιες ούτε Χατζηθωμάς δεν τυχαίνει!
Και να μην τύχει!!! Να μην τύχει, γιατί έρχεσαι σε πολύ δύσκολη θέση και γίνεσαι ιδιαίτερα εφευρετική, προκειμένου να αποφύγεις τα "κελεπούρια" που προσπαθούν να σου πασάρουν.
Το τελευταίο προξενιό ήταν επίσης αίσχος. Στην πρώτη απόπειρα γνωριμίας με το "γαμπρό" εξαφανίστηκα στη Χαλκιδική. Στη δεύτερη δήλωσα δεσμευμένη. Μα, πότε πρόλαβες? Ρώτησε η "προξενήτρα". Πρόλαβα, πρόλαβα...
Όσο για το δικό μου Χατζηθωμά, είχαν το θράσος να επιχειρήσουν να μου πασάρουν τον "γαμπρούλη" ετών 68 τότε! Ο μπέμπης! Κρίμα που δε δέχτηκα ούτε καν να τον συναντήσω... Σήμερα θα ήμουν μια πάμπλουτη χήρα!
Δε ζήτησα να παντρευτώ η κακομοίρα, τουλάχιστον όχι εδώ. Μόνοι τους τα σκέφτονται και μου τα προτείνουν. Τώρα είμαι σίγουρη ότι θα διαδοδεί ταχύτατα το σενάριο περί δέσμευσης και θα με αφήσουν ήσυχη. Αν, παρόλα αυτά, επιχειρήσουν εκ νέου να μου γνωρίσουν κανέναν "γαμπρό της ευτυχίας", ας είναι καλά ο ελληνικός κινηματογράφος! Θα δεχτώ να τον γνωρίσω και θα δράσω ως εξής:
http://www.youtube.com/watch?v=_xkFZ...eature=related
Είναι κλειστή κοινωνία εδώ και το ήθος παίζει μεγάλο ρόλο. Γι' αυτό και νομίζω ότι αυτή μου η ιδέα θα με βγάλει από τη δύσκολη θέση δια παντός!
Αυτά παρακολουθείς να παίρνεις ιδέες;Λες κι εσύ υστερείς...
Τα μπουζούκια και τα σκυλοτράγουδα στους κουλτουριάρηδες να'ναι καλά!
Μα, καλή μου Ναταλία, αν μου τύχαινε κανένας κουλτουριάρης, νομίζεις ότι θα τον άφηνα έτσι εύκολα? Αυτό θέλω κι εγώ, όχι κουλτουριάρη ακριβώς, αλλά έναν άνθρωπο να μπορούμε να συνεννοηθούμε.
Σου μιλώ για "φρούτα"! Αν σε αυτούς επιχειρούσα να αναπτύξω το νέο μου ρεπερτότιο, θα ενθουσιαζόταν! Αυτούς θα τους έκανες εσύ καλά! Θα τους έβαζες τις δικές σου μουσικές, θα τους μιλούσες για τέχνη και .... αυτό θα ήταν! Εύκολα, γρήγορα, ανώδυνα, απλά, αποτελεσματικά!
Γι' αυτό και θυμώνω. Αν ποτέ σκεφτόμουν να ταιριάξω δύο άτομα μεταξύ τους, θα φρόντιζα να έχουν κάποια ταύτιση, δεν θα κοιτούσα μόνο να πουλήσω εκδούλευση στο σόι μου, ούτε να προσβάλω κάποιον. Και μετά οι προξενήτρες απορούν κι από πάνω... Λες και το να είσαι μιας κάποιας ηλικίας σημαίνει αυτόματα ότι είσαι και για πέταμα!
Ο ελληνικός κινηματογράφος μου δίνει συνεχώς ιδέες, ας είναι καλά! Μόλις βρήκα τον τρόπο να το σκάσω από δω! Και μάλιστα παντρεμένη, κυρία, με δόξα, αλλά χωρίς τιμή. Τι να κάνουμε? Υπάρχουν και οι παράπλευρες απώλειες. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα! Όχι ότι δεν θα κάνω καμία θυσία, προσέξτε μόνο τη βρώμικη καλτσούλα του γαμπρού!
http://www.youtube.com/watch?v=Oj93c...eature=related
Κεφάλαιο γνωριμίες.
Δεν το είχα ποτέ το ταλέντο και μάλλον είναι αργά να το αποκτήσω. Στις λίγες ομολογουμένως απόπειρες κάποιων συγγενών να μου στήσουν γνωριμίες, έφαγαν "πόρτα" από μένα και δεν με ενόχλησαν ξανά.. Έχω μια συστολή και σαν άνθρωπος, με φέρνουν σε αμηχανία οι τόσο ξεμπροστιασμένες επαφές με το άλλο φύλο, τύπου "τώρα βγαίνουμε μη και κάτσει δεσμός". Χρειάζομαι τους προσωπικούς μου χρόνους όταν γνωρίζω κάποιον, να τον δω, να τον ακούσω, να αφουγκραστώ την αύρα του, να απλώσει την προσωπικότητά του με εμένα ως απλή παρατηρητή και όχι ως υποψήφια νύφη.. Αυτό μου παίρνει χρόνο που τον χρειάζομαι για να φέρω τον εαυτό μου σε κατάσταση έλξης. Μάλλον δεν είμαι του κεραυνοβόλου έρωτος καθόλου.
Αva, υπάρχουν καλοθελητές και προξενητές που ταυτίζουν τη μόνη γυναίκα άνω των 35 με την ώριμη ντομάτα στη λαϊκή που μένει στα καφάσια για τους τελευταίους μεσημεριανούς πελάτες που ψωνίζουν φτηνά, περνάνε, ζουλάνε και -άμα λάχει- αγοράζουν. Αυτούς τους ανθρώπους ούτε να του φτύσω αν με βλέπουν έτσι. Με τη στάση μας ορίζουμε ποιες είμαστε και τι ποιότητας. Όλα φαίνονται στα πρόσωπά μας, στη ματιά μας. Και στη φροντίδα μας για εμάς. Έτσι κόβεται και ο βήχας σε όσους μας υποτιμούν προτείνοντας δήθεν τους "κατάλληλους". Στα κομμάτια.
Στα τσακίδια, που έλεγε και η Βλαχοπούλου!
Τους ανθρώπους που με αντιμετωπίζουν σαν ώριμη ντομάτα τους φτύνω κι εγώ. Πάντα τους έφτυνα. Ποτέ δε δήλωσα ελάτε βρε παιδιά, κάντε το ψυχικό, δεν έχω πει τίποτα. Απλά θεωρούν από μόνοι τους ότι είναι αυτοσκοπός μου ο γάμος, ο οποιοσδήποτε γάμος, από τη στιγμή που έχω περάσει τα 35. Είναι μακρυά νυχτωμένοι! Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι με μερικούς από αυτούς έχω το πολύ πολύ μία καλημέρα και τίποτε άλλο. Πώς στο καλό θεώρησαν ότι έχουν πρόσβαση στην προσωπική μου ζωή, αυτό είναι άλλη ιστορία. Γι' αυτό σχεδιάζω την απόδρασή μου με κάθε τρόπο! Φροντίζω τον εαυτό μου, έχω αυτό που λένε "τουπέ", αλλά εδώ μιλάμε για άλλη κατηγορία ανθρώπων, αυτή των υπανθρώπων.
Έλα, βρε Ναταλάκι μου, βάλε μας κανέναν κατάλληλο άντρα να δούμε! Έτσι, για να πάρουμε μάτι! Εγώ δεν είμαι καλή σ' αυτά...
Μια και η κυρία Πρόεδρος απεχώρησε, ας κάνω μια προσπάθεια:
http://www.youtube.com/watch?v=H58br...eature=related
Αν επιχειρούσαν να μας "δώσουν" κάτι τέτοιο, δε νομίζω ότι θα λέγαμε όχι, σωστά?
Σόδομα και γόμαρα!Αίσχος,ʼβα και ντροπή!Ως εδώ έφτασες;
Στάνταρ γκέυ έκανε το βίντεο και γκέυ περισσότερο το χαζέυουν...
Είπα να δώσω μια ευκαιρία σ'αυτό σου το βίντεο,αλλά άντεξα μέχρι τη φωτό στο τζάκι.
Λες και κοιλιακούς,αποτριχωμένα στήθη και θεληματικά πηγούνια ψάχνουμε στον άνθρωπο μας...
Το μυαλό,ο χαρακτήρας,το χιούμορ,η ανδρεία,η προσωπικότητα,το πνεύμα,η ψυχή δεν αποτυπώνονται...
Αν ωστόσο κάποιος από αυτούς με θελήσει,μη διστάσεις να δώσεις τα τηλέφωνα μου! ;)
ΚαλόοοοοοQuote:
Originally posted by monahoiot
Αva, υπάρχουν καλοθελητές και προξενητές που ταυτίζουν τη μόνη γυναίκα άνω των 35 με την ώριμη ντομάτα στη λαϊκή που μένει στα καφάσια για τους τελευταίους μεσημεριανούς πελάτες που ψωνίζουν φτηνά, περνάνε, ζουλάνε και -άμα λάχει- αγοράζουν.
Αφιερωμένο στις ανωτριανταπεντάρες μου!
--->ΜΙΛΤΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ : ΟΙ ΝΤΟΜΑΤΕΣ
ʼντε να σε δω τότε! Βάλε εσύ έναν που να τα αποτυπώνει όλα αυτά!
Ναι, gay είναι το βίντεο, αλλά η φαντασία δεν ενοχλεί κι εμάς τους straight!
Μάλλον θα τους μοιράσουμε! Γιατί, αν εξαιρέσεις μερικές κραγμένες περιπτώσεις, όλοι τους είναι μπουκιά και συγχώριο. Αλλά έχουν ένα ελάττωμα, μικρούλι μωρέ..
Τι ελάττωμα;
Quote:
Originally posted by Ava
ʼντε να σε δω τότε! Βάλε εσύ έναν που να τα αποτυπώνει όλα αυτά!