Μήπως σε "φτιάχνει" άλλο είδος μουσικής? Ό,τι θέλει η χαρά μου...
Χαρά μου να εξυπηρετήσω τη χαρά μου!
Αχ, θα παρεξηγηθούμε στο τέλος μου φαίνεται...
Printable View
Μήπως σε "φτιάχνει" άλλο είδος μουσικής? Ό,τι θέλει η χαρά μου...
Χαρά μου να εξυπηρετήσω τη χαρά μου!
Αχ, θα παρεξηγηθούμε στο τέλος μου φαίνεται...
Αβουλινι μου ημουν στα σεμιναρια κ μετα πηγα μια επισκεψη κ μετα λιγο στην ταβερνα κ τωρα διαβαζω τα της ημερας.οταν μπηκα δεν ησουν μεσα.
Έφυγα για λίγο, μόνο για λίγο. Ήρθε ένας φίλος μου και αυτό ήταν. Μου έπιασε τα χέρια και τώρα δεν τα πλένω με τίποτα!
Μυρίζουν καθαριότητα σε συνδυασμό με ανδρική κολώνια!! Θα μείνω άπλυτη, το αποφάσισα.
Κατσε να βαλω εγω κατι
http://www.youtube.com/watch?v=dWNhaww1xNA
Μαρθα Φριτζηλα Περσρφονη
αληθινη κ αγαπημενη
Χαρά μου, συμβαίνει κάτι περίεργο.. Ενώ, σύμφωνα με το φόρουμ έγραψες τελευταία, δεν εμφανίζεται το μήνυμά σου..
Κ αυτο για την αγαπημενη μου κ της ορκιζομαι οτι δεν την κερατωσα!Ημουν στην πεθερα της Μαρθας Φριτζηλα που ειναι φιλη μου,να την παρακαλεσω να της πει να κατεβει αν μπορει στις βραδιες θεατρου λογου κ μουσικης που κανουμε.Μου ελεγαν για ολα αυτα που κανει τωρα η Μαρθα,μαθηματα στο εθνικο σεμιναρια σκηνοθεσια στην Ηλεκτρα του Ευριπιδη συν το χωρο που εχουν στο Βοτανικο κλπ.Εβαλαν κ ειδαμε την εκπομπη της Μπηλιως που ειχε παει κ δεν μπορουσα να φυγω νωριτερα.
http://www.youtube.com/watch?v=vS1qI...eature=related
Μόλις το άκουσα!
Ωραίο, δε λέω, αλλά δεν ταιριάζει με τη διάθεσή μου..
Λάβε υπόψη σου ότι όλη μέρα έκανα δουλειές, ότι είμαι μόνη μου, ότι πρόσφατα θυμήθηκα όσα έπρεπε να μείνουν για πάντα στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, οπότε...
Πάρε αυτό:
http://www.youtube.com/watch?v=6L5NrHZ9clk
Τώρα θα ήθελα να είμαι σε ένα κλαμπ, να χορεύω παρέα με κάποιον που μυρίζει υπέροχα!
Που εισαι Αβουλινι?Γιατι δεν απαντας ουτε εδω ουτε στο τηλ?Τι αντρας ηταν αυτος που δεν πλενεις ουτε τα χερια σου?Θελω περιγραφη......
Γειά σου υγιή κόσμε!
Που δεν αναπνέεις απ'το στόμα,δε θέλεις να δίνεις μπουνιές στο μάτι και το μέτωπο σου,δεν τρέχει η μύτη σου σα βρύση...
Έχω τρελαθεί στα χάπια,την αντιβίωση...πυρετός,φταρνίσ ματα,η φωνή μου χάλια και τηλεφωνώ κάποια που θυμόμουν πως έχει καλό ωριλά
και ούτε καν μου μιλά,ούτε να μάθει τι ήθελα,αν ήταν επείγον...Έτσι είναι οι διάσημες γνωριμίες...Εμείς,που δεν παντρέψαμε γιό με διασημότητα,στ'αζήτητα...
Τέλος πάντων...Καλή καρδιά...Και τώρα στα σημαντικά:Ο κόσμος έγινε εδώ και λίγες μέρες ομορφότερος!
Η μούσα της ζωής γεννήθηκε!Η Ερατώ μας,το πριγκιπικό βρέφος!Δεν ξέρω λεπτομέρειες γιατί μόνο μέσω μηνύματος επικοινώνησα.
28 Σεπτεμβρίου η τυχερή μέρα!Ελπίζω κάποια στιγμή να μπει η ευτυχής μανούλα να μας πει όλες τις συγκινητικές λεπτομέρειες...
Πολλά φιλιά σε όλες,καθαρές και βρωμιάρες,παρούσες και απούσες,καταδεκτικές κι ακατάδεκτες...Πλας Σποτάκο!
Καλό μας,δημιουργικό,υγιή μήνα!Καλή μας εβδομάδα!
Γιάννης Τσαρούχης : Οκτώβρης
Kαρδουλα μου περαστικα σου!Που κρυωσες?Ποιος σε φιλησε κ σε κολλησε?Ελα κατω κ θα σε παω στον πιο ομορφο ωριλα που εχεις δει!Ο διευθυντης καλυτερος!Μωρο μου σε ειχα ολη μερα στο νου μου αλλα ειχα ενοχλησεις ισχυαλγιας εδω κ μερες κ σημερα πηγα να σηκωσω ενα πιθαρι που εριξε κ εσπασε ο αερας κ παπαλα!Εμεινα επι τοπου.Συν οτι εχω κ το γιο μου αρρωστο.Να δω πως θα παω για δουλεια αυριο.Εσυ τι επαθες?Πηγες σε γιατρο που πηρες αντιβιωση?Δωσε σημα αν μπορω να σε παρω.
Ποια γεννησε?Το Μιτσοκολο?7μηνιτικο?Να τους ζησει!Να'ναι γερο κ τυχερο!
Σιναχωμένες καλημέρες!Καλημέρες που λέει ο λόγος,καθώς ακόμα νύχτα είναι έξω...ʼλλη μια λευκή νύχτα κι απόψε...
Ιγμορίτιδα έχω Γλαύκη...με πιάνει πού και πού...Την πάτησα τις προάλλες στην Πλάκα,που έπλυνα τα μπαλκόνια σούρουπο με ψυχρούλα
και βράχηκα...Σε γιατρό δεν πήγα.Αφού είπαμε,δε μου μίλησες,τι να κάνω;Να πάω όπου κι όπου;'Αρχισα να χαπακώνομαι μόνη μου!
Αν πάθω κάτι ξέρεις ποιά θα ευθύνεται!Περαστικά και σ'εσένα και το καμάρι σου!Μα τι ανώτερος άνθρωπος που είμαι!Φτου μου!
Το πριγκιπικό βρέφος είναι ασφαλώς ο καρπός του έρωτα της πριγκίπισσας μας,των Ολλανδικών αεροπορικών γραμμών, ΚLM!
Εξάλλου είπα και Ερατώ!Δε θυμάσαι που προτείναμε ονόματα;Εκτός αν είσαι τόσο χθεσινό σκατό στην παρέα μας,που αγνοείς.
ʼντε...ξημερώνει...Βαθύ μπλε ο ουρανός της Θεσσαλονίκης...Στον καναπέ μου με κουβερτούλα και τον πρώτο γαλλικό καφέ της χρονιάς
στην αγαπημένη μου κούπα-κουβά με τις καρδιές...Πόσο αγαπώ αυτήν την αλλαγή εποχής...Και το σπιτάκι μου...πόσο μου έλειψε...
Ξέρω ακριβώς τι θέλω να ακούσω τώρα!Την καλημέρα μου και τα φιλιά μου,όπου τυχόν σας βρίσκει αυτή η χαραυγή...
--->ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ : ΟΤΑΝ ΧΑΡΑΖΕΙ
Μουσική/Στίχοι: Θανάσης Παπακωνσταντίνου
Όταν χαράζει, ο πρώτος στεναγμός
βγαίνει απ' τα πιο σφιγμένα χείλη.
Σαν πεταλούδα στην κάμαρη πετά
ψάχνοντας άνοιγμα να φύγει.
Αν είσαι μόνος, αν είσαι αδύναμος
η χαραυγή θα σε ξεκάνει.
Έχει το μύρο, έχει τη σιγαλιά,
έχει τον ήλιο τον αλάνη.
Καινούρια μέρα, καινούριος ποταμός
στις εκβολές του θα προσφέρει
όσα χαθήκαν, όσα ξεχάστηκαν
κι όσα γι' αυτά κανείς δεν ξέρει.
Πίσω απ' τους λόφους, πίσω απ' τα βλέφαρα
υπάρχει τόπος και για σένα.
Χωρίς Βαστίλη, χωρίς ανάθεμα,
χωρίς τα χείλη τα σφιγμένα.
σιναχωμένες καλημέρες και από μένα !!! κάνει λίγο ψυχρούλα σήμερα, μου αρέσει αν και ξέχασα στον πανικό το πρωί που ετοίμαζα το παιδάκι μου για τον παιδικό να πάρω μπουφανάκι. Έχω ευχάριστα!!!
Η αδερφούλα μου παντρεύεται σε 3 εβδομάδες με λίγους και καλούς, χωρίς τρελλά γλέντια και τυμπανοκρουσίες, χωρίς πομπώδες νυφικό και χαπενινγκς, όμορφα, απλά και ρομαντικά στην εκκλησία κοντά στο σπίτι της και μετά θα πάμε κάπου παραθαλάσσια στο Σούνιο κάτω από τον ναό του Ποσειδώνα, να το παίξουμε φωτογράφοι και να φάμε τα ψάρια μας! ανυπομονώ!!!
Καλημέρα κορίτσια κι από μένα. Καλή εβδομάδα και καλό μήνα.
Καλημέρα Ναταλάκι. Και περαστικά.
ʼλλη μια φορά να με αγνοήσεις και δεν θα σου ξανααπευθύνω το λόγο..... (είπαμε αλλά όχι και τέτοιο φτύσιμο).
Κατερινούλι,τόσα είπαμε αλλά τη χαρά της αδερφούλας δεν την είπαμε! Με το καλό, να ζήσει και να ευτυχήσει πραγματικά! Εμένα πάντως το σκηνικό γάμου που περιγράφεις μου ακούγεται ειδυλιακό!:tumble:
Καλησπέρα!
Περαστικά στις άρρωστες! Να πάνε σε κανένα γιατρό, όμορφο ή άσχημο, δεν είναι αυτό το θέμα μας και να μη χαπακώνονται μόνες τους. Να πάνε σε γιατρό, σε οποιονδήποτε γιατρό: http://www.youtube.com/watch?v=U3KJ8owBOl0
Να ζήσει η Ερατώ, να είναι γερή, τυχερή και χαρούμενη!
Με το καλό ο γάμος και να είναι η ομορφότερη μέρα! Θα είναι, γιατί υπάρχουν εγγυήσεις. Αυτοί οι γάμοι μου αρέσουν πολύ, εκεί που τα χάνω είναι με τους γάμους - υπερπαραγωγές.
Αυτός ο καιρός έχει αρχίσει να με εκνευρίζει.. Ούτε ζέστη, ούτε κρύο. Η χαρά του πολλαπλασιασμού των μικροβίων και των κρυολογημάτων! Ορίστε, ακόμη δε χειμώνιασε, είχαμε και το πρώτο κρούσμα! Όσο για σένα, χαρά μου, ποιος σου είπε να σηκώνεις πιθάρια? Ποιος νομίζεις ότι είσαι, ο sumerman? Τον άντρα σου γιατί τον έχεις, για διακοσμητικούς λόγους? Αφού τα ήθελε ο οργανισμός σου, άντε κι εσύ στο γιατρό: http://www.youtube.com/watch?v=-diV0IuQlgw
Ανυπομονώ να χειμωνιάσει πραγματικά. Δεν μου αρέσουν οι μπερδεμένες καταστάσεις. Να βάλουμε τα καλοριφέρ μας (με τι λεφτά άραγε)?, να ετοιμάσουμε τους καυτούς καφέδες μας σε κούπες της αρεσκείας μας, να φορέσουμε χαζές, χοντρές φόρμες, χνουδωτές μπλούζες, ανόητες κάλτσες με ζωάκια και να την πέσουμε στους καναπέδες με τις κουβερτούλες μας! Αυτό το τελευταίο μάλλον θα έπρεπε να το διαγράψω, πολύ μίζερο μου ακούγεται.. Συγνώμη, πόσο χρονών είπαμε ότι είστε? Ογδόντα? ʼντε, γιαγιάκα, κουράγιο και σιγά σιγά θα φτάσεις στον καναπέ σου να ξεκουράσεις τα γέρικα κόκκαλά σου..
Από Δευτέρα σήμερα και ξεκινώ σοβαρότερη διατροφή. Τέρμα οι σοκολάτες και τα πατατάκια, αρχίζω και πάλι γυμναστήριο. Είμαι περήφανη, γιατί έφαγα μόνον μία μπάρα δημητριακών με φράουλα, αντί για τις συνηθισμένες σοκολάτες. Καινούρια εβδομάδα, καινούριος μήνας, καινούριος στόχος!