Ουδείς αναμάρτητος σαφώς και κανείς δεν είναι υποδειγματικό μελος , αλλά τι σχέση έχει η άποψη της μαριποζα με τα ξεφτιλικια σου παοκι;
Printable View
Ουδείς αναμάρτητος σαφώς και κανείς δεν είναι υποδειγματικό μελος , αλλά τι σχέση έχει η άποψη της μαριποζα με τα ξεφτιλικια σου παοκι;
Αυτό το οποίο λέει η τελευταία σειρά. Οκ δίκιο έχεις αν νευριάζεις με κάποιον που σε κυνηγάει αλλάζοντας 80 προφίλ, όμως έχεις σκεφτεί κ εσύ ποτέ εάν έχεις βγάλει κάποιο άλλο μέλος 2πλοπρόφιλο επειδή επηρεάστηκες ή έτσι επειδή αυτή την εντύπωση είχες......? Επίσης μπορεί να έχεις τα 1000 δίκια αν δεν σου αρέσει κάποιος να σε βρίζει δημόσια η να βρίζει τη μάνα σου ή κ εγώ δεν ξέρω τί, αλλά από την πλευρά σου υπήρξες 100% οκ με όλα τα μέλη......? Δεν επιτέθηκες ποτέ άνευ λόγου κ αιτίας σε κάποιον ή δε χρησιμοποίησες κάποιο πρόβλημά του, το οποίο ενδέχεται να είναι κ "ευαίσθητης" φύσης όπως οι πάσης φύσεως εξαρτήσεις, ως σημείο εκκίνησης να τον προσβάλλεις....?
Έχω πει δημοσια πολλές φορές οτι έχω αδικήσει μέλη , δεν το επαιξα ποτε παρθένος Μαρία , επίσης και σε πμ έχω στείλει συγνώμη σε κάποια μέλη , απο εκεί και πέρα όμως δεν μπορώ να το βουλωνω και παντού οπου κρίνω αδικία και υποκρισία . αν έχεις παρακολουθήσει έχω φαει πολύ λάσπη απο άτομά που μιλάνε για δήθεν κλικες , έχω βρει τον μπελά μου άνευ λόγου .
Τέλος μαριποζα δεν το επαιξα ποτε οτι έχω την εξαιρετική ζωή επειδή μονίμως το αναφέρετε κάποια μέλη.
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
(για ναι μαι και γω μεσ το κλιμα)
Δεν είπα ποτέ ότι ειδικά εσύ το "έπαιξες" η ντίβα με την τέλεια ζωή, όπου όλοι οι υπόλοιποι θα έπρεπε να ακολουθήσουν τις δικές σου υποδείξεις για να αποκτήσουν αυτήν την "τέλεια" ζωή. Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, όχι μόνο δεν θα ήσουν σε αυτό το forum, αλλά ούτε καν θα γνώριζες για την ύπαρξή του. Υποδειγματικό μέλος δεν είναι κανείς μας. Κ δεν αμφιβάλλω πως κ εσύ έχεις φάει τη λάσπη σου, κάτι έχω καταλάβει.......
Όμως, αν πχ σου πω κάτι, το παρεξηγήσεις τελείως, σου απαντήσω ανάλογα, γίνουμε μαλλιά- κουβάρια, μετά μας φυσήξει καθαρός αέρας κ συνειδητοποιήσουμε για τί μ@λ@κί@ πλακωνόμαστε κ ζητήσουμε συγγνώμη η 1 από την άλλη, δεν είναι ανώριμο να συνεχίσουμε με άλλη αφορμή να αναπαράγουμε το ίδιο σφάλμα.......? Πιστεύω ότι για την πλειοψηφία των μελών, αυτά που μας χωρίζουν είναι λιγότερα από αυτά που μας ενώνουν. Κ θα μου πεις "ε, άμα βλέπω αδικία δεν μπορώ να το βουλώνω!", σωστό , αλλά μήπως, λέω μήπως, καμιά φορά να είναι λίγο επιπόλαιο να κρίνεις αν κάποιος αδικείται χωρίς να είσαι στη θέση του...? Θέλω να πω ότι αν εγώ "σου τα χώνω" όπου σταθείς κ όπου βρεθείς κ ψάχνω συνέχεια αφορμές να σε μειώνω, τότε άνετα μπορείς να νοιώσεις ότι σε αδικώ κ αν κάποια στιγμή τα πάρεις κ στο κρανίο να μου πεις κ 2 λογάκια που τα ζητάει ο οργανισμός μου να τα ακούσω. Αν όμως εγώ "την λέω" σε άλλον, νομίζω ότι είναι πολύ παρακινδυνευμένο να κρίνεις αν το κάνω από επίθεση ή από άμυνα ή επειδή ξέρω τί γίνεται κ θέλω να "ανοίξω τα μάτια σε άλλους", εκτός κ αν είσαι σε θέση να έχεις πλήρη γνώση του τί γίνεται.
Κ γενικά, μια άποψη καταθέτω κ τίποτα περισσότερο, επειδή τη συγγνώμη τη θεωρώ ως τη μεγαλύτερη ένδειξη αυτοκριτικής, μεταμέλειας, θάρρους, ωριμότητας κ μεγαλοψυχίας (οι κομπλεξικοί δε ζητάνε ποτέ συγγνώμες), το βρίσκω λίγο στενάχωρο να τις παίρνει κάποιος πίσω. Δε νομίζω βρε παιδιά ότι σας αξίζει κ (μπορεί να είμαι κ λάθος σε αυτό) τί στο καλό έχετε να χωρίσετε....? Μήπως έχει πέσει πολύ αντιπαλότητα για ασήμαντους λόγους.........? Το τί έχετε πει μεταξύ σας το ξέρετε καλύτερα εσείς, γιαυτό κ δεν παίρνω θέση στο ποιός αδικεί περισσότερο ποιόν. Αλλά από τη στιγμή που έχουν ανταλλαχθεί συγγνώμες, γιατί να ανασύρουμε θέματα από τα παλιά.......? Μου είχες πει αυτό, σου είχα πει να με φοβάσαι, μου απάντησες αυτό, σε κατηγόρησα για εκείνο...... γαϊτανάκι. Μια γνώμη κ τίποτα παραπάνω.
Ναι οκ δεν διαφωνω κάπου , προφανώς σε πείραξε αυτό που είπα στον Μαγκάιβερ , έτσι μου βγήκε όμως και ξέρεις γιατί, επειδή ρίχνει λάδι στην φωτιά σε πολλά θέματα , αν πρεπει να σου απολογηθω γι'αυτο , αύτη είναι η απάντηση μου.
Ναι λες μια άποψη άλλα την λες επι προσωπικού και πανω στα λεγόμενα μου , γι'αυτο και λέω οτι απολογουμαι. Τώρα εννοείται οτι οι τσακωμοι που γίνονται είναι για γελοιους λόγους ουσιαστικά ,ίσως μεγαλοποιουνται καποιες καταστάσεις εδώ και γι'αυτο και δεν αποφεύγεται ο καυγάς τελικά.
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
k γω αυτο σκεφτομουν τωρα το επομενο θα ναι φυστικης.
Δεν ζητάω την απολογία κανενός. Απλά ως 3η το βλέπω ότι ενήλικες άνθρωποι να παίρνουν συγγνώμες πίσω, να ενοχλείται κάποιος από την στάση που κρατάς σε ένα θέμα, να κρατάει μια ανάλογη, να ανασύρονται τα παλιά κ φτου ξανά- μανά το ίδιο πανηγύρι, ε....... κρίμα ρε παιδιά (ξέρεις ότι μια χαρά μπορείτε να συνεργαστείτε σε θέματα ανθρωπιάς κ εκεί φαίνεται πολύ καλά το ποιός είναι στην πραγματικότητα ο άλλος).
Κ μια που μιλάω για συγνώμες, συγγνώμη κ από εμένα αν κάποτε το παραέκανα...... ας πούμε κ "παραεπιτέθηκα" στη Ματζουράνα, δεν έφταιγε σε κάτι η κοπέλα, ασχέτως αν η διαμάχη έγινε αντικείμενο εκμετάλλευσης με άλλο τρόπο.
Αγόρι μου έχεις ξεφύγει προ πολλού εσυ ..μακάρι το πανηγύρι που είχες δημιουργήσει τοτε να υπάρχει ακόμα να δουν όλοι ποιος είσαι . ναι οτάν ελεγες για την μανούλα μου την ******* γιατί μέχρι εκεί φτανει το δικο σου ήθος και οτάν ελεγες οτι σου κάνω ερωτική εξομολόγηση και οτι κάνω την ******* επι πληρωμή ναι σου είχα πει να μην γράφεις λιωμα εδώ μέσα απο την πρέζα. Και πολύ ευγενική υπήρξα.
ΟΠΑ!! ΕΓΙΝΕ ΛΑΘΟς!! Το παραπανω μηνυμαμου δεν ηθελα να το γραψω εδω,πηγαινε για τον Μαγκαιβερ,προσωπικο μηνυμα ηθελα να του στειλω! να του απολλογηθω "το γιατι " σε αυτο που με ρωτησε! στο γιατι δλδη παλυ διαφωνησα, απαντησα σε τετοια μηνυματα!
Δεν ηθελα να το στειλω το μηνυμα εδω, να το βλεπει δλδη ολο το φορουμ1 ζητω συγνωμη κι θα ηθελα αν γινετε να το διαγραψω! Διοτι οπως ειπα ,δεν θελω να δωσω συνεχεια σε τσακομους! Οπως πολυ σωστα λεει η μαριποσα 7 ειναι κριμας ρε παιδια να γραφουμε τετοια μηνυματα! δεν εχουμε κατι αξιολογο να χωρησουμε! απο μεριαςμου κι σαν πιο ηρεμος ανθρωπος, σαν μια εγκαρδια ευγενια που με χαρακτηριζει δε θα ηθελα να δωθει συνεχεια με την δεσποινης μνιμονιο!
Πόση κουτοπονηρια πια ...
HEEEEEEELLLLLOOOOOOOOO! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΥΣ ΣΑΣ!!!!!!!!!!
Ουδεπωτες θα εγραφα κατι τετοιο για την μητερα καποιου =καποιοας! ακομα κι το χειρωτερο κακο να μου ειχες κανει!! δεν με χαρακτηριζει τετοιο ηθος δεσποινης μνιμονιο! σε παρακαλω μην με παρουσιαζεις ως θυριο! δεν ειμαι ουτες κανας αλητης, ουτε ειμαι κανας αγενεστατος υβρεολογος! απεναντιας προσπαθω παντα με τα πιο ευγενη,με τα πιο "απαλα" επυθετα να αντικρουσω καθε επιθεση προς το προσωπομου! προς την ηθικημου δλδη!
Ουδεπωτες θα σε ειπα "*****" Πρωτον διοτι σεβομαι τις κοπελες που κανουν αυτο το αρχαιο επαγγελμα ! κι δεν θα τολμαγα να τις συνδιασω με ηβρεις! ,Μαλιστα καπωτες ειχα φιλες κοπελες που ηταν ιεροδουλες, κι με τραβεστι εκανα παρεα καπωτες! κι ουδεπωτες ενιωσα να θελουν να κερδισουν κατις απο εμενα η απο αλλα αγορια της παρεας! ηταν μια χρα ατομα ,που μπορουσες να κουβεντιασεις κι να συνενοηθεις μαζιτους!! Αρα λοιπον δε το βλεπω σαν βρισια το επαγγελμα αυτο!
Μνιμονιο δε ξερω τι δουλεια κανεις, αν κι νομιζω,-το λεω με μεγαλη περιπτωση να καμω λαθος,κι συγνωμη αν κανω λαθος - νομιζω οτι καπωτες δουλευες σε νυχτρινη δουλεια, εκανες χορο? το ξανα λεω! δε θελω να σε μειωσω! μην το παρεις με προκαταληψη! Για εμενα δεν ειναι κακο το επαγγελμα αυτο χορευτρια ηταν μια κοπελαμου πριν 4-5 χρονια! οπου ηταν παρα πολυ πιστη συντροφος! οπου ειχαμε μια φυσιολογικη σχεση!περναγαμε οπως ολα τα ζευγαρια! χορευαι κι μονο χορευαι! σε γνωστα κλαμπ της αθηνας! σε ειδικους διαμορφωμενους χωρους- κατι σαν κλουβια- σε αποσταση ασφαλειας απο τα χερια των πελατων των μαγαζιων! ηταν χορευτρια ,το γουσταρε απο μικρη κι δεν υπηρχε τπτα το πονηρο στο επγγελμα της! ουδεπωτες ειχε καποια αλλη σχεση με το μαγαζι κι με τους πελατους εκτως απο τον χορο! αξιοπρεπεστατο επαγγελμα! αξιοππρεπεστατη κοπελια! ειμασταν ερωτευμενοι! της ειχα απολυτη εμπιστωσυνη! παρα το οτις ηταν αρκετα ομορφη κι ειχε καθε μερα πολλες επυλογες για να βρι ανδρες πολυ πιο ομορφους απο μενα, πολυ πιο πετυχημενους απο μενα,πολυ πιο πλουσιους απο μενα!!- σε σχεση με αλλες κοπελες που εκαναν καθως πρεπει δουλειες αλλα "επεζαν" με ανδρες τριγυρο τους! κι ουτε ειχαν την ομορφια της!- ετσι λοιπον καταληγω στο οτι δεν ειναι ντροπη να εισουν χορετρια! κι προσωπικα ακομα πιο πολυ δεν το λεω για να σε τσιγκλισω!
Εν κατακλείδι μνιμονιο - (εν κατακλειδι =Τελειώνοντας, καταλήγοντας, στο τέλος)για να σε βοηθησω σε περιπτωση που δεν γνωριζες τι σημαινει ¨) - θελω να ξερεις οτι δεν εχω ορεξη για να συνεχισουμε να τσακονομαστε εδω μεσα! προσωπικα θα παψω να γραφω αλλα μηνυματα για τις διαφωρες μας! απλα, αν θες , ενα τελευταιο ερωτημα! αφου - οπως διαβαζουμε απο τα μηνυματασου- δεν εχεις καποιο σοβαρο προβλημα, δεν εχεις ψυχικη ασθενεια, ουτε κι εχεις καποιο αλλο ψυχολογικο θεμα! γιατι λοιπον εισαι τοσο πολυ συχνα μεσα σε ενα φορουμ που αφορα ως επι των πλειστων ανθρωπους που ειτε εχουμε ψυχικη ασθενεια, βλεπε ψυχωσεις, ψυχασθενειες, η ψυχολογικες καταστασεις σε ασχημη περιοδο! ,δεν θελω να πω οτι το φορουμ ειναι μονο για οσους εχουν ψυχικες ασθενειες! αλλα γενικα ειναι για παρομοια προβληματα!
χορεύτρια xaaxxaxaxaaxaxaxa
Γιωργο εγω ειμαι χορευτρια.Αν ενδιαφερεσαι για ραντεβουδακι,πμ.
https://www.facebook.com/video.php?v=935640966457578
Οσοι εχετε φβ δειτε αυτο το βιντεακι!!
Ομορφο.. :)
ναι,αλλα δεν σχολιαζω.εγω οτι και να πω ολοι με παρεξηγουνε εδω μεσα!
Ενταξι, δε λεει να "κραζουμε" ο ενας τον αλλον, γενικα! αν μπει κανενας ξεκάρφωτος θα νομιζει ότι ειτε ειμαστε σε κανα φορουμ με μετοχες! γενικα ότι εχουμε να χωρισουμε πολλα ευρο!!χαχα, η θα νομιζει ότι ειμαστε ανηλικα! και πρωτον βαζω τον εαυτομου, δε θα ξανα πω πικρα λογια - αν κι ουδεπωτες εβρισα,η γενικα επιτεθηκα σε καποιον- αλλα ο.κ.
"“Ο οφθαλμός αντί οφθαλμού", καταλήγει να κάνει όλο τον κόσμο τυφλό!οπως ελεγε κι ο συντροφος Μαχατμα!¨), επισης ελεγε “Υπάρχουν πάντα καλά στοιχεία στους ανθρώπους και υπάρχουν πράγματα που δεν είναι τόσο καλά. Όμως, μπορείς να επιλέξεις σε τι να επικεντρωθείς . Αν θέλεις βελτίωση, τότε η επικέντρωση στα καλά των ανθρώπων είναι μία χρήσιμη επιλογή. Κάνει τη ζωή πιο εύκολη και οι σχέσεις γίνονται πιο ευχάριστες και θετικές.” αλλα σορρυ στη συγκεκριμενη δεσποινης δεν εχω βρει ακομα τα "καλα στοιχεια της"χιχιχι.
Παντος συμφορμητες μου, πιστευω ότι δεν είναι τοσο κακο να βαλουμε κι λιγο χαβαλέ στα μηνυματαμας! με τον χαβαλέ εννοω το καλοπροαιρετο χιουμορ, όχι την κακια ουτε τις προσβολες! ε? συμφωνείτε?
Για παραδηγμα τα παιδια "Καρυδις" η ο "Σταφιδας" πρεπει να παραδεχτούμε ότι εχουν χιουμορ καποιες φορες! βεβαια όχι παντα, ειδικα ο Καρυδις εχει αρκετο "μπλακ χιουμορ" κι νομιζω ότι είναι λιγάκι σκληρος σορρυ φιλεμου. Από την άλλη ο Σταφιδας" δε ξερω,αλλα είναι πιο χαλαρος. Επισης και η Φαβελ, μπορω να πω ότι αν κι γραφει σοβαρα θεματα μερικες φορες ο τροπος που γραφει εχει έναν εξυπνο σαρκαστικο τροπο! Όπως κι ο Μαγκαιβερ! εχει χιουμορ ,βεβαια είναι ξεχωριστο το δικοτου στυλ, διοτι σε καποιους μπορει να αρεσει κι σε αλλους να μην γελασουν καθολου!ακομα κι να τους φανει αστοχο τελειως Για μενα παντος,νομιζω ότι είναι ενδιαφερον κι ευστοχο το χιουμορ του διοτις εχει κι αυτοσαρκασμο μεσα! δεν ντρεπεται να εκθεσει κι τον εαυτοτου κανωντας χιουμορ!
Γενικα είναι κι αλλα παιδια εδώ μεσα που εχουν χιουμορ! κι μπραβοτους! εσεις δε θα θελατε να "βαλουμε" χιουμορ στο φορουμ?
Τι γλυκια ψυχη..Διαβητη παθαμε!!
επισης θα παρακαλουσα ένα μελος του φορουμ - δεν μπορω να πω ονομα - θα το παρακαλουσα να μην μου ξανα στειλει προσωπικο μηνυμα με περιεχομενο σαν εκεινα που συνηθιζε!!πλζ μην στελνει μηνυματα!βεβαια φταιω κι γω που του δωσα το ο.κ. αλλα κι το μειλμου. Ελπιζω να το δει αυτό που γραφω τωρα ! διοτι πλεον δεν είμαι υπο τις ουσιες ώστε να ξεχναω ευκολα! η να μην στενοχωριεμαι! επισης δεν τα λεω τοσο καλα με τα ατομα που θελει ,ώστε να επικοινωνήσω κι να τους ζητησω αυτό που ζητα το συγκεκριμενο μελος. Αληθεια γιατι δε τα γραφει εδώ? να τα δουν και αλλοι! Βεβαια να ξερει ότι δε προκειτε να αντιγραψω τα μηνυματα εδώ, ώστε να τα δουν στο φορουμ! όχι γιατι μονο απαγορευετε αλλα κι επειδή δεν είναι του χαρακτηραμου!
Αρχισε παλι την παρασταση...Παρτε ολοι ποπ κορν.
Καλησπέρα σε όλους... Καλή χρονιά εύχομαι με υγεία-ισορροπία σωματική και ψυχική ... Είμαι νέα στο φόρουμ και δεν ξέρω καν πώς λειτουργεί... Απλά ήθελα να πω ένα γεια και ελπίζω να με δεχτείτε στην παρέα σας.. Συγνώμη που μπαίνω λίγο άσχετη... :)
σορρυ,, αλλα αν αναφερεσαι σε εμενα μην τρομαζεις βρεσυ! λεγετω! εξαλου ολοι εχουν καταλαβει πλεον ότι δεν είμαι οξύθυμος ουτε παρεξηγιαρης για να απαντω γραφωντας κειμενα με επιθετικο χαρακτήρα!
βλέπεις η καρδουλαμου δεσποινης , είναι γεματη καλοσυνη! οπου μαζι με την χαρωπη της διαθεση εχουν γιομισει την καρδουλαμου με χαρωπα χρωματα! τοσο πολύ ! που η "μαυριλα" κι η "γκριζαδα" δεν μπορουν να βαψουν κανενα κομματι Της!!
Αληθεια οσο κι αν δε το πιστευετε ,εχω αναθεωρησει πολύ κι πολλα! "κανεις δεν μπορει να μας πληγωσει χωρις την συγκαταθεση μας!,χωρις να του το επιτρεψουμε εμεις! Κανείς εκτός από σένα δεν μπορεί να ελέγξει πως εσύ νιώθεις.”
καλος ηρθες μισανιπ!¨). Μην ζητας συγνωμη ρεσυ¨),, ότι σε απασχολει,, ότι σε μπερδευει μπορεις χωρις κανενα "κολλημα" να το ρωτήσεις! μην ντρεπεσαι για τυποτα!
Εδώ ολοι, όπως θα δεις κι στα παραπανω μηνυματα ειμαστε πολύ φιλικοι μεταξυ μας! η αγαπη και η ευγενια μας οδηγει ! όπως θα δεις η αλληλεγγυη και το νιαξιμο του ενός προς τον άλλο είναι από τα βασικα στοιχεια αυτου του φορουμ! καλη περιηγηση συμφορμιτησσαμου¨)¨) χιχιχι,, ευχομαι να σε βοηθησει αυτό το φορουμ σε ότι σε εκανε να εγραφεις ,κι να μπεις γενικα εδώ!
καλη χρονια κι σε εσενα νεα συμφορμιτησσα¨) ευχομαι κι εγω με την σειραμου στο νέο χρονο να εχεις αρμονια πνευματικης υγειας κι σωματικης υγειας!
Σε ευχαριστώ πολύ giorgo για την ένθερμη υποδοχή.. Να σαι καλά..
Ναι κάτι κατάλαβα από τα μηνύματά σας..χαχαχα..Ελπίζω να μπω και γω σύντομα στο κλίμα και να σας ακολουθώ... :)
Όταν ΕΓΩ , πιο πανω, εχθες σε παρομοιωσα με την Μρθα Βουρτση!( κι κατι ξεκαρφοτο αλλα ηταν από τις πιο ομορφες γυναικες του κινιματογραφου εκεινη την εποχη!! κι δε ξερω αν είναι αληθεια αλλα εχω διαβασει καπου στο ιντερνετ ότι ειχε παιξει κι στις πρωτες τσοντες , μαλιστα ειχε φερει τα πορνοδραματα!, τις πρωτες ταινιες με πορνομελο1 η τσοντοκλαμα! δε ξερω πως λεγετε!χαχαχα) ,λοιπον όταν εγω σε συγκρινα με δαυτην εσυ αντεδρασες σαν να σου εβρισα την μανα! η σαν να ειπα *****!!χιχιχι.
Απεναντίας εγω1 ειδες?? πολυτισμος!! Ε Γ Ω αντιδρω με χιουμορ, με ευγενια χωρις κομπλεξ όπως εσυ! Ουτε καν λεω το ρητο "ότι φτυνω γληφεις" χιχιχι,, δλδη αυτά που γραφω εγω , τα αντιγραφεις εσυ, η τα κανεις μετα από μενα! δε ξερω ρεσυ μνιμονιο! ισως τωτες,περισι που μου εστελνες αυτά τα "περιεργα" μηνυματα να μην καταλαβα το ποιον σου!αλλα κι παλυς σορρυ δε μπορουσαχιχιχι
Να δω ποιος αλλος θα εχει σειρα τωρα να φαει λασπη , γιατι παλι σε "ενοχλουν" με περιεργα μηνυματα και καλα ..Μια αγωνια την εχω η αληθεια.
Μιλαμε εισαι μεγας θεατρινος..Ευτυχως που δειχνεις απο μονος σου το ποιον σου.
νομιζω φτανουν οι τσακωμοι.μην το συνεχιζεται σας παρακαλω!!
το μήνυμα διαγράφηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.