Καλησπέρα σε όλους.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν διαβάζετε τα προηγούμενα ποστ.
Στην σελίδα 41 πόσταρα το παρακάτω κείμενο.
Αν το διαβάσετε προσεκτικά θα ηρεμησετε.
Αν δεν ηρεμήσετε τότε να πάτε να σας δει κάποιος ψυχολόγος ή ψυχίατρος.
Γιατί μου φαίνεται πολύ περίεργο ενώ υπάρχουν απαντήσεις εσείς να πέφτετε σε μιζέρια.
Λοιπόν διαβάστε το. Εγώ μόλις το διάβασα ηρεμησα και έμαθα να ζω με αυτό.
Παιδιά καλημέρα.
Έψαξα σε ένα αγγλικό site το οποίο είναι μόνο για καλοήθεις δεσμιδωσεις. δηλαδή αυτό που έχουμε όλοι εδώ.
Είναι πολύ κατατοπιστικό και μόλις το διάβασα έχω ηρεμίσει.
ΕΠΑΨΑ ΝΑ ΑΝΥΣΗΧΩ!!!!!
Έχουμε και λέμε.
-Στο ALS οι συσπάσεις που γίνονται στους μύες είναι δεύτερο και τρίτο σύμπτωμα και αυτό γίνεται επειδή ο μυς πεθαίνει. Δηλαδή το πρώτο σύμπτωμα είναι η αδυναμία του μυ να ανταποκριθεί σε μια κίνηση που αυτό γίνετε αντιληπτό από τον ασθενή κατευθείαν και μετά έρχεται η σύσπαση του μυ ως αποτέλεσμα του θανάτου του.
- στο ALS η σύσπαση ξεκινά από έναν μυ και έπειτα προχωρεί στον επόμενο , στον επόμενο με την σειρά κτλ ενώ στις καλοήθεις δεσμιδωσεις πάει παντού.(random ) δηλαδή μπορεί να έχουμε μια σύσπαση στον τετρακέφαλο και μετά στον ώμο και μετά στο άλλο πόδι κτλ. Στον ΑLS δεν είναι έτσι. Στον ALS η σύσπαση ξεκινά από έναν μυ και με την σειρά απλώνετε ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΕΓΕΝΕΣΤΕΡΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑ. ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΕΙ Ο ΑΣΘΕΝΗΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΕΧΕΙ ΕΙΔΗ ΕΠΕΛΘΕΙ.
- στον ALS η τις περισοτερες φορες η σύσπαση δεν γίνετε ορατή με γυμνό μάτι αλλα αντίθετος θέλει ιδική λάμπα που την έχει ο γιατρός για να τον δει. Είναι χαρακτηριστικό που ένας ρωτάει τον γιατρό ότι βλέπει όλο του το σώμα να δονείτε και ο γιατρός του απαντάει ότι είναι τυχερός που βλέπει τους μύες του να κουνιούνται αφου στον ALS η σύσπαση φαίνεται αμυδρά.
-στην περίπτωση του ALS δεν υπάρχει σήμερα είμαι λίγο καλύτερα και την άλλη μέρα χειρότερα.
Ή χθες είχα αδυναμία και συσπάσεις ενώ την άλλη μέρα δεν έχω τίποτα ή είμαι καλύτερα πράγμα που συμβαίνει στις καλοήθεις δεσμιδωσεις.
Στο ALS πάμε κάθε μέρα προς τα κάτω χωρίς ανεβοκατεβάσματα. Ο μυς πεθαίνει. Δεν γυρνάει η κατάσταση με αντιφλεγμονώδη και παυσίπονα.
- στον ALS δεν νιώθουμε πόνο στους μύες. Απλά έχουμε αδυναμία κίνησης.
- στην πλυοψυφια των περιπτώσεων στις καλοήθεις δεσμιδωσεις όταν αγχωνόμαστε αυτές ξεκινούν. Στον ALS οι συσπάσεις δεν εξαρτώνται από την ψυχική μας διάθεση.
- Επίσης λέει ότι ο ασθενής επειδή μπαίνει στο ιντερνετ να δει τι γίνετε πέφτει κατευθείαν στο ALS και το μυαλό αρχίζει να νομίζει ότι οι μύες κουράζονται και ότι κάποιοι μύες δεν δουλεύουν καλά κτλ. Τα χωρίζει σε κλινική αδυναμία που είναι πραγματική και εκεί το ψάχνουμε καλύτερα και σε εικονική που την δημιουργεί το μυαλό.
Επίσης λέει ότι κάποιοι το έχουν για ώρες άλλοι για μήνες άλλοι για χρόνια άλλοι πεθαίνουν με αυτό και άλλοι επανέρχονται μετά από κάποιο διάστημα πλήρως.
Αυτά παιδιά είναι από ειδικό γιατρό και όχι από forum το οποίο καλό είναι αλλά οι πληροφορίες είναι αφιλτράριστες.
Το site είναι μόνο για αυτό και έχει τα πάντα και οι ασθενείς ρωτάνε και οι γιατροί απαντάνε.
Είναι πάρα πολλοί σαν και εμάς.
Επισκεφτείτε το και θα καταλάβετε.
http://www.aboutbfs.com/forums/index...a76681b2cfe0bd
Να θυμάστε αυτό:
Οι συσπάσεις στο ALS έρχονται μετά από την μυϊκή ατροφία και αδυναμία, πράγμα που γίνετε αντιληπτό από τον ασθενή κατευθείαν.
Λέει πως στην κλινική οι ασθενείς έρχονται επειδή νιώθουν αδυναμία και όχι επειδή έχουν μυϊκές συσπάσεις.
Ελπίζω να βοήθησα και να ηρέμησα αρκετούς όπως ηρέμησα και εγώ διαβάζοντας από ιδικούς γιατρούς με εμπειρία επάνω σε αυτό.