Απλά νιώθω ενα κενο. Εχω τοσα ψυχολογικά που δεν θα επρεπε να υφίσταμαι. Θα μπορουσα να γραψω μια λίστα με τα ελαττώματα μου και θα ηταν σιγουρα πολυ μεγάλη.
Printable View
Απλά νιώθω ενα κενο. Εχω τοσα ψυχολογικά που δεν θα επρεπε να υφίσταμαι. Θα μπορουσα να γραψω μια λίστα με τα ελαττώματα μου και θα ηταν σιγουρα πολυ μεγάλη.
Ποτε μην σκεφτεσαι ασχημα για τον εαυτο σου , ποτε μην τον κατηγορεις , girl88 . Εισαι θνητη , και ειναι φυσιολογικο να εχεις ελατωμματα , αλλα ειναι αφυσικο να βλεπεις μονο αυτα , δες και τα προτερηματα σου , που σιγουρα εχεις .
Το αν θα επρεπε να υπαρχεις η οχι , ειναι καθαρα δικο σου θεμα , δεν προσπαθω να σου αλλαξω γνωμη . Την σεβομαι .
girl1988, γεννήθηκες το 1988?
Ξέρεις πόσοι θα θελαν να ήταν στην ηλικία σου??
Όλοι όσοι ειναι εδώ μέσα και είναι κάποια χρόνια μεγαλύτεροι σου, τρελλένονται, τους τρώει η κατάθλιψη που δεν έχουν την ηλικία σου. Στην ηλικία σου έκαναν ακριβώς ότι κάνεις εσύ τώρα, έβλεπαν τον εαυτό τους φορτωμένο ψυχολογικά και έμεναν με τα χέρια σταυρωμένα ενώ οι ευκαιρίες της ζωης χάνονταν μπροστα στα μάτια τους. Τώρα ειναι φορτωμένοι με ψυχολογικά γι αυτά που έχασαν!
Εργάζεσαι? Σπουδάζεις? Εισαι παντρεμένη?
Ένα θα σου πω, οτιδήποτε συνιστά ευκαιρία κάντο όσο χάλια κι αν νιωθεις! Και κάνοντας αλλάζει κι η ψυχολογία.
Μετα απο πολλη σκεψη κατεληξα οτι η βασικη αιτια διαζυγιου ειναι ο γαμος ..........
Δεν μπορώ με τίποτα, μα με τίποτα να συγκεντρωθώ στη δουλειά μου είμαι αλλού για αλλού. Κ όχι τίποτ' άλλο, με τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν δεν μπορώ να επικαλεστώ πως μ'έπιασε κ η άνοιξη.......
ego na enimeroso osous me kseroun oti i pou trelathika i pou arxisa na logikeyomai allaksa agogi pantos filika k signomi an paraferomai arketa syxna tora teleytaios
Αυτό θα την ρωτούσα τώρα.. Τα συμπτώματα που αναφέρει είναι ''αχ έρωτα''. !!
10 xaraktires