Όμορφεεεεες!!!!! Και τί ωραίο φόρεμα, αγγελουδάκι!!!!:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:
Printable View
Όμορφεεεεες!!!!! Και τί ωραίο φόρεμα, αγγελουδάκι!!!!:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:
σε ευχαριστώ πολύ κουκουτσάκι μου,το πρώτο φόρεμα που αγόρασα και είναι one size όλεεεεεεεεεεεεεε
Κοριτσάρες, μπράβο σας, είστε όλα τα λεφτά και οι δυο, χαμόγελα και κατηφόρα, το τέλειο δίπτυχο!
γουσταρω πολυ το στυλ σας! ξερετε να ντυνεστε!Quote:
Originally posted by aggeloydaki
σε ευχαριστώ πολύ κουκουτσάκι μου,το πρώτο φόρεμα που αγόρασα και είναι one size όλεεεεεεεεεεεεεε
συγχαρητιριααααααααααα!!!! αν και ειναι θολα τα προσωπα φαινεται ποσο χαμογελατε!
Μου θυμιζει τις φωτος της πωλινας που ακτινοβολει και αυτη στις φωτος της :tumble:
Μπραβο κοριτισια!
aggeloudaki!!! λάμπετε!! μπήκατε στο πλύσιμο στους 90 χεχεχε. Και εις κατώτερα με περισσότερα χαμόγελα.
χαχχαχαχαχα Κατερίνα μου.Σας ευχαριστώ πολύ όλες για τα καλά σας λόγια,η αλήθεια είναι πως έχουμε το χαμόγελο της colgate σε αυτές τις φώτο :D
Συγχρητήρια και στις δύο για την τόσο μεγάλη προσπάθεια και κυρίως αυτά τα αποτελέσματα!
Αγγελουδάκι επειδή μόνο τη δική σου απώλεια βλέπω αυτή τη στιγμή στο tickeraki, δε φαίνεσαι απλά 20 κιλά λιγότερα! σαν μισή σε βλέπω εγώ!
Μπράβο σας ρε κορίτσια!!
Μπραβο παιδια
και εις κατωτερα τα κιλα
cherie Η αλήθεια είναι πως έχω χάσει πολλούυυυυυυς πόντους!Η Ολίνι αν θυμάμαι καλά στην φώτο είναι -29 κιλά (φιλενάς ελπίζω να μην σε κλέβω στο ζύγι :D )
Φίλεναδα κλεβεις προς τα επάνω! Ήμουν μείον 25!
καλά βρε είμαι Large τύπος εγώ...στα κάνω δώρο τα περισσευούμενα :P βασικά και εγώ σε αυτές τις φώτο ήμουν -17 κιλά και όχι -20 αλλά από τότε μέχρι τώρα δεν πολυβλέπω διαφορά!
προσπαθώ κι εγώ για πρώτη φορά να ανεβάσω. ελπίζω να φαινονται:puzzled:
στη μία είμαι ένα χρόνο πριν, στα 85 συν πλην κατι, δεν θυμάμαι ακριβώς. Θυμάμαι πάντως ότι όταν είδα αυτή τη φωτό, έφριξα.
Η δεύτερη, είναι χθεσινή, με τα χέρια στα μάτια να προσπαθώ να σταματήσω τα δάκρυα μετά που καθάρισα ένα κρεμμύδι. Τη φούστα αγνοείστε την, είναι μούσκεμα λόγω βροχής. Δεν φαίνεται και πολύ μεγάλη διαφορά για τα περιπου 20κιλά, νομιζω φαινεται πολύ μικρότερη η διαφορά, αλλά αυτό που σκεφτόμουν όταν τις έβλεπα, είναι ότι στην περσινή φωτογραφία, εγώ ένιωθα να είμαι όπως είμαι τώρα:((((
http://img831.imageshack.us/img831/946/3102010.jpg
http://img545.imageshack.us/img545/9897/17092011j.jpg
τι καλά που τώρα νιώθω "κάπως" άνετα να φοράω και φουστίτσες:D
edit: ξανα-ανεβάζω την πρώτη, για να φαίνονται καλύτερα οι κοιλάρες μου, τα μάγουλά μου, τα προγούλια μου και οι μπουτάρες μου:shocked2:
Redish, κοριτσάκι, που βλέπεις καλέ ότι δεν υπάρχει διαφορά, όχι απλά υπάρχει αλλά και είναι και μεγάλη! Επίσης καταλαβαίνω πλήρως τη χαρά σου να φοράς φουστίτσες, και μένα είναι απωθημένο μεγάλο! Μπράβο σου! Έκανες πολύ καλή προσπάθεια και πρέπει να είσαι περήφανη και να χαίρεσαι τα αποτελέσματα στο φουλ!!:thumbup:
Εμένα πάλι η διαφορά μου φαίνεται εντυπωσιακή και , αν συγκρίνω με δικές μου φωτό, περισσότερο από 20 κιλά.
Το αποτέλεσμα είναι φοβερό όπως και να έχει και σου αξίζει!!! Θερμά συγχαρητήρια!!!
Τσέκαρα πάντως και τις τελευταίες φωτό που είχα βάλει δικές μου και από τα 115 περίπου που ήμουν τότε ως τα 100 σχεδόν που πλησιάζω τώρα δεν υπάρχει πρακτικά καμία διαφορά :(... τεσπά, γκρινιάζω πάλι...
Redish η διαφορά είναι πολύ μεγάλη!!!!Μπράβο σου,και φαίνεται πως έχεις χάσει παραπάνω από 20 κιλά!
Φίλιππε αποκλείεται να ΜΗΝ έχεις διαφορά!Απλά μάλλον επειδή στις πρώτες φώτο σου από τα 148 στα 115 η διαφορά είναι πολύ μεγάλη και την βλέπεις πολύ φανερά μείον 15 κιλά ακόμα δεν "βλέπεις" την διαφορά,αλλά είμαι σίγουρη ότι υπάρχει;)