κοριτσια καλημερα,
στο πνευμα της λακωνικοτητας αναφερω τα εξης
η μικρη εχει ακομα μυξουλες στοπ
παιδικος καθολου ολη την εβδομαδα στοπ
θελω ανατριχιαστικες λεπτομερειες για την συναντηση σας στοπ
καλο σαββατοκυριακο στοπ
Printable View
κοριτσια καλημερα,
στο πνευμα της λακωνικοτητας αναφερω τα εξης
η μικρη εχει ακομα μυξουλες στοπ
παιδικος καθολου ολη την εβδομαδα στοπ
θελω ανατριχιαστικες λεπτομερειες για την συναντηση σας στοπ
καλο σαββατοκυριακο στοπ
καλημέρες........ τι να πω..... μια μέρα έλειψα και μόλις μπήκα είχε μαζευτεί ένα σωρό υλικό!!!!! και ξεκινάω με το επίμαχο θέμα.....
γλυκούλα μου......... διάβασα με μεγάλη προσοχή όλα αυτά που γράφεις καθώς και τις απαντήσεις των κοριτσιών..... όπως βλέπεις σε καμία απολύτως δεν φαίνονται ξένα ή αλλοπρόσαλλα αυτά που περιγράφεις. όλες μας αναγνωρίζουμε και τη δική μας άσχημη φάση, ανασφάλεια, φόβο (ή όπως αλλιώς το βαφτίζει ο καθένας....) κάπου εκεί. θα σου μιλήσω κι εγώ λοιπόν για τον εαυτό μου. ίσως και να σε βοηθήσει......
εννοείται ότι η στιγμή που συνειδητοποίησα κι εγώ με τη σειρά μου ότι τα κιλά είναι απλά η κορυφή του παγόβουνου δεν ήταν καθόλου ευχάριστη. από πίσω κρύβονται ένα σωρό βιώματα, κακές εμπειρίες, ακατάλληλοι άνθρωποι, λαθεμένες αντιλήψεις κλπ κλπ που έχουν οδηγήσει σε αυτόν τον λαβύρινθο απο τον οποίο δε φαίνεται να υπάρχει τρόπος διαφυγής. η εικόνα με τις κλειδωμένες πόρτες και το ρημάδι το κλειδί με βασανίζει κι εμένα χρόνια τώρα...... το έχουμε όντως εμείς? τι μορφή έχει? που είναι κρυμμένο? και γιατί τελικά το κρύβουμε αν αυτό το μαγικό ξεκλείδωμα είναι όντως η λύση σε αυτά που βιώνουμε? κι εγώ είμαι στο στάδιο αυτής της αναζήτησης...... δεν έχω βρεί καμία λύση μέχρι στιγμής...... και δεν ξέρω και αν θα βρώ ποτέ τελικά..... απλά δεν πάυω να το παλεύω. ναι υπάρχουν φορές που με παίρνει απο κάτω, που ζητώ απελπισμένα επιβεβαίωση και αγκαλιά αλλά ταυτόχρονα για κάποιον ακατανόητο λόγο αντί να το δηλώσω το κρύβω και το παίζω άνετη και αστεία. και ναι υπάρχουν φορές που παλεύω κι εγώ με τους 4 τοίχους μου μετά από μιά μέρα δυναμικότατη, κοινωνικότατη και γεμάτη..... και ναι υπάρχουν φορές που φοβάμαι ότι θα ξανακυλήσω και θα παω όλο και πιο κάτω. και ναι υπάρχουν επίσης φορές που κυριολεκτικά κουβαλάω τον εαυτό μου για να καταφέρω να πάω στη δουλειά ενώ το μόνο που θέλω να κάνω είναι να κοιτάω το ταβάνι και να βουλιάζω στην ανυπαρξία μου. να σου πω όμως που καταλήγω? στο ότι είναι και αυτό απαραίτητο για να ξανασηκωθούμε, να το ξαναπαλέψουμε και να εκτιμήσουμε τα καλά που μας συμβαίνουν κι εμείς τα θεωρούμε ασήμαντα. έχεις δεί ποτέ σαν πολυτέλεια το ότι μπορείς να περπατάς, να γελάς, να κλαίς, να συναναστρέφεσαι την οικογένεια σου και τους φίλους σου, να παίρνεις αποφάσεις, να φλερτάρεις, να διαβάζεις και ένα σωρό άλλα πράγματα που για άλλους είναι ανέφικτα? η λίστα μπορεί να είναι ατελείωτη ξέρεις..... και δε θα υπήρχε η αισιοδοξία αν δεν υπήρχε η απαισιοδοξία! θα μου πεις.....ναι....υπάρχουν και χειρότερα αλλά υπάρχουν και καλύτερα! και αυτή είναι η ανθρώπινη φύση... να διεκδικεί όλο και καλύτερα.......κάντο λοιπόν! δεν υπάρχει τίποτα που να μην μπορείς!
και επείδη στο τράβηξα πολύ και δεν ξέρω κατά πόσον σε βοηθάει αυτό, η άποψη μου είναι ότι αυτό που περνάς είναι απολύτως απαραίτητο για την μετέπειτα εξέλιξη σου......ζήσε το! βούλιαξε, κλείσου, κλάψε, χτυπήσου μέχρι εξαντλήσεως αν χρειαστεί..... όταν όμως περάσει αυτό, άνοιξε το παράθυρο, φτιάξου, βάψου και πες στον εαυτό σου "αρκετα! και τώρα προχωράμε και δε γυρνάμε πάλι εκεί"
από εμπειρία σου λέω ότι εργασιοθεραπεία όχι μόνο δε βοηθάει αλλά χειροτερεύει την κατάσταση! μόνο πρόσκαιρα σε μουδιάζει λίγο αλλά τελικά....τίποτα! βρές άλλη μέθοδο!
όσο για το εργαστήρι.....ναι! ναι! ναι! θα γραφτώ! παρόλες τις επιφυλάξεις μου.... θα το τολμήσω για όλους αυτούς τους λόγους που αναλύουμε.......κι ότι βρέξει ας κατεβάσει! (δεν υπάρχουν όρια ηλικίας εκεί ξέρεις............έλα αν θές να βγάλουμε τα απωθημένα μας παρέα! κι εγώ θα κλείσω τον νοέμβριο τα 26......τρομάρα μου!)
ζεν αρνίιιιιιιιιι........ εμένα δε θα χρειαστεί να με δείρεις........ θα είμαι εκεί πρώτη και καλύτερη!!!! ανυπομονώ να σας γνωρίσω κοριτσάκια μου....... α! φέρε και τη μακέτα! με φιλενάδα αρχιτέκτονα ξενυχιάστηκα πέρσι να κολλάω...... expert έχω γίνει!!!!!!!!!!!!!!! έχω φτιάξει φοβερά λουτρά με όλα τα κομφόρ στη μυτιλήνη.......εμ τι νόμιζες???? ότι είμαστε τίποτα τυχαίοι??????????
ευγενίτσα, τετάκι, έλλη, μπαρμπουνάκι, βασούλα, πέννυ αν ξέχναω καμία είμαι απαράδεκτη......φιλούρες σε όλες!!!!!!
α! γλυκούλα.... μη διανοηθείς και λείπεις!!!!!!! θα τα πούμε και από κοντά σύντομα.........
κοριτσαααααακια!!! καλημερες καλημερες.. η μαλλον καλησπερες.. αλλα ειναι απο ποια οπτικη το βλεπει κανεις.. στη συναντηση δυστυχως δεν θα μπορεσω να παραβρεθω μια κ φευγω σημερα παλι........τα σαββατοκυριακα οπως καταλαβατε.. δυσκολα μενω πειραια..... ευχομαι να περασετε υπεροχα. μοναδικα.. ανεπαναληπτα.. θεικα... κ να με κανετε να ζηλεψω.. βαζοντας πολλες πολλες φωτογραφιες.... σας φιλω ολες.... κ ξεχωριστα την καθε μια... μακιαααααα..... καλο παρασκευοσαββατοκυριακο!!!!
Ελλη.. πριν σε σκοτώσω με τις φονικες μου οπλες, πες μου λεπτομερειες για τη σχέση σου με την πολη μου, παλιογειτονισσα! Που μενεις, που πηγαινες σχολιο, αν πεταγες κ εσυ νερατζια στην παρέλαση στην Κοραή, αν απεφευγες την πασαρελλα στην Πασαρελλα κλπ!!
Σόφη μου μη με προκαλεις, γιατι με βλέπω αφου γνωριστουμε να σε χώσω για χαμολοδουλεια μακετας!! Ολα καλα τσουπρα?
Kαλησπερα κοριτσακια μου!Ενα πολυυυ μεγαλο ευχαριστω σε ολεs σαs για την συμπαρασταση,σαs ευχαριστω πραγματικα!Διαβασα προσεχτηκα οτι μου εγραψε η καθεμια σαs.Διαβαζονταs αναστεναγμοι ανακουφισηs βγηκαν απο μεσα μου, που δεν ειμαι η μονη που περναω τελικα τοσο δυσκολα,ισωs εχω κουραστει που το μαρτυριο μου διαρκει τοσα χρονια.Κρατησα ολεs εκεινεs τιs συμβουλεs και λεξειs που με εκαναν και χαμογελασα διαβαζονταs τα δικα σαs τοσο ευγενικα λογια,που με εκαναν και σκεφτηκα δεν ειναι δα και τοσο μαυρα ολα,βεβαια γνωριζω πωs επιφανειακα συναισθηματα ανακουφισηs δεν ειναι η λυση του προβληματοs,αλλα απο την αλλη τι κερδιζω ειπα με την καταθλιψη αγκαλια??τιποτα!Οποτε αs το δω και λιγο αλλιωs το θεμα.Εsceden πολυ καλο το ``φαντασμα``και για την περιπτωση μου οτι πρεπει!Τελικα οι εφιαλτεs ειναι αγκυρεs,που μαs τραβουν κατω,επειδη επιτρεπουμε να μαs συμβουν τοσα γεγονοτα,συναισθηματα,πραξ ειs!Eυγενουλα σε ευχαριστω και σενα καλη μου για οσα γραφειs,σε ευχαριστω και που μου την λεs και με το δικιο σου,μια βολτα σου εταξα και παει....τωρα που με εχει παρει και απο κατω,πρεπει να μου την πει και καποιοs ισωs ετσι να ισιωσω λιγο!sofaki μου μιλησεs κατευθειαν στην καρδια μου,εχειs τοοοσοο δικιο σε οσα γραφειs,και εσυ και οι υπολοιπεs,αχ ρε κοριτσια τι να πω?ευχαριστω ειναι λιγο!sοφακι μου αναψεs σπιθα με το θεατρικο εργαστηρι,θα το σκεφτω καλα,επισηs γνωριζω οτι δεν εχει οριο ηλικιαs,απλα το εθνικο εχει μεχρι το 26 ετοs.Λεs να ερθω??Οσο για την συναστηση γραψτε που θα γινει και λεπτομερειεs ακριβειs ωραs κτλ,και αν νιωσω καλυτερα υποσχομαι θα ερθω,σε περιπτωση που δεν,θελω να απαθανατισετε καθε στιγμη,να εχετε ολεs μια μηχανουλα,να σα δω!Μην τολμησετε και ερθετε χωριs φωτο.Τελοs μια μεγαλη αγκαλια σε ολεs φιλακια πολλααα!!!
Καλησπέρα cysters και επίτιμες και μη.. τι μου κάνετε;; Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει και κάθε φορά που κάνω μια μέρα να μπω βρίσκω και μια σελίδα ακόμη!! Είστε φοβερές!
Γλυκούλα μου αγχώθηκα για να πω την αλήθεια διαβάζοντας το πρώτο σου ποστ, αλλά βλέποντας και το τελευταίο σου χαλάρωσα λίγο! Φυσικά καλύφθηκα πλήρως απ'αυτά που σου είπαν τα κορίτσια, και με τη σειρά μου να σου πω ότι ο καλύτερός σου σύμμαχος είσαι εσύ! Όλα τα εμπόδια τα τοποθετεί μπροστά μας το ίδιο μας το μυαλό και από κει πρέπει να αρχίσει και η κάθαρση, και η θεραπεία! Μη φοβάσαι να κάνεις αλλαγές, να ζεις για το σήμερα και να ονειρεύεσαι το αύριο! Μικρά και απλά πράγματα συνθέτουν την ηρεμία μας.. μην χάνεις το θάρρος σου!
Όσο για τις υπόλοιπες "νότιες" κυστοκοπελιές, εύχομαι να περάσετε τέλεια και να γελάσετε πολύ! Να προσέχετε το αρνί μας και βάλτε εκεί ένα χεράκι να τελειώσει η ρημαδομακέτα.. και επίσης να μου ζουλήξετε το παλιοακάρεο που θα κάνει τόσο δρόμο για χατήρι σας!! Εγώ θα πιάσω αλαμπρατσέτα το Τετάκι αύριο που ανεβαίνει στα μέρη μου και θα πιούμε καφεδάκι παραλιακό!!!
Βάσια και Μπαρμπουνάκι (δηλητηριώδες;;;;) αυτά τα λέω στη νύφη να τ'ακούει η πεθερά μήπως και ξανακουνηθούμε.. λέω εγώ τώρα!! :)
Πόρκι χαίρομαι πολύ που σε ξαναβλέπουμε απ'τα μέρη μας! Ελπίζω όλα να βαίνουν καλώς!!
Έλλη τα κιλά που έχασες είναι όχι απλώς καλά.. είναι τ έ λ ε ι α! ! ! Συνέχισε έτσι με ηθικό ακμαίο και χωρίς άγχος!!
Φιλιά σε όλες και άντε να συγκρίνουμε πρακτικά από τις συναντήσεις!!! :)
Τέτοια μου κάνετε και ξεχνάω τα μισά πράγματα που ήθελα να σας πω!! Έλεος πια.. ξεμυαλίστρες!
Αναφορά πρωινού ζυγίσματος..
78,8!! Είμαι η Πέννυ και είμαι καλά!!!!!! :D
Kαλημεραααα!Κοριτσακια τι κανετε?Βρε τι κανει η στεναχωρια!Σημερα σταθεροποιηθηκε η ρημαδα η ζυγαρια που τελεταια εχουμε γινει κολλητεs.Exω ενα ευχαριστο θεμα σημερα,απο το ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ μεχρι και σημερα 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ,απωλεια 20 ολοκληρα κιλα!!!σε 9 μηνεs,βεβαια αλλαξα τιs διατροφικεs μου συνηθειεs και 1 χρονο πριν γενικοτερα,και τουs 9 μηνεs χωριs να ξεφυγω,περα απο κατι εκτατα παραστρατηματα και καποιεs γλυκιεs αμαρτιεs.Aν διαιρεσουμε τα 20 κιλα σε 9 μηνεs,η μηνιαια απωλεια βαρουs ειναι μεσοs οροs 2,22 κιλα το μηνα,ειναι λιγα,αλλα στην περιπτωση μου,θα ελεγα θαυμα.Τα εχασα πολυ δυσκολα,με τρελλα κολληματα,ομωs τα τελευταια 6 τα εχασα πολυυ ευκολα,δεν ξερω γιατι!Εχω ακομα δρομο μπροστα μου,ακομα 38κιλακια και θα νιωθω super!
http://www.ticker.7910.org/wg__105__...91ciB0ZXh0.gif
Καλημέρες Κυριακάτικες από μένα! Ελπίζω να έχετε λιώσει στην ξεκούραση και τις βόλτες για να μας μπει ξεκούραστα η καινούρια βδομάδα.
Γλυκούλα χαίρομαι που κατάφερες να νικήσεις για άλλη μια φορά τα αρνητικά συναισθήματα και σε βλέπω αισιόδοξη. Τα είκοσι κιλά στους 9 μήνες είναι εξαιρετική απώλεια και στο ρυθμό που πρέπει για να ελπίζεις και σε διατήρησή τους στο μέλλον. ʼλλα 5 έμειναν για το διψήφιο.. και τότε να δεις αλλαγή ψυχολογίας! Θα χρειάζεσαι βοήθεια για να κατέβεις από το συννεφάκι σου!! Συνέχισε έτσι και δεν υπάρχει περίπτωση να μην τα καταφέρεις!
Όσο για μένα χθες ήταν μια πολύ όμορφη μέρα, με πολύ ωραίο καιρό και πολλές βόλτες! Ξεκίνησε λίγο αγχωτικά αλλά κατέληξε πολύ πολύ ωραία όταν γύρω στο μεσημέρι ήπιαμε τον καφέ τον παραλιακό με το Τετάκι μας που έχω να δηλώσω πως είναι μια γλύκα σκέτη! Έχω να δηλώσω επίσης πως όλη η ευγένια που αναδίδουν τα μηνύματά της εδώ μέσα, υπάρχει στο πολλαπλάσιο όταν τη γνωρίσει κανείς από κοντά! Θα το διαπιστώσετε και σεις.. όσες πάτε στη συνάντηση της Αθήνας την άλλη βδομάδα! Φιλιά πολλά Τετούλα μου και ελπίζω να μην ήταν πολύ κουραστικό το ταξίδι της επιστροφής!
Ο Ναταλοτέντζερης και γω θα ευθυνόμαστε για τυχόν επιθέσεις που θα δεχτείτε από την αξιαγάπητη Τέτα στη live συνεύρεση.. καθώς στείλαμε δαγκώματα και ζουλήγματα σε όλες σας! Όλος ο κόσμος στέλνει χαιρετίσματα.. δεν θα κάνουμε κοινότυπα πράγματα εμείς!
Να είστε καλά και καλή υπόλοιπη Κυριακή! :)
καλησπερα κοριτσακια!!!!! τι??????/δεν εχουμε φωτογραφιες κ νεα απο την αθηναικη συναντηση???????ντροπη ντροπη κ αισχος.. εγω πριν απο λιγο γυρισα.... με ανεβασμενη διαθεση.... λιγο πριν φυγουμε ο καλος μου με αγκαλιασε με φιλησε κ μου ειπε οτι ειμαι οτι ωραιοτερο εχει δει ποτε...(δεν τον πιστεψα,αλλα ενταξει τη διαθεση μου την εφτιαξε.. λοιπον εγω μενω σε κοντινη περιοχη απο το κεντρο.. κ οχι δεν πεταγα νερατζια στην παρελαση της κοραη καθοτι παντοτε ημουν στην πρωτη γραμμη.. ημουν κ ψηλη βλεπεις... οσο για την πασαρελλα τα πρωτα χρονια μ αρεσε που κοζαρα.. με κοζαρανε.. κτλ κτλ.. αργοτερα οταν αρχισα να βαζω κιλα αρχισα να την αποφευγω οπως ο διαολος το λιβανι.... ξεκινησα να πηγαινω σε λιγοτερο κοζαροκαφετερειες... σημερα πηγα στην πειραικη.....σε μια καινουρια καφετερια που ανοιξε κ μαλιστα εμεινα με τις καλυτερες εντυπωσεις..(εκτος του ξανθου σερβις)
Ξεμυαλισμενη ελλη.. Το Σαββατο των εκλογων ειναι η συναντηση!! Να ελπιζω οτι θα μας τιμήσεις?
Αχ, ο ερωτας.. :)
EEEEEEEEEEEEEEEEE δεν το πιστευω... ειμαι γραμματεας... στο βολο οποτε.... θα λειπω!!!!
αχ βαχ...
σνιφ μπουχου
κλαψ λυγμ..