Constance μου, το κακο ειναι οτι δεν εκανα παρασπονδιες... Τωρα ξεκινησα και κολυμβηση μηπως και ενεργοποιηθει ο μεταβολισμος...
Εσυ πολυ καλα τα πας... σε ενα μηνα 4 κιλα, τελεια!!
Printable View
Constance μου, το κακο ειναι οτι δεν εκανα παρασπονδιες... Τωρα ξεκινησα και κολυμβηση μηπως και ενεργοποιηθει ο μεταβολισμος...
Καταλαβα εχεις φαει κολλημα.Πολλα μπορει να φταινε.Πχ εγω ειχα κολλησει λογω δυσκοιλιότητας.Η επειδη ετρωγα ιδια πραγματα συνεχεια.Δε θελει πχ μονο ψητα με σαλατες, θελει ποικιλια.Κανε υπομονη, δε θελει πισωγύρισμα το θεμα.Καλα εκανες και ξεκινησες ασκηση (για μενα το κολυμπι κιολας ειναι η καλυτερη ασκηση).Quote:
Originally posted by brazil
Ναι το εχω κι εγω το προβλημα της δυσκοιλιοτητας. Αλλα τις τελευταιες μερες το εχω ριξει στα ακτινιδια. Και οντως τρωω τα ιδια πραγματα συνεχεια... Αλλα ξερεις ποιο ειναι το προβλημα? Δεν βαζω ποικιλια γιατι φοβαμαι μηπως κανω λαθος. Εχεις καποια συγκεκριμενη διατροφη που ακολουθεις ή απλα μετρας θερμιδες σε οτι κι αν τρως??
Eχω διατροφη απο διαιτολογο και ακολουθω αυτη.Κανω πολλα χρονια διαιτες κι εχω επισης καταλαβει τι διατροφικη συμπεριφορα πρεπει να εχω για να χασω κιλα.Αλλα θα σου πω το εξης.Μη φοβασαι να βαλεις ποικιλια και να πειραματιστεις.Σε μια διαιτα πρεπει να τα τρωμε ολα.Ενα σοκολατακι πχ μεσα στο διατροφολογιο μιας ημερας ειναι θεμιτο.Γιατι αν στερηθεις τελειως καποια πραγματα οταν θα πας στα κιλα που θες θα το ριξεις στη σοκολατα.Γενικα ειμαι της αποψης οτι η απωλεια βαρους πρεπει να γινει τελειως φυσικα και με σταδια προσαρμογης σε οτι πρεπει να μην τρωμε πολυ.Αυτα τα "κοβω μαχαιρι τα γλυκα" για μενα ειναι τελειως λαθος.Quote:
Ναι το εχω κι εγω το προβλημα της δυσκοιλιοτητας. Αλλα τις τελευταιες μερες το εχω ριξει στα ακτινιδια. Και οντως τρωω τα ιδια πραγματα συνεχεια... Αλλα ξερεις ποιο ειναι το προβλημα? Δεν βαζω ποικιλια γιατι φοβαμαι μηπως κανω λαθος. Εχεις καποια συγκεκριμενη διατροφη που ακολουθεις ή απλα μετρας θερμιδες σε οτι κι αν τρως??
για αλλη μια φορα θα συμφωνησω μαζι σου Constance μου.κ μην ανησυχεις συνεχισε γερά με τσαμπουκα και θα κατεβουμε που θα παει.Quote:
Originally posted by Constance
Eχω διατροφη απο διαιτολογο και ακολουθω αυτη.Κανω πολλα χρονια διαιτες κι εχω επισης καταλαβει τι διατροφικη συμπεριφορα πρεπει να εχω για να χασω κιλα.Αλλα θα σου πω το εξης.Μη φοβασαι να βαλεις ποικιλια και να πειραματιστεις.Σε μια διαιτα πρεπει να τα τρωμε ολα.Ενα σοκολατακι πχ μεσα στο διατροφολογιο μιας ημερας ειναι θεμιτο.Γιατι αν στερηθεις τελειως καποια πραγματα οταν θα πας στα κιλα που θες θα το ριξεις στη σοκολατα.Γενικα ειμαι της αποψης οτι η απωλεια βαρους πρεπει να γινει τελειως φυσικα και με σταδια προσαρμογης σε οτι πρεπει να μην τρωμε πολυ.Αυτα τα "κοβω μαχαιρι τα γλυκα" για μενα ειναι τελειως λαθος.Quote:
σημερα -100γρ.
Καλημερα semie μου.Ετσι να χανουμε εστω και 100 γραμμαριακια.Λιγο λιγο και θα φτασουμε το στοχο.:)
ενταξει ειχα κ υδατανθρακες χτες,ελπιζω αυριο να με δειξει πιο κατω!αχ μακαρι τελη μαιου να ειμαι 60 κιλα!καλα τον στοχο μου δε τον προλαβαινω με τπτ αλλα μακαρι να με βρισκε ο Ιουνιος 60!
E 4 κιλα μεχρι να μπει ο Ιουνιος θα τα χασεις.Εισαι κι εσυ πολυ προσεκτικη βλεπω τι τρως.:)
καλή σας μέρα!!! εδώ και κάποιες μέρες είμαι και εγώ στην παρέα σας...παρακολουθώ με πολύ ενδιαφέρον τα διάφορα θέματα και ξεκίνησα και εγώ έναν συνδυασμό δίαιτας...θα ήθελα την γνώμη σας για το πρόγραμμα που ακολουθώ...
κάνω την κυκλική λήψη υδατάνθρακων δίαιτα (είμαι στη δεύτερη μέρα - πρωτεϊνες) και παίρνω και τα kilokiller...επίσης προσπαθώ να πίνω πολύ νερό...πάνω από 2 λίτρα την ημέρα...
αν και δεν πιστεύω ότι πρέπει να ζυγίζομαι κάθε μέρα (έτσι έχω σταματήσει πολλές δίαιτες) μπήκα στον πειρασμό και ζυγίστηκα σήμερα... με έδειξε -400 από χθές...
72.400 ουτε καν υπολογιζω ποσα πηρα...αντε να δουμε τι θα γινει...δεν αλλαζω το τικερακι γιατι ετσι και το δω κατι θα με πιασει...
Λοιπόν θα γράφω κι εγώ τα δικά μου..σήμερα, 70,8...θα ζυγίζομαι καθημερινά να δούμε...είναι μάλλον καλύτερα από την εβδομάδα, αν χρειαστούν αλλαγές..
69,3
ποτε θα γινω και θα ειμαι 55εεεεεεεεεεεεεεεεεεεε?
αισθανομαι πως ποτε!
αντε να δουμε
υπομονή...όλες βιαζόμαστε!!!!!
Quote:
Originally posted by tidekpe
υπομονή...όλες βιαζόμαστε!!!!!
δεν βιαζομαι αλλα παντα μα παντα το χαλαω
εδω και δεκα χρονια
δεν παιρνω κιλα δεν χανω κιλα
αλλα δεν ειμαι οπως θελω
thats the point!
Γεια σου katerina76, καλή αρχή σου εύχομαι!!
Είμαστε περίπου στα ίδια και ζυγίζομαι καθημερινά και μπορώ να σου πω ότι όταν η ζυγαριά έδειξε κάτω από 115 η αυτοπεποίθηση και η όρεξη να συνεχίσω δυναμικά ανέβηκε στα χίλια!!!
Η κυκλική απ'οτι βλέπω έχει αποτελέσματα αλλά αν τη συνδυάσεις και με την IF ακόμα καλύτερα!