Στα Χανιά κ εγώ περπατάω αρκετά... Αλλά εδώ στην Αθήνα δεν μου αρέσει... Προτιμώ να πάω σε κάποιο γυμναστήριο...
Printable View
Στα Χανιά κ εγώ περπατάω αρκετά... Αλλά εδώ στην Αθήνα δεν μου αρέσει... Προτιμώ να πάω σε κάποιο γυμναστήριο...
Ελιακι καλη αρχη!!!Υπομονη και επιμονη χρειαζεται!Το ξερω οτι ειναι κλισε αλλα ετσι ειναι.Το ξερω οτι ειναι δυσκολο π.χ. να βγαινεις με αλλους και χλαπακιαζουν πιτσες,πιτογυρα,βαφλες κτλ και εσυ να τρως διπλα την πρασιναδα σου.Αλλα ολα ειναι μια συνηθεια!Εξαλλου τα αγαθα κοποις κτωνται!Εγω πλεον εχω συνηθισει να τρωω συγκεκριμενα πραγματα και δε μου λειπει τιποτα απο την παλια μου διατροφη.Κοντευω να ξεχασω π.χ. τη γευση της πατατας και του ψωμιου:kiss:!
Σ'ευχαριστώ πολύ asteropi!!!!! Μπράβο για την πρόοδο που έχεις κάνει!!!!! Και καλή συνέχεια...
Προσωπικά δεν έχω θέμα στο να ζηλέψω αν τρώνε οι άλλοι δίπλα μου κάτι που εγώ δεν μπορώ να φάω... Ούτε τρώω μεγάλη ποσότητα φαγητού... Ψωμί δεν αγοράζω καν... Το πρόβλημά μου είναι ότι έχω κόλλημα με τα γλυκά και κυρίως με σοκολάτες και παγωτά... Τα οποία τρώω από μόνη μου... Δεν χρειάζεται να τρώει κάποιος άλλος και να ζηλέψω για να φάω... Και το ότι κάνω καθιστική ζωή... Οπότε ξέρω ακριβώς τι πρέπει να προσέξω και ποιες συνήθειες να αλλάξω... Α!!! Κάνω και άστατα γεύματα...
Ε λοιπόν, το πόσο πολύ με βοήθησε να τα συνειδητοποιήσω το ότι τα έγραψα εδώ είναι απίστευτο... Και το ότι υπάρχουν άτομα που σε στηρίζουν σου δίνει πάρα πολύ δύναμη!!!
Καλημέρα σε όλους ,Quote:
Originally posted by dora_th
'Aχ ρε γαμώτο , κι εγώ πάνω που είχα πιάσει για 2 μέρες 89,8 κι έλεγα επιτέλους μετά από ...4 χρόνια κάτω από 90 , οχταράκι μπροστά χθες 90,1 και σήμερα 90,5 παρόλο που δεν έχω ξεφύγει διατροφικά . Μάλλον όμως παίζει κατακράτηση γιατί σε 7-8 μέρες περιμένω περίοδο .Υπομονή λοιπόν άν κι εκνευρίστικα σήμερα .
Μετά απ΄αυτό το μικρό πισωγύρισμα που οφείλεται σε αναμονή περιόδου και στη .... τουαλέτα που έχω να την επισκευθώ 4 μέρες πάλι σήμερα 89,9 . Καλημέρα οχταράκι !!!Ελπίζω σύντομα να σε αποχαιρετήσω .
γεια σας πηγα σημερα στη διαιτολογο...απο 91.2 ημουν 89 μεσα σε 3 βδομαδες!!!ολα καλα και συνεχιζω!!!!μπηκα για τα καλα στο 8 και αντε συντομα να φευγει και να ερθει το 7!!!!!μπραβο Δωρα για την απολεια σου μια χαρα!!!αντε και καλες κατηφορες παιδιααααααααααα
Χαχα, το θέμα που σκεφτόμουν να βρω ξαφνικά μπροστά μου! Μες στο Νοέμβρη ευελπιστώ να μπω κι εγώ στο club κορίτσια!!!
Eσεις οι αντρες χανετε τοσο ευκολα και γρηγορα filippara που σιγουρα θα δεις το 8ρακι μεχρι το Νοεμβρη!Εμεις τι να κανουμε που πρεπει να τη σπρωχνουμε την κωλοζυγαρια για να παρει μπρος!:)
Υπομονή και επιμονή... Σιγά σιγά θα τα καταφέρουμε... Που θα πάει...
ειμαι ακομα εδω κοριτσια! στα 82,5! δεν εχω πολυ χρονο για να γραφω ομως μπαινω και διαβαζω!
συνεχιζω κανονικα και δεν εχω σπασει τη διαιτα για 1,5 μηνα! ελπιζω συντομα να δω το 7....
εχω να το δω 3,5 χρονια....
Να 'μαι κι εγώ!!!! Μας θέλετε στην παρέα σας???
(εμένα και τα 87,5 κιλάκια μου????)
Αχ να ξέρατε πόσο πολύ θέλω και εγώ να έρθω σε αυτή την ομάδα!!!! Είναι τόσο κοντά και τόσο μακριά ταυτόχρονα!
γιατιιιιιι μακριαααααααααααα?????????/ελααααααααααααααααααααααα ααααα:yes::yes::yes::yes::yes::yes:
ααααααααααααααααααααααααα αααααααααα
Επειδή είναι ακόμα 3 και κάτι κιλά μακριά, και μου φαίνονται βουνόοοοοοοοοοοοοοο!!!
δεν ειναι τιποτα αυτα.....μεχρι να πεις τρια κιλα θα τα εχεις χασει κιολας!!!!!!!!!!!!!!!!:bigsmile::bigsmile::b igsmile::bigsmile::bigsmile::bigsmile::bigsmile:
φαγαμε τον γαιδαρο στην ουρα θα κολωσουμε??????????????????εεεεεεε εεεεεεε/???????????????????