τοσα χρονια ευκαιρο τον εχω αλλα οσο περνανε τα χρονια τοσο πιο πολυ φουντωνει! :blush:
Η ΣΙΣΙ μας τουλαχιστον για καλο σκοπο! και λιγη αναμονη φερνει φλογααααααααα Σισιιιιιιιιι ετοιμασουυυυυυυυυυυ χαχαχαχα
Printable View
τοσα χρονια ευκαιρο τον εχω αλλα οσο περνανε τα χρονια τοσο πιο πολυ φουντωνει! :blush:
Η ΣΙΣΙ μας τουλαχιστον για καλο σκοπο! και λιγη αναμονη φερνει φλογααααααααα Σισιιιιιιιιι ετοιμασουυυυυυυυυυυ χαχαχαχα
χαχα... ναι ναι είμαι ερωτευμένη..... το χαμόγελο ώς τα αυτιά :lol:!!! ε δε τα κρύβουν αυτά!!:blush::love:
ναι αυτός δουλεύει και δε μπορεί να έρθει, και εγω έχω και εξεταστική και θελω να διαβάσω... μου αρέσει όμως που υπάρχει εμπιστοσύνη...
μμμμμμμμμμμέέέέλιιιααααα.. ... mitsokolo :P
χεχε.. ετοιμάζομαι μαζευω φλόγα.... έκριξη θα γίνει καλε..:dork:
εσύ εκμεταλεύσου τον ξεζούμισέ τον :P:smilegrin:
εκρηξη ε??????? χαχαχαχαχα εκμεταλευση δε λες τιποτα! νομιζω ετσι εφυγαν τα κιλα! τι χειρουργεια και μλκιες! (θα πεσει φωτια να με καψει! ) χαχαχα
μαζευε μαζευε φιλεναδα η Σισι το φλωγοβολο! :lol:
xaxa:lol: ωστε ετσι εφυγαν τα κιλα λοιπον....
μμ.....:rolleyes: οκ... να και άλλο ένα κίνητρο λοιπόν...
καληνύχτα κορίτσια....(παω για νανι τωρα αυριο εχει διαβασμα.. :saint2: )
κ σε σενα φλογερό mitsokolo!!
xaxaxaxa αμ πως!!!
ονειρα γλυκα αγαπουλη και καλο διαβασμα!!!!!
ματς μουτς xx
Αυτο χαιρομαι πολυ που το ακουω γιατι μου δινει ελπιδες!Quote:
Originally posted by mitsokolo
Σκέφτομαι ότι....
....αλλο ενα ξενυχτι με θερμόμετρα, αντιπυρετικά, νεροξυδα και μεταμεσονυχτια ντους και θα χάσω τον εαυτό μου. ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ!!!!!!!!!!
αχ σε νιώθω Ρία... υπομονη κανα 2 μήνες ακόμη, και από την άνοιξη όλα θα ναι καλύτερα
θα μου πεις 2μηνες ειναι μεγαλο διαστημα... είναι είναι, αλλα τι να κανεις :)
εγω σκεφτομαι ότι πρέπει σιγα σιγα να βάλω περισσότερα φρούτα, λαχανικα + απαχες πρωτεινες στη διατροφη μου. ολο υδατανθρακες τρωω
Σκέφτομαι πως έξω έχει μια υπέροχη μέρα, και εγώ είμαι εδώ και δουλεύω....
doreta... 2 μήνες?
δηλαδή εννοεις 60 μέρες και νύχτες?
αν δε κάνω λάθος .... 1440 ώρες???? καλα... με τίποτα λέμε!!!!!
ΘΕΕ ΜΟΥ!!!! :o
αμα μετρησεις λεπτα κ δευτερολεπτα ειναι ακομη πιο απελπιστικο παντως!
μην κανεις μισες δουλιες :P
:eureka: καλά λες!!! :rolleyes:
πως αλλαξε ο κωδικας στην υπογραφή μου αφού το μόνο που έκανα ήταν να προσθέσω ένα τικεράκι :puzzled::puzzled:
Οτι εχω να παω στο μαθημα και βαριεμαι απειρα (κλασσικο) και οτι νιωθω πολυ χαρουμενη χωρις λογο!