παιδια γεια σε ολους
τι να πω ρε παιδια
ουτε αυτο τελικα ειναι μονιμο
εχω παρει 6 κιλα και δεν βλεπω να κανω πισω:sniffle:
Printable View
παιδια γεια σε ολους
τι να πω ρε παιδια
τζένη μου αν το καλοσκεφτείς απλά αρχικά μείωσε τον χώρο του στομαχιού σου,το αίσθημα της πείνας εξακολουθεί να υπάρχει,με τον καιρό το στομάχι "ξαναμεγαλώνει" χωράει περισσότερη τροφή άρα είναι σχετικά εύκολο να ξεφύγεις;) με τον γιατρό σου μίλησες?πάντως όποια επέμβαση κ αν κάνουμε πρέπει πάντα να προσέχουμε κ να τηρούμε κανόνες αλλιώς δεν αργεί κ πολύ η ανηφόρα των κιλών
Ποιος σου είπε ότι η πτύχωση είναι μόνιμη λύση;Quote:
Originally posted by τζενη
παιδια γεια σε ολους
τι να πω ρε παιδια
Ποιος λέει ότι οποιαδήποτε επεμβατική ή μη μέθοδος είναι μόνιμη λύση; Όλες οι λύσεις λειτουργούν μέχρι κάποιο σημείο, και από κει και πέρα θέλουν τη δική μας μικρότερη ή μεγαλύτερη ενεργοποίηση.
Quote:
Originally posted by anna65
Ποιος λέει ότι οποιαδήποτε επεμβατική ή μη μέθοδος είναι μόνιμη λύση; Όλες οι λύσεις λειτουργούν μέχρι κάποιο σημείο, και από κει και πέρα θέλουν τη δική μας μικρότερη ή μεγαλύτερη ενεργοποίηση.
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thum bup::thumbup:
Geia se olous sas!!! Sugnwmh pou grafw sta greeklish, eimai sto panepisthmio kai den mporw na allaksw thn glwssa grafhs!! Hthela na rwthsw exei kanei kaneis apo esas oliki ptixwsh stomaxou? Pia einai h diafora apo th sleeve (ektos tou oti sthn ptuxwsh den sou kovoun to stomaxi! lol)... gia paradeigma to megethos tou stomaxiou einai oso tha mporouse na htan kai sthn sleeve h pio megalo? an exei kanei kaneis as mou steilei ena u2u na mou pei pws ta phge!!! h an exete akousei genika istories apo gnwstous ktl kyl steilte mou! Euxaristw! :blush::blush:
Τζενάκι μου!Καιρό έχουμε να μάθουμε νέα σου!Quote:
Originally posted by τζενη
παιδια γεια σε ολους
τι να πω ρε παιδια
Αν δε λύσουμε τα θέματα μας με τον εαυτό μας,που προβάλλονται στη σχέση μας με την τροφή,
καμία επέμβαση δεν υπόσχεται θαύματα!Αυτός είναι κι ένας σημαντικός λόγος,που κατά τη γνώμη μου
δε θα έπρεπε άκριτα να χειρουργούνται άτομα,που ταλαιπωρούνται από διατροφική διαταραχή.
Ποτέ δεν είναι αργά να εστιάσεις σε όσα κακώς κείμενα στη ζωή σου χρήζουν προσοχής,
όσα πραγματικά καλείσαι να διαχειριστείς και δεν αποτυπώνονται σε νούμερο στη ζυγαριά σου.
Μην αποπροσανατολίζεσαι από τα 6 κιλά.Ασχολήσου καλύτερα με τη ρυτίδα στο χαμόγελο σου!
Όποτε νιώθεις να έχεις ανάγκη να μιλήσεις για όσα σε δυσκολεύουν,το ξέρεις,είμαστε εδώ!Σε φιλώ!
Θα συμφωνήσω απόλυτα με όσα είπαν οι προηγούμενοι Τζένη. Καμιά μέθοδος δεν είναι μόνιμη δυστυχώς. Η αποτελεσματικότητα και κυρίως η διατήρηση των θετικών αποτελεσμάτων μιας επέμβασης εξαρτώνται από εμάς και κατά πόσο μπορέσαμε να αλλάξουμε τη στάση μας απέναντι στο φαγητό και την άσκηση. Κάποιες επεμβάσεις σου δίνουν μεγαλύτερα όπλα από άλλες, αυτό είναι όλο.
wow απ'όσο γνωρίζω στην πτύχωση αναδιπλώνεται το στομάχι και δεν αφαιρείται. Υπάρχει λοιπόν περιορισμός της χωρητικότητας αλλά η ορμόνη που είναι υπεύθυνη για το αίσθημα της πείνας, η γκρελίνη, παραμένει. Στη sleeve το στομάχι κόβεται κατά μήκος και σχηματίζει έναν μακρόστενο σωλήνα (εξού και sleeve=μανίκι). Εκτός από τον περιορισμό σε χωρητικότητα αφαιρείται και μέρος του θόλου του στομάχου που παράγεται η γκρελίνη και άρα δεν έχεις (τουλάχιστον σε αρχικό στάδιο) το αίσθημα της πείνας.
ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΓΙΝΑ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΕ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΕ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΕΣΤΕΙΛΕ ΚΑΠΟΥ ΚΑΛΑ ΣΣΤΟΝ Κο ΗΛΙΑ ΣΔΡΑΛΗ .ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑΤΡΩΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙ ΑΥΤΟ.ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΝΙΩΘΩ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΩΣ ΝΩΘΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ.ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΩ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΟΠΩΣ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ.ΕΙΝΑΙ ΑΨΟΓΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙΣ ΣΤΟ ΠΟΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΥΝΕΙ ΚΑΘΕ ΠΙΘΑΝΗ ΚΑΙ ΑΠΙΘΑΝΗ ΑΠΟΡΙΑ.ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΖΩΗ!
ΣΤΕΛΙΟ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ! :blush:
Πότε πρόλαβες και χειρουργήθηκες κιόλας; ʼμεση αντιμετώπιση! Δεν ξέρω αν ψυχολογικώς πρόλαβες να οχυρωθείς για τις συνέπειες της βαριατρικής.
Συγχαρητήρια για την απόφαση, καλή ανάρρωση και καλή κατηφόρα, και φυσικά καλή ενημέρωση για τη συνέχεια!
ΤΟ ΕΙΧΑ ΨΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΙΧΑ ΗΔΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ,ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΒΙΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΛΑ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΝΙΩΣΩ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΒΗΜΑ.ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΟΥ.ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ
Kαλώς σε βρίσκουμε Ροζέτα και καλά αποτελέσματα στην πρόσφατη σου επέμβαση!
Είναι όρος του φόρουμ να μη γίνεται αναφορά ονομάτων γιατρών καθώς και η μη χρήση αποκλειστικά κεφαλαίων γραμμάτων.
Χαίρομαι πολύ που κάποιος από εμάς σε βοήθησε στη δύσκολη στιγμή σου!Ο,τιδήποτε άλλο τυχόν χρειαστείς,εδώ είμαστε!
Χαίρομαι που βοηθήθηκες,πρέπει να είσαι η πιο γρήγορα χειρουργημένη στο φόρουμ από τη στιγμή που έγραψες!δεν θυμάμαι άλλον να το έχει πάρει απποφαση τόσο γρήγορα.Όλα καλά λοιπόν,δεν μας είπες, τι επέμβαση έκανες τελικά;Quote:
Originally posted by rozeta
ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΓΙΝΑ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΕ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΕ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΕΣΤΕΙΛΕ ΚΑΠΟΥ ΚΑΛΑ ΣΣΤΟΝ Κο ΗΛΙΑ ΣΔΡΑΛΗ .ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑΤΡΩΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙ ΑΥΤΟ.ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΝΙΩΘΩ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΩΣ ΝΩΘΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ.ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΩ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΟΠΩΣ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ.ΕΙΝΑΙ ΑΨΟΓΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙΣ ΣΤΟ ΠΟΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΥΝΕΙ ΚΑΘΕ ΠΙΘΑΝΗ ΚΑΙ ΑΠΙΘΑΝΗ ΑΠΟΡΙΑ.ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΖΩΗ!
ΣΤΕΛΙΟ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ! :blush:
καλημερα σε ολους!τη δευτερα εκοψα τα ραμματα τα πραγματα κυλουν ομαλα και αρχες Μαρτιου που κλεινω μηνα θα ζυγιστω αλλα ηδη απο μονη μου νιωθω μια μικρη διαφορα και μεγαλυτερη ανεση στα ρουχα μου. Στελιο μου, εχεις δικιο που λες οτι δεν σας ειπα τι επεμβαση εκανα, απο τη φουρια μου το ξεχασα και δεν ανεφερα το πιο σημαντικο. λαπαροσκοπικη sleeve γαστρεκτομη.Σ αυτη καταληξαμε με το γιατρο μετα απο ωρες συζητησης. Αρχες του μηνα θα σας στειλω τα νεα της ζυγαριας!bye! στελακο καλημερα, δεν σου ξαναλεω παλι ευχαριστιες γιατι θα γινω γραφικη!!!φιλια
Καλή συνέχεια,ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΠΑΡΑ!!
Οπότε ,μάλλον θα πρέπει να 'μετακομίσεις' στο τόπικ sleeve :blush: αλλά καλό θα είναιο για να έχεις σφαιρική πληροφόρηση να παρακολουθείς όλα τα αντόσοτιχα τόπικ -πτύχωση,σληβ,πανεπιστημιακ ό νοσοκομείο ρίου,προσωπικές ιστορίες που έχουν ανοιχθεί κατά καιρούς κτλ-