Αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάποιο η κάποια βιβλία που σχετίζονται με το άγχος και τις κρίσεις πανικού και σ δείχνουν πως μπορείς να ξεφύγεις από όλο αυτό.
Αν έχεις κανείς υπόψη του κανένα βιβλίο αυτοβοηθειας ας το γράψει.
Printable View
Αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάποιο η κάποια βιβλία που σχετίζονται με το άγχος και τις κρίσεις πανικού και σ δείχνουν πως μπορείς να ξεφύγεις από όλο αυτό.
Αν έχεις κανείς υπόψη του κανένα βιβλίο αυτοβοηθειας ας το γράψει.
Ασ ξεκινησουμε απο τα βασικα ειστε αχρηστοι ολοι ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΛΕΕΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΣΤΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΕΙΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΧΩΣΙΜΟ ΣΤΟ ΛΑΚΟ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΩ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΌΤΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ
τι επαθες βρε elis ?
Τι να παθω αυτα που δειχνει η τηλεοραση ειναι απαραδεκτα κ τα πιστευουν τα προβατα
Τελικά κάνουν δουλειά τα χάπια η όλα είναι ότι καταφέρουμε μόνοι μας με τον εαυτό μας;
κάνουν δουλεια τα χάπια επειδή τα βοηθάμε. η ψυχολογια και η αισιοδοξία πιστεύω βοηθάνε μια κακή κατάσταση. συν αθηνά και χείρα κίνει.
Καλά Χριστούγεννα σε όλους με ψυχική και σωματική υγεία.
Καλά Χριστούγεννα Player!
Θα σασ πω τι ειπα για να ηρεμησουμε γτ ειστε για τον πουτσο ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΓΑΜΗΣΕ ΚΙ ΕΓΙΝΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Κ ΜΠΗΚΑ ΦΥΛΑΚΗ ΖΩΑΔΙΑ ΓΙΔΙΑ ΕΧΩ ΤΣΙΠΑΚΙ Κ ΚΑΜΕΡΑ Κ ΔΟΥΛΕΥΩ 16 ΩΡΕΣ ΤΗ ΜΕΡΑ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΨΕΥΤΗΣ Κ ΚΛΕΦΤΗΣ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΝ ΠΕΘΑΝΩ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ Κ ΘΑ ΒΕΛΑΞΕΤΕ ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΕΤΕ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΟ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΔΕ ΣΑΣ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΕΙΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ
Ο ΜΕΣΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΦΑΝΤΑΣΙΟΠΛΗΚΤΟΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΡΙΕΣ ΚΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΙΣΤΕ ΕΝΑΣ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ Κ ΦΤΑΙΕΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Κ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΝΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΖΩΗ ΑΥΤΑ
Έχω 7 χρόνια μείζονα κατάθλιψη.Τα χάπια με βοήθησαν αρκετά αλλά μην περιμένεις κάτι μαγικό από αυτά . Χρειάζεται αγώνας με τον εαυτό σου.
όπου υπάρχει ζωή υπάρχει ελπίδα. εγώ για διάφορους λόγους, όχι μόνο προσωπικούς, παραμένω αδιάγνωστη.
σκέφτομαι ότι δεν μπορώ να κάνω την ζωή μου καλύτερη πια.