Κι εγώ έχω. Με εγκατέλειψε η tho, μου έκανε friendship breakup. Που χάθηκες καλε? Τι έπαθες? Τι σου κανα και δε με θες για φίλο σου? :) Εκτός κι αν έχεις άλλες δουλειές και δε γράφεις και τζάμπα κάθομαι και μυγιάζομαι.. Πάντως εγω τη βλέπω τη δουλειά.. Τελικά πάλι μόνος μου θα καταληξω να δω τα παιδικά μου εγώ… Και η άλλη η φίλη σου κι αυτή μου έχει κάνει friendship break up από τότε που ενηλικιώθηκε.. Μόνο Παπακαλιάτη λέει «κι άμα θέλω..» Μεγάλωσε και βγάζει γλώσσα το μικράκι μου.. Πάει ο καιρός που το τρέχαμε να δει μαζί μας Harry Potter και συναφή..
Πριν πάω όμως για τα μοναχικά παιδικά μου εγώ θέλω πρώτα να στείλω εσένα μαζί με το αγόρι σου altogether να πάτε να δείτε βιογραφική δραματική ταινία μαζί. Στην αρχή έχει λίγο δράμα αλλά τελικά το τέλος είναι αίσιο. Η ταινία είναι κερασμένη από μένα, έτσι κι αλλιώς δε μου στοίχισε και τίποτα, ένα λινκ από το γιουτιουμπ έβαλα απλώς.. Εσείς απλά βάλτε ένα διωρακι από τον ελεύθερο χρόνο σας και σύρτε παρεούλα να τη δείτε.. (Το διωρακι θα χρειαστεί ώστε να μπορέσετε να τη δείτε στο repeat εικοσιτόσες φορές που χρειάζεται για να την εμπεδώσετε καλα.. :) ) Ο τίτλος στο βίντεο ειναι λάθος. Θα πρεπε να γράφει εκεί πάνω «Οι περιπέτειες της «Tho». Πρόκειται για μια τρυφερή «ιστορια ενηλικίωσης» ενός μικροσκοπικού χαριτωμένου πτηνού σε ένα νησί κάπου όχι υπερβολικά μακριά από εδώ. Το πρώτο μισό της ταινίας έχει ήδη παιχτεί, το δεύτερο μισό δεν έχει έρθει η ώρα του να πραγματοποιηθεί ακόμα, αλλά σου λέω πως είναι το «γραφτό» του, το «πεπρωμένο» του. Θα συμβεί στο μέλλον στα επόμενα «2-3 λεπτά» όπου ναναι… :)
Για όσους χρειάζεται να τους χορηγήσουμε μασημένη την τροφή τους ας τους εξηγήσουμε πως η ταινία δεν είχε να κάνει ποτέ με το φαγητό αλλά με τη διαδικασία του πως ένα αρχικά φοβισμένο πουλάκι που τρόμαζε να πάει πλατσουρίσει στη θάλασσα και απογοητευόταν συνεχώς, σταδιακά και μετά από αρκετές περιπέτειες κατάφερε τελικά να κατακτήσει τα νερά και να πηγαίνει πλέον όλο χαρά να πλατσουρίζει με τους φίλους του στην ακροθαλασσιά που τους είχε κάνει σωστή συλλογή πλέον.. :) Αν το ρωτούσες 2-3 λεπτά πιο πριν ούτε καν θα μπορούσε να διανοηθεί την εξέλιξή του αυτή. Στο τέλος είχε ήδη αποκτήσει ολόκληρη συλλογή από φίλους-αχιβάδες και στρείδια με κρυμμένα μαργαριτάρια μέσα. Και χοροπηδούσε πλέον όλο χαρά παίζοντας μαζί τους στα γαλάζια νερά μέχρι να ‘ρθει το ηλιοβασίλεμα..
Κατάλαβες τώρα μικρό-μαργαριταρένιο-tho? :)
https://youtu.be/qAIRXIckfMA?si=pQbniC-6nYyb7Uxn