Δηλώνω πως ανέβηκα πάλι στα 59,4!
Έχω ακόμα επισκέψεις.
Θα τα πούμε σύντομα.
Χρόνια πολλά και καλή χρονιά!!!
Printable View
Δηλώνω πως ανέβηκα πάλι στα 59,4!
Έχω ακόμα επισκέψεις.
Θα τα πούμε σύντομα.
Χρόνια πολλά και καλή χρονιά!!!
59.
91,7 ευτυχως κρατησα χαρακτηρα στις γιορτες.εφαγα απ'ολα αλλα προσεχα αρκετα τις ημερες που ετρωγα σπιτι μου
59,2
89.8 μεετα απο χθεσινοβραδυνη κρεπαλη! χθες ημουν 88.9 lol
92,5 κιλά
Σήμερα ξεκινάω πρόγραμμα, με στόχο τα 78.
Θα ζυγίζομαι κάθε Τετάρτη.
Παιδια καλησπέρα!Τι χαρά νιωθω που σας βρήκα δεν περιγράφεται.Ειναι τοσο ωραίο να μιλάς με ομοιοπαθείς.Η μαχη μου με τα κιλα γινεται χρονια τωρα κοντα μια δεκαετία.Αμεσως μετα την εφηβεία αρχισα να παιρνω κιλα σιγα σιγα.Καποια στιγμη εφτασα τα 95.Εχω καταφερει να χασω 10 κιλα και να τα διατηρησω.Κατα καιρους εχανα και περισσοτερα ειχα φτασει και τον τελικο μου στοχο αλλα μετα τα ξαναπήρα.Για πολλωστη φορα ξεκιναω διαιτα, μετα την κρεπαλη των γιορτων.Στοχος να χασω αυτα τα 15,16 κιλα να ησυχασω πλεον απο κακοβουλα σχολια αλλα και την κριτική που κι εγω η ιδια κανω στον εαυτο μου. Σα να ξεκιναω απο το μηδεν λοιπον σημερα ειμαι 83 κιλα.Καλως σας βρήκα.
Kαλως ηρθες στην παρεα μας. Καλη αρχη ευχομαι και γρηγορα να φτασεις στον στοχο σου
καλώς ήρθες! αντε και καλή χρονιά , με επιτυχίες σε ότι κάνεις,Quote:
Originally posted by Constance
Παιδια καλησπέρα!Τι χαρά νιωθω που σας βρήκα δεν περιγράφεται.Ειναι τοσο ωραίο να μιλάς με ομοιοπαθείς.Η μαχη μου με τα κιλα γινεται χρονια τωρα κοντα μια δεκαετία.Αμεσως μετα την εφηβεία αρχισα να παιρνω κιλα σιγα σιγα.Καποια στιγμη εφτασα τα 95.Εχω καταφερει να χασω 10 κιλα και να τα διατηρησω.Κατα καιρους εχανα και περισσοτερα ειχα φτασει και τον τελικο μου στοχο αλλα μετα τα ξαναπήρα.Για πολλωστη φορα ξεκιναω διαιτα, μετα την κρεπαλη των γιορτων.Στοχος να χασω αυτα τα 15,16 κιλα να ησυχασω πλεον απο κακοβουλα σχολια αλλα και την κριτική που κι εγω η ιδια κανω στον εαυτο μου. Σα να ξεκιναω απο το μηδεν λοιπον σημερα ειμαι 83 κιλα.Καλως σας βρήκα.
εύχομαι μέχρι να το καταλάβεις οτι ξεκινάς δίαιτα να έχεις χάσει όλα τα κιλά σου.!!
να είσαι καλά
Ευχαριστώ πολύ παιδια και σε σας καλή χρονιά και γρήγορη απώλεια βαρους.:)
Καλη επιτυχια Constance!
Ολα ειναι στο μυαλο....που λεει και ο Χατζηγιαννης! "Ολα θα πανε καλα"Μ.Χατζηγιαννης, σου το αφιερωνω με την ευχη να συνεχισεις τον αγωνα σου, ακομη και λιγα κιλα για αρχη, μετρανε για να μας δωσουν ωθηση! Κι εγω με σκαμπαναβεσματα ειμαι τοσα χρονια..αλλα το 2009 εκανα καλα βηματα, εχασα σχεδον 7 κιλα. Απο 75 εφτασα σχεδον 68.Βεβαια απο τον Αυγουστο ως τωρα ξαναπηρα 2- ειμαι 70 τωρα- αλλα συνεχιζω..
Καλη αρχη! Να ξερεις πως εδω, δεν υπαρχει περιπτωση να μη βοηθηθεις, με τον εναν η με τον αλλο τροπο.Αυτο ειναι σιγουρο!
Καλως ηρθες!
Καλημερα σε ολους και καλη χρονια! Ξεκινησα διατροφη πριν απο μεγαλο διαστημα ομως σταματησα λογω διαφορων (ηλιθιωδων) λογων.Το τελευταιο διαστημα ειμαι πολυ εκνευρισμενη με τον εαυτο μου γι'αυτο χθες εσφιξα τα δοντια και ειπα "Ως εδω". Τερμα οι γιορτες και τα πανηγυρια (και τα μεγαλα φαγοποτια) και ξεκιναω με διατροφη διατολογου που ξεθαψα (και ξεσκονισα) απο τη βιβλιοθηκη μου οπου ηταν καταχωνιασμενη δυο χρονια!Σημερα ζυγιστικα και τα αποτελεσματα απογοητευτικα 81,5.Τα λεμε την αλλη πεμπτη ελπιζω με νουμερα με πτωτικες τασεις! Constance, καλως ηρθες ελπιζω ολες μαζι να τα καταφερουμε και να παρουμε τα... κατω μας!!(σε κιλα εννοειται!)
gkate πάμε μαζί δυνατά. Και γω αύριο ξεκινάω. Ωραία φάγαμε στις γιορτές αλλά ΦΤΑΝΕΙ!
Παιδια ευχαριστω για το καλωσόρισμα.Με παρηγορουν απιστευτα ολες οι ιστορίες που διαβάζω εδω μέσα.Γιατι εκει εξω ο κοσμος ειναι αρκετα σκληρός.Μαλιστα πρόσφατα δεχθηκα για πολλωστή φορα μια προσβολή για τα κιλά μου (Α δεν ηξερα οτι παλια ησουν αδυνατη.Και πως εγινες ετσι τωρα ρε συ!).Τελικα οι προσβολές αυτες μπορει να μας πληγώνουν αλλα μας υπενθυμίζουν και το στοχο μας.Εκει που ειχα επαναπαυθει παλι μεσα στις γιορτες και γουρουνιασα εγινε αυτο τις προαλλες και λεω ξεκινάω παλι διατροφη!
καλώς ήλθατε!!!
καλή συνέχεια!!!
58,9 (άντε ... σαν την χελώνα πάω..)
Επιτελους!! Η ζυγαρια εδειξε κατω απο το 90!!! Καιρο ειχα να το δω αυτο...
89.2 !
μπάβο!
συνέχισε έτσι!
89.5 ουφ ωραιο το 8 μπροστα αλλα οταν 88.9 ηταν καλυτερα! τι να κανουμε ξαναρχιζουμε!!!
επομενος στοχος 88.5 σε μια εβδοομαδα. αν λειπω αθηνα κ δε μπορω να ζυγιστω να σας πω ο στοχος θα ειναι 87.5 σε δυο Παρασκευες.
θα πας για νυφικούλι?
Γειά σας και απο μένα.Το σημερινό ζύγισμα με έδειξε 900γρ πάνω...ʼκουσον άκουσον!Και να έχω και την μάνα μου να λέει να προσέχεις...Δηλαδή τι να προσέξω;Αυτά που δε τρώω έτσι και αλλιώς;;;;Και εκτός απ αυτό,γιατί η καλή μέρα απ το πρωί φαίνεται λένε,με έπιασε και ένας πόνος χαμηλά αριστερά,πήγα στο γιατρό και λέει ότι μπορεί να είναι πέτρες...Τι άλλο έχει στη συνέχεια απορώ!
perastika!
euxomai na min einai tipota!
Παντως παιδια χαιρομαι να βλεπω τα τικερ στις υπογραφές σας.Ειναι φοβερές οι προσπάθειες σας μπραβο.Εγω τωρα περιμενω να ερθει η Κυριακη που ειναι και μέρα ζυγίσματος να δω τι θα εχει γινει.Ελπιζω να δειξει 82.
ναι καλη μου, θα το ραψω το νυφικο (και το στομα) αλλα κ αυτο θελει τρεξιμο... παντως ολα οκ απο χθες, ακομα πρησμενα ομως τα ματια μου! Ειδα ομως απαισιο ονειρο με καλο τελος...Quote:
Originally posted by irenevaladia
θα πας για νυφικούλι?
Βασικα σημερα εκανα τοσες πολλες καυσεις στο γυμναστηριο που σαν στοχο εχω να χασω ενα κιλο μεχρι να φυγω κ οχι μεχρι την Παρασκευη...
Ευχαριστώ Ειρήνη.Προς το παρόν δε ξαναπόνεσα απ' την ώρα που μου έκαναν την παυσίπονη οπότε περιμένουμε...
περαστικα, ελπιζω να μην ειναι πετρες
58.2
ante mexri ti deutera pou exo diaitologo ... tha exo epanelthei!
καλημερα καλη μου, φυσικα κ θα εχεις επανελθει, υγρα ειναι τα δικα σου...καλη καθοδο αλλα οχι πολυ...παω να βαλω τα πρωτα πραγματα στο σπιτι μας :) μου χαλασε την καρδια ο πατερας μου πρωινιατικο που καπνιζε αλλα δεν επισκιαζει τη χαρα οτι θαμπω σπιτι μας!!!!
αντι για τη διαθεση μου θα ργαφω ποσα γρ. χανω καθε μερα μηπως κ ανεβει! (η διαθεση οχι η ζυγαρια χαχαχαχα)
χαχαχα... καλό
κάποτε ανέβαιναν τα κιλά ... τώρα είναι καιρός να αναίβει η διάθεση!
σωστά?
- 400 gr. με ρυθμο χελωνας...
Μια χαρά είναι ? μην απογοητεύεσαι!
Δύναμη!
Είσαι σίγουρη πως θες να πας 44?
Τι ύψος έχεις?
1 κιλακι ...μονο!!:(
1 κιλο τη βδομαδα μια χαρα ειναι, κ πολυ μαλιστα, αν εισαι 100 κιλα κ χανεις ενα κιλο τη βδομαδα με σωστη διατροφη τοτε εισαι οκ. (το 1% του βαρους σου/βδομαδα ειναι το εφικτο κ το σωστο)
Φιλεναδα η διαθεση ανεβηκε, πηγα γυμναστηριο παροτι πτωμα κ ενιωσα πολυ καλυτερα.
το γυμναστηριο ειναι η καλυτερη ενεση χαρας παιδια, ακομα κ αν σερνεστε απτην κουραση πριν, μετα θα πετατε...το κακο ειναι οτι δυσκολα το παιρνει αποφαση κανεις να παει :D
Αυτό είναι!Quote:
Originally posted by badgirl
1 κιλο τη βδομαδα μια χαρα ειναι, κ πολυ μαλιστα, αν εισαι 100 κιλα κ χανεις ενα κιλο τη βδομαδα με σωστη διατροφη τοτε εισαι οκ. (το 1% του βαρους σου/βδομαδα ειναι το εφικτο κ το σωστο)
Φιλεναδα η διαθεση ανεβηκε, πηγα γυμναστηριο παροτι πτωμα κ ενιωσα πολυ καλυτερα.
το γυμναστηριο ειναι η καλυτερη ενεση χαρας παιδια, ακομα κ αν σερνεστε απτην κουραση πριν, μετα θα πετατε...το κακο ειναι οτι δυσκολα το παιρνει αποφαση κανεις να παει :D
Και εγώ τώρα θέλω να ανέβω στο ελλειπτικό, αλλά χρειάζομαι κάποιον να σπρώξειιιιιι??
ο Γιαννης λεει πως αμα παρουμε το ελλειπτικο θα...με σπρωχνει χαχαχαχαχχαχα προς ποια κατευθυνση δεν ξερω!!!!
Πες κ του δικου σου να βαλει ενα χερακι καλε! τι τους εχουμε!!!
βρηκα ηδη θεση για το ελλειπτικο, απεναντι θα εχει το πισι ωστε να βλεπω ο,τι θελω, δεν ξερω αν θα βολεβει η κλιση αλλα αν δεν θα παρω μπρατσο να βαζω πανω την οθονη...
Τέλεια!
Όλα έτοιμα λοιπόν!
ʼντε με το καλό κοριτσάκι μου!
Ο δικός μου ο Γιάννης δουλεύει κλασικά? είναι και καθόλου σπίτι για να με «σπμρώξει»???
Τι δίκιο που είχες για την ενέργεια που μας δίνει η γυμναστική!
Έκανα 1 ώρα ελλειπτικό και τώρα λέω: «δε πάω να κάνω μια σπανακόπιτα?»
Ελάτε κερνάω!
Μόνο περιμένετε λιγάκι να γίνει πρώτα ? χιχι
τυχερη! μεγαλη δουλεια νασαι σπιτι ταπογευματα... ναι ολα σιγα σιγα μπαινουν σε ρυθμο. ανυπομονω να φτιαξω την πρωτη μου χαλια σπανακοπιτα χιχιχι
το κοβω αφου θαναι μονος ο ΓιαΝΝΗς μου σπιτι να κανει εκεινος ελλειπτικο κ σπαανκοπιτες! :D
Γιατί όχι ? να προσφέρει και αυτός τη βοήθειά του!
Τώρα για χάλια σπανακόπιτα μη το λες.
Έτσι έλεγα και εγώ και αν σου πω πως τελικά μου αρέσει πιο πολύ και από της μαμάς μου?
Δεν είναι τίποτα.
Μη περιμένεις βέβαια ολοστρόγγυλο φύλο, αλλά η προσπάθεια μετρά!
Μικρές είμαστε ακόμα ? θα μάθουμε!
Καλημερα.Λοιπον ειμαι πολυ ικανοποιημενη.Εχασα ενα κιλο μεσα σε μια βδομαδα που εκανα μικρες παρασπονδίες.Εδειξε 81.9 μετα απο λιγο σταθεροποιηθηκε στα 82.Μια χαρα.:))