Τι έπαθες klm πριγκίπισσα?
Printable View
Τι έπαθες klm πριγκίπισσα?
Πριγκιπένια μου,με τρομάζεις...
Ελπίζω να μην είναι κάτι τόσο σοβαρό...
Δεν θέλω ν'αφήσω το νου μου να πάει στο κακό...
Αν θέλεις να μιλήσουμε,μη διστάσεις,σε παρακαλώ!
Το τηλέφωνο μου το έχεις...Είσαι στη σκέψη μου...
Τώρα που το λες,Βάσια μου...Αν είναι για το καλό και την ασφάλεια τους(μα να ρωτάνε αν θα βάλουν ζώνη;) και μόνο γι'αυτόQuote:
Originally posted by basia
προσεχε γιατι αν και εχετε χωρισει βλεπω πως εσυ δεν την εχεις ξεπερασει ακομα, ασε που την βλεπω να σου παιρνει και τα παιδια..........
(όχι πως είμαι άτεκνη και λαχταρώ ν'αποκτήσω παιδάκια και μάλιστα τόσο όμορφα και καλά σαν του μπαρμπουνιού!)
να μιλήσω στη δικηγόρο μου να δούμε τι μπορώ να κάνω...Θα τη χτυπήσω στην φυλλαδιοαρρώστια της,στα ανελέητα ωράρια εργασίας,στη ροδακινοαφοσίωση εις βάρος τους(ακόμα θυμάμαι από τα πρώτα της ποστ ως barb σκέτη,που έλεγε πως τον μικρό τον έχει παρκαρισμένο τις καθημερινές στη γιαγιά)...στην προσφορομανία(έχω και γραπτές αποδείξεις για όλα αυτά άλλωστε)...έχω πολύ υλικό είναι αλήθεια...
Βέβαια θα μου πεις πως έχουν κι έναν πατέρα...Να παντρευτώ στην ανάγκη να μη στερηθούν την αντρική παρουσία...
Και αν βρεθώ στα σκούρα έχω υπόψιν μου και κάτι ενοχοποιητικές δηλώσεις της,αλλά ελπίζω να μην φτάσουμε ως εκεί...Μη τη γονατίσω...
Καλησπερα. Nadine προγραμματισε γαστροσκοπηση, μη το αφηνεις! Ειμαι σιγουρη οτι θα ειναι ολα καλα..
Τι λενε για τους σκορπιους? οτι ειναι ερωτικοι? ουαου! ειμαστε-ειμαστε!
φιλια σ'ολες..
Καλημερα αγαπημένες μου. Η Πριγκίπισσα της καρδιάς της Ναντίν είναι καλά στην υγεια της πλην όμως καλείται να πάρει μεγάλες αποφάσεις για αυτήν και την οικογένεια της. Για το λόγο αυτό μπορει να μη με βλέπετε συχνά εδώ μέχρι να ηρεμήσω και να αποφασίσω. Παρ'όλα αυτά σήμερα ειναι Παρασκευή και αναφέρω: 79.800. Σας φιλώ και θα σας ενημερωνω οποτε μπορω. Φιλάκιααααααααααααααααααα .
Κοριτσια καλημερα!!! Μπηκα λιγο στα κλεφτα, πριν αρχισει παλι η σημερινη δημοπρασια. Προσπαθησα και τελικα τα καταφερα να διαβασω προηγουμενα ποστ, βλεπω μεγαλους ερωτες, κρυολογηματα, απωλειες κιλων, αλλα και προβλεψεις ζωδίων, απ ολα εχει ο μπαξες....
Χαιρομαι ιδιαιτερα γιατι βλεπω πολλυ συναισθημα στο φορουμ κι αυτο ειναι πολυ ευχαριστο...
klm χαιρομαι που εισαι καλα και ειμαι σιγουρη οτι θα παρεις τις σωστες αποφασεις, εμεις οι γυναικες σχεδον παντα αποφασιζουμε το σωστο για την οικογενεια μας, ξερουμε...
Ναντινακι μου γλυκο και ομορφο που ολοι σε θελουν και σε αγαπουν, η μονη λυση ειναι οι κλωνοι σου, μονο ετσι θα ευχαριστηθουμε ολες και ολοι.... Ελπιζω να εισαι καλα και ευτυχισμενη! Πρεπει ομως να κανεις την εξεταση για το στομαχακι σου ειναι επειγων...εχω διαβασει πολλα για τον δακτυλιο και ανησυχω πολυ.
Ευγενια μου τωρα το ειδα το μηνυμα σου, θα χαρω πολυ να τα πουμε, οποτε θελεις, ελπιζω να εχεις και νεοτερα απο το μετωπο να μου πεις...
Φιλακια στις πεταλουδιτσες μου και ενα ομορφο ΣΚ!!!
Υ.Γ Η ζυγαρια σημερα ηταν 93,5, δεν εχασα, πηρα και 100γρ, μικρο το κακο, ελπιζω να επανορθωσω απο βδομαδα!
BONJOUUUUUUUUUUR!
Ξημέρωσε Παρασκευή και ήδη η πριγκίπισσα της καρδιάς μου(με τρελαίνει αυτός ο προσδιορισμός)εγκαινίασε το κοντέρ για σήμερα.
Το δικό μου καταγράφει 145,5 κιλά(-700gr),όχι κάτι σημαντικό στα κιλά που βρίσκομαι,αλλά όχι πως έκανα και υπερβολική προσπάθεια...
Συνεχίζουμε πιο δυνμικά τώρα...έχουμε και το ατού της καλής διάθεσης πλέον...Έχω την αισιοδοξία πως πάμε γι'άλλα πλέον,για τα καλά!
Μαίρη Λουλού μου και Μαρικάκι μου,που μόνο εσείς ενδιαφέρεστε για την υγεία μου,σήμερα θα περάσω από το ταμείο μου να ενημερωθώ
για τα της επέμβασης,οπότε στα πλαίσια αυτά θα την προγραμματίσω και τη γαστροσκόπηση,να τελειώνει κι αυτή η ιστορία...Θα σας ενημερώσω.
Αγαπημένη μου γαλαζοαίματη,μη μου στεναχωριέσαι...Ακόμα κι αν δε μας τη γράφεις εδώ την καλημέρα σου,είμαι σίγουρη πως μας τη στέλνεις
κάθε πρωί με το χαμόγελο σου!Εμείς είμαστε πάντα εδώ,θα σε σκεφτόμαστε όπως ούτως ή άλλως άλλωστε και θα ευχόμαστε
να φωτιστεί ο νους σου για την καλύτερη για σένα και την οικογένεια σου έκβαση του όποιου ζητήματος σας απασχολεί.Δεν ξαναχανόμαστε!
Στο παρεμπιπτόντως αποκτήσαμε το πρώτο κομμάτι παζλ της σύνθεσης της προσωπικότητας της Λουλούς μας:Σκορπιός!Μάλιστα!Μάλισ� �α!
Δεν υποτιμώ την αποκάλυψη,αλλά,όπως καταλαβαίνεις,άνοιξε η όρεξη τώρα με το μεζεδάκι και πεινάμε πιότερο για νέο υλικό!
Μαρικακένιο μου,εσύ τρυφερούδι,δε νομίζω πως ο κόσμος θα επιβίωνε με μια επιδημία από κλώνους μου...Εδώ μία είμαι και δεν αντέχομαι!
Η Λινταλένια μάλλον βαριέται πολύ στο γραφείο και με βρήκε μικρή και με παίζει,με ξεσηκώνει,εγώ τσιμπώ κοκ...έτσι χαβαλές να γίνεται...
Δε μπορεί να σοβαρολογεί για τα αισθήματα της για μένα και να βρίσκεται για ένα μήνα στην πόλη μου και ούτε να της περνά από το μυαλό
να με πάρει να πιούμε έστω έναν καφέ!Ενώ τώρα με την ασφάλεια της απόστασης να μου τάζει παλάτια και κρεβάτια και να μου το παίζει
και ζηλιάρα που γυρνώ από δω κι από κει σαν τη γάτα...Που,η δόλια,δε γυρνώ,(μη μου βγει και κανένα όνομα)απλά κάτι ζω κι εγώ λιγάκι...
Τέλος πάντων...δεν πτοούμαστε για τη μη απώλεια!Είμαι σίγουρη πως την ερχόμενη εβδομάδα θα τα πάμε πολύ καλά!
Α,ναι!Κι άμα συναντηθείς με την Ευγενία,να της σβουρίσεις δυό φιλιά και μια σφιχτή αγκαλιά κι από μένα,καλά;
(Τις πρόστυχες φωτό σας,στο μεταξύ μας θα τα βρούμε...ξέρεις εσύ...)Κι αυτό το Ξενιαλούμπι σου πού βολοδέρνει;
Πόσο ακριβοθώρητη την έχει δει;Θέλει παρακάλια να μας δώσει λίγη σημασία;Να δω σήμερα αν θα κοτήσει να βγάλει μύτη!
Επίσης η καμπάνα του ζυγίσματος σήμερα χτυπά για Αλαλουμένια,Χανελέλι,Σαμπί να,Σέρλοκ,Λουλού,
κι αν θέλουν και οι τιμώμενες Λινταλένια και Βάσια να μας συνοδεύσουν στο Τρελό Παρασκευόγλεντο,καλώς να ορίσουν!
Σας χαιρετώ τώρα,αλλά κάποια σιγμή θα επανέλθω για την ετυμηγορία.Το νου σας,ρεμάλια!Το νου σας,ρεμάλια!
Καλημέρα κορίτσια !!!
Nadine δεν θα το συνεχίσω το χτεσινό μας καβγαδάκι.
Να σου πω μόνο πως σ'αγαπώ και η πρόσκληση για φιλοξενία ισχύει όποτε κατέβεις Αθήνα....
Για ζύγισμα δεν θα περάσω γιατί παρέμεινα εντελώς στάσιμη από την προηγούμενη εβδομάδα γι' αυτό και είμαι κάπως μελαγχολική. Μια ήμουν αδιάθετη, μια άρρωστη, ε και το πρόγραμμα βγήκε λίγο εκτός πλαισίου.
Σήμερα όμως νιώθω πολύ καλύτερα, άρα ξεκινάω πιο δυναμικά από αύριο, δεν έχω πια καμία δικαιολογία για ατασθαλίες...
αφωνη εμεινα. τοση κακια βρε παιδι μου? να θελει να μου παρει τα παιδια? να μην λυπαται την λινταλενια που την παρακαλα και την ταζει συναντηση στην βιβλιοθηκη (δημοσια παρακαλω, οχι ιδιωτικη....)
τελος παντων, προσπερνω ολα αυτα και επειδη θα με κατηγορησουν οτι
α. βγαινω εκτος θεματος ρεντουκτιλ (ουτε εκθεση να εγραφα) και οτι
β. με τα λογια μου την χωρισα απο την λιντα ειτε για να τα (αληθεια, ποιος ειπε οτι χωρισαμε?) ξαναφτιαξω μαζι της ειτε για να φτιαξω με την λινταλ ειτε για να μην τα φτιαξει αυτη με την λινταλ (δυναστεια και βαλε δηλαδη) ειτε
γ. για σας τρωμε τον χρονο,
μπηκα απλα να γραψω την ενδειξη της ζυγαριας (καλε μηπως κι αυτο δεν εχει σχεση με τα ρεντουκτιλ και πρεπει να μπουμε σε αλλο τοπικ να το γραψουμε?) και αναφερω οτι σημερα εδειξε 85,9. την προηγουμενη παρασκευη εδειξε 86,2 αρα μειον 300γραμμαρια. και επειδη μου φαινονται λιγα κανω τις εξης σκεψεις
α. πρεπει να ανασκουμπωθω και να ραψω το στομα μου και να αφησω τις θεωριες που γραφω σε ολο το κοσμο (δινω και συμβουλες και διαιτες τρομαρα μου)
β. σε 2 εβδομαδες μειον μισο κιλο, σε ενα μηνα μειον 1, σε ενα χρονο μειον 12 αρα τον επομενο οκρωβρη εχω ελπιδες να ειμαι 73 κιλα. 10 χρονια ημουν 105 κιλα, ας κανω υπονομη ενα χρονο ακομη να γινω 73
γ. καλυτερα να χανω εστω και 200 ή 300 παρα να βαζω 200 ή 300. και μην ξεχναω οτι πριν λιγους μηνες ειχα γινει 85 και φλερταριζα να δω και το 84 στην ζυγαρια.
οποτε, καλη μου συνεχεια και κουραγιο μου και κυριως να αφησω τις οδηγιες για τον ευατο μου μπας και δω κανενα χαηρι (πως να γραφεται αυτο αραγε?)
οχι, δεν ειναι κουιζ, δεν χρειαζεται να διαλεξετε τι προτιματε (α,β,γ). μπορειτε να επιλεξετε αναλογα με την διαθεση σας ή να τα παρετε ολα -και το κουτι και την κουρτινα και εμενα τον μπογο αμα λαχει
και να σταματησετε να γελατε
BARB3 είσαι χαρούμενη και αισιόδοξη... αυτό είναι η καλύτερη συνταγή! Και η απώλεια και μικρή να είναι είναι απώλεια, πως να το κάνουμε! Εγώ 0 απώλεια αυτήν την εβδομάδα (βέβαια δεν ήμουν και εντελώς σωστή, πως να το κάνουμε?).
Όσο για την κατάστασή μας όντως Δυναστεία, αλλά μου φαίνεται ότι πολύ την πίεσα να μπω με το έτσι θέλω στην ζωή της... και τσίνισε.
και μεχρι να δεησω να γραψω εγω ολο το κουιζ μου, μπηκαν οι κυριες με εμφανως αλλαγμενη διαθεση (ειμαι σιγουρη οτι τα εφτιαξαν και δεν μας το λενε ξεκαθαρα) και ριγμενους τονους (και ως ανορθογραφη, θυμηθηκα το νεο σαντουιτς της κορης μου με τον(ν)ο και ντοματα-δοκιμαστε το)
ελα λινταλ μου, μη στεναχωριεσαι κι εσυ. τοσα χρονια τα ιδια δεν κανουμε? απλα, τωρα προσπαθουμε λιγο παραπανω και περναμε πολυ καλυτερα (επειδη ανακαλυψαμε το φορουμ εννοω)
BARB3 άλλαξε και το τικεράκι σου!!
Να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω αν τα ξαναφτιάξαμε, έπεσαν απλά οι τόνοι, εγώ από τα πρωινά της λόγια δεν έβγαλα κανένα συμπέρασμα, προσπαθώ να διατηρήσω την αξιοπρέπεια μου και την ψυχραιμία μου για να δω που θα μας βγάλει....
λιντα μου, για ενα κιλο δεν εξιζει ο κοπος. ασε που δεν το εχω ξανακανει. στα 85 θα το προσπαθησω.
σαμπινα, να περασεις καλα το βραδυ και απο σαββατο, παλι διαιτα ε? και ασε την παραλια γιατι απο δευτερα χαλαει ο καιρος
κλμ, στεναχωρεθηκα με τα νεα σου. δεν μας λες και τι συνεβει. θεμα δουλειας? αλλο οικογενειακο? ευχομαι τουλαχιστον να κανεις την σοφοτερη επιλογη και να ξερεις οτι θα σε σκεφτομαστε
κυρια αστρολογος, τι λενε τα αστρα σημερα? η μηπως ειχε συννεφια εχθες και δεν μπορεσες να τα μελετησεις?
μαρικακι, τι δημοπρατεις? εχεις τιποτε και για εμενα?
κυρια σκορπινα, δεν θα μας κανεις την τιμη τελικα να μας πεις δυο λογια για εσενα? τουλαχιστον ανεβηκες στη ζυγαρια ή να σε στειλουμε τον πλαστη (αυτον που πλαθουμε πιττα, ε?) και την χλαου (ηξερα μια γιαγια που ετσι ελεγε τον πλαστη)
βασια, δεν ρωταω για ζυγισμα. μου πεταξες τα ματια εξω. σε ειδα σε αλλο τοπικ και δεν κρατηθηκα να μην σχολιασω
κυρια προεδρος, μακαρι καθε εδβομαδα να ειναι μειον 700 αντι για συν 700 αν και σου ευχομαι ολοψυχα να ειναι μειον εφτα την επομενη και καθε επομενη εβδομαδα μεχρι τον στοχο σου
ποιον ξεχασα? τελος παντων επειδη εχω μια στιβα με χαρτια κι εγω, σας αφηνω προς το παρων και συνεχιζουμε ακαθεκτες (την διαιτα, την πολυλογια, οτι θελει κανεις)
εδω σερλοκ. και για να μη νομιζετε οτι σας δουλευω, κανω εξιχνιασεις και στη δουλεια μου, ηδου τι μου απαντησαν πριν λιγο και επαθα πλακα
Thanks Roula. You should start writing books and be the next serlok holms (I do not know the spelling in English but I am sure you got it)
μου ειχαν στειλει κατι που βρηκαν σε μια κομποστα και κατοπιν ωριμου σκεψεως βρηκα τι ηταν (σπασμενο κουκουτσι απο αποκουκουτσωμενο κερασι ηταν σε κομποστα με διαφορα φρουτα)
οχι μη νομιζετε οτι μονο εσεις κυρια προεδρος καταλαβαινετε το ταλεντο μου
Μπράβο Σέρλοκ!
Quote:
Originally posted by BARB3
μπηκα απλα να γραψω την ενδειξη της ζυγαριας (καλε μηπως κι αυτο δεν εχει σχεση με τα ρεντουκτιλ και πρεπει να μπουμε σε αλλο τοπικ να το γραψουμε?) και αναφερω οτι σημερα εδειξε 85,9. την προηγουμενη παρασκευη εδειξε 86,2 αρα μειον 300γραμμαρια. και επειδη μου φαινονται λιγα κανω τις εξης σκεψεις
α. πρεπει να ανασκουμπωθω και να ραψω το στομα μου και να αφησω τις θεωριες που γραφω σε ολο το κοσμο (δινω και συμβουλες και διαιτες τρομαρα μου)
β. σε 2 εβδομαδες μειον μισο κιλο, σε ενα μηνα μειον 1, σε ενα χρονο μειον 12 αρα τον επομενο οκρωβρη εχω ελπιδες να ειμαι 73 κιλα. 10 χρονια ημουν 105 κιλα, ας κανω υπονομη ενα χρονο ακομη να γινω 73
γ. καλυτερα να χανω εστω και 200 ή 300 παρα να βαζω 200 ή 300. και μην ξεχναω οτι πριν λιγους μηνες ειχα γινει 85 και φλερταριζα να δω και το 84 στην ζυγαρια.
οποτε, καλη μου συνεχεια και κουραγιο μου και κυριως να αφησω τις οδηγιες για τον ευατο μου μπας και δω κανενα χαηρι (πως να γραφεται αυτο αραγε?)
και να σταματησετε να γελατε
καλα ε γελουσα μια ωρα με την αυτοκριτικη και την φιλοσοφιση του θεματος,
καλε το 2015 ποσα κιλα θα εισαι?
πλακα κανω, μπραβο σου που βαζεις στοχους,
οτι χανουμε καλο ειναι, (απο κιλα εννοω)
εγω ανεβηκα στη ζυγαρια αλλα παλι εδειξε 79,5, θα σας πω τα νεοτερα την Τριτη που θα ξαναζυγιστω,
κυρια προεδρε το σημαντικο ειναι η προσπαθεια που αρχισες, καταρχην μας φτανει που εισαι συνηδειτοποιημενη, τα αλλα ερχονται σιγα σιγα,
εχθες σας απατησα και πηγα με τον αντρα μου στο shark, ηταν πολυ ωραια...........
φιλακια πολλα και καλο σαββατοκυριακο
λοιπον λινταλενια, εγω ημουν που ελεγα οτι εμενα με εχει παει αλλου κλπ κλπ? κοιτα να δεις που την πρωτη φορα κι εμενα εκει με ξεπαρθενιασε. σαν ψιλοασχετη απο θεσσαλονικη που ειμαι δεν καταλαβα απο που ειναι τραβηγμενες οι φωτος. ευτυχως που με ανοιξαν τα ματια σε ενα γκουροτοπικ παραδιπλα. και κοιτα να δεις που δεν λεει και τιποτε. για να με το πεταξει σε ανυποπτο χρονο οτι δεν θυμαμαι ουτε καν τις συνευρεσεις μας ....Quote:
Originally posted by NADINE
Όταν θα μου'ρθεις εκεί θα σε πάω...όλες άλλωστε εκεί τις τουμπάρω...Σε περιμένω...:)
Μπαρμπούνα μου (έτσι με έλεγε ο μπαμπάς μου, μου φαίνεται πολύ τρυφερό) οι μεταξύ σας σχέσεις έφτασαν σε οριακά σημεία νομίζω, μετά από τέτοιες απειλές περί παιδιών.
Όμως ... αν παρόλα αυτά εξακολουθείς και την ποθείς, δεν θα υποχωρήσω, θα την διεκδικήσω ...
Δεν μπορώ να κάνω αλλιώς, καταλαβαίνεις....
κοιτα νταλι μου(το αναποδο του λιντα) δημοκρατια εχουμε, εγω εχω υποχρεωσεις, εσυ εχεις υποχρεωσεις, νομιζω οτι δεν υπαρχει θεμα αντιζηλειας. απο λιγο ολες θα παρουμε. τωρα μαλιστα που και η συζυγος της εχει επισης αυξημενες υποχρεωσεις (αρχισε βλεπεις η σχολικη χρονια και το γυμναστηριο) καμια ας μην παραπονιεται. αυτη αν μας προλαβαινει ολες και ολες τις αλλες που τη διεκδικουν επισης, τοτε ας μην εχουμε προβλημα.
οι ελευθερες σχεσεις ειναι οι καλυτερες. μαλιστα καποτε ειχε παραδεχτει κι αυτη οτι μαθαινουμε και καινουρια κολπα και δεν υπαρχει ρουτινα
μηπως το παραχοντραινω το θεμα? λες? ε κατι ας χοντραινει αφου εμεις με αυτα κι αυτα αδυνατιζουμε
Axxx αυτό το ελεύθερη σχέση με κάνει λίγο να τρέμω από τα νεύρα..... αλλά πρέπει να το καταπιώ....
Ένταξει! Έστω και έτσι! Κάτσε να δούμε τι θα μου γράψει μέσα στο ΣΚ....για να καταλάβω και το πού πάει αυτή η σχέση...
Μην λήξει άδοξα πριν ακόμα αρχίσει...
Παρούσα,σεξουλιάρικο thread!
Κουρασμένη η Σαμπίνα σας,αλλά πέρασα τέλεια χτες σε ταβερνάκι με τα κολλητάρια μου.Έφαγα ψαράκια,έφαγα τζατζικάκια,έφαγα ψωμάκι λίγο,ήπια και αναψυκτικό.Και κρασάκια.Αλλά με μέτρο(έτσι το λένε τώρα,είναι η νέα μόδα αντικατάστασης του μη με δείρετε ρε)lol.
Ζυγίστηκα,δεν το ξέχασα κυρία πρόεδρε της πολυχρωμίας.
71,4
Υπερβολικές χαρούλες,όχι,γιατί δεν είναι το ζητούμενο μόνο τα χαμένα κιλά*τουλάχιστον για μένα*γιατί δεν έπινα νερό,οπότε αφυδατώθηκα,ούτε έτρωγα και σωστό πρωινό,οπότε τό'χεσα!Έχασα αρκετά υγρά,το καταλαβαίνω και στο δέρμα μου,πρέπει να αλλάξω ρότα.
SPANK ME SOMEONE!
Ναταλάκι,700 ξεφτακόσια,να πέφτει ρε,αυτό,ειδικά όταν τηρούνται κάποιοι κανόνες,άσε εμένα την ανεπίδεκτη!
Βαρμπουνέλι,αχαχαχα ρε Σέρλοκ με τα ντετεκτιβικά σου!
Κοριτσάκια όλα,θα μπω ξανά από το σπίτι,να τα πούμε διεξοδικά.Πάω να φάω τίποτε,σήμερα έχει τόση ζέστη,με έκοψε πολύ.Τά'χασε κι ο καιρός,τι να κάνει και δαύτος.
Καλημερα! που χαθηκατε ολες βρε κοριτσια?
Nadine τι εκανες τελικα? για ποτε προγραμματισες την εξεταση?
Μην ανησυχείς μπαρμπούνι μου.. την συζυγο την έχω μαρκάρει στενά εγω... ε που θα μου πάει?? Θα ενδώσει!!!!Quote:
Originally posted by BARB3
τωρα μαλιστα που και η συζυγος της εχει επισης αυξημενες υποχρεωσεις (αρχισε βλεπεις η σχολικη χρονια και το γυμναστηριο) καμια ας μην παραπονιεται. αυτη αν μας προλαβαινει ολες και ολες τις αλλες που τη διεκδικουν επισης, τοτε ας μην εχουμε προβλημα.
οι ελευθερες σχεσεις ειναι οι καλυτερες. μαλιστα καποτε ειχε παραδεχτει κι αυτη οτι μαθαινουμε και καινουρια κολπα και δεν υπαρχει ρουτινα
μηπως το παραχοντραινω το θεμα? λες? ε κατι ας χοντραινει αφου εμεις με αυτα κι αυτα αδυνατιζουμε
και χαιρετισμούς σε όλα τα γειτονάκια!!!
Ναταλιτσα μας,ολοι μας μου φαινεται περιμενουμε εναγωνιως τα νεα σου...
Kοριτσαρες μου,δεν σας ξεχασα,αλλα η εβδομαδα που μας περασε ηταν πολυ δυσκολη...Θα επανελθω απο αυριο,και θα διαβασω και ανλυτικα τα νεα σας!!Φιλακια πολλα πολλα,με πολλη αγαπη!!!
καλημερα σε ολη την παρεα. bonjour και στις γαλομαθεις, goodmorning στις αγγλομαθεις, gutenmorgen (καλα, εδω δεν ειμαι σιγουρη για την ορθογραφια) στις γερμανομαθεις κλπ, κλπ (επειδη δεν ξερω αλλες γλωσσες)
μια νεα εβδομαδα αρχιζει. το πρωι ειχε λιακαδα. τωρα κλειστηκα στο γραφειο οποτε δεν βλεπω εξω και συνεχιζω να νομιζω οτι ειναι ωραια ημερα και η εβδομαδα μου αρχιζει λοιπον καλα και ελπιζω να τελειωσει καλα. το σαββατοκυριακο δεν βλεπω να ειχαμε πολυ κινηση και μερικες μερικες που λενε οτι θα μπουν απο το σπιτι δεν μπηκαν.
ελπιζω να εισατε ολες καλα και περιμενουμε ολες να μαθουμε νεα ολων.
οσο για εμενα, εχθες το μεσημερι τσιμπησα ελαφρως (με μετρο που λενε και καποιες αλλες λιγο πραπανω) μετα απο ενα περιπατο σε δασακι με σχετικο μαζεμα καστανων.
μαλιστα μας προεκυψε και ενα τριημερο στο βολο για 16-17-18 οποτε ειμαι μες στην τρελη χαρα.
φιλακια και επανερχομαι αργοτερα
καλημερα και απο εμενα,
μπαρμπουνι ολο βολτιτσες και ταξιδακια εισαι, ετσι ειναι τα ερωτευμενα ζευγαρακια,
και για μενα ηταν ενα καλο σαββατοκυριακο, με βολτιτσες αγκαλιτσες και φιλακια........που λεει και το τραγουδι,
ναταλια που εισαι? ο λαος σου σε χρειαζεται, χωρις σημεια ζωης ΟΛΟ το Σαββατοκυριακο? πως αντεξες?
καλη εβδομαδα
Goodmorning girls του Ουράνιου Τόξου!Τι μου κάνετε;
Βλέπω ακόμη είμαστε στην αναζήτηση της Ναντιν μας,όποια έχει επικοινωνήσει να μας πει,κι εγώ την έπαιρνα χτες τηλ.αλλά δεν το σήκωνε.Να είναι όλα καλά εύχομαι και να μπει σύντομα να μας πει νέα της.(και ας μας απατάει ακόμη,θα το καταπιούμε και αυτό!)
Barbie,basia,Hanelleli,marikaki,kouloumini,Xenara, all,για πέστε τα δικά σας,πώς είναι η καθημερινότητά σας αυτό τον καιρό;Η ψυχολογία της ομάδος είναι στα high της;
Πώς τα πάτε με τα reductil επίσης;Nυστάζω λίγο αυτές τις τελευταίες μέρες,νιώθω κάπως κουρασμένη.Δε νομίζω πως είναι όμως από τα reductil,αλλά από το γεγονός πως κάθομαι μέχρι αργά απασχολούμενη με διάφορα,internet,ταινίες,διάβα� �μα και μάλλον δεν δίνω την ευκαιρία στον οργανισμό μου να ηρεμήσει πριν κοιμηθεί.Κατά τ'άλλα,έτσι κι έτσι,έχω αρκετή δουλειά στο γραφείο αυτές τις μέρες,γίνεται ένας χαμός από χαρτομάνι,έχω να παραδώσω και τρίμηνο,κόλαση!
Τα λέμε,πάω να ρίξω μια ματιά και στα άλλα κοριτσάκια μας και αγόρια.Σας φιλώ,να έχουμε όλες μια όμορφη μέρα.Φυσάει,το πάει και για βροχή,θα μου άρεσε να κάθομαι αυτή τη στιγμή κάπου κοντά σε θάλασσα και να τη βλέπω να γκριζάρει,αααχ...
Καλημέρα!Να δώσω ένα γρήγορο παρόν,πριν με δω καμιά Παρασκευή βράδυ στην τηλεόραση...
Σαμπίνα μου,την κλήση την είδα αργά,με συγχωρείς,όταν έκλισα το τελευταίο τηλεφώνημα
(μιλάμε πάντα για πρώτες πρωινές ώρες...)Και τώρα η απολογία του Σωκράτη:
Η αλήθεια είναι πως δεν ήμουν/είμαι και πολύ καλά αναφορικά με τη διάθεση μου...
Έπεσα απότομα και μάλιστα από μεγάλο ύψος,οπότε το τραύμα και το σοκ σημαντικά.
Αλλά συνέρχομαι...κάθε μέρα και καλύτερα,οπότε...δε θα πεθάνουμε ούτε εμείς κουφάλα νεκροθάφτη!
Ο άλλος λόγος ήταν πρακτικής φύσεως.Το σαββατοκύριακο παρακολούθησα μιά διημερίδα
της Συστημικής Εταιρίας αναφερόμενη στο θάνατο,τη διαχείριση του πένθους και συναφή ζητήματα
(πάρα πολύ ενδιαφέρον όντως αν και λίγο βαρύ σε συνδυασμό και με τη δική μου κατάσταση)
κι από χθες,Δευτέρα,ξεκίνησαν οι παρακολουθήσεις στη σχολή μου,μετά τηλέφωνα,ε...πάει η μέρα.
Αναφορικά με την υγεία μου,οι πόνοι έχουν αρκετά μειωθεί.Η γαστροσκόπηση έχει οριστεί
στις 22 Οκτωβρίου,κι από κει και πέρα το προχωράμε και με το θέμα της επιτροπής του ταμείου μου.
Αυτά να νέα σε τίτλους.Λέω να πιω ένα καφεδάκι με τη σύζυγο να στανιάρω...Κι εδώ ξυπνήσαμε
σε άλλην εποχή από αυτήν που χθες ξαπλώσαμε...Καιρός για δύο,αλλά άμα ο άλλος έχει
μια ταλαιπωρία,μια αυτοκαταστροφή...(πώς τα είχες πει Ονειρένια μου;αχ...)Τέλος πάντων...
Τα φιλάκια μου σε όλες τις όμορφες!Με συγχωρείτε για την αναστάτωση,που άθελα μου προκάλεσα...
Να έχουμε μια υπέροχη μέρα,13 Οκτωβρίου σήμερα,που τρία χρόνια πριν πρωτόγινα θεία!
Χρόνια πολλά σε όλους όσους γιορτάζουν δικούς τους σήμερα!Εγώ έχω,να φανταστείτε,τρεις!
http://summamamas.stblogs.org/archiv...pybirthday.jpg
επιτελους εκανες την εμφανιση σου, δεν μας νοιαζει τι δουλειες εχεις εσυ κυρια μου, καθε μερα θα μπαινεις να λες καλημερα και μετα κανε οτι θες, ο λαος σου σε χρειαζεται,
κατα τα αλλα τι τα ηθελες τα πεθαμενατζιδικα αφου δεν ησουνα καλα?
απαπα πα που πας και τα βρισκεις αυτα τα σεμιναρια καλε?
φτου φτου φτου και ξανα φτου..........
φιλια στην συζηγο και δεν θελω νταουνιασματα............
NADINE ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ
ΔΙΩΞΕ ΤΗΝ ΜΑΥΡΙΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΥΤΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ
ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕΣ ΚΑΛΕ? ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΒΡΕΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΝΑ ΣΕ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΣΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΗΨΑΚΙ ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ
(ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΙΤΣΑΚΙΑ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΙΚΤΗ)
ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ
Λοιπον λοιπον. Αγαπητή Υδροχόα, αστρολόγα is speaking. ΝΟΜΙΖΕΙΣ οτι επεσες. Η αληθεια ειναι οτι απο σημερα ΞΕΚΙΝΑΣ. Αν ειχες πολλες αηδιουλες, εκτος εποχης, ξεχασμενες μεσα στις αποσκευες σου, καλά εκανες και τις ειδες, να τις πεταξεις, να πανε αλλού, ξουτ! Καιρος για ξεφορτωμα, ε;
Λογικα, στις διαλέξεις για το πενθος θα το ειπατε και αυτό. Πρεπει μετα από την όποια απωλεια να περναμε την διαδικασία για να μην κακοφορμίσει και χτυπησει αλλού, τυφλά, σε ανυποπτο χρόνο. Η απωλεια δεν ειναι υποχρεωτικο να ειναι ανθρωπου. Και το ξερουμε πια, το λεει και η λαϊκή σοφία: καθε αρχη και δυσκολη. Καλως ή κακως της νεας αρχης προηγειται ενα τελος.
Και τωρα που το σκεφτομαι αστρολογικα, χμμμ, εχουμε ενεργοποιηση της καλοκαιρινης εκλειψης. Συνιστω ψυχραιμια. Κουραγιο αδερφια - θα περασει! Εχουμε περασει τόσα και τόσα, σιγά μην μασησουμε τωρα!
Ορθολογικα σκεπτομενη αν και καθημενη (χαχαχα) βλεπω οτι ο ουρανος εχει μαυρισει και ετοιμαζεται να ριξει καρεκλες. Οι μεταβατικες εποχες τα εχουν αυτα τα up side down οπότε; Στα ίδια καταλήγουμε. Δεν μασαμε!
Φιλιά πολλά στη μουρη σας!
Nadinaki μου μην μου μελαγχολείς.
Εγώ είμαι εδώ.
Και η Πριγκίπισσα της καρδιάς σου....εδώ ειναι και αυτη!!!!!Προχωραμε δυνατα γιατι ετσι ειναι η ζωη!
Να χαίρεσαι το ανηψάκι σου. Να΄ναι παντα γερο και δυνατο!
πολυ ενδιαφερον το θεμα του σεμιναριου. κοριτσια, αχρειαστο να μας ειναι, αν χρειαστουμε ξερουμε ποια θα παρουμε τηλεφωνο ε?
που το βρηκες βρε τετοιο σεμιναριο? για να σου αρχισει καλα η σχολικη χρονια πηγες?
τον ηπιες τον καφε με τη συζυγο? χρονια πολλα και για το ανηψακι σου. να τα χιλιασει με υγεια
εγω εχω καταπιαστει να με βρω ξενοδοχειο για το τριημερο μου (16-17-18 οκτωβρη προς καλαμπαλα-τρικαλα- καρδιτσα κοιταζω) και εχω κανει ενα κεφαλι καζανι
παω να συνεχισω. τον καφε παλι μονη μου εγω τον πινω
Καλησπερα, τι καιρος ειναι αυτος βρε παιδια... μελαγχολια σκετη!
Χαλασε και την διαθεση της γλυκιας μας Ναταλιας!
Ολα καλα θα πανε γλυκο μας κοριτσακι, μην αγχωνεσαι.
Να χαιρεσαι και το ανηψακι, γερο, δυνατο και καλοτυχο να ναι.
φιλια σε ολους!!!
Καλημέρα,αγαπημένες μου,που ούτε να μελαγχολήσει κάποιος δεν επιτρέπετε!Τι θα έκανα χωρίς εσάς;Μου λέτε;
Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας για το αγόρι μου!Δυστυχώς δεν κατάφερα να πιάσω γραμμή και σειρά να του ευχηθώ.Ελπίζω σήμερα!
Προσωπική μου αστρολόγα,που τα λες και σαν την Πυθία,τρομάρα σου,μπόρα ήταν και πέρασε ή τζάμπα χαίρομαι;
Κοίτα που θα με κάνεις να πιστεύω τώρα και σ'αυτά...Κρατώ το "τώρα ξεκινάμε",που μου πάει κιόλας ..."και ας πάν στην ευχή τα παλιάαααα"
Όπως καταλάβατε,με τη θετική σας ενέργεια και την κατρακύλιση μου στην κατηγορία των κατάπτυστων,που δεν κρατούν τον λόγο τους,
μετά από ένα χθεσινοβραδυνό τηλεφώνημα,έχουμε και πάλι αγκυλωμένο χαμόγελο στα ζουμπουρλομαγουλάκια!
Και καθότι η ζωή είναι μικρή για παρεξηγήσεις,μοναξιές και στριφνάδες,το αυτό επιθυμώ και δι υμάς!Οπότε,έχουμε και λέμε:
Μηνυματάκια ανεβαστικά καλημέρας,τλεφωνήματα αγάπης,αγκαλίτσες σφιχτές για τις τυχερές που δε χρειάζονται Σαϊνοχέρια,
ανοιγόμαστε στους σημαντικούς μας ανθρώπους και τους δείχνουμε πόσο ξεχωριστοί είναι για μας,πόσο ευλογημένοι είμαστε που βρεθήκαμε!
Α,να μην ξεχάσω να σας παραγγείλω και αγκυλωμένα χαμόγελα για να μην είμαι το μόνο χαζοχαρούμενο στην πιάτσα!
Έλα,να βλέπω τα πρώτα να μου σκάνε!Πάμε δυνατάααααα!Δε μασάμε μίααααα!Καλημέρα υπέροχα ουρανιοτοξοκόριτσα μου!!
Καλημέρα γλυκό μου!
Καλημέρα Nadinaki μου!
Καλημέρα κοπέλα μου!
Και γω είμαι καλά σήμερα: σαν το ηλιοτρόπιο: μόλις δω ήλιο όλα είναι μια χαρά! Μόλις δω σύννεφα κατεβάζω μούρη!
Ωχχ! Τι είναι αυτό που βλέπω από μακριά? Σύννεφο?
Καλημέρα και σε όλα τα γλυκά κορίτσια της παρέας!