:thumbup::thumbup::thumbup: συμφωνω φυσικά..Quote:
Originally posted by penelope1985
Το ελεπτικο κανει φοβερη δουλεια στους γλουτους παντως...
Printable View
:thumbup::thumbup::thumbup: συμφωνω φυσικά..Quote:
Originally posted by penelope1985
Το ελεπτικο κανει φοβερη δουλεια στους γλουτους παντως...
Βασικά ήμουν σίγουρη για τον διαδρόμο αλλά με πρίζωσε μια φίλη μου για το ελειπτικό γιατί και αυτη λέει έιναι τέλειο για τον :cul::bigsmile: Αλλά μάλλον θα προτιμήσω διάδρομο , δίκιο έχετε, thnx:starhit:
Θάλασσα έγιναν πάλι όλα... Δεν πήγα γυμναστήριο διότι απογοητεύτηκα πολύ στον διαιτολόγο. +200γρ σήμερα... Τί να πώ.... Ευχαριστώ Φίλιππε. Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να κάνω ποτε 30 λεπτά διάδρομο χωρίς να κουράζομαι... Ειλικρινά είμαι πολύ του καθισιού... Μακάρι όμως... 4 φορές την εβδομάδα καλά είναι δηλαδή ε? Ωραία...
Με τα βάρη έχω ένα θέμα... Αλλά αν είναι να αυξηθούν οι καύσεις θα το κάνουμε και αυτό...
Σας φιλώ:wink1:
Ξαναπήγα μετά από 4 προπονήσεις χαμένες tae-bo καθυστεριμένη βέβαια...μισή και αυτή αλλά τουλάχιστον πήγα
25'λεπτά αερόβια
ασκήσεις για κοιλιακούς και πόδια
........"αν θές να αλλάξεις το σώμα σου πρέπει να έρχεσαι στην ώρα σου και να φεύγεις στην ώρα σου"...σωστό το κατσάδιασμα από την προπονήτρια...
Α!επίσης..την ώρα που πάλευα με τον κοιλιακό..σκεφτόμουν το 3ο κομμάτι σοκολατόπιττα που έφαγα εχτές στην μαύρη νύχτα...
και πλέον κάπως έτσι θα σκέφτομαι...
μπροστά στην σοκολατόπιττα δηλαδή θα σκέφτομαι τον κοιλιακό και την όλη προσπάθεια στο γυμναστήριο...καθώς επίσης...ότι με μισή ώρα προπόνηση δεν καίς ούτε το 1 κομμάτι...
έτσι μια αναλογία που "πονάει"..........
Παιδια πειτε οι πιο παλιοι ποση ωρα μετα το μεσημεριανο μπορεις να πας γυμναστηριο ?
Και δευτερον αν δεν εχεις παρει μεσημεριανο και φας μετα το γυμανστηριο αυτο ειναι ολεθριο??????????
2 ωρες μετα...
οχι δεν ειναι ολεθριο... αλλα προσεξε μηπως φας βουλιμικα...
penelope1985 ευχαριστω .......... σήμερα θα παω μια ωρα μετα αλλα φροντισα και έφαγα λιγο ..
Το κακο δεν ειναι οτι τρωω βουλιμικα αλλα βιαστικα .....Δεν εχω μαθει να μασαω πολυ ωρα (ακαταλληλη για sleeve!!!!!)
Τα κλασσικα παλι σημερα...
47 λεπτα διαδρομο γιατι ειχα ένταση και νευρα ........:grind:
Μετα δεν ειχα κουραγιο για κανενα οοργανο αλλα ειμαι ευχαριστημενη που καταφερα και εβγαλα τοση ωρα διαδρομο .
Ρωτησα το γυμναστη πως θα ξεκολησω τον μεταβολισμο μου και μου ειπε με διαδρομο................
47 λεπτα... ουτε αμα παιρνεις δωρο μια τουρτα μολις τελειωσεις...
penelope1985 μου για να πω την αληθεια τα αλλα οργανα δεν τα πολυ συμπαθω . Ο διαδρομος μου αρεσει πολυ . Σκεφτομαι αν καταφερω και σταθεροποιηθω αβιαστα στα 45 λεπτα διαδρομο και χαλαρα καποια οργανα θα ειμαι super .........Στα οργανα να πω την αληθεια δυο φορες που εχω κανει ζοριζομαι ......
τυχερη!!Quote:
Originally posted by Alma libre
Ο διαδρομος μου αρεσει πολυ .
εγω δε βλεπω να τον συνηθιζω ποτε. νομιζω ειναι το πιο βαρετο πραγμα εβερ.............
κανω 20' και νομιζω οτι ειμαι εναν αιωνα εκει πανω
τα βαρη ειναι πορωση
Εγω θα σ προτεινα να πεις στον γυμναστη σ οτι θες να κανεις ομαδες ομαδες καθε μερα. οποτε να μην εχεις πανω απο 3-4 οργανα την φορα. και προσθεσε σε αυτα κοιλιακους και ραχιαιους... 1 ωρα συνολικα δλδ. Παντως εγω 45 λεπτα γυμναστικη και παλι τα παιζω...
penelope1985 μου έτσι το έχω σκεφτει και εγω ........ Να ξερες ποσο κουράγιο μου δινεις με τα λογια σου .Νομιζα οτι μονο εγω λογω κιλων και α- γυμνασιας ζοριζομαι ...........Ευχαριστω....
Οχι εγω ψυχαναγκαστικα τα κανω αυτα... και μπορω να πεισω τον εαυτο μ πολυ ευκολα να μην παει μια μερα γυμναστηριο...
Σημερα εμεινα ευχαριστημενη απ'τον εαυτο μου γιατι εβγαλα την προπονηση χωρις να παραλειψω τα βαρη.
15 λεπτα στεππερ
20 λεπτα διαδρομο (στο 7,2 με 7,6 alexandritaaa:wink1::tumble: )
10 λεπτα ποδηλατο
βαρη στηθος-δικεφαλα
κοιλιακους
ραχιαιους:tumble:
Εγώ ενώ ξεκίνησα δυναμικά τις τελευταίες μέρες το βαριέμαι αφόρητα το γυμναστήριο. Χτες έκανα μόνο
15΄ ποδήλατο
15΄διάδρομο
5΄ steps
Και σήμερα η ζυγαριά με δείχνει 1/2 κιλό πιο βαριά.... :sniff:
Σήμερα τπτ απο γυμναστικη φυσικα... μπορει να κανω λιγο airwalker αργοτερα αμα βρω κουραγιο...
55 λεπτα διαδρομο.
Μέχρι την τριτη θα κανω μονο διαδρομο να ξεσκουριασω πρωτα λιγο και μετα θα μπω σε κανονικο προγραμμα.........
Destiny κι εμενα μου συμβαινει αυτο μερικες φορες,κανουμε κατακρατηση λογω της γυμναστικης.Μην ανησυχεις:)Quote:
Originally posted by Destiny
Εγώ ενώ ξεκίνησα δυναμικά τις τελευταίες μέρες το βαριέμαι αφόρητα το γυμναστήριο. Χτες έκανα μόνο
15΄ ποδήλατο
15΄διάδρομο
5΄ steps
ειμαι συγκινημένη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Quote:
Originally posted by onelifeonechance
Σημερα εμεινα ευχαριστημενη απ'τον εαυτο μου γιατι εβγαλα την προπονηση χωρις να παραλειψω τα βαρη.
15 λεπτα στεππερ
20 λεπτα διαδρομο (στο 7,2 με 7,6 alexandritaaa:wink1::tumble: )
10 λεπτα ποδηλατο
βαρη στηθος-δικεφαλα
κοιλιακους
ραχιαιους:tumble:
και για το διαδρομο αλλα πρωτιστως που εκανες βαρη για το στηθος!!!!!
Ω ναι φιληηηη!!
Σε σκεφτομουν χθες ολη την ωρα που ημουν στο γυμναστηριο!!
Α ναι; δεν το ήξερα, ευχαριστώ!!!Quote:
Originally posted by onelifeonechance
Destiny κι εμενα μου συμβαινει αυτο μερικες φορες,κανουμε κατακρατηση λογω της γυμναστικης.Μην ανησυχεις:)Quote:
Originally posted by Destiny
15΄ ποδήλατο
15΄διάδρομο
5΄ steps
Σήμερον:
10' διαδρομο
10' ποδηλατο
ραχιαιους
κοιλιακους
βαρη
leg raises
45 λεπτά tae-bo μέσα στην προπόνηση περιλαμβάνονται και ασκήσεις για τα πόδια τους γλουτούς και κοιλιακούς...και χέρια με βαράκια και τα πάντα όλα δλδ...
Πηγα 4:15 και εκλεινε 5 το γυμναστηριο οποτε προλαβα μονο
15 λεπτα γρηγορο ποδηλατο
15 λεπτα στεππερ
5 λεπτα διαδρομο στο 7,2 incline 3
κοιλιακους 50
ραχιαιους 50
10' διαδρομο
10' ποδηλατο
10' ελειπτικο
βαρη
κοιλιακους
leg raises
Εγω εχτες και σημερα δεν καταφερα να παω . Απο δευτερα και ελπιζω να μην τα βρω μπαστουνια ....
Μονο το δικο μ ειναι ανοιχτο και Κυριακη?
Ναι τυχερουλα!
Πηνελοπη , για καλυτερα αποτελεσματα καυσης λιπους και γραμμωσης , το αεροβιο να το κανεις μετα τα βαρη απαραιτητως!
Εμένα η γυμνάστρια, μου είπε παντα αερόβια να κάνω πριν την αίθουσα ή τα βάρη γιατί αλλιώς κάνω μια τρύπα στο νερό..δεν αποκτώ μυική μάζα...χάνω ότι προσπάθεια έκανα.
τπτ σημερα λογω βροχης
καλα ελιωσα σημερα...30' διαδρομο 4 χιλ. - 20' ποδηλατο 2χιλ. - 10΄ελλειπτικο 1χιλ - 60' αιθουσα ασκησεις χερια κοιλιακους γλουτους - 30' βαρη ποδια
Μια απορια...σε μια συστηματικη γυμναστικη των λιγοτερων 3 φορων την εβδομαδα και μια σχετικα πολυ καλη διατροφη σε ποσο καιρο λετε να υπαρχει αποτελεσμα συσφιξης και χασιμου λιπους?
Kανονικα προγραμμα σημερα...
Quote:
Originally posted by nansyafs
Μια απορια...σε μια συστηματικη γυμναστικη των λιγοτερων 3 φορων την εβδομαδα και μια σχετικα πολυ καλη διατροφη σε ποσο καιρο λετε να υπαρχει αποτελεσμα συσφιξης και χασιμου λιπους?
Ενας Θεος ξερει...
και εσυ ταλαιπωρεισαι κοριτσι μου?γιατι να πρεπει να θυσιαζουμε τοσα?δεν λεω καλη η γυμναστικη αλλα βρε παιδια...για να περασει αυτο το μισαωρο στον διαδρομο μεχρι και το τι να φορεσω σε εθνικες γιορτες σκεφτομαι...να μην πω το αλλο...που λεω στον εαυτο μου...κανε υπομονη...πρεπει να εισαι fit για τον γαμο σου οπου σημειωνω οτι ειναι τον Μαιο του 2012....
Οχι μην λεω ψεμματα... δεν υποφερω και εχω συνηθισει... αλλα στην ερωτηση π εκανες μονο ο Θεος μπορει να σ απαντησει...